Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2008 09:31 - Няма терапия, няма оздравяване!
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 2598 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 18.12.2008 10:02Кой ми изпи от чашата?- Това пита третото джудже, реалистът му отговаря- чашата ти е наполовина пълна   Не го лъжи- крещи джуджето негативист –чашата му е празна наполовина

Така негативизмът се представя за безобидно мислене. И се налива в чашата на разума отровата на неверието

Какво е негатив- погледнете материалите на първа страница за да се убедите там освен, че трябва да представиш действителността по най изчанчен начин, трябва и да наплюеш държавата, заедно с дежурните „коментатори”, които всъщност имат същото хоби , да предсавят държавата, като чудовище, което им отнела и те не знаят какво, освен чувството за синовна обич и благодарност. Защото не са живели, когато отнемаха имоти, разрушаваха животи. А когато ТЕ управляваха, употребиха държавата като сопа в ръцете с която разрушиха инфраструктурата на икономиката, събориха предприятия, продадоха гиганти за левче, изкорениха градини, пресушиха напоителни канали , спряха летящите български птици"БАЛКАН" до всички континенти запустиха най голямото ни богатство- земята, изгониха в чужбина младоистта и таланта , а сега искат да унищожат и това здраво и читаво, което е останало, да поправя нанесените от тях вреди- нямат изброяване глупостите им, включая и последната идея- как улицата да ги докара пак на власт.

Негатив най просто означава отрицателен, обратен. За сниман предмет означава, да го представим в обратна на действителността светлина- бялото е черно, черното – бяло изпъкналите места са вдлъбнати, а вдлъбнатите изпъкнали

Негативизмът е един от симптомите при някои душевни заболявания, където болният се противи на лекуването му.

Сега в държавата, където ни представят негатива на действителността сме изправени пред опасност- душевно болни организират на улицата подписка, да свалят управляващите със заповед за уволнение. Като декларират

„Аз съм европеец, уволнявам Ви!” Защото по европейски, означава- законно. Има ли законно основание така да се свалят управляващи?! Няма, защото там душевно болните са прибрани в клиники за лечение. А нашите се подвизават във върховете а опозицията. "Искам да бъда министър председател!- държавата с проваля без моето управление и го подкрепят добре платени "съмишленици. Виждали ли сте европейска държава с 300 партии и неформални лидери или формални кметове. Избра си столицата кмет, който щеше да реши биклука и вече си има два боклука и трябва ли да пострада държавата. Виждате ли как разкрил далаверите на Софииските крадци. А те два мандата не бяха ли от партията, която сега ни праша подписка по улиците. С които кметът се сдружава, с корумпираните корупцията да решаава. Или да оплюч съдебната власт, че не ги осъжда. Не осъди и бившия софииски кмет, защото, крадил с благословията на ...колективни решения. Те са мислили, като крадат, как законите да не ги ловят и да не могат да ги осъждат. Една фондазия присвои милиони , а не осъдиха...защото имаше главоболно сърце. Крадците наистина са с бони сърца. Още...

Краставите магарета през девет баира се намират, а нашите са болни от най новата болест- спин за власт, който поразява ума и се придружава от заразителна склероза, разпространявана чрез доброто заплашане за килари, купувачи на гласове и писачи на негативни за държавата ни публикации, под формата на "позитивни" информации или постинги единствено достойни за първа страница на медии и тук .

Позитивен е отговора, основан на опита, реален, действителен. А основан на опита може да бъде само отговора на този, който действа, прави тази действителност, да е положителна, превилегия единствено само на управляващите. Защо да ги уволняваме, за да ги сменим с душевно болни, които изчерпаха всичките си ходове , нямат даже идея, как да ни управляват. Искат властта, за да продължат да крадат държавата. А това здраво мислещите за страната няма как да допуснем. Точно сега държавата се изправя с истинският си ръст на европейска дестинация! Да, райски кът за цялото население, приемащо а почивка тук туристите на света. Световна туристическа позиция!

Не е белегът на страната ни- душевно болна за власт опозиция. Това е работата на опозицията- да иска властта, но със законови средства. Успокоте се опозиционери! Там в задните редици има и трезвомислеща за държавата опозиция, която израства и прави доброто за всички, по законите на Европа!Има позитивна опозиция, корекрив на властта, която не сваля с уличен натиск!???

Това няма да мине! Уволнения няма да има! За да не се попречи на хората да получат заслужени благини, обещани и преизпънени. Не само влизане в ЕС, а увеличаване доходите по начин, изпреварващ инфлацията, диктувана от глобални катаклизми. Всички сме европейци, не защото душевно болни подписват декларации по улицата, а защото държавата ни е подписала с държавите от ЕС как да живеем цивилизовано, демократично и ни финансират да го направим, като заменим заклинанията, магиите, пророкуването уличния натиск на анархията със закони, напълно съответстващи на европейските нормативи- гаранция, за сигурно, богато законно бъдеще.
  Като няма терапия, няма оздравяване   в    ЕС сме  и трябва да правим всичко със законови средства. Не само съдът, всички трябва да спазваме законите.   Да си уважаваме държавата.  Има законен ред как се сваля правителство.
   Защо продължавате да хабите енергията на хората??!!
  Тагове:   оздравяване,


Гласувай:
0
01. grigorsimov - С, дайте да дадем, не се решават въпросите
18.12.2008 15:49
За да се приложи или опита някаква терапия, е нужна правилна диагноза, осноана на всички известни симптоми и показатели, плюс, интуиция, основана на богат опит. А само с "позитивно мислене", малко наща могат да се подобрат.
Поинересувайте се по обстойно за реалностите в "Цивилизована Европа", която ни диктува всяка стъпка!
В многомилионния Берлин, например, договорът за концесията за "боклука" е узаконена тайна, до която имат достъп само сенаторите, и то само за четене, но не и за копиране на часри от договора! Т.е. доста по-зале отколкото за софийския боклук и "софийска вода"!
Неколкото опита на, иначе мутрата, Бойко, да развали незаконните и напълно не спазвани договори, срещнаха височайшето европейско заплашване, да не се пипат "европейските инвеститори (мафиоти - масони).
Толкова.
Който не разбира от една дума, няма да разбере и от 100!
цитирай
2. анонимен - Когато...
21.12.2008 11:21
Когато г-н Иван Костов стана министър-председател на Република България, завари:

1. Месечна инфлация 300%.
2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар.
3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара,като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал "...под нивото на възможния минимум".
4. Растяща безработица, достигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите, но нефалирани предприятия.
5. Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.
6. Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.
7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.
8. Прекъснати връзки със световните финансови институции - МВФ и СБ.
9. Дългове към външни кредитори - над 13 милиарда долара.
10. Пълен блокаж на държавата и разгул на "бригадирското движение " на мутрите. Власт на СИК,ВИС,ТИМ,777 и др.такива. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес.От рекета бяха "освободени" само назначените от БКП/БСП "бизнесмени".

Какво остави след себе си г-н Иван Костов?

1. Месечна инфлация 0,2 % - годишна 3%.
2. Национална валута - 2 лева = 1 долар.
3. Валутен резерв - 3,7 милиарда долара.
4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане,което стана през следващите години.
5. Средна заплта 250 лв = 125 долара.
6. Средна пинсия 130 лв = 65 долара.
7. Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.
8. Възстановени връзки със световните финансови институции - МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.
9. Външен дълг на България- намален да 9,5 милиарда долара.
10. Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.

ЗАПОЧНА ДА ИМА РЕД.

Така,че е добре да си спомните всичко това, да си дадете сметка, кой нямаше интерес от такова развитие на държавата и затова започна да ви пълни главите с измислените "престъпления по време на управлението на ОДС".
цитирай
3. vladov2007 - Brawo
21.12.2008 21:28
Potresawa]o
цитирай
4. grigorsimov - Финасовата криза 1996 - 97 г. беше изкуствена
22.12.2008 20:19
както и всички финасови кризи, но ограбването, вследствие кризата, бе напълно реално.
Така че, и възстановяването, до описаното от теб ниво, не е било проблем. А и аз бях "на барикадите" 97-ма (на Черния Кос и на Владая), за да не помислите че съм предубеден антикостовист!
Но аз бях и 13 г. политически затворник, съден съм шест пъти от ДС, а след това, бях активист за човешки права, – но Костов не отвори архива на ДС, нито пък ми разреши да си видя досието,
макар че 1 месец стоях с плакат пред Народното събрание!??
А лидерите на СДС, се оказа, че са неразделна част от мутризацията на България, Зад която (зад които), естествено, стоят комунистите!
А е много стар трик, един да ни се представя за "лошият" а друг за "добрият", – например: Виденов и Костов, но господарите и диригентите на положението, са скрити!
цитирай
5. zaw12929 - За анонимен Иван Костов остави дълг 1 милиард
24.12.2008 18:14
нови лева , не намери 250 000 работни места, имаше безработица 18% и намали пенсиите три-четири пъти
Искам да знам не миналото, а бъдащето,
Не искам да слушам, че това правителство, не се справя,
-защото намали безработицата от 18 на 5 %
данък доход от 32 ( при Костов) на 10 %
увеличи заплатите с 50%, пенсиите със 100 %

Нека всеки кандидат да си каже конкретните цифри, как ще промени живота
пенсии
заплати
цени
новости в живота ни
Защото след евреите ние булгарите сме прекосили и опасали земята търсейки леснотия
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11478189
Постинги: 5329
Коментари: 11967
Гласове: 60627
Архив
Календар
«  Януари, 2021  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031