Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2008 16:06 - Науката е на 169 години и най сетне призна Бог!
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 2445 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 05.12.2008 19:09


Науката най сетне призна Бог!

Президента на Академия на науките заявява: “Учените стигнаха до извода за съществуването на Създателя!”

Тук си изваждам само съобщения на изтъкнати американски,руски и други световни учени.без да ги назовавам.

“Още древните народи са установили, че човешкото здраве има три нераздеелни части- физическо, духовно и ментално. В съответствие с природния закон, че всяка жива система съдържа три категории: материя, енергия и връзка. Отнрсрни към човека, означават тяло, Дух и Душа....”

Всеки човек има заложени чакри- възможности за развитие, които той развива и достига .Чакрите са следните

Чакрите

Първата чакра (Муладхара е разположена в таза ) съответства на раждаето. Оснoвното съдържание на тази фаза е оцеляването. Няма и намек за духовност..Човекът вижда само своите интереси,а светът за него е враждебна околна среда. Проявата на нискочестотна енергия се съпровожда с изключителнс агресивност ,ярост и злоба.


Втората чакра също е в таза ( Свадхистана) е периода на еволюция и оформяне на личността с развитие на всички функционални качества, заради които човекът се е появил на света. Не за да оцелява, а заради насладите ,желанията заложени в тялото му. Ключова дума консумация

Човек се стреми към живот в безделие,разкош,, секс. Затварнето на тази чакра отваря петата- творческите способности. Ленивия начин и творческия са несъвместими Тук е възможен секс, наркотици, всякакти без удоволствия, дори издевателства над другите. Това отвпри сексуалната революция, с която и ние най сетнр се гордеем. И при нас СПИН, наркотици, проституция, деца в домове, подмяна семейната форма със живот на семейни начала...


Третата чакра, ( Манипура ) локализирана в коремната кухина, свързана със задстомашната жлеза, издига човека до личност, която не само признава наличието на другите хора, съобразяването с тях, но изисква и тяхното признаване. Полага усили да завочва место в ерархита на обществото, като професия, вожд, началник, поличик. Отворена е от волвеите и властни хора, които не искат да бъдат ръководени да се подчиняват на други хора. У нас е в разгара си. Не са само 300 партиите. Всеки войник с жезъл за генерал, всеки партиен лидер- кандидат министър председате. Някой са по по най и трябва да станат, за да разберат и те че са кръгли нули , защото истинските водачи имат още 4 стееееееепени на духовно развитие, а не само претенции. Едно е да искаш, а...друго да можеш да го направи; така, че да е за доброто на хората Това е чакрата да искаш, а не и да можеш


Четвъртата чакра ( Анахата ) се намира в гърдите близо до сърцето развива духовността, нравствеността, съобразяване с интересите на другите хора, търпене на компромиси . Интересите на света ( държавата) се превръщат в органична част от собствените интереси. Моментите на радост са усещането на своята душа в контакт с Висшето начало ( наука, музика, картини, поезия, литература )


Петата чакра ( Вишудха )е разположена на врата , до щитовидната жлеза оформя функциоалните възможности на духовното начало на човека, чието предназначение е да твори. Той става творец, създател, изобретател, художник, майстор, сладкар, какъвто и да е творец, който влага своя индивидуалност, с което се отличава и възхищава.


Шестата чакра ( Анджа ) е разположена на челото в областта на така нареченото трето око и е свързана с хипофизата се характеризира със сливане на личността с вселената това са ли чности лидери. Докато лидерите манипури са покрити с белези, слава, себеизтъкване, лидерите анджа са обградени с обич, авторитет , защото имат идеи


Седмата чакра ( Сахасрара ) е разположена в на темео и е свързана с епифизата. В тази фача на развитие човек е светец или пророк., посветил е живота си по някакъв начин на Бог, на божественото

Всяка чакра ( съзнание ) има определена честота на трептене на излъчвааната енергия Целта на човешкто развитие е да достичне божественото съзнание, да зазвучи на еднаква честота с Бог

Целта на Земното пребиваване на човека, развитието, съществуването на човечеството се състои в негвата еволюция, да достигне най висшите етапи на развитие, независимо от епохата. Всички хора имат разични отворени( развити) чакри , дори живеещи днес или преди векове и те преминават във фините светове на различни нива с 1 чакра най ниско, с 6,7 най високо и черпят информация от там преживе.

Хора изпаднали в клинична смърт и завърнали се ( Асен Миланов, Вера Коччовска ) и разказват , че са пътешествали през тунели Казано с религиозни термини , това е пътят на светостта, за хората с висок нравствен потенциал и без усилие преодолват бариерата между нашия и отвъдния свят. Те достигат до данните на Информационното поле на Вселената, получават директно знания и сведени за важни световни събития.

Материания свят представлва своеобразна школа за духовност. Човек усъвършенства духовните си качества чрез любовта, красотата,съвестта,доброто, истината,изкуството, науката

Теоретичната физика и психофизиката признават съществуването на Душата. Потвърдено е от многобройни експериментални изследвания , както в Русия, САЩ, така и в други страни.

Науката все пок  доказва онова, което е било известно на човечеството от хилядолети..

От високата трибуна на на световния руски народен събор Президента на Руската Академия на науките прави следното изявление: “Учените стигнаха до извода за съществуването на създателя!”

Не че американски, датски холандски не са го признали- напротив, те имат програми и усилено го използват. С вяра или без вяра- манипулация. Така ни се пада. Пак сме на опашката или на първия ред на богохулниците.
Какво по нататаък?! Четете следващите постинги, защото съм на страната на науката, която откри и този дял на физиката много по бързо.
Не ни остава време да го прочетем и оценим. Чете се за знания. нали?


Тагове:   Бог,   най,   науката,


Гласувай:
0
01. grigorsimov - Науката и истината, все още се разминават
06.12.2008 09:51
Мнозинството от учените, в търсенята и разсъжденията си, винаги са стигали до Господа, но "науката", като цяло, – не! Защото науката си има Господари, чиито цели съвсем не са истината и познанието, а лъжата и заблудата на народите.
Затова "науката" ще продължава да си затваря очите за всичко, което не е в интерес на господарите и, а ще продължава да скалъпва съмнителни теории за обясняване на необяснимото, и за покриване на (не)известното!
цитирай
2. zaw12929 - Все по упорито
06.12.2008 11:36
учените работят за доброто на хората. инаги едни правят бомби, други лекарства.
цитирай
3. ok3223 - Нищо
06.12.2008 11:39
не казваш. Бос си момко. Преписал си нещо от изтока не много чисто.
Написаното от теб няма нищо общо с науката.
Пееш религиозни песнички.
Религии много, науката е една.
цитирай
4. zaw12929 - Благодаря КАЗВАМ ЗА БОГ, А НЕ ЗА
07.12.2008 13:13
РЕЛИГИЯТА И ВСЕКИ ЧЕТЕ КОЛКОТО МОЖЕ И СЕ РАДВА НА ПРОЧЕТЕНОТО.
нАУКАТА Е ЕДНА. иМАМ СИ СТЕПЕН НА УЧЕНОСТ, НО НЕ КАТО ФИЗИК ИЛИ... А И ВЪЗПИТАНИЕ, ЧЕ НЕ ИСКАМ НА ОБИДА ДА ОТГОВОРЯ СЪС СЪЩОТО
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 10578609
Постинги: 5128
Коментари: 11150
Гласове: 57155
Архив
Календар
«  Февруари, 2020  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829