Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2010 07:55 - Поправка постинг- изчистване от калта на омразата закана, че не сме вечни българите на тази земя... и нещо по вече
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 7403 Коментари: 24 Гласове:
7

Последна промяна: 07.12.2010 08:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     Четете и мислете, пишете и също мислете, какво казвате дори в прав текст... защото уж сме в Европа....  и ето текста в черно аз поправям:     Само текста в черно е на автора, посочен най долу!

     Ей, аман от мрънкалници. Аман от хора по нищо не отличаващи се от самите Цигани. За всяка своя неуправя, Циганите и Турците са им виновни. 

А това че бягат в чужбина и не искат да се завърнат и да си живеят в собствената си родина мнозина сега мрънкащи славянски недоразумения на прородата, изобщо не го отчитат като знак на предателство. 
 ( Да уточним, че най големите групи в Европа са от мюсюлмани!)    Бягат там където има келипир и далавера, не искат да остават тук и да се развиват, да се обединяват зад хора и идеи, по никакъв начин не свързани с комунистите и техните пионки в политическите партии, гласуващи за същият този престъпен мафитско-комунистически синдикат, който неименуемо използват и Циганите за маша и като им свърашт работата, геноцида в Руанда ще се премести в  ….     българия ( България!!) , само за три месеца ще изличат Циганите, имат опит в изтреблените на цели народи а са ми седнали да ми ръсят мозъци всъшност еди кой си еди какво си. ( Тук циганите са с голяма буква?! а България с малка? Явно, не е правописна  грешка, а намек и много по вече- омраза...  да предизвикана, не отричам, но времето е друго)

Не само че не искат да разберат опасноста от комунистическата утопия, чума и подмолна опасност, ами обявяват задължително за луди, хората опитващи се да им отворят очите и да им кажат къде грешат и да се обединят зад лудите, който са си сложили главите в торбите заради тяхното уж благо, а вместо това, в доста угодническа стойка са се навели и ги клецат тези срещу който най-силно викат, но инак казват за трезвомислещите че са перковци и тъпаци. 

Ама нали страхът си казва тежката дума бе. Ако не се натегнат на същите тези срещу който УЖ се обявяват, ще ядат дървото много здраво, а след това не били страхвлици. Че се премятат на всички страни, само и само да оцелеят и да са те отгоре над хората който им помагат, а те да ги унижават. Комунизма наистина си каза тежката разложителна дума. Проми им мозъците. Вгради им страхът като предпазна мярка за комунистите, за да не се бунтуват техните малки човеченца, опитомени от тях, но инак Циганите им били за всичко виновни. 
( Да има омраза.  С такава е пропито и това отблъскващо съчинение, като верните изводи са отблъскващо затлачени с омраза- най лошия съветник)

Както се казва, търсят на лекото мекото. Това че не искат да се заселват по селата на дедите си и да усвояват земята си, понеже видиш ли било е изостаналост да живееш на село и да пройзвеждаш продукция, един вид селото го смятат за развъдник на всякакви проблеми и всеки който прозйзхожда от село, е див и необразован селянин или селяндур, а те изтънчените граждани, населили градските гета и те от село, но инак сега са изтънчените граждани. 

Селото го смятат за нещо много лошо, това да се самоизхранваш сам, а не да те тровят и дрогират същите тези комунистически говна, чрез хипер-маркетите си за да ти притъпяват вътрешната ти съпротива. Да не си мисли човек?! че в храните не слагат канцерогенни вещества, за да се видиотяват хората и да се държат неадекватно и супер нелогично. Правят го. Който не вярва! ами нека сам да си направи съпоставката и извода, държанието на мнозината граждани на тази държава как се държат неадекватно и супер апатично, също като наркоманите, за да си въобразяваме че в храните не ни слагат дрога под формата на държавен стандарт. На който не му се вярва, ами значи в храните наистина добавят хранителни добавки и разни ГМОта и ЕПЖата, само и само да не се бунтуват хората срещу комунистическата тирания и невярвеащите са под въздействието на тази същтата хранителна дрога. 
 ( С Споделям всичко тук и дори неведнъж предупреждавах- да казваш някому „селянин” с зел най тежка обида всъщност показва ниската култура и всичко казано тук по горе в защита на селото, на земята, на Бългатия!)
 
   Не стига че не вярват разните му там славянски  ( по полека, по яваш!)  негодници в заговора за унищожаване на мислещата част от човечеството, но инак мрънкат от разстояние че Циганите ги били завладявали и че селата им били обезлюдявали, а подържат с недовкатното си поведение същите тези който ги обезличават чрез Циганите сега. Хранителна свръх доза явно са им дали, за да са такива дебили и неверници ( туй вече е верска омраза).

  как я виждат емиграцията от града към селото? Сигурно ще изобретяват нови хора и ще ги хвърлят по селата без възможност за препитание? ей така, на голо. И който се опита да излезне от тинята в която са затънали благодарение на комунистическите галеници, който сега най-силно викат и задължително ще става враг на комунистическата нация и народ. 

    Опита ли се някой да развива селско стопанство, веднага му отнемат труда чрез непосилни данаци и ставки, но инак не искали селата им да се обезлюдявали. Значи те искат селата да се превърнат в едни естественни концентрационни лагери. Да държат селяните без препитание, без възможност за реализация, да си седят гладни и боси и голи по безлюдните им села, понеже на техни нищожни величества, така им се е дощяло, да си играят на господари и роби. Да са господарската класа, а всички останали да са им марионетки и с тях да си правят каквото си искат.  ( Да след като унищожихме напоителната система, изкоренихме овошните градини, унищожихме всякакво друго земеделие- освен зърнопроизводството, Дадохме неконтролируема власт на арендаторите, сега пък   Селото преживявя и най големия си втори удар – държавата да унижи като престъпници, селяните, осмелили се да направят проекти за европари… как ли :
 „Това, че Калина е "взимала процент от глобите, наложени на фирми..." си е правило, на всички органи, които глобяват беше 7-20%  Вземат данъчни, финансови и всякакви контролни органи, когато глобите са справедливи- Да, а в случая мирише на престъпление вреда, много по голяма от взетата награда...  с един коршум два заека ...

-  и предните  ( Тройната коалиция, отдела на Плугчиева )  да обвини

 
-  и бонус да получи - процент от наложените глоби.

 НЕЩО ПОДОБНО НА КРАЖБАТА НА КАБЕЛ  от роми- те вземат от пункта 100 лева, а нанасят вреди за милион и са оправдани, че нямат работа, вземат за да си купят хляб на децата. А на Калина... положението е милиони пъти по престъпно и трябва да завърши със съответното наказание. Не само заплатите, а и премиите да върне и... всички около нея са били  нарушители на закона и точно такива може да се проснат на земята и да получат арест с белезници....


    Ето пример на корупция, която поставя фалшиви, некомпетентни, но наши хора" да управляват. 
Пораженията са потресаващи, защото се изклаха животни, фалираха фирми в селото и... страхът да се каже истината е сковаващ. 
  
   Защото щяхме да излезем от кризата още м. април, както предвиждаше Симеон Дянков, ако не е навредено толкова много на селото, на бизнеса от Калинката... Сега искали да върне заплатите- това е замазване на скандала


   
Министър Найденов  да спре делата, да седне с всеки ищец, да разбере проекта, болките и да даде път за получаване на евросубсидии или пари от бюджета, а това ще даде ръст на икономиката, каквато се пророкува от противници на управлението, че нямало. Има и чака подпомагане. Спешно! Незабавно! Да се поеме отговорност не значи по американски- да се извиниш. Значи много по вече- да платиш материалните и морални щети. А в слуяая те са много ... не търпят  по вече отлагане...подаване ръка на хората, останали тук да работят за България

  
Трябва спешно да се актуализират провалените проекти...   да се  поправят вредите на селските стопани даже, като се върне Плугчиева.     Защото не са важни партиите, а са важни резултатите  за България...и колкото по бързо, толкова по скоро ще излизаме от кризата, защото няма друг такъв отрасъл, които може да дава много, когато се оставя да расте. Когато имаме шанса  селото да е подпомагано от ЕС…..

Е  тогава славянската    пасминна престъпно наричаща се "българи",   
 ( О п п а …. Пак омраза „престъпно наричаща се "българи „     И КАКВО Е ТОВА   НЕОСНОВАТЕЛНО РАЗДАВАНЕ НА  НЕНУЖНО ОБИДНИ ОПРЕДЕЛЕНИЯ) за какво се оплакват тогава? В природата няма празни пространства. Едно пространство като бъде освободено, веднага се заема пространството от нови собственици (Тази закана намирисва на заемане българското пространство от нови собственици …. )     А славяните какво искат? Да освобождават пространството, гонейки вятъра на комунистическата промяна, от богати по богати, а те будалите от бедни по бедни и никой да не им го заема опразненото пространство, само защото те така са казали. Друг да им върши работата, а те само да паразитират за сметка на чужд гръб. 
 
 Не зная кой какво гони, но в тези години от 1989 г насам, винаги турския етнос е управлявал България- като ДПС и не че казвам нещо лошо, а само го припомнян като забравен от автора факт , И нека, не се делим на етноси- всички сме българи- циганите също и важното е не да се ругаем, а да намерим заедно пътя на доброто, за което този постинг само вреди)

   Е тогава няма какво да се оплакват и да мрънкат. Каквото сами са си надробили, ами нека сами да си го изсърбат до последната капка горчилка. А не да ми чакат всичко на готово, някой друг да им донесе свободата, някой друг да им оправя проблемите, а след това, те и едно благодаря да не желаят да кажат на благодетели те си. Като не знаете да целувате ръце, ще целувате Цигански задници, задници славянски.      Не е добре на фона на толкова верни мисли да изявявате омраза. Даже дискриминация с израза: "славянски недоразумения на прородата" ( правописната грешка си е Ваша)
А как бихте определили мюсюлманите камикадзе, убиващи невинни хора?!
Всички сме хора и така подхранвате излишната омраза, която един век се насажда у славяните( ако така наричате българския етнос) Където времето преди 1878 г се нарича турско робство, което аз не споделям. Просто сме били част от държавата на султана и не само ние- голяма част от Европа. 
Нека бъдем толерантни и да търсим онова, което ни сближава.Много добре и подробно знам, за униженията, които неоснователно търпяха българските турци. Да не падаме на нивото на хора с ниска култура и знания. Не насаждай омраза- Бог не дава! Грях е!
Желая Ви успех в писането! Направете постинги, които сближават...Ако ще ставаме европейци- това е пътят. Дайте имена на турци, строили България. Например часовниковата кула на Свищов от 1764 г е дарение на Али Чауш. И въобще ханове, чешми, керван-сараи са правени само като дарение от богати турци. Заслепени от насажданата омраза ние не може да видим добрите страни на онова време. Докато султана отменя робството още 1839 г, Русия го прави 1861 г за крепостничеството, а САЩ едва 1864 г за афроамериканците...така ние потъпкваме приноса на дедите ни в разпространение на демократичния дух за човечеството и се покланяме , издигаме в култ тези, които с фалшива демокрация ни поробват. 
Обединени балкани могат да са една бързо просперираща икономика и най доброто място за живеене..., което предстои да стане... колкото по бързо си подадем ръка. За мен основната черта на мюсюлманина са приятелството...на което само той е способен към толерантните, добронамерените...Много пътеписи прочетох за времето 15-19 век, много познати и колеги опознах и се убедих в тази невероятна добрина...от всички мюцюлмюни турския етнос отиде много напред като култура, икономика, като приятел на България, което не се оценява. Омразата е черното перде на раздялата...не ни прилича на времето... Бог е един! За цялото
човечество, пред който всеки отчита делата си и там няма място за омразата... Постинг: Защо си въобразяваме, че сме вечни?
Автор на постинга: atila Редактирай | Изтрий  Дори заглавиети не е случайно, а закана, че не сме вечни българите на тази земя- нека всеки сам си отговори в какво и още да помисли, докога омразата ще ни изправя на нокти …   


Тагове:   калта,   омразата,


Гласувай:
8
11. liliyanaandreeva - Миличък, не виждаш ли,че за световен "морализатор" сега са "назначени" САЩ?...
07.12.2010 08:20
Каква им е доктрината?Ами виж им валутата - какво е изобразено там ? - Статуята на свободата или Пирамиди,които са символ на робовладелско тоталитарно общество!
И каква религия владее сега земята на пирамидите ? - тази с минаретата!Каква сграда ще строя в града на статуята и свободата? - Световен университет по екология и разоръжаване или Джамия? - По-нататъшните коментари са излишни!
цитирай
2. boristodorov56 - Вероятно имаш лични наслоения против аtila, които те мотивират.
07.12.2010 08:38
Не съдя нито теб, нито него в писаното в постинга - то си е право да го изразите.
Тод текста на аtila бих се подписал и аз, без ни най-малко притеснение.
Всичко е въпрос на тълкуване на четящия, понякога неправилно поради наслоения.

Последният абзац над жалтото е повече от ясен, точен и изразителен и преди всичко останало - спреведливо като последствие. Малко ни нагорчава, но си е истина.

Мога да потвърдя, че се отнася до всички българчета вчерашни и днешни, умни, интелигентри и ограничени до нивото на собственото си отрацинае...

Така мисля - казвам го - в това няма политика, а разбиране за нещицата в Българийката ни.
цитирай
3. zaw12929 - boristodorov56 : Уважавам аtila и често прочитам постингите му,
07.12.2010 12:13

но този постинг е изпълнен с недопустими гняв и омраза. Не мога да приема изразите
,„престъпно наричаща се "българи „
дебили и неверници ,
циганите са с голяма буква?! а България с малка? Явно, не е правописна грешка,
а намек и много по вече- омраза... да предизвикана, не отричам, но времето е друго)
И вас уважавам, но прочетете внимателно и не бива да става Интернет място за разпалване на омраза към никого. Само аз имам постинги с друго мнение за времето преди 1878 година и имам голямо уважение към българите с турски произход .И неведнъж затова съм наричана "турско мекере"
Не може да си затваряме оччччите пред авления сипещи омраза
цитирай
4. zaw12929 - liliyanaandreeva - не разбрах вие против строежа на
07.12.2010 12:20
джамии ли сте?! Щом има мюсюлмани, ще има минарета. Няма нищо лошо. Лошото е, ако не им даваме да си имат храм...
Защо се съмнявам, че пишете по принцип, водени от емоция, без да сте прочели постинга. Ако не четете. а всеки си пише какво да е, как тогава ще дискутираме?! Как ще спорим. Нали истината се ражда в спора...
цитирай
5. silencemurmur - за коментар 4:
07.12.2010 13:16
Арабски мюсюлмани се разхождат като царе из Женева.
На журналстически въпрос какво мисли за забраната на минаретата
млада мюсюлманка казва: Това не ми пречи, но стига да не се забранят
джамиите. "А при вас позволени ли са църкви?"
Отговор: А не! Това е забранено.
цитирай
6. zaw12929 - silencemurmur И те ще размислят
07.12.2010 13:37
и няма да постъпват първосигнално. Надявам се
цитирай
7. boristodorov56 - 3. zaw12929
07.12.2010 16:51
Разбирам те, но май не е само това внушението, което прозира от редовете му.
Ако той допуска дори най-малко съмнение за кова, което намекваш можеше да го каже другояче, а не толкова явно.
Просто изразява отношението си към тази днешна Българска държава, която е мащеха на българите, турците, циганите, евреите, арменците и пр. по един и същи отвратителен начин.
Но ние си я направихме такава, колкото и да не ни се иска да си го признаем.
Трудно е, много е трудно в батака, в който се намираме да пропагандираме България като рая от мечтите ни, без да псуваме.
Това е горчивата истина.
Добре, че нямаме силни врагове днес - просто никой свестен човек не ще защити тази държава.
Болно ми е да кажа - не са прави, но ги разбирам.
И тук не опира до патриотизма, точно днес, когато светът е едно голямо село.
цитирай
8. zaw12929 - boristodorov56 дано си прав
07.12.2010 18:10
Защото не искам да науча, че така мисли. От друга страна, тия дни стават в държавата "случки" , които не само изнервят...Ще повярвам на теб...
цитирай
9. анонимен - Терорист-блогър
07.12.2010 19:27
Този Атила е помакът Мирослав (Мустафа) Блажев, който в началото на 2009 г. отвлече автобус.

Мирослав Блажев
http://www.google.com/webhp?hl=bg#sclient=psy&hl=bg&site=webhp&q=%D0%9C%D0%B8%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2+%D0%91%D0%BB%D0%B0%D0%B6%D0%B5 %D0%B2&aq=0&aqi=g1&aql=&oq=&gs_rfai=&pbx=1&fp=135a5012ded06329
цитирай
10. atila - НЕ ПРАВИ ТОВА, КОЕТО НЕ ИСКАШ НА ТЕБ ДА ТИ НАПРАВЯТ.
07.12.2010 23:11
zaw12929 написа:
И вас уважавам, но прочетете внимателно и не бива да става Интернет място за разпалване на омраза към никого.


Хайде бе, сипел съм омраза. Интернет да станел свободно място от омраза. Ами защо не наминеш в news.bg и останалите новинарски сайтове в Р. Абсурдиния, а за форумните осилища да не говорим и да по-прочетеш толерантни постинги на още по толерантни хорица и откровенни неверници, използващи религията като инструмент за агресия, а не за проповядване на добро и хуманни принципи, каквито всъшност изповядва изначалното християнство, че тогава да говориш за омраза. Стига с тези двойни стандарти.

Когато успееш да влееш разум в главите на атакаджийте и останалата безродна славяно-шовенистична паплач, където ходят и се дракат със всички по различни от тях и след това другите са им виновни като им отговарят на провокациите. И всичкото го правят само защото не ги слушат изобщо главите и да отидеш и да ги вразумиш, за да не проповядват и да не пропагандират идеологии за масово унищожение, е тогава ми прави забележки уважаеми/уважаема колежке или колега блогър.

Когато коментиращият анонимен мишок на 9 позиция който забелижи използва с обидно значение думата Помак, а Турците и Циганите тези значения ги използва като средство за доказване на кой е по голям расист и такива ги допускаш в собственият си блог да пишат и да си леят откровенната си омраза, а не ги махаш на момента, а ми говориш за чист интернет, е тогава ми говори да не се говори с езика на омразата и да се зачитаме взаимно и да искаш уважение от мен за каквото и да е било.

Значи толерирате или мълчишком пропускате обидните постинги и мнения в Интернет, където Цигани и Турци биват обиждани с най-расистки цветисти изрази, или поне да ги опровергаете за да си изчистите славянското си име. Но в вместо това се впускате да обяснявате всъшност засегнатите хора как били бъркали и колко били агресивни и злобни, че отговаряли на провокациите със подобаващи провокации и допускате искренни расисти като деветето недоразумение непосредственно над мен, което дори и го познавам кое е то. Една изпсихясала Русенска бабичка, пишеща се от 3 хиляди акаунта с милиони самоличности в Интернет, размножаваща се като хлебарка във виртуалното пространство, говори сама със себе си в множество места където има опция за пускане на мнения, но инак другите били пишели с много акаунти и си говорим за омраза.

И такива психично болни хора ги пропускате, а на мен ми скачате че съм бил говорел с езика на омразата. Ей, не ме карайте да влизам из сайтове и форуми и да свалям обидните мнения срещу въпросните етноси изборени от мен и въпросните теми специално написани за мен, не можещ да влезна и да си изложа и моето становище и да защитя, само защото съм бил резняк и съм баннат на всеъвможни опции и да ги подложа на сравнение за да видим количеството на омраза колко от моя страна и от страна на всевъзожните расисти неподбиращи средства за борба с идеологическият си враг, колко познато звучи нали.

Знам оправданието. Всеки носи отговорност за написаното от себе си и точка по въпроса, но на другите им се дири сметка. Но инак държите другите да не били същите. Стига ви казах с тези двойни стандарти. Страхотно банални ставате и адски престъпно започвате да ми звучите. Да защитим нашите си хора, само защото са наши хора, а че вършат нередни неща, няма значение, нали са наши хора, а законноста къде остава какво ли ми пука.

акона е за глупаците, който минават през вратите, а ние сме понеже тарикати, ще минем през полето и никой няма право да ни критикува, инак ще се ядосаме и ще го обвиним че говори с езика на омразата че ни казва престъпните действия и ще го разгромим този наш враг. Като се хвърлят по мен камани, съвсем логично е че ще им отвърщам със скали.

Значи подкрепяйки ги тези хора не пряко, а косвенно с вашето мълчание или обратната назидателна връзка с охулените и така дозатвърждавате написаните от мен неща че са верни.

Значи аз трябва да търпя постоянно обидите и подигравките на хора без разум, а аз трябва да спазвам чистотата на езика, защото сакън, да не засегна нечие комплексирано честолюбие.

Ако при други това нещо се получава, е при мен няма как да стане. Да бъда обиждан, а аз да им се смея или да им се радвам на обидите. Горд ТЮРК съм и не позволявам да бъда обиждан от хора, нямащи принципи и хора който собственият си род са предали, а са тръгнали на мен да ми говорят за предателство. Ще си носят отговорноста за всичко което са изрекли и извършили.

Защото при една нормална държава, тоновете форумна и сайтова новинарска помия, отдавна трябваше въпросните собственици на тези форуми и сайтове, където допускат да се използват цинични и обидни думи срещу законите на логиката в техните сайтове, трябва да са в затворите или в психиатриите на силни транквиланти, а не да ми се разкарват като петли на бунища. За пример мога да дам Р. Турция.

Само заради подигравателно отношение в ефир към алевийски малцинства, арестуват водещите и им спират предаванията, а повторили се случая, направо цели TV канали се спират от ефир. А тук омразата се лее ежедневно и ежечастно от ефира на всевъзможните телевизии като флагман е СКАТ където буквално се нарича Исляма опикана религия и на всичкото, това се слага етикет Свобода на словто. Свобова на словото да псуваш и да обиждаш, е не благодаря на тази свобода на словото, която час по скоро трябва да се ограничи и забрани.

Но вместо това, гледаме тенденцията как се насърчават с бездейството или с престъпното си внушаващо расистка омраза действие, съответните блогъри и форумци да псуват и да обиждат малцинствата в BG нарушавайки редица закони, написани пак от същите тези хора, провокиращи расистки чувства, че дори има и призви за геноцид над Турци и Цигани. А вместо това, такива хора се допускат да ви пишат във блоговете и форумите, понеже било престижно, да има интрига и скандали, за да се вдига рейтинга на даденият форум или блог.
А ощитените и онеправдани, биват обвинявани че си използват законното си право, да се самозащитят по начина по който те намерят за добре, понеже пак го акцентирам, няма действащи и правилно функциониращи закони, срещу расовата омраза и дискриминация.

Така че няма какво повече да говоря. Погледнете се сами себе си, а тогава ако обичате обвиняваите и осъждайте останалите.

ЗА ТОВА! НЕ ПРАВИ ТОВА, КОЕТО НЕ ИСКАШ НА ТЕБ ДА ТИ НАПРАВЯТ...
цитирай
11. zaw12929 - atila, не се гневете толкова!
08.12.2010 20:11
Много сте прав. Има много негативизъм, омраза, насилие. Затова да спрем!
цитирай
12. анонимен - от mav
08.12.2010 20:57
хех :) виждам нашия стар познайник - шизофреник отново е отприщил лавината с помия.
ще се включа с една единствена цел - не му се връзвайте на адаша атила/мустафа и десетките му превъпкащения.
ще уточня темите в които съм го разобличил БЕЗ ГРАМОБИДА, без НИТО една критика към него, нито към любимия му ислям, нито за каквъ се мисли.
единственото което употреявам е - "ШИЗОФРЕНИЯ" , или както други по-умни от мен преценяват - може би "ЦИКЛОФРЕНИЯ". вие ще прецените, но пак повтарям, умишлено НЕ употребявам никога нито обиди, нито цинизми, нито упреци , а САМО ФАКТИ, които факти и предизвикват поредното узлжнение на психиката в нашия стар познайник - атила/мустафа.. или както там реши да се пише :)
та.. запознайте се кой е той и какви ги върши в толкова многото теми, където съм изложил стотици факти за неговите интриги и провокации :
http://forum.vestnikataka.bg//index.php/topic,24114.285.html
/това примерно е за циганите какви глупости е писал съм споменал и лични факти,, но прочетете цялата тема отначалото/

http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=15435.0

http://www.br-zo.com/forum/viewtopic.php?t=2794

http://forum.vestnikataka.bg//index.php/topic,24114.msg537736.html#msg537736

повтарям отново - в неговия блог никога не бих драснал нито един ред, въпреки че са се появявали от ник "мав" постове :) само дето като "анонимни" хаха
появявали са се много други провокации,къде но си спазвам винаги правилото - никога не го обиждам и никога не пиша в неговите блогове и форуми.
именно там му е полето на изява, защото в други форуми и блогове лъсва като голо дупе с колко ник-а пише и от какви ИП :) :)
точно това съм го доказал многократно, просто който иска нека прочете съответните теми.
съжалявам го, но както винаги съм казвал - който се върти във собствените фекалии, освен да се омаца САМ с тях, друго НЯМА да постигне.

затова убедително моля, запознайте се сами с въпросната личност.
тогава много неща ще ви станат ясни.
цитирай
13. анонимен - mav
08.12.2010 21:00
да уточня последно - в тези форуми съм писал като mav , miro1a.
не вярвайте никога на "анонимни" писаници, а който иска, винаги може да контактува ТАМ НА РЕГИСТРИРАНИТЕ ми никове, както и по скайп.
тъй като мн често шизофреника е правил провокации както от мое име, така и от името на други негови "опоненти" от други националистически форуми.
цитирай
14. atila - ХВЪРЛЯТ ПО МЕН КАМАНИ, ОТВРЪЩАМ СЪС СКАЛИ
08.12.2010 21:35
zaw12929 написа:
Много сте прав. Има много негативизъм, омраза, насилие. Затова да спрем!


Спирам да ти пиша в блога, защомто допускаш хора като психично болната Русенска бабичка Татяна Борисова. Която пише и тук откровенните си расистки индерктни поситинги под акаунт mav а ми говориш да нямало омраза.

А поне не си направи труда да и погледнеш аз лично от страна на това самозабравило недуразумение на човешката цивилизация и природа в синхрон за хората който говоря, как ставам постоянен обект на нападки и обиди по най-омразен начин, само заради изборът ми да приема Исляма и да си сменя името. Но инак на мен ми се правят забележки да не съм нападал и обиждал славяните, само защото мен ме обиждат на Помак и резняк а това не е обида.

Така че НЕ не смятам да спирам и да вадя отколоненията им на славяните в злобните си и злъчни нападки и обиди, пък какво си искате говорете. Доказателствата са ми на лице в предостатачно количество. Как в кочина като Абсурдиния има закони, но законите изобщо не се прилагат. Но ако ли пък се прилагат, то се прилагат изключително избирателно. За едни закона е майка, а за други е мащеха.

Не виждам изобщо смисъл от дискусия с подобен род хора който допускат цинизма и омрзата да се леят от страниците на личните си блогове, а на мен ми се прави забележка да не съм говорел с езика на омразата. За това аз от моя страна съм прав и изпълнил законото си задължение по неволя, да премахвам и да трия откровенните ксенофобски и крайно расистки обиди. Правя го макар този закон измайсторен от хората който влагат тези тенденции на расизъм и ксенофобия да го нарушават допускайки крайни тенеденции да съществуват, но инак реват че закона не се спазвал.

Един нормален човек ще обхожда ли интернет пространството почти денонощно и да преследва даден човек, само защото не му споделя лудостите и психичните му заболявания и само защото е различен от другите и да повтаря неща който са изцяло изградени на принципа на омразата и ненависта, и този човек да се има за нормално човешко същество че и да иска другите да го въприемат за нормален човек.

На въпросната мавеста русенска особа дори и глупостите не и чета, а ги подминавам без никакво внимание, защото знам предварително какво пише в тях и не им се изобщо връзвам. Защото драсканиците и са с единственната цел. Да предизвивакт реакции от моя страна и да се наслаждава на собственото си нищожно величие, че се чувства значима, а на мен ми вика че съм бил трол, а тролското и държание си личи от всички места където пише обхождайки форуми и паланки за да, размива темите с безмисленни мнения, прогонва останалите потребители с несъществените си глупости изписвани на изцяло неграмотен език, а на останалите вика тролове.

Защото да е човек да му кажеш позицията си и да престане със спекулациите си но това не е човек. А е една психопатична латерна, знаеща едно и също нещо и го повтаря като стара грамофонна плоча, не усещайки се, че определенията за психичен статус, който изказва по мои адрес, са нейна реална реалност.

Така че zaw12929 заради подобни ненормални същества, който и ти ги допускаш да ти пишат във блогът си, ето от къде ми тръгва отрицанието и езика на омразата срещу славяните. Че се толерирате едни други и след това други са ви виновни като ви скочат. Значи аз ще ставам обект на подигравки от страна на хора със явни психични отклонения, а аз трябва да бъда снизходителен към тях само защото не бивало да се говори с езика на омразата. Това само наистина психично болен човек може да го разсъждава, да търпиш обиди и подигравки, а ти да си благосклонен към това славянско мекотело.

Е не и при мен. Така че не очаквайте грам снизходителност в езикът ми на омраза, защомто се продкрепяте и по този начин за да си направите реклама на блоговите си, нарушавате доста членове и алинеи от Конституцията. Защомто вие можете да нарушавате законите ВИ то аз тогава защо трябва да ги спазвам. ХВЪРЛЯТ ПО МЕН КАМАНИ, ОТВРЪЩАМ СЪС СКАЛИ.
цитирай
15. atila - На толерантните с толерантност, а на расистите с три пъти по голям расизъм.
08.12.2010 21:47
И други нещо има. Ако искаш да пишеш в блогът ми! То пиши единственно от позицията на Анонимен, подписвайки се като zaw12929 и за да съм сигурен че си ти, ми пращай задължително ЛС от акаунта си, за да потвърдиш че наистина мнението е твое, а не е сурогатно както го прави Русенското изчадие mav постоянно и пише с хиляди акаунти, а други обвинява че му пишат от неговото име.

Правя го това за да избегна всякакъв досег с разни провокатори и форумни блог тролове. Ако пишеш от акаунта си независимо какво си писал/писала, без значение ще го трия и не ме интересува че това ще е прекомерна модерация. Тук правилата са твой, но в блогът ми са мой правилата и аз така там определям как да бъде.

Така че довиждане и си остани със здраве със хората пишещи ти в блогът ти и по малко ме обвинявай. Както с мен се държат, така и аз се държа. Толерантните с толерантност, а на расистите с три пъти по голям расизъм.

И АЛЛАХ ми е свидетел че аз съм си чист пред съвеста ми. Не съм обидил човек заради произхода и принадлежноста ми ей така, само заради самата обида както аз най-редовно ставам обект на обиди за без причина. Винаги съм обиждал защото съм бил обиден.
цитирай
16. анонимен - mav
08.12.2010 21:49
:) хехе да де.. познатия стил.
само дето няма нито един цитат на моя обида , или така лансиранта т от теб "омраза че си приел исляма" ? цитирай ме , ако обичаш ?
няма цитати.
колкото има цитати какъв съм шовинист, расист, и незнам си какво :) :)
а аз повтарям - аргументите ми са винаги твои цитати, скрийншотове от твои блогове, форуми.

интересно.. по кой и за какво "хърляш скали" ??
измисляш си никога неказвани неща , и дори си ги пишеш сам като анонимен в блога си , и със различни акаунти /това съм го доказал/ , пишеш с различни никове /и скайпове/ , имитирайки различен правопис, лексика дори /също доказано с ИП от форумите , нали така "ибришимов" ? "неферити" ?/

и именно защото аз не си премълчах на твоите провокации, за твоите копирания , и измислици, и без грам обида и САМО с твои цитати, дори ТВОИ скрийншотове доказах тези неща ?

или това ли е твоя език на "диалог" , за който орева света за "свободата на словото" което нарушавали нюз.бг и по други места откъдето те НАРИТАХА ?
цитирам те тук :
http://forum.vestnikataka.bg//index.php/topic,24114.msg535101.html#msg535101
това ли е този който "живее в хармония" :) :)
после другите ти виниовни :) хехе
цитирай
17. zaw12929 - Не така mav
09.12.2010 12:05
Спорът не се състои в размяна на обиди. Всеки си казва мнението, това е достатъчно... защото сме различни
Не съм мюсюлманин, а вярващ в бог с натурална християнска кръв и не е моя работа, кой каква религия изповядва. Да не употребява зло в сайтовете... времената са други- трябва компронис- да уважабаме чуждите възгледи
цитирай
18. zaw12929 - Аз ли сгреших
09.12.2010 12:08
Никой не видя нищо страшно в написаното срещу хората в държавата ни ",„престъпно наричаща се "българи" ....?!
цитирай
19. анонимен - mav
09.12.2010 12:47
пъво - мн добре виждам писаното :)
затова и акцентирам - преди да правите изводи за писаното, запознайте се с хилядите писани неща на индивида , и след като си създадете представа кой е и какъв е , тогава много неща ще ви станат ясни.

второ - кое "не така мав" ?? каква "размяна на обиди" ?? прочети темите , линковете, и сториците доказателства за провокациите, обидите и интригите които и до ден днешен твори въпросния индивид, и ми посочи поне една обида от мен към него.
поне една
/квалификацията "шизофреник" съм я обеснявал стократно защо и какво/
гаранция ти казвам - няма да намериш.
докато той какво е изричал за мен "русенското изчадие мав".. и т.н.. мога да ти го оформя в километрична извадка :) :) :)
цитирай
20. анонимен - ЧЕТА И СЕ ЧУДЯ ,...ДАЛИ ДА ПЛАЧА ИЛИ ДА СЕ СМЕЯ....
13.12.2010 21:42
ПРОБЛЕМА , ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ВЪВ ЕТНОСА .....!!!!!
ПРОБЛЕМА ВИ Е ...ВЪВ ПРОСТАШКОТО И ТЪПО МИСЛЕНЕ!
ТО ,НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ И ДРУГО..СЛЕД 50-г., КОМУНИЗЪМ И ТОТАЛНО ОПРОСТАЧВАНЕ НА НАЦИЯТА!
ЗА ЖАЛОСТ,...ПРАВЯТ ГО И СЕГА---ПО РАДИО И ТЕЛЕВИЗИЯ, И НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА... СЪС ДОЛНИ ЦИНИЗМИ ,ЧАЛГИ,ГРУБ И НЕЦЕНЗУРЕН СЕКС,ЛИПСА НА ДОМАШНО ВЪЗПИТАНИЕ НА ДЕЦАТА,ЛИПСА НА ЕЛЕМЕНТАРНИ ПОЗНАНИЯ В УЧИЛИЩАТА И ПР.!
НЕ РАЗБИРАМ ,ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ ,ЧЕ СТЕ РАЗЛИЧНИ....???!
ОБВИНЯВАТЕ ЦИГАНИТЕ,ТУРЦИТЕ ,ЕВРЕИТЕ,ГЪРЦИТЕ,МАКЕДОНЦИТЕ,ГАГАУЗИТЕ ,КАРАКАЧАНИТЕ, ...А ВЧЕРА, ДВАМА ПИЯНИ ИДИОТИ/ЧИСТИ БЪЛГАРИ ,УЖ.../ ,СИ УБИХА ДЕТЕНЦЕТО---КАТО КУЧЕ....!
ОГЛЕДАЙТЕ СЕ САМИ, КАК ЖИВЕЕТЕ.....!
ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ:

КАКВО ВИ ОТЛИЧАВА, ОТ УЛИЧНИТЕ ПОМИЯРИ ...КОИТО СЕ РЪФАТ ЗА КОКЪЛ И КОРА ХЛЯБ???!
ТОВА ЛИ Е ЖИВОТА ,....КОЙТО ИСКАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ....?
ТОВА ЛИ СА ...НАЙ -СЪКРОВЕННИТЕ ЖЕЛАНИЯ....?
ТОВА ЛИ Е БЪДЕЩЕТО ...КОЕТО ИСКАТЕ ДА ЗАВЕЩАЕТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА....?
ТОВА ЛИ Е ...."ВЕЛИКАТА НАЦИЯ"...ЗА КОЯТО СЕ МИСЛИТЕ....?

АКО НАИСТИНА, МИСЛИТЕ ТАКА......ЯВНО, СТЕ АБСОЛЮТНИ "ПРИМИТИВИ"!
ЯВНО , В "КЕНЕФА" ВИ ХАРЕСВА .....И НЕ ПРАВИТЕ НИЩО ,ЗА ДА СЕ ПРОМЕНИ ТОВА...!
МОЖЕ БИ,ПЪК ...НАИСТИНА ,ТАМ ДА ВИ Е МЯСТОТО?????!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
21. анонимен - ot mav
13.12.2010 23:39
хех.. а знаеш ли драги че примерно в англия всяка седмица става по един смъртен случай на тинейджъри, жертви на банди, включително и момичешки, и какви ли не ?
ами в любимата на някои америка какво е ? няма да казвам.
просто никой не говори за това.
тук ще се сбият двама на битова основа, другаде някой ще се напие... и медиите ще раздухват половин година, а някои като теб и повече сигурно случая като "МНОГО ПОКАЗАТЕЛЕН" кой какъв бил...
айде моля...
а защо не се говори как ежедневно хората са пропищяли от цигански дребни кражби ?
това не е ли показателно ?
то е толкова показателно , че чак крещящо, ама.. в БГ всеки гледа да хване отделен случай, а не хилядите други случаи, които както казах са много повече показателни, но вече са банални и за съжаление, май свикнахме с тях /с това да ни грабят ежедневно циганите/
цитирай
22. анонимен - xrumer list google backlink
24.07.2011 19:15
xrumer hrefer [url=http://xrumerservice.org]xrumer blast[/url] buy backlink
expert seo
цитирай
23. анонимен - link building service backlink services
30.07.2011 18:02
link popularity service best seo company [url=http://xrumerservice.org/]backlink service[/url] buy cheap backlinks
цитирай
24. анонимен - Декоративная штукатурка
25.09.2011 23:34
Декоративная штукатурка - это красивый манера преобразить стены Вашего дома или загородной дачи. Маловато кому нравится обычные, скучные однотонные цвета, только благодаря такой штукатурке вид стен и потолков приобретает неописуемый вид. Заниматься с ней, вестимо, желание профессионалам, дабы в итоге всё получилось как дозволено лучше и красивей. Всетаки, коли Вы проконсультируетесь со специалистом, то дозволено являть исправление и самому. штукатурка. Наш ресурс один из великолепных справочников о [b]декоративной штукатурке[/b] - "http://tm-stroi.ru/dekorativnaya-shtukaturka/opisanie.html"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11582484
Постинги: 5344
Коментари: 12067
Гласове: 61090
Архив
Календар
«  Март, 2021  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031