Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2013 20:13 - Днес ГЕРБ се отказа от незабавните избори, а той СЛОЖИ НАЧАЛО НА ФЕВРУАРСКИТЕ ПРОТЕСТИ С ХВЪРЛЯНЕ НА ДОМАТ: 367
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 1963 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 04.08.2013 09:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Днес ГЕРБ се отказа от незабавните избори, а той  СЛОЖИ НАЧАЛО НА ФЕВРУАРСКИТЕ ПРОТЕСТИ С ХВЪРЛЯНЕ НА ДОМАТ: СПОКОЙНО, ТОЙ БЕШЕ НА ТОЧНОТО МЯСТО В ТОЧНОТО ВРЕМЕ, защото всеки божи ден е там, откакто се знае и няма правилна оценка на политическата ситуация, нито за изхода от нея.
              Да той е bosiа 
        КОЙТО  НЕ СЕ СЪОБРАЗИ, ЧЕ:  
ПАЛАЧИНКАТА СЕ ОБРЪЩА- СЕГА ЩЕ РАСТАТ ДОХОДИ И ПЕНСИИ,.  ( виж по вече!) А за ОЛИГАРСИТЕ- ПЕЧАЛБИТЕ от източване богатствата на държавата ВЪВ ФРИЗЕРА, ще има и ЗАД РЕШЕТКИТЕ... НЯМА ДА ПОМОГНАТ ПРОТЕСТИТЕ
Дневния ред на държавата се променя: "Как да върнем държавата на гражданите"
  Идете активно се включете във възстановяването на държавността!

Не го упреквам- има нанесена тежка травма.Липсата на истинска вяра му пречи да се освободи от омразата и съсипва живота си в каузата на отмъщение. Не е способен на прошка , на нужния, да го освободи от злобата компромис. Така заразява тези с които контактува и ги обрича на мъст, реванш и безсмислена съпротива.

image

България има лош момент: от световната криза, следствие от управление, които дойдоха на власт заради такива, като него реваншисти, които обвиняват всички и всичко все с комунизма и в това време антикомунисти и чуждоземни сили унищожиха икономиката ни, на път е да закрият държавата ни. Наамаляхме с 2 милиона. Нямаме  икономика. Трябва да започнем с работа.. а, Омразата на bosiа пръска вреда и ако сам не се ограничи с активното и разпространение, сам ще пострада- това винаги завършва с непоправими за здравето на човека, отдаден на омраза и реванш.

Аз лично искам да е здрав, жизнерадостен, да спре да се изживява, като идеолог на протестите, да ги заблуждава, че са нещо, което нито са, нито ще бъдат!

България е част от ЕС. За нередностите има само едно решение- компетентните органи на съдебната система ще се справят и това ще стане бавно и сигурно. Защото има само един законен и правилен път:
1. Правителството да продължи да работи а парламентът да създава нормативите за нормализиране обстановката, за отприщване застоя в икономиката.Тази работа се върши от специалисти, а не от калинки!

2. Всеки да мисли за реализиране идеи за бизнес, повишена квалификация- защото живеем във време на свободната инициатива и сега има начини за финансиране проекти и от евро субсидии и от програми за наука и прогрес. За това не е добра идея, да се губи време, за пиене безплатно кафе, за блокиране столицата срещу дневна надница.

3. Държавата започва отварянето на значителни проекти, където ще са нужни хора с всякакви специалност, от всички възрасти и най важното е сега да се включите в реална работа. Безработицата ще намалява. Бъдете активни: търсете и сами предлагайте! Искайте средства за старт на ваши идеи. Точно сега и държавата търси новото си лице за света.

4. Хубаво е, че го има Интернет и нека той бъде не начин за обвързване с хора, мразещи себе си и света, които искат да ви употребят за реваншистките си цели. Търсете информация, за да решите личните си проблеми с нова работа- самостоятелна или във фирма, където да сте близо до идеите си за собствен бизнес. Защото важно е да знаеш, да можеш и за да се реализира, трябва да го направиш.

4. Вие не сте заплаха за управляващите, но сте надежда именно за изхвърлените зад борда политици- разбитите сини, още- 300 партии, изолирани гербери- направили държавата обран бустан. Надежда и за bosiа , че ще си отмъсти за нанесените му злини. Но, не бива!Не може да ви правят курбан на чужди нечисти желания. Вашият живот трябва да продължи с възход и успехи. Никой не бива да ви отнема това право, защото България тръгна по нов път- нищо няма да я спре, а всеки участник, ще гради личната си съдба. Ще участва в национална кауза, за достойна държава и това ще става ден след ден! Новите управници ви зоват: елате, кажете, добронамерено ще приемаме от всички предложения, какво да се промени! Заедно ще правим програми. Вие кажете! Искайте и не пристъпвайте с омраза, предубеждения! Започва да се работи над бюджета за 2014- не пропускайте да имате позиция, какво да се планира сега!

Защото младежта е образована в съответствие с модерната епоха, с претенции и възможността на държава от ЕС: не сме затворени зад „желязната завеса”- за тези 23 години държавата ни преживя промени, даващи ни правата на европейци- няма как да падаме на нивото, на езика на bosiа: „Омръзна ми да слушам едни и същи малоумници…”
Но, без взаимно уважение сме варвари?! , а не демократи! Гражданите на България обединени ще успеем да спасим , да възстановим, да върнем страната в списъка на проспериращите държави.
Да признаем: Има само едно вярно прозрение в бръщолевенето на този смазан от омраза мъченик- bosiа, казвайки, че: „еволюцията е бавна революция, която не разрушава, а променя коренно” а това е признание, че не с незабавна оставка ще станат промените, а по един нормален начин в диалог и върховенство на закона.

Днес и ГЕРБ направи изявление, че не е редно сега да се искат незабавни избори. Злите езици говорят, че на платените протестиращи е казано: Ако свалите правителството добре- но ще плащаме само до 31 юли. Случайно излезе потвърждение! Важен е резултата.

Желая успех! На България! Управниците не се страхуват от Вас, протестиращите. Вие също не се страхувайте!
                     image


image

imageето още оворители в подкрепа на разрухата

  говорители на гражданското общество? Автор: dokumentalni Категория: Политика   image
Прочетен: 24751
  image image
image


image
Кои са говорителите на гражданското общество?
от Даниела Пенкова


 виж предишния постинг

Гласувай:
5
01. zaw12929 - Защо трябва правителството да п...
01.08.2013 15:43
Защо трябва правителството да подаде „Оставка

Да има сериозна причина:

1. Има протестиращи, мирни, умни, красиви

2. ще нанесе много големи вреди на имиджа на държавата, даже на Европа - по точно на партиите от ЕНП на Европа ето как:

Правителството на Пламен Орешарски прави щателна проверка по всички министерства, за наследството оставено от управлението (грабежа) на ГЕРБ и престъпника Мутрата Бойко Борисов ( МББ ). Грабежа се оказва с колосални размери. Уплашен от разкритията на Правителството и комисиите в Парламента МББ организира платени протести от лумпенизирани елементи и псевдо интелигенти, които усетили келепира се нахвърлиха като лешояди, върху законно избраното НС и Правителство.
И други подушили келепир решиха да използват протеста да си спретнат с ХАРТА2013 Обединение на 40 сини разбойнически съсипали икономиката на България партийки в едно: ама първо да вземат властта. И какво?!Ще победи младостта за която кабинета Орешарски:
…ще усвои 100 милиона евро, давани от ЕС за справяне с безработицата,
…ще плати задържаните от ГЕРБ дългове към бизнеса, за да възстановят работа 200 000 фирми докарани до фалит заради задържано ДДС , за да възстановят работата си, да наемат персонал с по високо заплащане- имаме милион безработни
…ще премахне 1200 регулации, за да стартират бързо и реализират идеите си младите.. имаме милион безработни
… ще отпуши пенсионирането, за да се освободят места за младите .. имаме милион безработни
… ще привлече инвестиции- за да се откриват трайни работни места- имаме милион безработни

… ще пресече привилегиите на банките

… ще отпуши износа на ел енергия, за да станат цените поносими и да има приходи и за държавата и за притежателите на веита
за да се натрупват средства

..за инвестиционни проекти на държавата- магистрали, детски градини; за работни места – имаме милион безработни

..за социалните фондове, осигуряване по високо заплащане на майчинските отпуски- за гледане на дете- за да се решава демографския проблем- през последните години броя на новородените е намалял с 15 000
да се плащат по високи детски
да се дават по големи стипендии
да се увеличи размера на пенсиите
Само безчовечни същества искат това правителство да подаде оставка, когато то налага нормалност на живота, осакатен от управлението на ГЕРБ и изхвърлените зад борда калинки...

Трябва ли милион безработни да чакат без доходи, да не ногат да си купят хляб, да си пратят децата на училище, да помогнат на родителите си, да напуснат България, да не си позволяват да имат семеиство и деца за да се налудуват из София скучаещи чиновници и платени наемници... коригирайте се!!! Дърхавата няма ход назад..
Няма да стане вашия номер да свалите от власт с Протести Тия, Дето Народа Избра На Законни Избори
цитирай
2. zaw12929 - 23 -ма ключови директори са увол...
01.08.2013 21:30
23 -ма ключови директори са уволнени поради нарушения за милиони
Кадри на ДПС и БСП заменят старите преди конкурса за "хора с опит и знания"
19:31 | 01.08.2013 | 1480 прочитания | Лили Границка
Размер на текста

Искра Михайлова. Сн: БГНЕС

Министърът на околната среда и водите Искра Михайлова отстрани 23-ма ключови директори, сред които шефове на регионални инспекции за опазване на околната среда, на националните паркове Рила, Пирин и Централен Балкан, както и началниците на четирите басейнови дирекции. Чистката не е политическа, а заради поредица от допуснати нарушения на уволнените, които струват милиони на държавния бюджет, заяви Михайлова в четвъртък на пресконференция. Тя обеща новите назначения да бъдат направени след конкурси и да бъдат взети "хора с опит и знания", но от предварителната информация става ясно, че местата вече са предопределени за кадри на БСП и ДПС със съмнителен опит и знания.

Нарушенията, които министър Михайлова визира, са за наложени финансови корекции на съответните дирекции по европейски проекти, които те изпълняват. "Сериозно съм притеснена от начина, по който тези структури на министерството работят като бенефициенти на оперативна програма "Околна среда" (ОПОС). Стигнахме до парадокса, че управляващият орган, който е в МОСВ, нарежда финансови корекции на структури на МОСВ", каза Искра Михайлова, която е от квотата на ДПС.

Тя уточни, че изключение е направено единствено за тези, които са били възстановени от съда за неправомерно уволнение.

Близо 2 млн. лв. за "хармонично съжителство" на кафявата мечка и родопчани

Министърът даде пример с проекта, изпълняван от Регионалната инспекция по опазване на околната среда в Смолян, за "устойчиво управление на кафявата мечка" за над 1.8 млн. лв. Целта на този проект е да осигури "хармонично съжителство на този вид с местното население", става ясно от информационаната система ИСУН.

Заради нередности при проведената обществена поръчка сега от бюджета на екоминистерството трябва да бъдат възста
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11805657
Постинги: 5377
Коментари: 12222
Гласове: 61723
Архив
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31