Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2015 07:35 - храната, водата , въздухът могат да ни причинят тежки болести или да ни излeкуват по добре от всички лекарства
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 1590 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 01.02.2015 14:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ПРИРОДАТА Е СЪЗДАЛА ВСИЧКО ЗА ТЯЛОТО, ЗА ЗДРАВЕТО НИ Фасулът (бобови растения), дребните плодове (особено боровинки),  броколи, зелен чай, ядки (особено орехи), (портокали, тиква, сьомга, спанак, домати, пуешко, овеспълнозърнести храни, , и кисело мляко (за да назовем само няколко) - всички те могат не само да спрат и дори да обърнат заболявания като хипертония, диабет, болестта на Алцхаймер, както и  рак Кураж, защото има реални възможности за излекуване. Защото, ще ви лекува храната, която ядете и водата, която пиете. Ще посоча това. Което да ядете  и пиете , като профилактика и ако сте болен   задължително, за лечението ОТ това, което пием и ядем тялото извлича съставките, които го лекуват до пълно оздравяване, а после включване в менюто ни пази здрави.
Първо- Витамин В 17
без  химиотерапия, защото лекарствата, които ползва медицината  са синтетични, а природното лечение има естествени такива, Ще започна с това лекарство. Това е витамин В 17и първо трябва да се набавя от яденето на  ядките от костилките на кайсии, на сини сливи, ако са горчиви. По нататък ще напиша по подробно за какво става въпрос как действа този лек. В момента няма кайсии, но има сушени сини сливи с костилките – на ден да изяждате  7-10 сливи и ядките на костилките.  
Второ-  Вода с морска сол:  
Трябва да купите пакет морска сол. Всяка заран приготвяйте водата, за деня Водата със сол 1.5  грама/ литър  не се усеща  солена, но така се превръща в електролит, лекарство. Сега ще посоча, как да се приема, а по късно, може утре ще обоснова, как водата лекува. Вашата доза за пиене е  теглото ви по 30 грама на кг/телесно тегло/ ако сте 69 кг- 1,800 литра а солта 2.3 грама- 1/3 кафена лъжицалитра вода, според теглото. Вода трябва да се пие и когато сме здрави  по вече от 20 грама на кг телесно тегло. А когато сме болни от независимо каква болест- по 30 грама- за 50 кг- 1500 грама. Ако здрав човек или грипав пие наколко дни  вода със сол ще има отлично здраве, аВие ще пиете  така 40 дни до 3 месеца. Водата с морска сол, се пие , разделена на 5-6 чаши според броя на хранене, започва с пиене в часа на ставане: Например: терапия: ПЕТ хранения дневно  6. ч Iвода 6.30 ч до 7 ч. закуска; 9.30 ч IIвода; 10. ч закуска ; 12.30 ч IIIвода; 13. ч обяд; 15.30 IVВода ; 16. закуска;  18.30 V вода;  18. вечеря; 20.30 VI вода;    Вместо 6, може да е по късен час на ставане 7, 8, 9, но  по рано, по добре  Важно! Ако пропуснете някое хранене, водата не се пропуска! Трябва да се спрат храните с подсладители - захарин и др. (Не само подсладителите, но захарта и захарните и тестени продукти., Ако почувствате жажда по време на хранене, пийте няколко глътки вода. На някои хора метаболизма е по-бърз и изпитват жажда преди да са минали 2 часа след хранене. Не се лишавайте от вода, а приемете малко количество вода, но основното трябва да бъде след 1.5  до  2 часа след хранене.Кафето, чаят, супата не се броят-  ще пиете приготвена заранта вода, както е посочено и няма да ви навреди- това е част от естествения обмен на веществата на тялото и болестта е дошла, тялото не се е преборило, поради липса на водата...

Внимание! Това  е революция в здравеопазването. Ако желаете, отделно може да пиете чай или кафе. Тази смес ( вода и сол) помага за възобновяване на физико-химичните реакции в организма, започва да сваля излишния холестерол, прочиства кръвните, водните и нервните пътища в организма и му позволява сам да се лекува от хрема,от всичко. При изследване на ракови клетки е установена в тях  няколкократно по-малка концентрация на сол спрямо здравите клетки в организма. Недостатъчното количество сол в организма води до високо кръвно налягане и чупене на костите при възрастните хора. С този метод има възможност да се лекуват всякакви заболявания, например астмата се лекува за около месец. Да се пие по-малко от 20 мл.вода  на кг живо тегло неизбежно води до заболявания, задръства "филтрите", забавя метаболизма на клетката. Поддържането на електролитното равновесие е по-сложно, зависи от вътрешната и външната температура, отделянето, влажността на средата, солеността на средата/човек може да се обезводни и в солено море или да загуби много от солите си в чиста вода..
Трето:  консумиране  всеки ден 1-2 Ябълки със семките    са мощен източник на антиоксиданти, на В-17 включителнополифеноли, флавоноиди и витаминС, както и добър източник на влакна икалий. За наше щастие има само 47калории в средна по големина ябълка.Тайната на супер антиоксидантенкапацитет на ябълката е кората й.Само кората на ябълка осигурява 2-6пъти по-голяма антиоксидантна активност от обеленатаябълка. Поради това е важно ябълката да се яде с коратаи демето, добре измита, зада са налице всички ползи за здравето.Съществува голямо разнообразие от ябълки и всеки видот тях има свой собствен уникален цвят на кората. Наред стези разлики в цвета на кората, идват разлики в химическия състав на самата кора, като фитонутриенти, също такасъдържанието варира в концентрацията и вида полифеноли. Например, ябълките имат най-многофенол и общо съдържание на флавоноид във всяка ябълка. Яжте най-различни ябълки, за да си гарантирате хранителен баланс... Успоредно с това те са вкусен и ниско калоричен източник на анти оксиданти и високо съдържание на фибри. Една голяма ябълка има 5,7 грама фибри, което е с 30 на сто от минималният размер на дневните нужди влакна. Диетите,които са с високо съдържание на фибри са силно свързани с намаляване на риска от развитие на сърдечно-съдовизаболявания. Яденето по една ябълка на ден държи не само доктора далеч от вас, но също така поддържа сърцето щастливо и здраво. Освен за сърцето, ябълката е свързана с предотвратяване на рак, поддържа  бело дробни функциии предотвратяване на диабет. Защо трябва задължително ябълката да се яде със семките?Защото най вече семкитесъдържат витамин В-17 Четвърто- Кисело зеле и сок: Всеки ден да консумирате кисело зеле, при хранене изпивайте чаша зелева чорба   Суровото кисело зеле е изключително здравословно: отличен източник на витамин С, ниско рН, изобилие от здравословни лактобацили, както и други хранителни вещества,  може да причини разстройство на червата при хора, несвикнали да ядат кисели храни. Ферментиралото зеле е по-здравословно от суровите зеленчуци. Има повишено ниво на противоракови агенти, като isothiocyanates. Вече е известно, че запазването на кисело зеле в анаеробна (без достъп на кислород) среда (в саламура) води до предпазване на витамин С от окисление. Киселото зеле е може да при чини проблеми  Това е реакция от умирането на вредни бактерии и микроорганизми в червата при което се отделят токсини. Резултат главоболие, прилошаване или други симптоми. В такива случаи е да се яде малки количества всеки ден, докато човека се адаптира. Киселото зеле е източник на различни съединения за борба против раковите заболявания. Киселият зелев сок (зелева чорба)е високо лечебен, неговата консумация се препоръчва при превенцията на грип, като гастро регулатор за различни стомашно-чревни проблеми, от диария до запек, язви, бронхит,различни храносмилателни и дихателни заболявания и нарушения, анемия, но също е много популярно, като основно средство за защита срещу махмурлук, тъй като не само прогонва главоболие, но също така неутрализира действието на алкохола в стомаха и чревната лигавица и почиства черния дроб. С киселият зелев сок (зелевата чорба) можем да си прочистим червата сутрин преди закуска, като изпием 1-2 чаши, ако вие е много соленa трябва да я разредете с вода.

Храносмилателни предимства
Кисело зеле е от малкото храни, които съдържат Lactobacilli plantarum бактерии- е много доминираща разновидност (щам) на здравословни бактерии, които спомагат на храносмилателната система: стимулират имунитета чрез увеличаване на антителата, които се борят с инфекциозни болести, спомагат за потискането на патогенните организми: E.coli, Salmonella, нездравословния свръх растеж на кандида (гноеродни бактерии), създават антиоксиданти като глутатион- премахват свободните радикали, които са ракови предшественици, превръщат трудните за възприемане от млякото съставки, като лактоза в смилаеми. Неутрализират анти хранителни  вещества открити в много храни, включително phytic aсid (киселина) намерена във всички зърна и трипсин-инхибитори (trypsin-inhibitors) в соята и генерират нови хранителни вещества, включително и омега-3 мастни киселини, за подпомагане на храносмилането и следи от GTF chromium минерал. Тези различни свойства са най-добрите научно доказани причини за това, в продължение на хилядоле кисело зеле лекува стомашно неразпо ложение и е най-добрата естествена физиологична среда за стомаха. Много източници на сурови ферментирали храни са полезни на храносмилателната система чрез увеличаване на здравословната флора в стомашно-чревния тракт или чрез създаване на среда, подходяща за тяхното размножаване. Кисело зеле и сока са народни средства срещу запек. Ферментацията всъщност увеличава хранителните стойности на зелето, особено с витамин С. Ферментиралите храни улесняват разпределение и усвояване на протеините. Те имат успокояващ ефект върху нервната система. Ползите от киселото зеле и сока от кисело зеле са признати за поколения напред. В някои семейства от южната част на Германия, децата са хранени със сурово кисело зеле седмично два пъти, за да се поддържа чревната им флора. Днес се смята, че тези благоприятни предимства се  дължат на високия процент на млечна киселина в кисело зеле и сока от кисело зеле, които естествено подкрепят храносмилателните процеси, поддържат чревната флора и повишават чувството ни за благополучие. Едно скорошно проучване за ракови изследвания е установило, че киселото зеле е много ефективно за предотвраяване и лечение на рак
Пето- Храни семейство бобови да се консумира  три четири пъти седмично  зрял боб , леща   ОТКАКТО БОБЪТ- ТРАДИЦИОННА БЪЛГАРСКА ХРАНА , ИЗЧЕЗНА ОТ ТРАПЕЗАТА НИ, БЪЛГАРИТЕ СЕ ОКАЗАХМЕ НАЙ БОЛНИ И УМИРАЩИ БОБОВИТЕ КУЛТУРИ  могат да помогнат за предотвратяване  всички видове рак: на панкреаса; • на дебелото черво; • на гърдата; • на простатата.Бобовите храни са  полезни на хипертоноци, диабетици,  срещу инфаркт, затлъстяване, инсулт. За здраве и дълголетие препоръчително е да сеядат четири (купи) порции боб  и леща на седмица, като чудесна алтернатива на месото, тъй като са източникна ниско съдържание на мазнинии протеини, вкусен източник на фибри, желязо, витамини от група В, фолиева киселина, калий, магнезий и много, фитонутриенти.  Трябва да се консумират редовно за  оптимално здраве.  Хранителните качества на бобовите култури често се свързват с по-ниски нива на холестерол.защото, не съдържат наситени мазнини, следователно са без холестерол. Заместването на  месотос боб ще намалите нивата на холестерол в кръвта. Фолиевата киселина играе важна роля за намаляване на нивата на хомоцистеин-  съединение, което вреди на стените на кръвоносните съдове.Между 20 и 40 процента от пациенти с исхемична болест на сърцето имат повишени нива на хомоцистеин в телата си. Бобени храни доставят мощна комбинация от калий, калций и магнезий, която намалява риска от сърдечно-съдови заболявания и високо кръвно налягане. Бобът е полезен за кръвната ви захар. Разтворимите фибри в боба осигуряват бавно изгаряне и са  дълготраен източник на енергия, който се състои от сложни въглехидрати и протеини за нуждите на тялото ви то  нивата на кръвната захар  остават стабилизирани. Важно за диабетици, тъй като  бобовите култури са богат източник на фибри  Ползата от бобовите храни е многопосочна съдържат както лигнини, така и фитати, които изглежда са основен участник в битката с ракови заболявания.. Опитайте се да ядете разнообразие от бобови култури, тъй като различните цветове на фасула показват, че са налице различни полифеноли- имат антиоксидантни свойства и помагат в борбата срещу свободните радикали.Леща- също или зелен боб, когато го има.  Храни пред които стоят забрани знаете ги напомням Забранени са: СЛАДКИТЕ ХРАНИ ЗАСИЛВАТ РАСТЕЖА НА ТУМОРНИ КЛЕТКИ Когато в организма има злокачествено образувание, за неговото развитие се изразходва всичката глюкоза, постъпваща в организма във всякакъв вид.Казват, че туморът е примамка за глюкозата. Развитието му се засилва от всичко сладко, дори от сладки плодове, включително и цитрусови. Само лимоните не го подхранват – в тях има малко захар, но за сметка на това пък много аскорбин, който безспорно е полезен. Ние можем интензивно да се лекуваме, провеждайки химиотерапия, но ако наред с това ядем всичко, което ни е вкусно и ни се иска, туморът расте по-бързо, отколкото действат лекарствата. Това са вътрешни процеси. Организмът си знае работата, но не трябва да се приема готова глюкоза, за да не се подхранва излишно туморът. Що се отнася до другите храни, тук съществуват различни подходи и се изисква гъвкавост. Напълно  се изключва Месото-  защото съдържащото се в него желязо директно отива за «подхранване» на тумора. За да не се случи това, организмът може да се снабди с желязо от растителни продукти, например от червеното цвекло , защото туморът не поема желязо, получено по такъв начин. В тази връзка отново ще подчертаем ползата от цвеклото се приема то – варено и т.н., независимо в какъв вид като сок   В зелените листа се съдържа много магнезий, а магнезият отдавна се смята за антираков микроелемент, за разлика от желязото. А всички ние, особено жителите на големите градове, живеем в условията на дефицит на магнезий. Най-много от него има в листните зеленчуци и в цвеклото. Основното обаче е позитивната настройка за борба с болестта. Напълно  се изключва всичко  сладко, месо, млечни продукти и картофи.  не трябва да съдържа такива храни и продукти: фастфуд / за бързо хранене-хамбургери, сандвичи, пържени картофи и т. н. ; газирани напитки мазни меса, бекон, колбаси, консерви     Единственият консервиран продукт, запомнете това, при който полезната съставка ликопен става още по-добра след топлинна обработка, са продуктите от домати и червен пипер/сладък пипер/. Затова консервите с домати, доматено пюре /но не и сегашното му българско „оригинално” подобрение с добавяне на много нишесте!!!/, печени чушки, лютеница. . . могат периодично да присъстват в диетата.    системния хранителен дефицит може да влоши състоянието на болния човек много повече, отколкото самия раков процес. 
Във всяко заболяване, вкл. и рака, са много важни поведението на пациента, неговият начин на живот, отношение към болестта, неговата воля и желанието му да се стигне до положителен резултат. И все по-често болни от рак хора се убеждават в това-ракът е болест, с която човек трябва да се бори, именно да се бори. Повярвайте, това не са празни приказки, нито евтина манипулация. Но практиката го доказва: много болни успяват да се излекуват. Защото са приели диагнозата, защото помагат на тези, които ги лекуват, с желанието си заедно да победят болестта.
Как  В-17 лекува рака: В наши дни употребата на амигдалин (витамин B-17)  е  метаболитното лечение на  рака Метаболизмът е цялостната функция на човешкото тяло. За да функционира правилно човешкото тяло всички фунции – физически, умствени и духовни трябва да са в хармония. Цялостната грижа е цел на метаболитната терапия. Елементи на метаболитната терапия се използват, за да осигурят на човешкия организъм най-добрата среда за борба със заболяванията и за възстановяване на здравето. Метаболитната терапия е не-токсично лечение на рак на база на използването на витамин B- 17,  и други добавки  Лаетрил (B-17) е основно противотуморно вещество. То е естествено химиотерапевтично вещество, съдържащо се в повече от 1200 растения, особено в ядките и семките на често срещани плодове като кайсии, праскови, сини сливи и ябълки. То  е диглюкозид с цианиден радикал, който е лесно ‘био-усвоим’. Това означава, че той прониква през клетъчната мембрана и лесно достига високи концентрации в клетките. Този цианид радикал е причината за първоначалните спорове около витамина, но с годините бе доказано, че амигдалинът е напълно безопасен и не-токсичен. Нормалните клетки в нашия организъм съдържат ензим, наречен роданеза, който ‘неутрализира’ амигдалина. Ензимът роданеза  не позволява на амигдалина да освобождава цианида. По този начин амигдалинът служи само,  като глюкоза за здравите клетки осигурявайки енергия. Злокачествените клетки( тумори и др.)  не съдържат ензима. При липсата на роданеза, амигладинът се активира, освобождава цианид  вътре в злокачествената клетка, причинява нейното разрушение.
Това е начинът, по който Бог е създал нещата: единствено раковите клетки са унищожени, а нормалните остават незасегнати
. Амигдалинът атакува нездравите клетки и ги трансформира в силикат, който е много подобен на аспирина. Той допринася в голяма степен за контролирането на болката. Стотиците клинични изследвания, проведени от много компетентни лекари в целия свят дават пълната увереност, че използването на амигдалин е не само безопасно. То е задължително за превенцията на рака Използване на вода с добавка сол е елексир на живота
Живата вода е водата  с добавка на сол.Такава е водата, циркулираща в тялото ни, а ние нама как да усещаме.  Използването на жива вода за целенасочено пиене, когато сме болни  подпомага човешкото тяло да се изчисти от всякакви чужди  присъствия  и  образования , включително и ракови,  за възстановяване на нормално здраве. Когато страда от  „болест“ отделен орган, и когато е здраво,тялото ни получава храна, вода и въздух. Знае се, че без храна може да преживеем няколко седмици, без вода само няколко дни, без въздух- само минути. На практика  всяка клетка на тялото ни, за да е жива за да , функционира ,за да   изпълнява функциите си, участва в обмяната на веществата , чрез механизма, където водата единствено им донася “храната“ , която съдържа  сол и разтворените на клетъчно ниво части на поетата храна. Така добива реалност истината, че човешкото тяло се състои от осемдесет процента вода. Тя е транспортната система на клетъчно ниво. Тя донася и отнася :от клетките  отмива всякакви отпадъци и това е възможно само   ако тя има достатъчно сол. Когато не пием, колкото е нужно на тялото- водата не достига става преразпределяне, органи остават без обмяна и там се натрупват, при хронично недопиване непочистени натрупващи се в бучки на рак , израстъци- наречени шипове, натрупвания по стените на кръвоносните съдове и… чувстваме болки, имаме болести.  С храната получаваме сол, пием вода и е време, да научим, колко вода дневно трябва да изпиваме, за да сме в добро здраве. Болестите са нарушения  на обмяната на веществата, а са ни познати, като артрит, болки в гърба, в колената ,кръста, шипове, хипертония, рак, които в даден момент се превръщат в по тежката форма диабет, инфаркт, инсулт, падаме на легло, движим се само с инвалидна количка, за да станем непотребни за себе си и тяжест за близките си.И най тежкото е, когато без грижа за тялото , без внимание към сигналите, които то излъчва с болките, се стига и до катафалка, често и внезапно- докато се чака линейка или докато пътуваме към клиниката. Когато имаме диагноза от лекуващия лекар и лекарства, важно за да се излекуваме са храната, водата, въздуха, който дишаме.Те са според болестта- едни храни могат да навредят, други да ни лекуват.При всякакви заболявания има едно нещо, което трябва да приемаме, това е водата. Трябва не само да пием вода, а тя да е достатъчна ( по 30 грама на килограм телесно тяло)  да съдържа морска сол- 1.5  грама на литър вода. Когато сме здрави  нормалното количество вода, за да сме здрави е над 20 грама вода на килограм телесно тяло. А тялото ни трябва да извършва нормален обмен само ако приема нужната храна и вода, за да има енергия да се движи, да работи, да има нормален без болка живот. Храната  и водата са и  лекарство и всеки път трябва да доставя на тялото ни здравето на щастие, без болести.ко имате въпроси  питайте най вече на имеил, може и на  телефон 0894730239 
ЗАПОЧНИ С ЯСЕН ПЛАН ЗА ИЗЛЕКУВАНЕ!   ПРОЧЕТИ, ПРЕПРОЧЕТИ И НАПИШИ   ПЛАНА СИ:   I. НАЧАЛО НА ЛЕЧЕНИЕТО     На лист изпишете всичките болки и болести примерно: Списък / личен лист 1.Температура 2.главоболие 3.рак на стомаха 4.болки в гърба и коланото 5. Запек 6 Разцеики Всичко, което ви боли II.ЗАПОЧНИ с ПРИЕМАНЕ , КАТО ХРАНА , ДОКАТО ОСИГУРЯВАШ РЕСУРСИТЕ НА ПЛАНА   Киселото зеле- със зелев сок (зелева чорба) имат мощно лечебно действие, Ферментиралото зеле e дори по-здравословно от суровите зеленчуци. То е отличен източник на витамин С, лактобацили, както и други хранителни вещества. Киселото зеле е много ефективно за предотвратяване и лечение на раковите заболявания. Ябълки, сушени сливи, боб, леща, I I I. Състави си данните за рецептата „вода със сол“: Лично тегло: ….    Височина….. Вода……   Сол ….. раздели на 6 части за прием през целтя ден . Според автора на тази терапия, заедно с отстраняване болките в костите се възстановява и част от загубената височина, което се дължи на поемане нормалното количество вода и сол в косъните клетки   IV. Дневен график   по часове на хранене и приемане на водата Изучи подробно предлаганата терапия „лечение със сол и вода“ При това лечение се приема храна. Трябва да прецените и посочите каква храна ще приемате: Можете да приемате бобови храни, готвено и сурово зеле, ориз, риба, птиче месо, ядки, плодове, зеленчуци. Противоракови: съдържащи Б 17 : ядки семки- направете избор, при болки в ставите- спрете кафето; V. Необходимо оборудване: 1.уред за измерване кръвното налягате / задължително   2. Уред за смилане на плодове, ядки , зеленчуци/ поже лателно. Терапията „вода със сол“ може да се започне при всеки сезон 3. Термометър
  СЪДЪРЖАНИЕ                                                                             Увод                                                                                              Витамин В 17                                                                                    Вода с морска сол                                                                        Ябълки                                                                                              Кисело зеле и сок                                                                          Храни семейство бобови
Храни пред които стоят забрани
Единственият консервиран продукт за консумация

Как  В-17 лекува                                                          
ПРОЧЕТИ, ПРЕПРОЧЕТИ И НАПИШИ   ПЛАНА СИ  питай   на   cevoda@abv,bg 




Гласувай:
8


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 14299125
Постинги: 5609
Коментари: 13044
Гласове: 68354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930