Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2008 20:55 - Живот политика мечти
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 1295 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 25.12.2008 06:24


Не е ли притеснително да гледаме как в парламента първите ни мъже се замерят обиждат, ненавиждат/  С това ли ще спечелят изборите?!   Всеки ден на екран Иван Костов "заповядва" командирски на един да напусне коалицията, на друг да върне мандата, на нас, че коалицията се провалила, да излезем на протести. А ние си чакаме коледната "хапка" за пречистяване. Беа пост. Без господар на живота. А сме роби на самите себе си. Кой да ни спаси?  Искате Спасител?!
 Ако иска да дойде с белия кон на власт трябва да говори за своята бъдеща политика и ние да спрем да спорим,  ЦПАСИТЕЛЯТ НЕ Е ТОЙ!  НЕ Е ПОЛИТК. ТОЙ Е В ГЛАВИТЕ НИ. НАМЕТЕРЕ ГО. а ЗА ПОЛИЧИКАТА Е ВАЖНО НЕ БОРИЧКАНЕТО, "СКАНДАЛИТЕ", А РЕАЛНИТЕ ЦИФРИ.    Всеки кандидат ЗА ВЛАСТ да каже конкретните цифри, как ще промени живота : пенсии заплати цени новости в живота ни .  КАК ЩЕ ПРЕМИНЕМ ПРЕЗ РЕКААТА "РЕЦЕСИЯ"  Какъв е техния брод? А не колко лоши са другите/ КОЛКО ДОБЪР СИ ТИ. НЕР СИ НИ ДОКАЗАЛ. СТИГА ЛЪЖИ  И ЗАБЛУДИ! ДРУГ ПОДХОД ПРИЛОЖЕТЕ. ЩЕ ИЗБЕРЕМ НАЙ ДОБРОТО .
Защото след евреите ние бЪлгарите сме прекосили и опасали земята търсейки леснотияВ ЕДНО НЕСТИХВАЩО НЕДОВОЛСТВО- ПАТОЛОГИЧЕН СЛУЧАЙ ЛИ Е ТОВА?!Ние спорим, този казал, онзи рекал :  НИЕ СЕ ЗАМЕРЯМЕ С ДУМИ, А ТЕ СА ПО ОПАСНИ  

grigorsimov С, дайте да дадем, не се решават въпросите
За да се приложи или опита някаква терапия, е нужна правилна диагноза, осноана на всички известни симптоми и показатели, плюс, интуиция, основана на богат опит. А само с "позитивно мислене", малко наща могат да се подобрат. Поинересувайте се по обстойно за реалностите в "Цивилизована Европа", която ни диктува всяка стъпка!  В многомилионния Берлин, например, договорът за концесията за "боклука" е узаконена тайна, до която имат достъп само сенаторите, и то само за четене, но не и за копиране на часри от договора! Т.е. доста по-зале отколкото за софийския боклук и "софийска вода"!  Неколкото опита на, иначе мутрата, Бойко, да развали незаконните и напълно не спазвани договори, срещнаха височайшето европейско заплашване, да не се пипат "европейските инвеститори (мафиоти - масони).  Толкова. Който не разбира от една дума, няма да разбере и от 100!

анонимен Когато г-н Иван Костов стана министър-председател на Република България, завари:
1. Месечна инфлация 300%.
2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар.
3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара,като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал "...под нивото на възможния минимум".
4. Растяща безработица, достигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите, но нефалирани предприятия.
5. Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.
6. Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.
7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.
8. Прекъснати връзки със световните финансови институции - МВФ и СБ.
9. Дългове към външни кредитори - над 13 милиарда долара.
10. Пълен блокаж на държавата и разгул на "бригадирското движение " на мутрите. Власт на СИК,ВИС,ТИМ,777 и др.такива. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес.От рекета бяха "освободени" само назначените от БКП/БСП "бизнесмени".
Какво остави след себе си г-н Иван Костов?

1. Месечна инфлация 0,2 % - годишна 3%.
2. Национална валута - 2 лева = 1 долар.
3. Валутен резерв - 3,7 милиарда долара.
4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане,което стана през следващите години.
5. Средна заплта 250 лв = 125 долара.
6. Средна пинсия 130 лв = 65 долара.
7. Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.
8. Възстановени връзки със световните финансови институции - МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.
9. Външен дълг на България- намален да 9,5 милиарда долара.
10. Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.
ЗАПОЧНА ДА ИМА РЕД.
Така,че е добре да си спомните всичко това, да си дадете сметка, кой нямаше интерес от такова развитие на държавата и затова започна да ви пълни главите с измислените "престъпления по време на управлението на ОДС".

grigorsimov - Финасовата криза 1996 - 97 г. беше изкуствена
както и всички финасови кризи, но ограбването, вследствие кризата, бе напълно реално. Така че, и възстановяването, до описаното от теб ниво, не е било проблем. А и аз бях "на барикадите" 97-ма (на Черния Кос и на Владая), за да не помислите че съм предубеден антикостовист!  Но аз бях и 13 г. политически затворник, съден съм шест пъти от ДС, а след това, бях активист за човешки права, – но Костов не отвори архива на ДС, нито пък ми разреши да си видя досието,  макар че 1 месец стоях с плакат пред Народното събрание!?? А лидерите на СДС, се оказа, че са неразделна част от мутризацията на България, Зад която (зад които), естествено, стоят комунистите!  А е много стар трик, един да ни се представя за "лошият" а друг за "добрият", – например: Виденов и Костов, но господарите и диригентите на положението, са скрити!

- За анонимен Иван Костов остави дълг 1 милиард нови лева , не намери 250 000 работни места, имаше безработица 18% и намали пенсиите три-четири пъти Искам да знам не миналото, а бъдащето,    Не искам да слушам, че това правителство, не се справя,    -защото намали безработицата от 18 на 5 %" данък доход от 32 ( при Костов) на 10 %  СЕГА  ; увеличи заплатите с 150%, пенсиите със 100 %   НЕ ИСКАМММММ!  МАМАМА  АМАММАМА
Стига!!!! няма край, а животът не спира и мечтите къде остават ??!!
ДА СРАВНИМ МЕЧТИТЕ С КОЕТО НИ ПРЕДЛАААААГАТ, А НЕ  ...
image

image


Един град от София до Пловдив, някой ден 24.12.2008 09:15   image 135
image
Снимка: Булфото
„Ще стане един град от София до Пловдив един ден. Пазарджик е вече като предградие“.

Това обяви столичният кмет и лидер на ГЕРБ в ефира на bTV в отговор на тезата, че Цариградско шосе почва от центъра на столицата и завършва в кв „Тракия“ на Пловдив.

По думите му, най-важното за София, което се е случило през 2008-ма, е първата копка за метрото и Южната дъга на Околовръстното.

Той уточни, че, „ако не бях показал характер и не бях съборил незаконните постройки по Околовръстното, нямаше да сме направили това".

За 2009 г. Борисов пожела на себе си на всички здраве, здраве, защото, занимавайки се с проблемите на Медицинския холдинг, разбрал колко е страшно да си болен“.

  Хаиде, другите кандидати, казвайте, но не за след 50 години, а през  2009-а  и целият ви мандат!Тагове:   политика,   мечти,


Гласувай:
0
01. zaw12929 - Днес чух
30.12.2008 06:23
че икономистите на ГЕРБ ще излагат показателите на управлението си през февруари
Има чуваемост
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11820684
Постинги: 5377
Коментари: 12222
Гласове: 61742
Архив
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31