Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2017 14:46 - искат състоянието на Сорос да бъде конфискувано Остава неразбрано, че човекът носи божията душа- вечен живот видеа
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 1156 Коментари: 6 Гласове:
17

Последна промяна: 03.09.2017 21:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Повече от 100 хил. души са подписали петиция на сайта на Белия дом с искане за обявяване на милиардера Джордж Сорос за терорист и се обявяват за изземане на всички негови активи. Както се вижда от данните на специализираната уеб платформа на Белия дом, броят от 100 хиляди души е преминат в петък, което е изискването Белият дом да реагира на документа.

Като се има предвид, че Джордж Сорос съзнателно постоянно се опитва да дестабилизира положението или да извърши други актове на насилие срещу САЩ и техните граждани, федералното правителство на САЩ и Министерството на правосъдието трябва незабавно да обяви Джордж Сорос и всички членове на неговите доморасли организации за терористични и в рамките на закона да конфискува собствеността му в полза на мирното население, се посочва в текста на петицията.

В четвъртък броят на подписалите се беше 60 хиляди. Само за ден 40 хиляди се включиха в искането.

Все още няма реакция от страна на Белия дом и Доналд Тръмп.
Според данни на Форбс състоянието на Сорос се оценява на 25 млрд. Долара.
 

Орбан: Мафиотът Сорос ни обяви война! Унгария попречи на плана му да напълни Европа с мигранти!

image33093 | 12 юни 2017 | 20:02

Единствената мрежа с мафиотски стил на работа в Унгария, която работи непрозрачно и капсулирано, е Соросовата мрежа.

 image
 
 

Ние сме тук преди финансовият спекулант, който натрупа огромни пари чрез причиняване на проблеми на други хора, и дори като разруши живота на мнозина. Той натрупа милиарди долари по този начин и използва тези пари да променя света – включително европейския континент и Унгария“. Това казва унгарският премиер Виктор Орбан.в интервю за радио „Кошут“.


Сорос финансира мрежи, продължава Орбан, които действат като че ли са негови агенти. Международният термин е НПО-та. Не бих ги нарекъл организации на „гражданското общество“, защото тук в Унгария, това означава нещо друго. Той плаща на мрежа, хиляди хора. Те са активисти – всъщност политически работници – и работят по целите определени от Джордж Сорос. По-конкретно, което безпокои Унгария, е открито дефинираната цел в една от предишните статии на Сорос: 1 милион мигранти трябва да бъдат вкарвани в Европа всеки ден. И той заявява, че ще осигури на европейците кредит за тази цел. Това е документирано от самия него. Пречката пред това е Унгария, защото причината Джордж Сорос да не може да вкарва по 1 милион мигранти в Европа е, че унгарското правителство не го позволява, посчва Орбан.
Унгарското правителство отбранява своите граници и построи ограда; и при тази ситуация е невъзможно да се приложат предписанията и плана на Сорос", казва Орбан.


„Джордж Сорос има поддръжници в Унгария, има такива, които искат да видят програмата му в действие, независимо от исканията на унгарския народ. Цялото ляво подкрепя тази програма. Кметът на Сегед заяви, че ще махне оградата. Това е точно, което иска и Джордж Сорос. Това е соросовият план, но унгарските избиратели също имат план. Тези два плана са несъвместими. А вчера Сорос каза, че независимо от всичко ще приложи идеите си. Това е обявяване на война“, коментира унгарският премиер.
„Освен, че е елитист, Сорос е и антидемократичен, защото иска да ни наложи нещо, независимо от волята на унгарския народ – това е обидно. Обидно е да говори по такъв начин за Унгария, за страната, която беше на ръба на финансовия колапс през 2010 година, и се измъкна без чужда помощ, със собствените си ресурси. С други думи, не с германски пари или с парите на ЕС. Това е държава, която управлява своята политики със собствените си пари. В момент тя е успешен пример в ЕС и стои на собствените си два крака“, посочва Орбан.

Краят на Студената война несъмнено донесе облекчение. Някои смятат, че Китай спечели най-много от Студената война, макар това да не е съвсем вярно. В многополюсния свят, който се установява днес, САЩ и Китай се превръщат в най-мощните сили. Конкуренцията им за влияние в Азия ще предопредели перспективите пред света. Китай, подобно на Русия, е добре интегрирана в капиталистическата световна система, а много интереси на лидерите на двете страни са свързани с допълнителна интеграция. Малко вероятно е Русия и Китай, за разлика от Съветския съюз, да търсят изолация или глобална конфронтация. Те се опитат да се отърсят от американските интереси и да доминират в собствените си региони. Но нито Китай, нито Русия  се готовят  да наложат глобално идеологическо предизвикателство, подкрепено с военна сила. Съревнованието може да доведе до конфликти, или дори местни войни, но не и  състояние в света  от вида на Студената война. САЩ бавно, сигурно губят позиции. След десетилетие вътрешно държавните им проблеми с гетата на африканско население ще предотврати всякакви възможности да се разпореждат с държавите на света- да налагат  под формата на демокрация  новата колонизация и прекрояване съдбата на света. Полека и сигурно пропадат" Който гроб копае сам пада в него и сртаданията на американския народ са предопределени, оосвен, ако своевременно се изправи срещу машината и машинациите на Соиорос и... компания. У нас трябва да се потърси сметка на соросоидитв спешно и без прошка!. 

ПРИРОДАТА Е СРЕЩУ САЩ:

Сухите цифри също са доста красноречиви. Добивът на шистов газ в САЩ нарасна от 54 милиарда кубически метра през 2007 г. до 319 милиарда кубически метра през 2013 година. За сравнение, целият руски износ на природен газ през 2013 година възлиза на около 230 милиарда кубически метра.

Производство на „лесен“ нефт от нископропускливи пластове, при което се използва същата технология като тази за шистов газ, се е увеличило от незначителните няколко хиляди барела през 2007 г. до 2,3 милиона барела на ден през 2013 г., а в началото на 2014 г. вече надхвърля 3,5 милиона барела на ден. Това е повече от 4% от световното производство на всички видове нефт. За сравнение, дневният добив на най-големите световни износители на петрол – Русия и Саудитска Арабия, по същото време е бил около 10 милиона барела на ден.

Възпламенен метан в питейната вода 2. Мъртва риба в река, замърсена с химикали при фракинг, Monroe County, Охайо 3. Отровена питейна вода; снимки – Грийнпийс)

Но оказва се, това далеч не е най-лошото. Хидравличното разбиване (фракинг) е опасно не само от химическа, то и от геоложка гледна точка. Доклад на Центъра за изучаване на Земята на Колумбийския университет показва, че такива взривове с химикали могат да доведат до земетресения, тъй като по време на провеждането им сеизмичната активност се увеличава. Изследването е проведено в Охайо, в близост до един от обектите за производство на газ. „По време на периода на наблюдение – от януари 2011 г. до февруари 2012 г., са регистрирани 109 вторични труса, като силата на най-големия от тях е бил 3,9 бала.“

Скок на сеизмичната активност в 17 региона на 8 щата – това е страничният ефект от добива на нефт и газ чрез фракинг, използван от американците в „шистовата революция“. До такива изводи е достигналаГеоложката служба на САЩ (USGS), която публикува доклад за увеличения брой земетресения в страната.

„Тези земетресения се случват с по-голяма скорост от когато и да било. Те представляват голяма опасност за хората“,

Милиардите тонове фракинг-вода създават допълнително напрежение в земната кора и това напрежение се предава на цялата плоча, създавайки допълнително напрежение, в това число и върху разлома Сан Андреас и целия „калифорнийски“ сеизмичен район. Товарът нараства експоненциално, причинявайки земетресения, включително в райони, където никога досега не са се случвали – това сега се наблюдава в редица американски щати. В някои райони става дума за десетки, дори стотици микро-земетресения годишно, като се отбелязва постоянно покачване на тяхната сила. В същото време  под земята всеки ден продължава вкарването под налягане на милиони тонове вода, наситени с агресивни химически съединения. И ето, че вече се тресат и централните щати на САЩ – хората са уплашени, а истината …Тя в Америка се скрива по всеки възможен начин…

Важно е вижте:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=82&v=UDWQoHmkf2Mн
 

Тук "ВРЕМЕНА И НРАВИ"  Юлиан Вучков
http://eurocom.bg/shows/video/vremena-i-nravi/5682
  

 
Гласувай:
17
01. zaw12929 - Ц Е Н З У Р А : ХАРЕСВАТЕ ЛИ НАЛОЖЕНИЯ ...
02.09.2017 15:15
Ц Е Н З У Р А : ХАРЕСВАТЕ ЛИ НАЛОЖЕНИЯ ШРИФТ И НЕЧЕТЛИВ РАЗМЕР
цитирай
2. zaw12929 - ТИМЕН ТИМЕВ- ЧОВЕКЪТ ЗА БОГ ЕЛ...
02.09.2017 18:06
ТИМЕН ТИМЕВ- ЧОВЕКЪТ ЗА БОГ
ЕЛИАЗАР ХАРАШ ДУХЪТ ЗА ЧОВЕКА- НОСИТЕЛ НА ДУШАТА НА ЗЕМЯТА- ОТ РАЖДАНЕ ДО СМЪРТ
З А К О Н Н А В С Е Л Е Н И Т Е Е УСЛОВИЕ ЗА ПОЯВАТА НА НОВА ВСЕЛЕНА Е ТЯ ДА Е ( ПЕРПЕНДИКУЛЯРНА НА ПРЕДИДУЩАТА ) АБСОЛЮТНО РАЗЛИЧНА- ДА Е НОВОСТ
ПРИНЦИПА НА ПАТЕНТОВАНЕТО Е- ТЕХНИЧЕСКО РЕШЕВНИЕ, КОЕТО Е АБСОЛЮТНА СВЕТОВНА ( ЗЕМНА ) НОВОСТ И ТАКА СТАВА РАЗВИТИЕ НА ЗЕМНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ
цитирай
3. zaw12929 - Голгота мистерия или космическо събитие МИЛОСТ НА БОГА!
02.09.2017 18:16
Тези, които не минават през Голгота и Кладите, са изхвърлените от Истината. Когато говорим за Голгота, не говорим за силата на страданието - никога! Говорим за Силата на Любовта! Земните хора говорят за силата на страданието, но те не знаят, че който има истинската Сила, той ограбва страданието. Не само страданието...
цитирай
4. kvg55 - Той дедо Шорош си е за изгаряне на ...
02.09.2017 19:24
Той дедо Шорош си е за изгаряне на клада.
цитирай
5. krumbelosvet - Шорош
02.09.2017 20:38
Шорош изпълнява специални поръчки, неудобни за официалните власти и за службите, или незаконни. Той ПОДМЕНИ ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО, което, естествино, няма нито неговата чентрализация, нито неговите пари. Неговата функция е ВЕЛИКО ИЗОБРЕТЕНИЕ за участие на "чактно лице" в световната политика и ВОЙНА.
цитирай
6. jupel - Няма отърване
03.09.2017 08:07
сега ще преизбере и Меркел
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 9489665
Постинги: 4985
Коментари: 10622
Гласове: 53560
Архив
Календар
«  Декември, 2018  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31