Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2013 22:31 - ПАЛАЧИНКАТА СЕ ОБРЪЩА- СЕГА ЩЕ РАСТАТ ДОХОДИ И ПЕНСИИ,. 20 497
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 39006 Коментари: 45 Гласове:
9

Последна промяна: 10.02.2014 20:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Конкурс текст на тема„Похвалете България пред чужденци!”Срок - до 22  април 2014. Обявяване резултата : 5 парични и публикации в сайта/ 30 април2014 По вече информация: http://imperianadobrotata.website.bg/51948
А за ОЛИГАРСИТЕ- ПЕЧАЛБИТЕ от източване богатствата на държавата  ВЪВ ФРИЗЕРА, ще има и  ЗАД РЕШЕТКИТЕ... НЯМА ДА  ПОМОГНАТ ПРОТЕСТИТЕ
Дневния ред на държавата се променя: "Как да върнем държавата на гражданите"
Докато националните медии, 
продължават да живеят в паралелна държава с диктатура на медиите ,се занимават с организиране на "протести до дупка",  пропускат да разберат , че държавата започва друг живот:

- Бизнеса си получава дължимото от държавата
- Програми за младежка заетост ще осигуряват даботни места на младежи с всякакво образование
- Програми...  защото :   Плановете на правителството са всяка година минималната работна заплата да нараства с по 30 лв., докато стигне 450 лв. през 2017 г. Което означава максималният осигурителен доход да стане поне 4500 лв., а най-големите пенсии - по 1575 лева. През втората половина на мандата, която започва от 1 януари 2016 г., да бъде въведено семейно подоходно облагане с необлагаем минимум на глава от домакинството, предвиждат още социалните мерки, включени в програмата на кабинета "Орешарски".

Още до декември 2013 г. правителството и Народното събрание трябва да подготвят пакет от мерки за защита на гражданите от монополните структури на пазара като енергодружествата, топлофикациите и ВиК операторите. Предвижда се да се отнеме правото им да вадят изпълнителен лист срещу длъжниците си по бърза процедура.
Предвижда се и възможност за въвеждане на разсрочено плащане, както и забрана енергийните монополи и комуналните дружества да начисляват сметки на база прогнозни данни за потреблението. Допълнително правителството предвижда и предоговаряне на договорите с енергодружества и концесионерите на комунални услуги.


                       image
  Заменихме оная сърдита намръщена физиономия на предния министър председател с тази усмихната, която ни вдъхва надежда за добри времена за всички тук в България. Да върнем децата си! Ще стане! Оптимизма е най важното за личното ни зраве   и за възхода на България.

 

Програмата "Орешарски" предвижда и изработването на закон за личния фалит и абсолютна давност за погасяване на задължения. Фирмите, които обслужват голям брой потребители, както и естествените монополи и големите изпълнители на обществени поръчки пък ще бъдат приравнени с публичните дружества чрез законодателни промени. Така те ще трябва да са много по-отворени към обществото в предоставянето на информация за своето управление и икономически модел. В социалните мерки е включено и намаляване на потребителската такса при посещение на лекар за пенсионерите на 1 лв.

Кабинетът е изработил и екшън план, в който е разписал по дати сроковете за изпълнение на всяка от мерките и какви са очакваните ефекти. Срещу повечето от социалните мерки в пакета е отбелязано, че са насочени към изпълнение на исканията на протестите през февруари, които доведоха до падането на правителството на ГЕРБ.

Към юнските протестиращи обаче са предвидени програмни намерения за повече прозрачност в управлението особено при конкурсите за възлагане на обществени поръчки.

Над 150 мерки са предвидени в разчетената до 2017 г. управленска програма на Пламен Орешарски.
Сред тях са и насърчаване на българските производители с приемане на специална стратегия "Произведено в България". На търговските вериги пък ще бъдат наложени антимонополни регулации, за да дават по-добри условия на българските производители.

Ревизия на управлението на Бойко Борисов предвижда програмата на правителството на Пламен Орешарски. Записано е, че при установени нередности ще се търси отговорност на виновните и те да бъдат санкционирани за допуснатите нарушения. Санкции заплашват и министрите на Орешарски, ако със свое действие или бездействие са възпрепятствали бизнеса или гражданите. Ще бъде въведена и законова възможност за наказание на чиновници, които не са си свършили работата и така са ощетили бизнеса.

План на правителството:  
- до 6 месеца да бъдат закрити всичките незаети 2500 щата в администрацията.
- проверка на всички конкурси за обществени поръчки и ревизия на фирмите, които са ги спечелили. Задачата вече е спусната и по отделните министерства.
- 2% от фирмите, регистрирани в България, са печелили 98% от обществените поръчки- няма как  да не са били нагласявани.

Паралелно с проверката на досегашните конкурси ще се движат и промени в закона, които трябва да направят обществените поръчки достъпни и за по-малките компании.
ТЕЗИ ЗАДАЧИ ЩЕ НОРМАЛИЗИРАТ ИКОНОМИКАТА НА ДЪРЖАВАТА И НЯМА КАК ДА СЕ ПРЕНЕБРЕГНАТ, ДА СЕ ИЗОСТАВЯТ ДА СЕ ДАДЕ ОСТАВКА, ИСКАНА  С УЛТИМАТУМ , БЕЗ НИКАКВА МИСЪЛ ЗА НУЖДИТЕ НА 90% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО...
image

Гласувай:
11
21. bumerang - ...
26.07.2013 23:24
Всяко нарастване на покупателната способност чрез увеличаване на социалните плащания без съответстващ ръст на производството е наливане на средства в чужди икономики, тъй като много основни стоки на пазара са предимно небългарски.
"грижата за здравето е преди то да се влоши" казвате Вие. А то е влошено, много влошено... Изпуснали сме онова "преди", което беше май преди 2009.
цитирай
2. zaw12929 - Всяко нарастване на покупателната ...
26.07.2013 23:47
bumerang написа:
Всяко нарастване на покупателната способност чрез увеличаване на социалните плащания без съответстващ ръст на производството е наливане на средства в чужди икономики, тъй като много основни стоки на пазара са предимно небългарски.
"грижата за здравето е преди то да се влоши" казвате Вие. А то е влошено, много влошено... Изпуснали сме онова "преди", което беше май преди 2009.


Орешарски не се готви да повишава доходите със социални плащания, а чрез развъртане дейностт на фирните: връщане задържаното ДДС, други плащания, насърчаване по европейски програми на бизнеса, привличане на инвестиции- такива вече са осигурени 3 милиарда... работа и работни места ще увеличават доходите. Има държава, която започва да развива у нас електомобилите, защото сме държава с развита енергетика, която може да е еврипейския пионер в тази област...
цитирай
3. zaw12929 - bumerang - ...
26.07.2013 23:51
"грижата за здравето е преди то да се влоши" казвате Вие. А то е влошено, много влошено... Изпуснали сме онова "преди", което беше май преди 2009. [/quote]

влошено е, но има начини да се подобри: храната, да е българска. лекарствата, да са с по ниски цени; вноските за здраве да отиват за здраве- Дянков отклони 2 милиарда...
цитирай
4. krassko - Ще си подаде оставката Орешарски, няма къде да ходи.
27.07.2013 00:16
Ако се опъва още ще му припомним как Георги Димитров подпали Райхстого...

И го оправдаха...
цитирай
5. zaw12929 - Ако се опъва още ще му припомним как ...
27.07.2013 00:51
krassko написа:
Ако се опъва още ще му припомним как Георги Димитров подпали Райхстого... И го оправдаха...

ТОЙ НЕ Е ПОДПАЛВАЛ РАЙХСТАГА- НИСЛЕХ ТЕ ЗА ПОНЕ УМЕН ГРАМОТНИК.. ТА
По него време 1933 г у нас нямаще диваци и варвари- а сега ето какво направиха пред парламента и млади хора сега ще полежат в затвора...
Само това управление ще нормализира страната - това са социалисти, които държат сметка, че за да има доходи- трябва да има работни места , бизнес и условия за неговото развитие- инвестиции- те вече ги печелят
Протестиращите- са най малкия проблем- въобще не могат да са прпблем- нито имат някакво значение за нормалния ход на държавата. Трябва сами да се досетят кое е доброто за България...
Реформаторски блог- никой не им пречи да си организират нов политически субект- ново ОДС имат 4 години да поумнеят... надявам се!

МОМЧЕ ОПИЧАЙ СИ УМА , ЗАРАДИ ИНАТА НА ЦАРСКИТЕ СИНОВЕ СМЕ СТОЯЛИ 500 ГОДИНИ ВЪВ СУЛТАНСКАТА ИМПЕРИЯ- НЯКАКВИ ПРОТЕСТИРАЩИ ЗА "АКЪЛ ПАРАСА" МОГАТ ДА ПРЕСТОЯТ НЯКАКВИ СИ 4 ГОДИНИ- ИМА КОЙ ДА ИМ ПЛАЩА КАФЕТО... САМО АКЪЛ В ПРАЗНИ ГЛАВИ НЯМА КАК ДА ИМ ДОЙДЕ...

КАЛИНКИ НАЙ ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛУРАТ... ЯВНО СИ КАЛИНКА СПРИ ДА ПИШЕШ ТЪПОТИИ.. И ДА ВЯРВАШ НА ГЛУПОСТИ.. ЗА ТВОЕ ДОБРО... КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ И НЯМА ЗАДЕН ХОД!!
цитирай
6. zaw12929 - Сега ни управляват хората, които могат да управляват...
27.07.2013 06:02
ПРЕДИШНИТЕ БЯХА КАЛИНКИ- НЯМАШЕ КАК ДА ЗНАЯТ КАК СЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВА- ВИЖ ТЕФТЕРЧЕТО ... НОМЕРА НА МУТРИ- ТЕ ТОВА МОЖЕХА- ВСЕКИ ИМА СПОСОБНОСТИ И ЖЕЛАНИЯ... ТЕХНИТЕ СЕ ОКАЗАХА ПРЕСТЪПНИ, А ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ДА ГИ ВЪРНАТ НА ВЛАСТ... САМИ ПРЕЦЕНЕТЕ КАКВИ СА,, НО...

Георги Марков го каза: "Все повече ме смайва впечатлението, че истинската болест на нашето време не е нито комунизмът, нито капитализмът, нито тероризмът, нито каквито и да са революционни и контрареволюционни евангелия, а главно (може би дори единствено) това мръсничко, подличко, егоистично добре маскирано, добре гарнирано чувство да си осигуриш твоето живуркане, като се присламчиш към някой октопод, който има нужда от тебе да му чистиш пипалата.

Все по-силно съм убеден, че светът съвсем не се дели на добри и лоши хора, на леви или десни, на вярващи или невярващи, а главното деление, което има значение за нас, е на хора, които могат, и на хора, които не могат. С други думи – на творци и на паразити."
цитирай
7. bumerang - Когато болестта е смъртоносна,
27.07.2013 11:21
(а ниското кръвно налягане на икономиката в държавата може да бъде такава), а лечението закъсняло, изходът обикновено е летален (не летателен, както Вие оптимистично го виждате). За да се повиши кръвното й, би могло да се опита с известно регулиране на пазара. Сега около 1 млн. по-богати българи купуват по-качествени от нашите стоки от запад, а около 6 млн. по-бедни българи купуват по-евтини стоки от изток (Китай,Турция) т.е. болшинството от българите наливат "кръв" (пари) в чужди икономики. За да се случи "летежа", който ни се иска на нашата икономика, е необходимо време за връщането или намирането на нови пазари, необходимо е първо малко разчистване на българските пазари за българските стоки от страна на държавата. Как? Чрез поставяне на високи митнически бариери там, където ги няма и стриктен митнически контрол там, където ги има. Неконтролираните (защо ли?) и корумпирани митничари, пропускащи необмитени стоки (обикновено от изток) нанесоха щети на икономиката, вероятно по-големи от некадърната (меко казано), а по-точно грабителска, разрушителна приватизация.

Колкото до това, че сега ни управляват хора, които (както твърдите) МОГАТ да управляват, ще попитам: как го установихте, когато кабинета още не е управлявал, а партиите, които му дърпат конците ВЕЧЕ ЗНАЕМ, че не бяха добри лекари и не предприеха нужните мерки за лечение, когато имаха възможност да го направят няколко пъти. Ако са могли ЗАЩО не го направиха?
цитирай
8. bojinkata - Ако се опъва още ще му припомним как ...
27.07.2013 15:12
krassko написа:
Ако се опъва още ще му припомним как Георги Димитров подпали Райхстого...

И го оправдаха...

Какви глупости пишеш? Поредната калинка ли си?
цитирай
9. zaw12929 - bumerang - Когато болестта е смъртоносна, ... да ликвидираме държавата ли?!!
27.07.2013 16:27
За 50 дни се взеха решения, които засягат мнозина, чакали държавата с неотложни нужди

Далеч съм на километри от управниците, но инфорнация има , а вие изглежда не знаете и е естествено да се страхувате- При Орешарски- в миналото управление имахме 8 милиарда резерв, държавата се развиваше с темп на икомомиката 8% раждаха се по 15 000 бебета на година в по вече, а доходите пенсии, заплати се удвоиха. Орешаарски е икономист с дарбата да има идеи и може да ги реализира и стига в вашите кукли на конци- трябва да има подкрепата на Партия- това е демокрацията..
Демокрацията у нас не може да се реализира по вина на сините партии, които говорят за върховенство на закона, който да важи за другите, а те да го нарушават. Демокрацията е низ от диалози , страните правят отстъпки- а сините налагат ултиматуми . Не може да се вика "червени боклуци- да унижаваш опонентите си.
Аз не съм от БСП и се надявах и гласувах за партия, която остана извън парламента- никога няма да обобрявам беззаконието то противоречи на прожесията ми - да спазвам закона
цитирай
10. zaw12929 - Липсата нба увереност, на доверие и ...
27.07.2013 16:58
Липсата нба увереност , на доверие и доброта, на навика, да обвиняваме всеки по кадърен по издигнат от нас е резултат от... ЛИПСА НА бОГ В ДУШАТА НИ
Бог е невидим за очите-вратата за Господа е главата ни
Не знаем местонахождението на Господа,но сме сигурни,че всеки от вярващите го носи у себе си. Дилемата е: да вярваме,че го има или да Го виждаме. От двете е избрано по приемливото, което няма да вреди на нас самите. Още с поемането на първия въздух бебето-човек изревава, писка,че е гладен, На мнозина им става начин на живот.
Ако има достъп до божиите врати, те щяха да бъдат обсадени от невъобразими по състав и дължина опашки от молители, за какво ли не?! Пътят към Висшия разум е през пътеките на собствената ни глава и ум. Пътищата на душата са и ще останат дискретни. Човек може да бъде свенлив, прикрит, дори неискрен спрямо друг човек, Не и пред душата си, която е негова съшност, лице пред Висшия разум.
цитирай
11. zaw12929 - ЛИПСАТА НА ВЯРА Е ВРЕДАТА, НАНЕСЕНА ...
27.07.2013 17:03
ЛИПСАТА НА ВЯРА Е ВРЕДАТА, НАНЕСЕНА ОТ ВРЕМЕТО НА СОЦА ТОВА Е ТО КОМУНИСТИЧЕСКОТО МИСЛЕНЕ
. Тези, които мислят, че няма как да сме образ божи приличаме на роднините си: маймуни и всички животински твари-грешат!
Ако Бог няма тяло, как нашето тяло е подобно на това, което бОГ НЯМА?! ТРЯБВА ДА СМЕ ПОДОБИЕ, Образ на другото, което го има. Бог е Ум с най пълното знание, което става наука, информация, предавана от един на друг. Никой не е виждал Бог, като тяло, защото неговата същност е да бъде пълното знание на света, за да го ръководи. Знание, информация нямат предел. Знанията обновяват. Информациите допълват. Светът е източник на знания и информация. Всеки търси информацията, главно направление на целта му: да оцелее, да продължи рода.
Мишката търси сиренце. Има обоняние да го намери. Има зъби, да прегризе дъската на шкафа, за да си го вземе. Котката търси мишка, има обоняние, бързина, ловкост, за да я намери и хване. В един момент, когато полово узреят, котките излизат нощем, с особено пронизително мяукане се викат, харесват, съчетават, за да имат поколение. Всеки има сетива и органи, да открие и усвои храна. Или партньор!
Бог е знание, което се допълва. Благодарение на знание ръководи света. Извлича познание от всичко. Неспирен процес. Търсенето на нови знания.Светът е източник на фрактална(неогран ичена от време. пространство ) информация.
Най различни са начините на човека, да получи информация,
Ползвайки сетива: допир, гледане, опитване, чуване. Eдинствен има и друг начин- ума. Вестник: вижда не само букви и думи, а и образи в ума си.Където се допълват информация и знания.
Безспорно е нали,че злият човек- с душа подобие на дявола, има също тяло, като добрия, а не рога и копита, като на пръч, както ни рисуват дявола. Компютъра пише своите програми с цифри. Човекът записва събитията с образи.
Ако Бог няма тяло,няма как нашето тяло да е подобно,на това,което няма.а това,което има: ума, благодарение на което трупаме знания.
Със знанията човечеството добива ново качество-подобие на Бог.ЗА МАЛЦИНА БОГ ДАРЯВА С ТАЛАНТА ДА ИМАТ ИДЕИ, ДА ГИ РЕАЛИЗИРАТ, ДА БЪДАТ ВОДА1И НА ХОРА, НА ДЪРЖАВИ...
ОРЕШАРСКИ ИМА БОЖИ ДАР
ИМА ЗНАНИЕ
ЗНАЕ КАК ДА ГИ ПРИЛОЖИ
МОЖЕ ДА НАПРАВИ НАМИСЛЕНОТО, ЗАЩОТО ИМА БОЖИЯТА БЛАГОСЛОВИЯ ДА СПАСИ БЪЛГАРИЯ!
БХОГ НА МУТРИ БЛАГОСЛОВИЯ НЕ ДАВА И ТЕ САМО ОГРАБВАХА... А НИЕ МЪЛЧАХМЕ...
БОГ НИ ДАВА СИЛАТА ДА СМЕ УПОРИТИ, ДА СЕ БОРИМ- ДАВА СИЛАТА ДА СЕ ПОМИРИМ, ДА ДАДЕМ ШАНС НА ПО ДОБРИТЕ ДА СА ЛИДЕРИ ЗА ДА СПАСЯТ БЪЛГАРИЯ... ДА СИ УРЕЖДАМЕ ЖИВОТА НА НИВОТО И СПОРЕД ЗАКОНИТЕ
Човек И В ДОМА СИ поправя всеки ден направеното, за да го направи по добро. ”Човек се учи, докато е жив!” се отнася и за Бога.
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ЖИВЕЕМ В МИР И РАЗБИРАТЕЛСТВО...
цитирай
12. ok3223 - А ний ще ти напомним
27.07.2013 19:39
krassko написа:
Ако се опъва още ще му припомним как Георги Димитров подпали Райхстого...

И го оправдаха...


Как много празнаглавци останаха без такива ...
По времето на Димитров.
цитирай
13. ok3223 - А ний ще ти напомним
27.07.2013 19:40
krassko написа:
Ако се опъва още ще му припомним как Георги Димитров подпали Райхстого...

И го оправдаха...


Как много празнаглавци останаха без такива ...
По времето на Димитров.
цитирай
14. marystaneva - Не впрягайте каруцата пред коня!
27.07.2013 19:43
Първа трябва да е икономиката, а после социалната политика. Не е обратното, както смятат социалистите...

http://marystaneva.blog.bg/politika/2013/07/27/karucata-ne-se-vpriaga-pred-konia.1134153
цитирай
15. bumerang - ...
27.07.2013 20:12
" И ТЕ (мутрите) САМО ОГРАБВАХА."
А ония със заменките какво правеха?
А оня консултант на Цанков камък?
Мястото на ВСИЧКИ, които ограбват е едно - затвора.
Но при толкова добро предишно управление, на което не бях свидетел, защо спасяваните не ги преизбраха, а избраха мутрите?

"...ЗАЩОТО (Орешарски) ИМА БОЖИЯТА БЛАГОСЛОВИЯ ДА СПАСИ
БЪЛГАРИЯ!"

Щом чувате Божиите благословии - вече съм спокойна за спасението на България. Благодаря за проповедта.

ПП:

"13. ok3223 - А ний ще ти напомним
19:40
krassko написа:
Ако се опъва още ще му припомним как Георги Димитров подпали Райхстого...

И го оправдаха...

Как много празнаглавци останаха без такива ...
По времето на Димитров.

Това ли са начините, с които Бог ще спасява БГ? С даването карт бланш на главорезите?
цитирай
16. zaw12929 - приятна вечер, успешна седмица: ...
27.07.2013 20:33
приятна вечер, успешна седмица: трябва заедно да изкараме колата на държавата от блатото ... да сме добронамерени! Бъдете благословени сбъдвайте мечтите си...без рюзлика кой управлява... животът не спира...!!!
цитирай
17. josarian - Колкото порасанха по времето на Виденов и тройната коалиция, толкова ще пораснат и сега.
27.07.2013 21:06
А свсъщност олигархията не я ли създадоха комунистите, като ти чета поста нещо не ми се връзват нещата. Защото имам чувствата чу именно сега дойде времето отново на най-гнусните олигарси?
цитирай
18. nikikm - Както се казва:
27.07.2013 21:47
"Прекалено е хубаво,за да е вярно!"
Сега пък аз да ти кажа,почти нищо от това няма да бъде направено,или ако се направи, по индиректен начин ще бъде обезмислено!Всъщност това са дреболии, да не изпадаме в телешки възторг. 13-та пенсия няма да има,впрочем както винаги! Но:
Не чувам за геноцида!
Не чувам за демографския проблем на изчезващият български етнос!
Не чувам за кардинално прекъсване на връзката –ВЛАСТ-ПАРИ!
Не чувам за равенство пред закона на българските граждани и малцинствата!
Не чувам одържавяване на всичко имащо отношение към нац.сигурност!
Не чувам нищо за Дънди Прешъс,нито за митниците!
Не чувам за възстановяване на суверенитета!
Не чувам за възстановяване на духовното пространство!
За базите!
За отровните храни и лекарства,вода и небе!
За неутралитетт във външната политика!
За разследване на новобогаташите,за връщане на златото!
За преглед на всички закони от 23 г.насам,които са антибългарски!
За прекратяване на отношенията със нато,СБ и МВФ!
Образованието!
Културата!
Здравеопазването!
Армията! /Става въпрос за истински полезни начинания,не думи и клишета./
Е,не мога да изредя всичко и всяка простотия направена в ущърб на народа и държавата в последния четвърт век!Много е!Трябва спешно Закон за национално предателство!И това не може да бъде свършено от други освен патриоти и националисти!Не такива като воленчо,който си е националист със задачка! Други не бива да се допускат до властта!
Ами това е,лично аз не съм оптимист и не вярвам на тия които загробиха България,впиха се ,като кърлежи в тялото и, и не искат да спрат да смучат! Нагли и арогантни! Чудя се че все още има хора да им вярват!
цитирай
19. zaw12929 - nikikm - Както се казва: 21:47 "Прекалено е хубаво,за да е вярно!"
27.07.2013 23:49
Няма как за 50 дни работа да се кажат неща затлачвани десетилетия- но правилно е да се иска това, което споменаваш.

Да, ГЕРБ се върна в НС за ваша радост и той ще направи правителство и ще оправи България. Дано!
цитирай
20. zaw12929 - А свсъщност олигархията не я ли с...
28.07.2013 09:49
josarian написа:
А свсъщност олигархията не я ли създадоха комунистите, като ти чета поста нещо не ми се връзват нещата. Защото имам чувствата чу именно сега дойде времето отново на най-гнусните олигарси?


САМ СИ ТЪРСИ ПРИЧИНАТА КЖРЕ СИ- ЗАД КОН НЕ СЕ СТОИ - МОЖЕ ДА ТЕ РИТНЕ: УТОЧНЕНИЕ: КАРУЦАТА НАМА КАК ДА СЕ ВПРЯГА, БЕЗ КОН
КОНЯТ СТОИ ЗАД КАРУЦАТА, КОГАТО ТЯ СТОЙ НА ЕДНО МЯСТО ЗАСТОЙ. Пример: доходите са замразени, а конят сложен зад каруцата си зоба житце и.. сенце..Така беше напоследък ДО ФЕВРУАРИ !)))))))
Сега конят впрегнат, а отстрани шум викане, подплашват коня и каруцата се... преобръща... това ни поредстои, ако не се ...
ВРУЗВАЙ СИ ОБУВКИТЕ- ЗА ДЪРЖАВАТА ИМА УПРАВНИЦИ ДА ВРЪЗВАТ И ... РАЗВЪРЗВАТ... уМНИЯТ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ПОЛОЖЕНИЕ В КОЕТО МЪДРИЯТ НЯМА ДА СЕ ЗАБЪРКА, А ВИЕ ЯВНО СТЕ ВЛЕЗЛИ В БЛАТОТО... САМ ЩЕ ИЗЛЕЗЕТЕ, НЯМА ДА СТЕ НИТО СУХ НИТО ЧИСТ... С ТЕЗИ ТЪПИ ЗАКЛюЧЕНИЯ...
цитирай
21. josarian - Не са държавници комунистите, Зав, не са!
28.07.2013 12:11
Те съсипаха половината свят, там където е минал червен ботуш нищо не вирее. Обиколил съм цяла Европа - там където не имало никога комунисти се живее отлично. Там, където комунисти са газили - трева не никне. Колкото повече са се задържали, толкова по-големи са пораженията.А нашите червени кратуни са особен вид - най-алчните най-безродните и най-големите некадърници. След тях остава само пепел:)
цитирай
22. zaw12929 - Те съсипаха половината свят, там ...
28.07.2013 13:45
josarian написа:
Те съсипаха половината свят, там където е минал червен ботуш нищо не вирее. Обиколил съм цяла Европа - там където не имало никога комунисти се живее отлично. Там, където комунисти са газили - трева не никне. Колкото повече са се задържали, толкова по-големи са пораженията.А нашите червени кратуни са особен вид - най-алчните най-безродните и най-големите некадърници. След тях остава само пепел:)


дА НО... КОМУНИСТЪТ СТЕ ВИЕ... СЕГА НЕ НИ УПРАВЛЯВАЯТ КОМУНИСТИ-- ДОКОЛКОТО ГИ ИМА В БЪЛГАРИЯ- ТЕ СА В ОНОЯ 300 ПАРТИИ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА- ЧЕ НЕ ГО РАЗБИРАТЕ СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ, ФАТАЛНО Е САМО НЕРАЗБИРАНЕТО ЗА БОГ, ТОЙ НЯМА ДА ПРИЕМЕ ТАКАВА ДУША- ЛИПСАТА НА ДОВЕРИЕ Е ВЗАИМНА...
ДОБРОНАМЕРЕНОСТТА Е НАЙ ДОБРИЯ НАЧИН ДА ЖИВЕЕМ В МИР СЪС СЕБЕ СИ И ДРУГИТЕ!!!
цитирай
23. leonleonovpom - Те, комунистите вече не са комун...
28.07.2013 14:26
Те, комунистите вече не са комунисти. Те са биснесмени. Подготвяни са за такива в партийните си организации и на закритите партийни събрания.
Утре ще станат, турци, марсианци, каквото потрябва и от каквото има келепир. Бай Ганьовци са!
Поздрави!
цитирай
24. zaw12929 - това е то ДЕМОКРАЦИЯТА- ВСЕКИ ЗА...
28.07.2013 16:23
това е то ДЕМОКРАЦИЯТА- ВСЕКИ ЗАЧИТА МНЕНИЕТО НА ДРУГИЯ
У НАС НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ- ИМА АНТИКОМУНИЗЪМ - НЕ ЧЕ ИМА КОМУНИЗЪМ, ВАЖНОТО Е ДА ИМА БОРБА- ДА СТЕ МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ
ДОБРОТО ПРЕДСТОИ!!!ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ!!
МИСЛЕТЕ КАКТО СИ ЩЕТЕ!! - ЖИВОТЪТ Е НЕЩО ДРУГО И ТО ОБОРВА ВСИЧКИ!
цитирай
25. leonleonovpom - Лично мнение
28.07.2013 17:22
Истината според мене е не в партийността на политиците, те си я менят като носни кърпички, някои са обходили почти всички възможни партии
Бедата идва от пълната липса на политици, истински загрижени за съдбата на България и респективно на българите.
Когато се появят и нещата ще потръгнат.
Трябват хора като Стамболов, Батенберг и т.н.
цитирай
26. zaw12929 - ОБУЧЕНИЕ ЗА КМЕТОВЕ НА БЪЛГАРСКИ ...
28.07.2013 18:01
ОБУЧЕНИЕ ЗА КМЕТОВЕ НА БЪЛГАРСКИ СТОЛИЦИ И ПРОТЕСТИРАЩИ… за спазване върховенството на закона
УРОК ПЪРВИ: За да спазваш закона, трябва да го прочетеш няколко пъти, докато го разбереш и спазваш, като кмет или протестиращ Хайде сега четете бавно на глас:
ИЗВАДКИ от ЗАКОН ЗА СЪБРАНИЯТА, МИТИНГИТЕ И МАНИФЕСТАЦИИТЕ
Чл. 1. Този закон определя реда и гаранциите за организиране и провеждане на събрания, митинги и манифестации.
Чл. 2. Събрания, митинги и манифестации могат да се организират и провеждат от граждани,..
Чл. 3. На събранията, митингите и манифестациите гражданите изразяват мнения, възгледи и становища …
Чл. 4. Гражданите не могат да бъдат преследвани и наказвани за изразените от тях мнения, възгледи и становища…
Чл. 5. Събрания, митинги и манифестации могат да се провеждат по всяко време на денонощието освен в часовете от 22 до 6 часа.

Чл. 6. (1)… не могат да участвуват граждани, които:
1. носят приспособени предмети, .. за причиняване на материални щети; 2. в пияно състояние; 3. са маскирани
Чл. 7. (1) Събранието или митингът може да се провежда на открито или в закрито помещение.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) Събрание, митинг или манифестация не може да се провежда в около сградите на Народното събрание, на Президентството и на Министерския съвет…

Чл. 9. (1) Организаторите вземат необходимите мерки за осигуряване на реда при провеждането му.
Кметът на общината, съдейства за нормалното протичане на събранието или митинга
Чл. 10. …се ръководи от организаторите,
Чл. 11. (1) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) Организаторите уведомяват писмено общината за целта, времето и пътя на движението на манифестацията най-малко 72 часа преди провеждането й, а в неотложни случаи - най-малко два дни.
Чл. 12. (1) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) Когато времето и мястото на събранието, на митинга или пътят на движението на манифестацията създават условия за нарушаване на обществения ред или безопасността на движението, кметът на общината, предлага промяната им.
(2) Кметът на общината може да забрани провеждането на събранието, митинга или манифестацията, когато има несъмнени данни, че:
1. са насочени към насилствено изменение на конституционно установения ред или срещу териториалната цялост на страната;
2. застрашават обществения ред в съответното населено място;
3. застрашават народното здраве при предварително обявена епидемична обстановка;
Чл. 13…, когато не са организирани или не се провеждат при условията и по реда, установени с този закон.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) При прекратяване на събранието, митинга или манифестацията участниците са длъжни да се разотидат.
Чл. 14. (1) (Изм. - ДВ, бр. 11 от 1998 г.) Граждани и длъжностни лица, които нарушават установения ред и гаранциите за организиране и провеждане на събрания, митинги или манифестации, се наказват с глоба от 50 до 300 лв., ако не подлежат на по-тежко наказание.
Извадки от Конституцията: чл. 12 Протестите не могат да имат политически искания
Ха сега прилагайте законите… !!!
Оставете управниците да си вършат работата
КЪМ МЕДИИТЕ: ПО ЦЯЛ ДЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ПРОТЕСТИРАЩИТЕ, АЛО В БЪЛГАРИЯ ИМА И НОРМАЛНИ ХОРА И ЗА ТЯХ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ И ДАЙТЕ МИКРОФОН ИМАЧЕ СТЕ ОТГАНИЗАТОРИ НА
ПРОТЕСТИ- ПОГРОМИ!! ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГАЗИТЕ ЗАКОНА!!
цитирай
27. ok3223 - Айде бее...
28.07.2013 18:08
leonleonovpom написа:
Истината според мене е не в партийността на политиците, те си я менят като носни кърпички, някои са обходили почти всички възможни партии
Бедата идва от пълната липса на политици, истински загрижени за съдбата на България и респективно на българите.
Когато се появят и нещата ще потръгнат.
Трябват хора като Стамболов, Батенберг и т.н.


Значи немец и диктатор простак.
До вчера ББ го играеше Стамболов. Диктатор и половина с поводи в САЩ и Израел.Аз и само яз, командвам, строя, знам. Хареса ли ти.
Стамболов с поводи във Виена. Аз коля, беся,бия ...
Сигурно знаеш как са го изпратили ... народо, българите.
А немеца, немците, Батенберг, Фердинанд, Борис ... 2 национални катастрофи, 100-ци хиляди загинали, 10 пъти повече осакатени в малоумни войни без шанс за победа в услуга на немска политика, наложени на от тези немски копелета.
И ти ни ги фалиш. Да не си монархист и германофил.
Нещо не са ти ясни нещата май. Не си изключение ...
цитирай
28. zaw12929 - Бойко Борисов и Румен Николов - П...
28.07.2013 18:12
Бойко Борисов и Румен Николов - Пашата ще бъдат арестувани като босове на организирана престъпна група за пране на пари и контрабанден трафик на цигари и други високоакцизни стоки, разкрива в. "Ретро".

Заедно с тях в ареста ще попаднат още четирима души от най-близкото им обкръжение, разкриват полицейски източници. Зад решетките ще влязат братът на Пашата - Николай, Димитър Стефанов- Митко Каратиста, мъж на име Михаил, който организирал под опашката на Пашата контрабанден внос на цигари от Сърбия и Турция, и мъж с инициали Т. П.Това бил Теодор Петков- Косата, брат на рекетьорския бос Чебурашката, който бил сред черните касиери на ГЕРБ.

Предстои главният прокурор да поиска имунитета на Борисов по схемата, по която падна имунитета и на Цветан Цветанов, твърдят магистрати.

Обвиненията срещу Борисов ще бъдат две - за участие в контрабандна схема заедно с Пашата, и за прословутия запис с Мишо Бирата, при който осуети извършването на митническа проверка в склада на "Леденика".Обвиненията срещу Борисов ще бъдат две - за участие в контрабандна схема заедно с Пашата, и за прословутия запис с Мишо Бирата, при който осуети извършването на митническа проверка в склада на
цитирай
29. zaw12929 - на контрапротест в подкрепа на п...
28.07.2013 18:19
на контрапротест в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски пред пилоните на НДК.

Те отново настояха кабинетът да изкара целия си мандат. Протестиращите са събрали 377 431 подписа в подкрепа на правителството и 47 144 - за оставката на президента Росен Плевнелиев. Те обявиха, че двете подписки ще бъдат внесени до края на септември
цитирай
30. ok3223 - Брависимо ...брависимо!
28.07.2013 18:24
Казала си всичко по темата за протестите.
Който има ум и сърце, и е почтен човек, ще те разбере от едното прочитане на написанато от теб.
А ванего и ма много, много и истина и добронамереност.
За непочтения, и Господ да слезе на земята. Трудно ще му отвори очите и сърцето за истината и доброто.
Поздрави: ок
цитирай
31. nikikm - Разочароваш ме!
28.07.2013 21:15
zaw12929 написа:
Няма как за 50 дни работа да се кажат неща затлачвани десетилетия- но правилно е да се иска това, което споменаваш.

Да, ГЕРБ се върна в НС за ваша радост и той ще направи правителство и ще оправи България. Дано!


Тези хора никога не са слизали от власт!Без значение вета,измътени са в едно и също гнездо! Един парцал,колкото и да го боядисваш,той си остава парцал!никак не си убедителен,дори се учудвам,че отговори.По този начин. А любовта ти към герб е с привкуса на Стокхолмски синдром,освен ако влюбеният не е освидетелстван или има полза! Това е по принцип и моля силно да не ми се обидиш! Всеки греши! Възможно е да не съм прав!
цитирай
32. zaw12929 - Казала си всичко по темата за про...
28.07.2013 22:14
ok3223 написа:
Казала си всичко по темата за протестите.
Който има ум и сърце, и е почтен човек, ще те разбере от едното прочитане на написанато от теб.
А ванего и ма много, много и истина и добронамереност.
За непочтения, и Господ да слезе на земята. Трудно ще му отвори очите и сърцето за истината и доброто.
Поздрави: ок

РАДВАМ СЕ И НА РАЗБИРАНЕ ЗАЩОТО ХОРАТА ИЗНЕМОГВАТ ДА ЧАКАТ ДОБРОТО
цитирай
33. born - ". . . Което означава макси...
29.07.2013 01:01
"...Което означава максималният осигурителен доход да стане поне 4500 лв., а най-големите пенсии - по 1575 лева..."
Народът се интересува колко ще бъдат ниските пенсии.Ако сте обърнали внимание във връзка с прословутите коледни добавки,които така и не се дадоха, се оказа,че около 900 000 пенсионери са с пенсии под 200 лв. Високите пенсии не е необходимо да бъдат още завишавани. И без това тях ги получават само чиновници, милиционери,фуражки /военни/, съдии и друга подобна сволоч.
цитирай
34. zaw12929 - какво е наследството на ГЕРБ?!
29.07.2013 08:54
1. Борисов си отиде от властта след гладни бунтове
2.След 42 месеца управление ГЕРБ успя да натрупа 8 милиарда дълг
3. След 42 месеца управление ГЕРБ остави 800 000 милиона безработни, от които 100 000 младежи
4.Герб обявиха няколко пъти прекратяване кризата, а са я задълбочили
5.Бойко Борисов е единствения премиер, които не само не увеличи заплати и пенсии, а ги замрази. При неговото управление чиновници си раздават баснословни премии по 50- 70 хиляди лева.
6. При управлението на ГЕРБ лекарствата увеличават цените си 500 %
7. При управлението на ГЕРБ средния и малък бизнес е унищожен
8. При управлението на ГЕРБ за първи път млад мъж се самозапали в знак на протест срещу безобразията на власт, олигархия и мафията. Самозапалванията продължиха, самозапалванията също.
9. Всички безпристрастни икономисти твърдят, че след управлението на ГЕРБ на България ще и трябват по вече от 4 години за да се възстанови
10. След управлението на ГЕРБ всички отрасли са в катастрофално положение
цитирай
35. zaw12929 - ". . . Което означава макси...
29.07.2013 08:55
born написа:
"...Което означава максималният осигурителен доход да стане поне 4500 лв., а най-големите пенсии - по 1575 лева..."
Народът се интересува колко ще бъдат ниските пенсии.Ако сте обърнали внимание във връзка с прословутите коледни добавки,които така и не се дадоха, се оказа,че около 900 000 пенсионери са с пенсии под 200 лв. Високите пенсии не е необходимо да бъдат още завишавани. И без това тях ги получават само чиновници, милиционери,фуражки /военни/, съдии и друга подобна сволоч.


вие се мъчите да омаложавите наследството... няма да се получи
цитирай
36. zaw12929 - наследството на ГЕРБ :
29.07.2013 08:56
11. След управлението на ГЕРБ България няма свободни фискални резерви, темповете на нарастване на правителствения дълг е притеснително, доверието в бизнес климата е разрушено,
Стопанските перспективи са напълно обезсърчителни.
12. България е изправена пред спасителни пакети на МВФ и ЕК
13.Лекарското съсловие беше унизено и от Трибуната на Парламента от Цветан Цветанов
14.. Симеон Дянков открадна 1.2 милиарда от здравните вноски на българите и когато КС нареди да ги върне- не го направи.
15. Докато болниците задлъжняват с милиони НЗОК планира брой инфаркти…
16. При управлението на ГЕРБ, управителят на НЗОК Пламен Цеков прави лобистка наркопоправка в ДВ
17.Предшественичката на НЗОК Нешева даде баснословни бонуси на себе си и чиновници на касата
18. При управлението на ГЕРБ е назначена за външен министър Румяна Желева, която се провали за поста евро комисар
19. При управлението на ГЕРБ външния министър Николай Младенов организира и сам участва в скандални срещи с балкански страни за да обсъжда Македония
20. Министър Младенов започна „реформа в министерството” целящо изгонване дипломати с агентурно минало
цитирай
37. zaw12929 - какво е наследството на ГЕРБ?! ощв:
29.07.2013 08:58
11. След управлението на ГЕРБ България няма свободни фискални резерви, темповете на нарастване на правителствения дълг е притеснително, доверието в бизнес климата е разрушено,
Стопанските перспективи са напълно обезсърчителни.
12. България е изправена пред спасителни пакети на МВФ и ЕК
13.Лекарското съсловие беше унизено и от Трибуната на Парламента от Цветан Цветанов
14.. Симеон Дянков открадна 1.2 милиарда от здравните вноски на българите и когато КС нареди да ги върне- не го направи.
15. Докато болниците задлъжняват с милиони НЗОК планира брой инфаркти…
16. При управлението на ГЕРБ, управителят на НЗОК Пламен Цеков прави лобистка наркопоправка в ДВ
17.Предшественичката на НЗОК Нешева даде баснословни бонуси на себе си и чиновници на касата
18. При управлението на ГЕРБ е назначена за външен министър Румяна Желева, която се провали за поста евро комисар
19. При управлението на ГЕРБ външния министър Николай Младенов организира и сам участва в скандални срещи с балкански страни за да обсъжда Македония
20. Министър Младенов започна „реформа в министерството” целящо изгонване дипломати с агентурно минало
цитирай
38. zaw12929 - оше една доза НАСЛЕДСТВО:
29.07.2013 09:00
21. Есента на 2010 министър Младенов проспа отказа да влезем в Шенген
22. Министър Младенов си позволи поредица срещи с ционистки организации
23. ГЕРБ смени няколко пъти мнението си за АЕЦ Белене и зачерта името на България, като надежден партньор
24. ГЕРБ натрупа няколко милиарда задължения
25. През 2009 г ФВП( Фотоволтаичните паркове ) възлизат на 7.9 МВт. През 2012г те са над 100 пъти по вече 864 МВт
26. Бюджетът на БАН е намален, Фонд „Научни изследвания” предизвика протести, уволнение на министъра
27. Състоянието на съдебната система при управлението на ГЕРБ ще бъде запомнена със серия от скандали, съмнения за ключови назначения по високите етажи, намеса на изпълнителната власт.
28.Министърът на МВР Цветан Цветанов подложи на коментар конкретни съдии, а пред ВСС се проведе протест на магистрати
29.Главния прокурор е избран по процедурни правила, които предизвикаха спорове и съмнения.
30. Катастрофален избор на членове за КС Марковска и Гугушева
31. Вежди Рашидов уволни директорката на гимназията за изящни изкуства Мария Ландова, известния режисьор Станимир Трифонов- директор на студия „Време”, директорът на НИНКН , Йорданка Кандулкова
32 Намалена субсидията за читалищата. Не се дават средства за литература и периодика на читалищата
33. Не се дават средства за нова българска литература
34. Няма пари и за филми
35. Няма средства за музика и драма за провинцията
36. Приети са лобистки закони
37. Депутатите от ГЕРБ гласуваха мълчаливо
38. При управлението на ГЕРБ медиите са превърнати в техни слуги.
39. След управлението на ГЕРБ българите считат, че нямат бъдеще тук
цитирай
39. atanasio - Истината е
29.07.2013 11:41
,че засега Орешарски е най-малкото зло и трябва да се остави минимум 100дена какво ще направи.

Истината е ,че с контрабандата годишно бюджета се източа с 4 млрд.лв. и отделно 6млрд.лв. законно - само с обществени поръчки се източват 1млрд. и т.н. съм ги публикувал подробно данните на блога си за почти всичко.

цитирай
40. zaw12929 - , че засега Орешарски е най-малкото ...
29.07.2013 12:43
atanasio написа:
,че засега Орешарски е най-малкото зло и трябва да се остави минимум 100дена какво ще направи.

Истината е ,че с контрабандата годишно бюджета се източа с 4 млрд.лв. и отделно 6млрд.лв. законно - само с обществени поръчки се източват 1млрд. и т.н. съм ги публикувал подробно данните на блога си за почти всичко.КАБИНЕТА ОРЕШАРСКИ НЕ Е СЛУЖЕБЕН И ИМА 4 ГОДИНИ МАНДАТ И НЯМА ДА СЕ РЪКОВОДИ ОТ УЛТИМАТУМИ
цитирай
41. zaw12929 - кЪДЕТО Е УВЕДОМЕН ПРОКУРОРА, ТОЙ ЩЕ ДЕЙСТВА
29.07.2013 12:46
atanasio написа:
,че засега Орешарски е най-малкото зло и трябва да се остави минимум 100дена какво ще направи.

Истината е ,че с контрабандата годишно бюджета се източа с 4 млрд.лв. и отделно 6млрд.лв. законно - само с обществени поръчки се източват 1млрд. и т.н. съм ги публикувал подробно данните на блога си за почти всичко.СПОКОЙНО, ВЪРХОВЕНСТВОТО Е НА ЗАКОНА И ТОЙ ОПРЕДЕЛЯ МАНДАТ 4 ГОДИНИ... НЕ СМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА...
цитирай
42. realdemocracy - Ето как го разбират Бизнесмените ако не съм такъв.
29.07.2013 13:48
Огромен лихвен процент 3.5 при 0.5% в Европа (като тоз в Европа е гарантиран за още много години).
450 лева МРЗ (Мин. Работна Заплата) - значи +30% за данаци и осигуровки = 650 лева на работник от работодателя. Не е лошо да попитате ваще работодатели ДАЛИ ще ги дадат тези пари.
Печалба от 1 милион в банката - 3.5% = 35 000 лева.
Значи ако си инвестирал 1 мил. и не си спечелил поне тез 35хил. значи НЕМА СМИСАЛ ОТ ТОЯ Бизнес.
Ама я чакайте малко ако слозиш тез пари в Бързи кредити при ниска лихва - примерно 30% - значи 30хил минимум.
Ама покупателната способност е под всекаква критика - никой нищо не копува и къта стотинките може да видите в кой и да е магазин.
Има и доста хора с стари скъсани дрехи ама за късмет е лято та са по ефтини.
При лихвени проценти от банките от кредити 10% КОЙ ЩЕ ВЗЕМЕ КРЕДИТ КАТО НЕМОЖЕ ДА ГО ИЗКАРА. А с тва МРЗ значи само едно ИНФЛАЦИЯ ОГРОМНА.
Така че от 3.5 лихва ще стане 6 и то ОСНОВНАТА което прави по кредитите ПОНЕ 15% ама най вероятно 25%.
А това значи само едно : Фалити на хората с кредити - препродаване на техните апартаменти на смешни цени - и всички ще отидат НА УЛИЦАТА.
А тез хора остават да плащат тези кредити и КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ - в Европа да просят социални помощи 700 Евро - ако е останало нещо от Българските и най вече Ромънските Роми.
Тогава ЩЕ ОСТАНАТ В БЪЛГАРИЯ САМО ПЕНСИОНЕРИТЕ- за които ПАРИ НЕМА ДА ИМА некой ще отидат да работят - предимно по рано пенсионираните на половин стаж - полицаи, военни, летци и минъори. След което те ще се окажат много малко и ще работят за 200 лева на граждански договори.
А ще требва да им се плаща по договор 800 лева.
Това го имаше и затова беше ОГРОМНА СИВАТА ИКОНОМИКА - Раберете С ЛЕВИ ИДЕИ СЕ СТИГА САМО В КАНАФКАТА и В ЕМИГРАЦИЯ.
цитирай
43. zaw12929 - realdemocracy - Ето как го разбират Бизнесмените ако не съм такъв. 13:48 Огромен лихвен процент 3.5 при 0.5% в Европа (като тоз в Европа е гарантиран за още мно
29.07.2013 18:05
Като не го разбират ще го преживеят... такъв е живота и ще ви изчезне песимизма
цитирай
44. born - ". . . Което означава макси...
02.08.2013 23:20
zaw12929 написа:
born написа:
"...Което означава максималният осигурителен доход да стане поне 4500 лв., а най-големите пенсии - по 1575 лева..."
Народът се интересува колко ще бъдат ниските пенсии.Ако сте обърнали внимание във връзка с прословутите коледни добавки,които така и не се дадоха, се оказа,че около 900 000 пенсионери са с пенсии под 200 лв. Високите пенсии не е необходимо да бъдат още завишавани. И без това тях ги получават само чиновници, милиционери,фуражки /военни/, съдии и друга подобна сволоч.


вие се мъчите да омаложавите наследството... няма да се получи

Не ми стана ясно за какво наследство става дума ?
цитирай
45. zaw12929 - БЛАГОДАРЯ ЗА ВЪПРОСА!!
03.08.2013 08:16
born написа:
zaw12929 написа:
born написа:
"...Което означава максималният осигурителен доход да стане поне 4500 лв., а най-големите пенсии - по 1575 лева..."
Народът се интересува колко ще бъдат ниските пенсии.Ако сте обърнали внимание във връзка с прословутите коледни добавки,които така и не се дадоха, се оказа,че около 900 000 пенсионери са с пенсии под 200 лв. Високите пенсии не е необходимо да бъдат още завишавани. И без това тях ги получават само чиновници, милиционери,фуражки /военни/, съдии и друга подобна сволоч.


вие се мъчите да омаложавите наследството... няма да се получи

Не ми стана ясно за какво наследство става дума ?


1. наследемите малки пенсии и голямото богатство изтичащо в чуждина
2. наследството от 300 гадни "ДЕМОКРАТИЧНИ" "партии" способни заради тезата си- че не ни трябва АЕЦ- защото мразят Русия и са продали България на Запада - ДА НИ ДОКАРАТ ДОРИ АЕЦ В ЗАГУБА НИЙДЕ НА СВЕТА ГО НЯМА... ДОРИ ДА УНИЩОЖАД БЪЛГАРИЯ- НАЛИ ТЕ ИМАТ ВИЛИ В ЧУЖБИНА И АВОАРИ В ОФШОРКИ

ЗА ДА ОТИДЕМ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ТРЯБВА:
1. СПЕЦИАЛНИЯ СЪД ДА РАЗСЛЕДВА БОГАТСТВОТО НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ НА ТЕХ И БЛИЗКИТЕ ИМ РОДНИНИ
2. СПИСЪКА НА ХОРАТА С БАНКИ, ФИРМИ, ИНВЕСТИЦИИ В ЧУЖБИНА
3. РЕДУЦИРАНЕ ПАРТИИТЕ ДО 5-6 БРОЯ
4. КУРС ЗА ПОВИШАВАНЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА КУЛТУРА
5. КУРС ЗА ИЗКОРЕНЯВАНЕ ОМРАЗАТА, ЗА ПРИКЛюЧВАНЕ БОРБАТА СРЕЩУ тУРЦИЯ, ОМРАЗАТА СРЕЩУ СЪСЕДИТЕ НА БАЛКАНА
6. ОБУЧЕНИЕ ЗА ОСМИСЛЯНЕ НАЦИОНАЛНИТЕ ПРИОРИТЕТИ
7.СЛЕД ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ТЕЗИ 6 ТОЧКИ- ИЗРАБОРВАНЕ НОВ ИЗБИРАТЕЛЕН КОДЕКС
8. КУРС ЗА ПОВИШАВАНЕ ПРАВНАТА КУЛТУРА И КАКВО Е ТОВА ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА
8. РАЗСЛЕДВАНЕ И ИНФОРМИРАНЕ ОБЩЕСТВЕНОСТТА ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА УПРАВЛЕНСКИТЕ ПРОГРАМИ- НЕСЕЦ СЛЕД ВСЯКО ТРИМЕСЕЧИЕ
9. ГРАЖДАМСКИ КОНТРОЛ С ИКОНОМИЧЕСКИ ПОГЛЕД ИСКАНИЯ, ОТЧЕТ
10, УТВЪРЖДАВАНЕ БЪЛГАРИЯ, БЕЗ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ, БЕЗРАБОТИЦА НАД СРЕДНОТО ЗА ЕЯ СТРАНА С ВОДЕЩА ИКОНОМИКА Е ЕНЕРГЕТИКАТА И СТРАНА СВЕТОВЕН ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ЕЛЕКТРО МОБИЛИ ет СПЕЦИАЛИСТИ, КРАСИ ВИ, УМНИ, ДОБРОНАМЕРЕНОСТ
цитирай
46. zaw12929 - иЗВИНЯВАМ СЕ ЗА НЕВОЛНИТЕ "...
03.08.2013 08:18
иЗВИНЯВАМ СЕ ЗА НЕВОЛНИТЕ "ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ- КЛАВИШИТЕ СЕ ДОКОСВАТ И ПИШАТ САМИ!!
цитирай
47. born - Съгласен съм с Вашите идеи изложени ...
07.08.2013 01:10
Съгласен съм с Вашите идеи изложени малко по-горе и до голяма степен ги споделям,, но при сегашната ситуация са в сферата на фантастиката.За съжаление.
цитирай
48. zaw12929 - , че засега Орешарски е най-малкото ...
07.08.2013 08:35
atanasio написа:
,че засега Орешарски е най-малкото зло и трябва да се остави минимум 100дена какво ще направи.

Истината е ,че с контрабандата годишно бюджета се източа с 4 млрд.лв. и отделно 6млрд.лв. законно - само с обществени поръчки се източват 1млрд. и т.н. съм ги публикувал подробно данните на блога си за почти всичко.А СЛЕД ТОВА ДА ВЪРНЕМ ГЕРБ ЛИ?!
цитирай
49. zaw12929 - Съгласен съм с Вашите идеи изложени ...
07.08.2013 08:36
born написа:
Съгласен съм с Вашите идеи изложени малко по-горе и до голяма степен ги споделям,, но при сегашната ситуация са в сферата на фантастиката.За съжаление.


ПО ПРИНЦИП СМЕ КОНСЕРВАТИВНИ И НОВОТО ИЗГЛЕЖДА ФАНТАЗИЯ, ДОКАТО РАЗБЕРЕМ, ЧЕ Е ПО ДОБРО И МИЖЕ ДА СЕ УСЪВЪРШЕНСТВА, ЗАЩОТО ТЕ ПРИЕМАТ ГРАЖДАНСКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11803842
Постинги: 5377
Коментари: 12222
Гласове: 61720
Архив
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31