Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2008 06:44 - Хайде политици, казвайте си обещанията ЗА 2009 сега-
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 960 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.12.2008 20:43


    Какво ще направите 2009 година и през мандата си, за да ви изберем. За да харесаме. Пазарна икономика. Не с пари да купуваш гласове, с изпълними идеи. От Вас изпълнение, от нас КОНТРОЛ. ПОДКРЕПА. ОПИТАЙТЕ ПО НОВОМУ!  ЧЕСТИТА НОВА  ИЗБОРНА ГОДИНА!   Да бъдем всички в час, а не на учение под моста!  Всеки ден на екран Ив.Костов "заповядва" командирски  един да напусне коалицията, друг да върне мандата, на ВСИЧКИ , че коалицията се провалила, да излезем на протести. А ние си чакаме коледната "хапка" за пречистяване. БеЗ пост. Без господар на живота. А сме роби на самите себе си. Кой да ни спаси?  Искате Спасител?!
 Ако иска да дойде с белия кон на власт трябва да говори за своята бъдеща политика и ние да спрем да спорим, СПАСИТЕЛЯТ!  НЕ     Са  ВАЖНИ   БОРИЧКАНЕТО, "СКАНДАЛИТЕ",   А РЕАЛНИТЕ ЦИФРИ.    Всеки кандидат ЗА ВЛАСТ да каже конкретните цифри, как ще промени живота : пенсии заплати цени новости в живота ни .  КАК ЩЕ ПРЕМИНЕМ ПРЕЗ РЕКААТА "РЕЦЕСИЯ"  Какъв е техния брод? А не колко лоши са другите/ КОЛКО ДОБЪР СИ ТИ. НЕР СИ НИ ДОКАЗАЛ. СТИГА ЛЪЖИ  И ЗАБЛУДИ! ДРУГ ПОДХОД ПРИЛОЖЕТЕ. ЩЕ ИЗБЕРЕМ НАЙ ДОБРОТО .
Защото след евреите ние бЪлгарите сме прекосили и опасали земята търсейки леснотияВ ЕДНО НЕСТИХВАЩО НЕДОВОЛСТВО- ПАТОЛОГИЧЕН СЛУЧАЙ ЛИ Е ТОВА?!Ние спорим, този казал, онзи рекал :  НИЕ СЕ ЗАМЕРЯМЕ С ДУМИ, А ТЕ СА ПО ОПАСНИ  

grigorsimov С, дайте да дадем, не се решават въпросите
За да се приложи или опита някаква терапия, е нужна правилна диагноза, осноана на всички известни симптоми и показатели, плюс, интуиция, основана на богат опит. А само с "позитивно мислене", малко наща могат да се подобрат. Поинересувайте се по обстойно за реалностите в "Цивилизована Европа", която ни диктува всяка стъпка!  В многомилионния Берлин, например, договорът за концесията за "боклука" е узаконена тайна, до която имат достъп само сенаторите, и то само за четене, но не и за копиране на часри от договора! Т.е. доста по-зале отколкото за софийския боклук и "софийска вода"!  Неколкото опита на, иначе мутрата, Бойко, да развали незаконните и напълно не спазвани договори, срещнаха височайшето европейско заплашване, да не се пипат "европейските инвеститори (мафиоти - масони).  Толкова. Който не разбира от една дума, няма да разбере и от 100!

анонимен Когато г-н Иван Костов стана министър-председател на Република България, завари:
1. Месечна инфлация 300%.
2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар.
3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара,като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал "...под нивото на възможния минимум".
4. Растяща безработица, достигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите, но нефалирани предприятия.
5. Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.
6. Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.
7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.
8. Прекъснати връзки със световните финансови институции - МВФ и СБ.
9. Дългове към външни кредитори - над 13 милиарда долара.
10. Пълен блокаж на държавата и разгул на "бригадирското движение " на мутрите. Власт на СИК,ВИС,ТИМ,777 и др.такива. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес.От рекета бяха "освободени" само назначените от БКП/БСП "бизнесмени".
Какво остави след себе си г-н Иван Костов?

1. Месечна инфлация 0,2 % - годишна 3%.
2. Национална валута - 2 лева = 1 долар.
3. Валутен резерв - 3,7 милиарда долара.
4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане,което стана през следващите години.
5. Средна заплта 250 лв = 125 долара.
6. Средна пинсия 130 лв = 65 долара.
7. Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.
8. Възстановени връзки със световните финансови институции - МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.
9. Външен дълг на България- намален да 9,5 милиарда долара.
10. Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.
ЗАПОЧНА ДА ИМА РЕД.
Така,че е добре да си спомните всичко това, да си дадете сметка, кой нямаше интерес от такова развитие на държавата и затова започна да ви пълни главите с измислените "престъпления по време на управлението на ОДС".

grigorsimov - Финасовата криза 1996 - 97 г. беше изкуствена
както и всички финасови кризи, но ограбването, вследствие кризата, бе напълно реално. Така че, и възстановяването, до описаното от теб ниво, не е било проблем. А и аз бях "на барикадите" 97-ма (на Черния Кос и на Владая), за да не помислите че съм предубеден антикостовист!  Но аз бях и 13 г. политически затворник, съден съм шест пъти от ДС, а след това, бях активист за човешки права, – но Костов не отвори архива на ДС, нито пък ми разреши да си видя досието,  макар че 1 месец стоях с плакат пред Народното събрание!?? А лидерите на СДС, се оказа, че са неразделна част от мутризацията на България, Зад която (зад които), естествено, стоят комунистите!  А е много стар трик, един да ни се представя за "лошият" а друг за "добрият", – например: Виденов и Костов, но господарите и диригентите на положението, са скрити!

- За анонимен Иван Костов остави дълг 1 милиард нови лева , не намери 250 000 работни места, имаше безработица 18% и намали пенсиите три-четири пъти Искам да знам не миналото, а бъдащето,    Не искам да слушам, че това правителство, не се справя,    -защото намали безработицата от 18 на 5 %" данък доход от 32 ( при Костов) на 10 %  СЕГА  ; увеличи заплатите с 150%, пенсиите със 100 %   НЕ ИСКАМММММ!  МАМАМА  АМАММАМА
Стига!!!! няма край, а животът не спира и мечтите къде остават ??!!
ДА СРАВНИМ МЕЧТИТЕ С КОЕТО НИ ПРЕДЛАААААГАТ, А НЕ  ...
image

image


Един град от София до Пловдив, някой ден 24.12.2008 09:15   image 135
image
Снимка: Булфото
„Ще стане един град от София до Пловдив един ден. Пазарджик е вече като предградие“.

Това обяви столичният кмет и лидер на ГЕРБ в ефира на bTV в отговор на тезата, че Цариградско шосе почва от центъра на столицата и завършва в кв „Тракия“ на Пловдив.

По думите му, най-важното за София, което се е случило през 2008-ма, е първата копка за метрото и Южната дъга на Околовръстното.

Той уточни, че, „ако не бях показал характер и не бях съборил незаконните постройки по Околовръстното, нямаше да сме направили това".

За 2009 г. Борисов пожела на себе си на всички здраве, здраве, защото, занимавайки се с проблемите на Медицинския холдинг, разбрал колко е страшно да си болен“.

  Хаиде, другите кандидати, казвайте, но не за след 50 години, а през  2009-а  и целият ви мандат!


Тагове:   обещанията,   казвайте,


Гласувай:
0
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11820604
Постинги: 5377
Коментари: 12222
Гласове: 61742
Архив
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31