Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. sparotok
9. mt46
10. hadjito
11. getmans1
12. tota
13. stela50
14. deathmetalverses
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. sparotok
9. mt46
10. hadjito
11. getmans1
12. tota
13. stela50
14. deathmetalverses
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. milena6
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. milena6
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. manoelia
7. mimogarcia
8. samvoin
9. bateico
10. sekirata
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. manoelia
7. mimogarcia
8. samvoin
9. bateico
10. sekirata
Постинг
22.09.2010 23:39 -
Нека погледнем и заместителите!
Всички знаят, че захарта не е добра част от здравословното хранене и се обръщат към захар, заместители. Но са тези заместители в действителност по-добри от захарта ли са?!
Нека погледнем по-отблизо в някои от тях и да видим кои от тях са по-добри и кои от тях могат да бъдат по-добре да се избягват.
Сукралоза, които се продават под името splenda, е полезно, като 1-1 заместител на захарта. Сукралоза е направено от захар и се използва, за да splenda която вкус захар. Сукралоза не калории, но не измерва, потърсете или акт, като захар.Сукралоза е 600xs сладко от захар, толкова по-малко е необходимо за една и съща сладост. Сукралоза е събирана с малтодекстрин, въглехидрати, получени от царевица, което му някои калории и да го гледам и да действа като захар. Тази комбинация прави splenda. Splenda е 1.8 до 1 / 4 калории от захар. Ние сме казали, че всички използвани сукралоза ще се отделя неизползвани, но въпреки произвежда твърди, сукралоза се абсорбира и метаболизира от организма. В FDA на "окончателния правило" доклад се казва, че 11% на 27% от сукралоза се абсорбира в човешкия организъм и на японски храни съвет канализация казва достигне 40% се абсорбира.
Захарозата се прави от захарно цвекло или захарна тръстика. Не само захароза добър вкус, но също така ви дава бърза енергия, както добре. Въпреки това, в неблагоприятна посока на това бързо разрушаване на енергия е, че когато го загубим, тялото ви иска още една доза от захар за съхраняване на енергия става. Като в много захароза води до прекомерни инсулин отговорите, които причиняват над въглехидрати трябва да се съхранява в мастните клетки. Тъй като захароза, е на високо гликемичен (бързо освобождаване), захар, трябва да замества други подсладители. Ето и някои други форми на захароза за да се избегне, ако гледате на етикетите: сурова захар, кафява захар, инвертна захар, turbinado, на захар сладкар, захарна тръстика, кристализирани тръстика сок.
Аспартамът е около 200xs-сладък от захарта и там е много загриженост за безопасността на този подсладител.Тя е направена от две аминокиселини, отливки киселина и фенилаланин. Аспартамът се предлага на пазарапод наименованието NutraSweet и равен и се намира в голямо разнообразие от готови продукти. Този подсладител не е полезно за готвене или добавяне на топли напитки.
Малтитол, като всички захар алкохоли не насърчава гниене на зъбите и е с вкус и сладост като захарта. Тя не повиши нивото на кръвната захар или инсулин нива и е полезна за диабетици. Както всички захар алкохоли, малтитол могат да имат слабителен ефект при някои хора.
Захарин е от близо 100 години и е 200xs-сладко от захарта. Произвежда се от вещество, открити в гроздето.Човешкото тяло не може да се раздели, така че не се получи инсулин отговор. Това е най-често се срещат в безалкохолни напитки и подсладители като сладък н ниско.
Сорбитол е на захар, алкохол, който се намира в много продукти, особено тези, които трябва да станат сухи или втвърдени като бонбони или confectionaries. Сорбитол често се използва в намалени калории или леки продукти.
Фруктоза царевичен сироп се прави от царевично нишесте и има висок гликемичен стойност, която означава, че ще предизвика голям инсулин отговор. Има някои противоречия за безопасността на използването на големи количества от този подсладител с течение на времето. Високо фруктоза царевичен сироп се намира в много продукти и не е същото като продукт, който съдържа фруктоза.
Нека погледнем по-отблизо в някои от тях и да видим кои от тях са по-добри и кои от тях могат да бъдат по-добре да се избягват.
Сукралоза, които се продават под името splenda, е полезно, като 1-1 заместител на захарта. Сукралоза е направено от захар и се използва, за да splenda която вкус захар. Сукралоза не калории, но не измерва, потърсете или акт, като захар.Сукралоза е 600xs сладко от захар, толкова по-малко е необходимо за една и съща сладост. Сукралоза е събирана с малтодекстрин, въглехидрати, получени от царевица, което му някои калории и да го гледам и да действа като захар. Тази комбинация прави splenda. Splenda е 1.8 до 1 / 4 калории от захар. Ние сме казали, че всички използвани сукралоза ще се отделя неизползвани, но въпреки произвежда твърди, сукралоза се абсорбира и метаболизира от организма. В FDA на "окончателния правило" доклад се казва, че 11% на 27% от сукралоза се абсорбира в човешкия организъм и на японски храни съвет канализация казва достигне 40% се абсорбира.
Захарозата се прави от захарно цвекло или захарна тръстика. Не само захароза добър вкус, но също така ви дава бърза енергия, както добре. Въпреки това, в неблагоприятна посока на това бързо разрушаване на енергия е, че когато го загубим, тялото ви иска още една доза от захар за съхраняване на енергия става. Като в много захароза води до прекомерни инсулин отговорите, които причиняват над въглехидрати трябва да се съхранява в мастните клетки. Тъй като захароза, е на високо гликемичен (бързо освобождаване), захар, трябва да замества други подсладители. Ето и някои други форми на захароза за да се избегне, ако гледате на етикетите: сурова захар, кафява захар, инвертна захар, turbinado, на захар сладкар, захарна тръстика, кристализирани тръстика сок.
Аспартамът е около 200xs-сладък от захарта и там е много загриженост за безопасността на този подсладител.Тя е направена от две аминокиселини, отливки киселина и фенилаланин. Аспартамът се предлага на пазарапод наименованието NutraSweet и равен и се намира в голямо разнообразие от готови продукти. Този подсладител не е полезно за готвене или добавяне на топли напитки.
Малтитол, като всички захар алкохоли не насърчава гниене на зъбите и е с вкус и сладост като захарта. Тя не повиши нивото на кръвната захар или инсулин нива и е полезна за диабетици. Както всички захар алкохоли, малтитол могат да имат слабителен ефект при някои хора.
Захарин е от близо 100 години и е 200xs-сладко от захарта. Произвежда се от вещество, открити в гроздето.Човешкото тяло не може да се раздели, така че не се получи инсулин отговор. Това е най-често се срещат в безалкохолни напитки и подсладители като сладък н ниско.
Сорбитол е на захар, алкохол, който се намира в много продукти, особено тези, които трябва да станат сухи или втвърдени като бонбони или confectionaries. Сорбитол често се използва в намалени калории или леки продукти.
Фруктоза царевичен сироп се прави от царевично нишесте и има висок гликемичен стойност, която означава, че ще предизвика голям инсулин отговор. Има някои противоречия за безопасността на използването на големи количества от този подсладител с течение на времето. Високо фруктоза царевичен сироп се намира в много продукти и не е същото като продукт, който съдържа фруктоза.
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене
Блогрол
1. Блога в Гоогле
2. мит
3. wordpress
4. портал
5. Европа, България Русе
6. Начало струнен транспорт
7. Електродвигатели Дуюнова
8. НАРОДНО ИНВЕСТИРАНЕ
9. Elektromera
10. Mesenver
11. НЕДЕЛИН
12. Sky Way
13. ТВ програма
14. СТЕВИЯ
2. мит
3. wordpress
4. портал
5. Европа, България Русе
6. Начало струнен транспорт
7. Електродвигатели Дуюнова
8. НАРОДНО ИНВЕСТИРАНЕ
9. Elektromera
10. Mesenver
11. НЕДЕЛИН
12. Sky Way
13. ТВ програма
14. СТЕВИЯ