Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2012 23:53 - събитие, което ще има огромен ефект върху бъдещето на човечеството
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 2902 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 01.08.2012 00:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  ще се случи на 21 септември в Белгия , където  Иранската фондация “Keshe”...
.(
аз вече ви предсказах това в постинга си 
http://zaw12929.blog.bg/politika/2010/04/22/ne-sluchaino-se-nasajda-strahyt-che-2012-g-svetyt-shte-svyrs.533300
22.04.2010 21:31 - НЕ СЛУЧАЙНО СЕ НАСАЖДА СТРАХЪТ ЧЕ 2012 Г СВЕТЪТ ЩЕ СВЪРШИ  
автор: 
zaw12929 категория: Политика   image  прочетен: 3755 коментари: 16 гласове:  11  
последна промяна: 23.04.2010 15:32 


Докато едни правят деца, други насаждат страхове, трети без да парадират ще потушат страховете, като предложат нови енергиини и хранителни ресурси. Те и сега го правят и не е задължително всеки да го знае, Прогресът ще прониква навсякъде във всичко, Модерната ни епоха, която тресе  хората  вече 300 години ще става все по супер грандиозна. Напредъка ще се разпространява с космическа скорост. Пример за това е внедряването на компютрите, преобразили сега света.  А бъдащето - бедна ни е фантазията, да си го представим. 

Всеки човек има право на човешки живот, без насилия, ограничения и човечеството трябва да осигурява  еднакви условия на всичкил
    Има човечеството един неизчерпаем ресурс за всички времена- човешкият ум, таланта да мисли и намира нови решения, да разгадава природните закони, които  са непоклатими, а това е гаранция, за това, че човечеството, спазвайки ги няма да погине.
     Да се определя дата на свърши свят е сметка без кръчмар. Човекът е част от природата. Човечеството е създадено от Природара. То има предназначение. Тя, природата има цел с неговото развитие и усъвършенстване. И то ще я изпълнява- ресурсите на вселената са неизчерпаеми, ПОДОБНО  комбинациите на тотото. Личният живот на всеки от нас е печалба от Природно Тото в което едни имат един късмет, други си го проиграват, на трети печалбите се ограбват.  Оръжията ще се заменят с диалога на преговори и разбирателства, на компромиси, даване право и условие на всички, както и поемане задължение от всеки,  да спазва правила
. Човешките закони ще стават все по точни и постоянни, като природните.
    Това е само едно мое лично мнение за бъдащето на човечеството, което е създадено от Бог, за да  бъде венец на природата. Всяко зло идва от неспазването на божиите заповеди- да сме добри. Да осъзнаваме грешките си, да искаме и получаваме прошка, да не слагаме в душите си гордост, завист, надменност и употребяваме даденият ни от Бога ум и талант за свое добро, за доброто на близките ни, без да причиняваме зло никому.Наказанието- неприятности, които сами си причиняваме, като нарушаваме  правилата- на държавата, на морала, на традициите, на общочовешкото добруване. 
     Човечеството не принадлежи на ничия раса, ПАРТИЯ, държава, а е неделима част от природата, която осигурява условия за всички. Трябва да сме способни, да ги използваме.
    НЕ НЕ И НЕ! СВЕТЪТ НЯМА ДА СВЪРШВА. ЩЕ СВЪРШВА ЗЛОТО. БАВНО, НО СИГУРНО. БЪЛГАРИТЕ СМЕ ДОСТА НАЗАД В КУЛТУРАТА СИ ДА ГО РАЗБЕРЕМ. ТОВА Е ВСЕОБЩО СЪСТОЯНИЕ. )))


и ето продължението, новината- идва от ИРАНСКА ФОНДАЦИЯ, която ще се откаже от своя лиценз върху редица нови уникални технологии, като например разработените от нея гравитационни системи (Magravs), и ще ги предостави за свободно ползване от цялото човечество. Учените от целия свят ще имат възможността по едно и също време да се запознаят с въпросните технологии, така че да могат работят незабавно с тях.

От този момент международните граници ще престанат да имат реално значение. След като преди време първата система беше построена и експлоатирана, се установи и нейната функционалност за нуждите на човечеството.
Едно пътуване, например от Техеран до Ню Йорк, ще отнеме максимално около 10 минути.

Новите системи за придвижване  телепортирането : ще дадат възможност на всеки човек да направи подобно пътуване за почти същото време и почти без никакви разходи от която и да е точка до всяка друга, някъде на тази планета. Освен това подобно средство за придвижване е принципно неоткриваемо от съществуващата днес радарна технология.

Енергийната криза също ще бъде решена с един замах. След като технологията влезе в сила и се приложи за хората, тогава монополите, които контролират в момента електрическата енергия, както и всяка друга енергийна система, ще останат с празни ръце. А след тях и досегашните финансови структури ще се обезсмислят.

Глобалният недостиг на вода ще бъде разгледан и решен с въвеждането на тази технология в целия свят. Това ще стане скоро след освобождаването на лиценза от досегашната секретност и даването на свободен достъп до тези нови космически технологии за енергетиката.

След среща на Фондация ”Keshe” с посланици на всички държави, поканени в Брюксел на 21 април 2012 г., сега нашата покана е адресирана към народите на света да присъстват на заседанието на 6 септември 2012 г. на Фондация “Keshe” в Ninove, Белгия (или където другаде те предпочетат) чрез своите посланици и ръководители.

След като установихме, че нашата технология работи перфектно, ние поканихме представители от всички страни на първото нейно представяне на 21 април 2012 г. Посланиците на някои страни присъстваха на тази среща, но други предпочетоха да игнорират поканата, поради външен натиск. Те решиха да не присъстват или пък се оттеглиха от срещата в последната минута.

С тази втора покана ние директно и недвусмислено каним лидерите на всеки народ да участват от името на своите правителства в следващата среща на фондацията на 06.09.2012 г. Същите лидери могат да определят експерти, които да участват заедно с тях на срещата.

През последните шест години ние използвахме международната патентна система, за да се гарантира, че всички нации и водещи учени от цял свят ще могат да разполагат с копие на нашите патенти като свое притежание. Тези патенти ще могат да бъдат изтеглени от европейския сървър за патенти.

Така избегнахме всяко евентуално блокиране на тази технология от което и да е физическо лице или група и с това гарантирахме народите да могат да използват безпрепятствено нашите патенти за производство на електроенергия, медицински системи и пространствени пътувания.

По този начин методите, използвани в миналото за блокиране на международното развитие, сега няма да могат да функционират. Сега всички народи ще имат еднаква възможност да работят заедно за развитието на тази технология по безпроблемен начин.

Основният момент е, че нашата технология е проектирана така, че да бъде свободна и достъпна за всички правителства, в полза на всички граждани. Чрез системите, които сме разработили, всички страни ще могат да имат достъп до енергията, водата и храната, от която се нуждаят, както и до нови методи на здравеопазване и транспорт – всичко това с много малко разходи.

Според устава на Фондация "Keshe", всички технологии са собственост на народите на света. Патентите представляват активи на всички хора на тази планета и право за монопол и собственост не може да бъде заявено от никое лице, организация или нация. Това означава
, че всички приходи, генерирани от технологиите, принадлежат на нацията, която ги използва.

Ние ще публикуваме списък на страните, поканени на срещата на 6 септември 2012 г. и е-имейл адресите на тези, които ще получат покани. Така че ще бъде въпрос на избор на всяко отделно правителство да бъде представено на тази среща.

Въпреки че това послание ще достигне до всяко посолство, копие на адреса и текста му ще бъдат публикувани във форума на фондацията и на сайта ни, за да могат гражданите на съответните държави да са наясно с офертата. След това ще бъде давана информация на всяко лице, което я поиска, както и ще съобщим имената на всички делегати, които са утвърдени, а също къде и кога ще се срещнат.

След тази среща, представянето на 21 септември 2012 г. ще бъде първата стъпка в програмата за обучение на Фондацията Keshe, на която тя ще сподели своите знания и да ги направят достъпни за хората по целия свят. След като тези нови технологии и ползите от тях станат известни на широката общественост, лидерите на всяка нация трябва да решат как да ги приложат в полза на всички.

От този момент натам има две възможности: или ние всички работим заедно за да променим живота на всички хора на земята към по-добро по подходящия за това начин, или напредналите държави в света ще бъдат отговорни в близко бъдеще за наводнението от милиони имигранти, които ще засипят големите градове.

Ние сме готови да предоставим тази технология на представители от всички краища на света, така че те да могат да разберат нейния ефект, както и промените, които тя ще донесе.

От сега нататък ние можем да гарантираме, че занапред никое дете или възрастен не трябва да умира от жажда или глад и че никоя нация няма да може да бъде е атакувана от друга, защото потенциалните приложения на новите технологии във военната сфера са толкова ужасно разрушителни, че нямаме друг избор, освен да приемем факта, че борбата за ресурсите на планетата трябва да остане в миналото.

За лидерите на малките държави и региони на Земята е добре отсега да помислят за защитата на националните активи. Но тяхната защита ще бъде отговорност също и на всеки човек, за да се гарантира, че ресурсите на отделните държави ще си останат на тяхно разположение.
Нашата технология ще бъде споделена , за да се покрият основните нужди в световен мащаб от енергия, вода, храна и здравни грижи.

Фондация "Keshe" игнорира цвят на кожата, националност, религия или политическа принадлежност така, че нашата покана е към всички правителства да определят екип от учени, за да дойдат и да видят нашата технология от първа ръка. След това те могат да решат дали да я използват или не. Ако лидерите на някоя държава игнорират тази покана, тогава страната им няма да има друг избор, освен да последва примера на развиващите се сега страни.

Ние призоваваме народите да започнат възможно най-скоро процеса на глобално сътрудничество, защото след като тези системи влязат в експлоатация, границите между държавите ще са без значение.

Ние сме подготвили почвата за смяна на посоката на развитие за човечеството и през следващите месеци ще видим това. В близко бъдеще хората ще осъзнаят, че ние сме тук, за да служим на другите, така че всички ресурси да са на разположение на всички хора по едно и също време и в еднаква степен.
Ирански учени от фондация „Кеше”, автори на редица иновационни проекти, се похвалиха пред РЕПУБЛИКА, че вече имат технологии, които ще променят човечеството. С разработките си те обещават да спрат войните, енергийната криза, глобалния недостиг на вода, да намалят болните по света и да спасят природата.

„Чрез системите, които ние сме разработили, всички страни ще могат да имат достъп до енергията, водата и храната, от която се нуждаят, както и от нови методи на здравеопазване и транспорт”, пише в устава на организацията. Там е споменато, че всички технологии са собственост на народите по света, а с дейността си „Кеше” се заканват да сложат край на монополите.

САЩ президентски указ и Keshe отговор фондация ·                       image ·                       image Детайли Категория: Новини <iframe id="fb_xdm_frame_http" name="fb_xdm_frame_http" src="http://static.ak.facebook.com/connect/xd_arbiter.php?version=9#channel=f365186a68&origin=http%3A%2F%2Fwww.keshefoundation.org&channel_path=%2Fen%2Fmedia-a-papers%2Fkeshe-news%2F313-us-presidential-decree-and-keshe-foundation-response%3Ffb_xd_fragment%23xd_sig%3Df88b48d6%26" style="border-bottom-width:0px;border-left-width:0px;border-right-width:0px; border-top-width:0px;font-size:11px;margin-bottom:0px;margin-left:0px; margin-right:0px;margin-top:0px;padding-bottom:0px;padding-left:0px; padding-right:0px;padding-top:0px"> вДял Digg   Въпрос от форума: Г-н Keshe, Новини на цензура на Барак Обама на технологията Keshe е отвратително на всички нас тук, в САЩ, които са били тревожно след развития си.Бихте ли цитирали определен ред на изпълнителната власт, който е създал тази ситуация от Белия Дом  заповеди на този адресhttp://www.whitehouse.gov/briefing-room/presidential-actions/executive-orders , Citation:
Keshe Фондация отговор
Космическите технологии  за отбрана, разработени от фондация Keshe с помощта на магнитни и гравитационни полета сила (Magravs) се оказа най-добрият метод за блокиране на магнитни системи Field Communication при всяка честота. Системата е в състояние на заглушаването на всички комуникационни линии и когато се използва правилно, могат пряко да блокира цялата комуникация в голяма площ дори и от разстояние. Това означава, че с минимални усилия могат да бъдат блокирани всички сателитни комуникации. Тествахме тази система преди 4 години, и видя резултатите. Когато тази система се използва ефективно от сили, които са активни в даден район, на противоположната страна не може да изпраща информация, предназначена своя приемник. Скорошното постановление на САЩ доказва своята загриженост за това колко напреднали технология и показва, че отсрещната страна е възпрепятстван от извършване на дейността си. Така че има повече относно настоящото постановление, отколкото се вижда на пръв поглед. В действителност това показва, че САЩ не може да има никаква система, която може да преодолее такава мощна и модерна технология, и с помощта на постановление, те се опитват нови технологии извън закона, така че те имат извинение за на етикети организации като Фондацията на Keshe като измамник организация. Ние сме отворени, ние остават отворени и ви каним американските учени да се присъединят към нас, така че можем да използваме тази технология ефективно за защитата на плавателни съдове в дълбокия космос. Тази технология е разработена от фондация "Keshe", както е описано в нашите заявки за патент, така че в дълбоките космически занаяти могат да бъдат защитени от всякакви магнитни зони с високо ниво, полеви радиация, които са открити, както и системи и пътниците могат да бъдат безопасни, когато пътувате занаятите чрез тях. Един от начините за употреба на тази нова технология е да блокира всяко магнитно поле с информация по време на голяма площ за целта в космоса. Това е, как барабана е бил заловен, тъй като е блокиран от получаване на информация от контролните си спътници по време на процедурата. С една дума, "Добре дошли в реална технология пространство", и да видим работа в реалния живот по-голям мащаб. Нашата технология е оферта за правителството на САЩ, ако те са готови да приемат, че иранските ядрени физици не са непременно да предаде своя народ, ако те споделят с тях космическите технологии. Ние сме тук, за да допринесе за световния мир, така че човечеството ще бъде готова да се присъедини към универсална общност. Ако споделянето на технологии между приятелски държави като Иран и САЩ е престъпно деяние, тогава човек днес е потънал по-ниско, отколкото в дните на пещерните хора. Ние сме поканили НАСА да си обясним НЛО технологиите си  и ние сме готови да направят същото и да обясни на нашия Magravs система за тях. Това предложение бе направено за тях в интервю на живо конференцията в Лос Анджелис миналата неделя и ще видим какъв ще бъде техният отговор.
Нашето послание към президента на САЩ.
Ваше Превъзходителство президента Обама, Ние Ви предлагаме пътя към реалния свят на мир чрез развитието на тази нова технология за цялата човешка раса, като се използват напреднали технологично ноу-хау, и се надяваме, че са отворени достатъчно, за да слушате и след това да приемат наредба, която може да донесе за това мир . Има моменти, когато са атакувани само прави противника по-силен, с постановление, като тази от 23 април 2012 г., все повече хора искат да знаят какво е слабост на отбранителната способност на САЩ, което е довело до такова постановление. Ваше Превъзходителство президента Обама, 
Ние Ви предлагаме пътя към реалния свят на мир чрез развитие на тази нова технология за цялата човешка раса. Нашето откритие!
Аз ви каня да директно представяне на нашата технология за вас и вашия кабинет , за да бъде даден на неутрален терен , където президентът на Иран също може да бъде и когато никой не издава някой друг, така че всички ние можем да разберем фундаменталната промяна, която е за да бъдат приведени към човечеството . Тогава нека да говорим за истински световния мир. Както казах в моето интервю в неделя в Лос Анджелис, нека преобразуване на военните заводи на САЩ да предоставят необходимите ресурси за американската космическа организация, така че средствата на войната стават плавателни съдове на световния мир. Самолетоносачи на САЩ ще станат плаващи вани, ако на нашия Magravs технология се използва ефективно , както и пистите за излитане и кацане, пълни на F16s и 18-годишна възраст и така нататък, ще бъде нищо друго освен на пистата музеи на железни птици, като тези съдове няма да могат да летят ако техните електронни системи веднъж докосната от технологията пространство Magravs. Тези занаяти и бойни кораби ще трябва да се rewired от А до Я, преди те някога може да работи отново. Президент Обама, ние ви каним да се разбере тази промяна и нека ви покажа технологията, която се постигне. Тогава ние Ви каним на световния мир. Моля, да подпишете указ за истински мир давене ред за наука и технологии , които вашите хора разбират напълно това, което ние сме разработили, тъй като те се опитват да защитят гордостта на нацията си. Това не е въпрос на гордост от една група или държава, но гордост за всички нас в развитието на човешката раса до нови нива на разбиране на универсалната цел на сътворението, в които всеки от нас има нашето място. Вашият посланик и консул в Белгия имат непосредствен достъп до мен от предишните ни разговори и кореспонденция с тях и ще мине на всяко съобщение. С най-хубави поздрави за мъжа, разработил тази мощна технология за доброто на човечеството, MT Keshe     Копие от президент БЕЛИЯ ДОМ
служба на прессекретарят
 Гласувай:
6
01. zaw12929 - Иран е в опасност- щом има такива ...
31.07.2012 23:55
Иран е в опасност- щом има такива открития- обърква света и затова е време да бъде унищожен. Как така ще имало за всички- нов комунизъм не ни трябва но...
цитирай
2. zaw12929 - За новото ние сме слепи и глухи... това е естествена реакция
01.08.2012 00:35
Спокойно... ако не можеш да се радваш, не се ядосвай...!
Не си задължен да вярваш в Бог. И децата ти не те разбират, но ти ги обичаш...
Помисли 3 дни прочетеното и ако пак не ти е ясно, отново го прочети.... или забрави.. само запомни, че светът ще се спаси... ние също. Аз ви казвам нещата с години напред- такава ми е мисията...
цитирай
3. neprosvet - На много места в Инернет има подобни статии и филми, които чета и гледам с интерес.
01.08.2012 13:01
След като идеологията на капитализма се изчерпва и ни води в задънена улица, защо да не е възможно?
Може би и затова календара на маите е до 2012.
Иска ми се да вярвам,че маите са имали предвид не края на света, а началото на нов път на развитие на човечеството!
Защо не?!?!?!
До 6.ІХ. остава още малко, ще видим какво ще се случи.
Поздрави за постинга zaw12929!
цитирай
4. zaw12929 - След като идеологията на капита...
01.08.2012 20:17
neprosvet написа:
След като идеологията на капитализма се изчерпва и ни води в задънена улица, защо да не е възможно?
Може би и затова календара на маите е до 2012.
Иска ми се да вярвам,че маите са имали предвид не края на света, а началото на нов път на развитие на човечеството!
Защо не?!?!?!

До 6.ІХ. остава още малко, ще видим какво ще се случи.
Поздрави за постинга zaw12929!


Иска ми се да вярвам!!!>>>>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11941597
Постинги: 5392
Коментари: 12293
Гласове: 62048
Архив
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930