Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2009 22:39 - ВРЕМЕ ЗА РАВНОСМЕТКА; ТУК Е ТЕСТА, ПОПЪЛНИ ГО!
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 1415 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 31.12.2009 22:40


 1.    Оплакваш ли се често, че се чувстваш зле и ако е така, каква е причината за това?  Не се оплакван, не съм зле. ЩЕ СЕ ОПРАВЯ!   2.    Намираш ли нещо нередно у другите при най-малкия повод?  Не, никой край мен не прави нередни неща, освен разочарованието от медиите, но го обръщам на смях и забавление…НЯМА НИЩО РЕДНО.   3.    Правиш ли често грешки в работата си и ако да, защо?  Не, обичах работата си, тя беше моя мечта, беше…животът продължава. Всеки прави грешки, но не нарочни…НЯМА БЕЗГРЕШНИ ХОРА.ДА СЕ ГРЕШИ Е ЧИВЕШКО, ДА ПОВТАРЯШ ЕДИ И СЪЩИ ГРЕШКИ- СКЛЕРОЗА И ВСЕ ПАК Е ПРЕСТЪПНО!   4.     Саркастичен и обиждащ ли си в комуникацията си с другите? Не, обичам, да общувам, да изслушам другите, какво искат и да направя възможното   Не, защото професията ми изискваше  да контактувам с много хора ежедневно, което ми наложи уважение и внимание  към другите… СЛУЖБАТА МИ ИЗИСКВА ДА ГЛЕДАМ ВСЕКИ С УСМИВКА.кАКЪВ САРКАЗЪМ- ТЪК Е ЕВРОПА?

      5.     Избягваш ли умишлено да се асоциираш с някого и ако е така, защо?  Не, нищо не избягвам… САМО С ГОСПОДА СЕ АСОЦИИРАМ   6.    Страдаш ли често от лошо храносмилане. Ако да, каква е причината? Не, нямам страдание от храната, имам здрав стомах   7.    Животът изглежда ли ти безсмислен и бъдещето безнадеждно? Ако да, защо?  Животът ми имаше смисъл има бъдеще и не виждам безнадеждност   8.    Харесваш ли работата си? Ако не, защо? Да, харесвам работата си  всяка работа ми предизвиква радост, даже и тази, когато правя баница, салата или кафе за хората от семейството ми или за моите гости. РАБОТА ЛИ Е, НЕ МИ Я ХВАЛИ,  И КАКВО ДА Я ХАРЕСВАМ, НЯМА ДА СЕ ЖЕНЯ ЗА НЕЯ   9.    Изпитваш ли често самосъжаление и ако да, защо? Съжалявам. Че не мога да бъда пак  дете, ученик или студент, защото такъв е ходът на живота   10.  Завиждаш ли на хората, които са постигнали повече от теб? Не, защото всеки живот е уникален и няма как да се сравнявам с другите.    11.  На кое отделяш повече време—да мислиш за успеха или да мислиш за провала? Нито едното, нито другото! Мисля за доброто на семейството си. Общувам ежедневно с децата си и не знам дали това е успех или провал, а за мен са щастливи мигове…
ВСЕ СЕ ЧУДЯ, КАК МОЖЕ ДА ВИ ДОЙДАТ НА УМ ТЕЗИ ТЪПИ ВЪПРОСИ?!
  12.  Увеличава ли се или намалява самоувереността ти с възрастта? С възрастта съм по уверена , защото много неща са ми минали през главата. Имам опит казват: „Умният винаги ще намери изход от положение, което мъдрият няма да допусне!” ЕДНО Е ЯСНО, САМОУВЕРЕНОСТТА ИДВА С ВЪЗРАСТТА!   13.  Научаваш ли нещо полезно от всички грешки, които правиш?  Да, грешките са най добрият учител, те са безспорното доказателство, което не е за пренебрегване. ГРЕШКИТЕ МИ НАНАСЯТ ВРЕДИ, ГУБЯ ВРЕМЕ И ПАРИ- НАЙ ДЕФИЦИТНАТА СТОКА, А СЕМЕЙНИЯТ БюДЖЕТ НЯМА РЕЗЕРВИ   14.  Позволяваш ли на някой роднина или познат да те притеснява? Ако да, защо?  Понякога внуците ме притесняват, постъпвайки дръзко, по начи, който не одобрявам. Но се сещам, че това е младостта, която намира нови, неподозирани пътища за реализиране  намисленото, защото в това се корени напредъкът на света, а не в сляпо подчинение. Поривът на младостта, дава напредъкът на човечеството. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ ПРИТЕСНЯВА ПО ВЕЧЕ ОТ МЕН   15.  Понякога намираш ли се в небесата, а друг път на дъното? Да, но предпочитам небесата, стоя така, да не попадам в дъното на мъйата, която спохожда всеки.     16. Кой човек те вдъхновява най-много? Каква е причината за това?Първо, половинката ми, второ децата.  В службата съм се срещала с талантливи хора  и само двама изключително умни мъже. Единият ми бе преподавател във ВМИ. И двамата починаха от…инфаркт…трудно е да възхищаваш хората.      17.  Толерираш ли негативни или обезкуражяващи влияния, които можеш да предотвратиш?  Никога!  Обратното и постигам резултат. И ЗАЩО МИ Е ДА ГО ПРАВЯ?! НЯНАН ВРЕМЕ ЗА ГУБЕНЕ   18.  Обръщаш ли нужното внимание на външния си вид? Ако не, кога и защо не го правиш? Да, правя го, доколкото е по финансите ми възможности   19.  Научил ли си се да удавяш проблемите си като си твърде зает за да те притесняват?  Просто се справям! Не мисля за отчаяние, а как да ги преодолея. Съветвам се, ровя в Интернет. Просто се справям или вървя по нататък. Животт  не може да спре!
ИЗГЛЕЖДА ДУМАТА ПРИТЕСНЕНИЕ ВИ Е НАЙ ЛюБИМА. 
  20.  Би ли се нарекъл „нищожно мекотело” ако позволяваш другите да мислят вместо теб? НЕ ГУБЯ САМОЧУВСТВИЕ   21. Пренебрегваш ли вътрешно телесното почистване докато вътрешно телесната интоксикация те прави раздразнителен и злонрав? Не,  такова състояние… за раздразнителност- нищо не ме прави! Трябва търпение и толерантност винаги, навсякъде. БОЖЕ, ПАЗИ МЕ ОТ ГЛУПАВИ ВЪПРОСИ, АЗ САМ ЩЕ СЕ ПАЗЯ ОТ ЗЛОНРАВИЕ     22.  Колко дразнения, които могат да бъдат елиминирани те дразнят и защо ги толерираш?    Нито шум, нито музика, нито говор ме дразни…   23.  Посягаш ли към алкохол, наркотици или цигари за да си успокоиш нервите? Ако да, защо не опиташ да ги заместиш със силата на волята?  Не, но не съм въздържател, всичко е нормално   24.  Дразни ли те някой и ако да, поради каква причина? Не никой.    25.  Имаш ли конкретна главна цел в живота и ако да, каква е тя и какъв план имаш за нейното реализиране?  Да имам цел семейството ми да е добре и цял живот това правя с  доходи и с говорене   26.  Страдаш ли от някой от шестте основни страхове—страхът от бедността, страхът от критика, страхът от болест, страхът от загубата на любовта на някой близък, страхът от старини и страхът от смъртта? Ако да, от кои от тях?  Не се страхувам от нищо! Интересувах се и от смъртта, срещах я много пъти.  Целта ми е дълголетието на бракът ни   27.  Имаш ли метод, чрез който да се предпазваш от негативните влияния на другите?  Да, с разговори,МИСЛИ ЗА ДОБРОТО, РЕЛИГИЯТА, БОГ!   28.  Използваш ли умишлено самовнушение за да направиш съзнанието си позитивно?  Да, винаги си внушавам доброто още от времето на 9 години   29.  Какво цениш повече—материалните си владения или привилегията да контролираш собствените си мисли?  По точно да контролирам действията си, да са справедливи.    30.  Лесно ли ти влияят другите противно на собственото ти мнение? Не, отстоявам мнението си, защото е обмислено   31.  Добави ли днешния ден нещо ценно към твоите знания и мироглед?Да, срещнах се с хора, разговарях,  научих важни неща от техния опит. За пореден път се убедих, колко важно е хората да споделят.   32.  Изправяш ли се очи в очи с обстоятелствата, които те правят нещастен или избягваш тази отговорност?  Всеки ден го правя, за да го преодолея и  да изпитам удоволствие, че не  станало най лошото   33.  Анализираш ли всички грешки и провали и опитваш ли се да извлечеш полза от тях или приемаш позицията, че това не е твоя отговорност? Всички грешки са само моя отговорност, от тях се уча да постъпвам правилно.ИЗМОЛВАМ ПРОШКА ОТ БОГ, С КОЕТО ПРИЗНАВАМ ПРЕД МОЯТА ДУША ВИНАТА СИ, А ТОВА Е КАТО УРОК, КАКВО ДА НЕ ПРАВЯ ПАК   34.  Можеш ли да изброиш три от най-вредните си слабости? Какво правиш за да ги коригираш? 
 1.
 Не слагам на местото им ключовете и после губя много по вече време да ги намеря,
2. НЕ МОГА ДА СПРА ДА ЧЕТА, НАВСЯКЪДЕ, ОТ ВСИЧКО.
3. ПРЕКАЛЕНО ДЪЛГО ЕЖЕДНЕВНО СТОЯ В ИНТЕРНЕТ И СЕ ИЗКУШАВАМ ДА ЧЕТА ПОСТИНГИ.ДА ПРАВЯ БЛОГОВЕ В  Google
  35.  Привличаш ли другите да ти носят своите притеснения за съчувствие? Не, това са близките ми. Опитвам и успявам да не ги притеснявам.  Те правят същото за мен. Внушавам си, че са достатъчно големи и способни да се справят с проблемите си. Всеки ден съм в контакт с близките си.

36  
Намираш ли от ежедневните си изживявания уроци или влияния, които ти помагат в личното ти развитие?
 Търся , което ми помага отвсякъде и го ползвам. Например, пресичам улицата на светофар, където има не само зелена светлина, а и отбелязване броенето на секундите.     37.  Компанията ти има ли негативно влияние върху околните по принцип?     Не, въпреки, че всички сме привърженици на различни отбори, на различни партии, умеем заедно да си задаваме въпроси, да си отговаряме, без да се дразним, защото животът е такъв, да бъдем различни. Околните- съседите винаги изказват уважение за сплотеността на семейството ни, което всеки почивен ден  се събира, за обща работа и трапеза. Не мога да се размина с човек, без поздрав- така е на село, така е в жилищен блог. То е дошло от възпитание и пример на родителите и се предава на деца и внуци...В дома ни са идвали родители на съученици на децата ми, за да ме питат, как ги научих на самостоятелност...     38.  Кои навици на другите хора най-много те дразнят? Когато сляпо се доверяват на измамници. Когато носят големи кръстове на врата, а хулят църквата и Бог, но не се занимавам, да споря с тях, защото няма да разберат.Не влизам в празни спорове, където могат да ме наранят мен и Бог, което е вредно за тях!   39.  Сам ли изграждаш мненията си или позволяваш на другите да ти влияят?  За да има мнение, трябват и знания  Изслушвам другите, от акъла си не се деля!     40.  Научил ли си се да настройваш съзнанието си така че да се предпазваш от всички обезкуражителни влияния? Да, винаги!   41.  Работата ти вдъхновява ли те с вяра и надежда?  Винаги имам надежда   42.  Осъзнаваш ли, че притежаваш душевни сили, които ти позволяват да предпазваш съзнанието си от всякакви форми на страха?  Да, постигнато с опит.   43. Религията ти помага ли ти да поддържаш съзнанието си позитивно? Да за мен религията е най позитивното нещо. Заедно с празниците прави живота интересен. Винаги, по всякакъв повод  обяснявам, че има Бог, който е един за всички. Още, че пътят на всеки към Бог е само през неговата глава в неговите ръце. Аз моля прошка от Бог, моля спасение за всеки, когато науча, че нещо ги застрашава с мисълта  и желанието „Помогни  Господи!” Виждам, че атеизмът е нанесъл непоправими вреди на вярата, особено демократите, разделили синода.  Неприятно ми е да гледам, как веднага медиите се занимават само с подробностите на убийства. Това наслагва негативна аура. В същото време хората се нуждаят от надежда, вдъхване вяра в силите, добрия пример, но тъази стока липсва и си мисля, че нарочно всичко това се трупа на главите на хората, за да нямат изход.   44.  Чувстваш ли като твое задължение да споделяш притесненията на другите? Ако да, защо?  Зависи, кои са другитя за моето семейство и близки, да споделяме, за да ги притъпим, разберем, не да се плашим   45.  Ако вярваш, че „с какъвто се събереш, такъв ставаш” то какво си научил за себе си, изучавайки приятелите, които привличаш? Считам го за верно.   46.  Каква връзка, ако има някаква, намираш между хората, с които се събираш най-често и всякакво нещастно усещане, което изпитваш? Не разбирам въпроса, нямам такива усещания   47.  Възможно ли е някой човек, който ти смяташ за приятел, всъщност е най-големият ти враг поради негативното му влияние върху теб? Никой не ми влияе негативно, нито ме отклонява от целите ми- да е добре моето семейство!   48.  Според какви правила преценяваш кой е полезен и кой е вреден за теб? Не  се занимавам с такива преценки. Контактувам с всички хора по начин, да не ги правя мои врагове, нито да завързвам корупционни приятелства.  Гласувай:
21. mmagy - Честита 2010!!! Здрава, успешна ...
01.01.2010 02:58
Честита 2010!!!
Здрава,успешна и щастлива !!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 12454251
Постинги: 5518
Коментари: 12748
Гласове: 63889
Архив
Календар
«  Януари, 2022  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31