Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2013 04:22 - КАКВИ ПРОБЛЕМИ НА СЪРЦЕТО НИ РАЗБОЛЯВАТ до инвалидна количка или… катафалка
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 6612 Коментари: 11 Гласове:
5

Последна промяна: 19.08.2013 09:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

КАКВИ  ПРОБЛЕМИ НА  СЪРЦЕТО ( казано още- на душата ) НИ РАЗБОЛЯВАТ  58 7 5
Проблемите, които  без­покоят, се коренят в спомените на клетъчно ниво и са скрити в подсъзнанието. Лечебните кодове достигат до тях, но работят по-бързо, когато човек успее да идентифицира по­не отчасти настоящия си проблем. Болестите идват от ума , принудено от препятствия на Сърцето, Неподозирани препятствия, които ни разболяват са преживяни моменти: Мислите ни на гняв, злоба, несполука,изпращат сигнали до клетките. Вълнуват тялото- то реагира отразява се на здравето- ние боледуваме кратко или хронично. Има поводи- вирус, претоварване, които са повод, за които сме създали условие. Тялото ни има препятствия, които атакуват сърцето т.е. душата:


  №1: Неспособност да простим

• №2: Деструктивно поведение

  №3: Погрешни вярвания

  №4: Любовта срещу егоизма

  №5: Радостта срещу тъгата и депресията

  №6: Спокойствието срещу тревожността и страха

 

  №7: Търпението срещу гнева, фрустрацията и нетърпението

• №8: Добронамереността срещу отхвърлянето и грубостта

• №9: „Добър съм" срещу „Не съм достатъчно до­бър"

  №10: Доверието срещу желанието за контрол

• №11: Смирението срещу възгордяване, аро­гантност, фалшив имидж

  №12: Самоконтролът срещу загубата на конт­ролПомислете над всяко препятствие- със сигурност е имало моменти, когато сте ги преживявали, което е предизвиквало вълнение на сърцето, на душата ви, то се е бунтувало, защото сте престъпили принципа на добротата, за която сме създадени и която ни прави човечни, доброжелателни деца на Бог. И той е в нас- душата ни е част от него, а мислите, умът ни – това, което сме негов образ и подобие: Вратата ни към Бог е на всеки в главата му. Там е пътеката, обрасла в бурен, вратата, затисната от неверие, душата затисната без опора на създателя, които чака знак, молба, искане, покаяние, човечност... както баща чака знак от детето си, за да го дари със закрила, за да се радва на успеха му от допира, доверието. Неотменно е
Бог сътвори света. Човекът сътворява един свят, които всеки ден правим по добър по удобен и  по красив. той е резултат от творчеството, от търсещия дух. Всички не са изобретатели, но всички ползваме изобретенията, за да  живеем цивилизовано.

 Когато с вълнение и удоволствие гледаме красивата панорама, трябва да не забравяме, че това не е било винаги така. Градено с хилядолетен труд, за да получи този си вид наречен цивилизация- резултат от творческия труд на човека Създаването започна от деня на  очовечаването. Постижение са променяни в гигантска щафета: от наколните жилища, до небостъргачи, от талига до  спътника! Всяка епоха- ниво на цивилизация-всичко, построено от човешка ръка, каквото няма в готов вид природата е измислено от ума.    Построения днес свят, средата която ни обкръжава е заслуга на тези,

които са го измислили. Това  промени,променя и ще преобрази човека, човечеството, вселената. Вече не е  оня човек от епохата на наколните жилища, като облик, познания, умения:  Докато добавя новости добавя нови клетки на познанието в главата си, увеличава мозъка си.То ще продължи, до превръщане цялата вселена в цивилизация, човекът- във висш разум, по подобие на разума, който го е създал. Време  е да се освободим от мисли, които ни разболяват, пречат ни да бъдем дълголетни, здрави, щастливи.  

Препятствие №1: Неспособност да простим  е първата и може би най-важ­на категория. В молитвата „Отче наш" опрощението е един­ственото, което се споменава. Ние го изричаме, а трябва и в действителност да го прави. Да живеем в спокойствие и в мир. Не с оръжие а с мирен диалог да обсъждаме и решаваме проблемите, поемайки отговорност, пред близки и хора с които контактуваме- с човечност и справедливост .. и с прошка. Помирение с това, което не можем да променим. Неспособността да простим обикновено се изявява във фор­мата на гняв, раздразнение или нежелание да бъдем в компани­ята на определен човек. Както и да я наричате, тя може да ни убие, да ни постави на инвалидна количка или катафалка

Много хора
се чувстват неспособни да простят, не желаят да го направят, защото им се струва, че така ще оне­винят виновника за престъплението му. Те определено не раз­бират смисъла на прошката. Опрощението е плод на прозре­нието, че самият ти си облагодетелстваният. То освобожда­ва теб от виновника. Докато отказваш да му простиш, оста­ваш привързан към него и колкото по-дълго продължава проце­сът, толкова по-голяма става опасността да те завлече със себе си в пропастта. Често човекът, на когото отказваш да простиш, изобщо не страда от това. Дори не го осъзнава. В такъв случай е невъзможно отказът ти да простиш да нарани когото и да било освен теб самия. Най-силният акт на обич към семейството, децата, приятелите и близките ти би бил да простиш на онзи човек и да го освободиш от присъдата си за действията, в които го смяташ за виновен.

  Препятствие №2: Деструктивно поведение
:  включват проблеми с теглото, диети,когато се прекалява  с алкохол, цигари, преумора, претоварване на едни мускули  „Прекален светец и Богу не е драг”-   всякакви видове пристрастености. Тъй като моделите на поведение са следствие от проблемите на сърцето ( „Когато сърцето и главата са в конфликт, сърцето печели"), те са полезни предупредителни сигнали, които могат да ни помогнат да определим кои наши проблеми имат нужда от изцеляване.

Разбира се, има редица действия, които винаги са деструк­тивни: изнасилване, насилие над дете, кражба. Дори те обаче никога не са източник на проблема на човека, а са симптом на деструктивните спомени на клетъчно ниво. Защо тогава се занимаваме с тях? Защо просто не се фокусираме върху спо­мените? Точно това се иска от вас в тази категория. Съзна­нието, че правя нещо деструктивно, може да е предупредите­лен сигнал, който показва, че на клетъчно ниво имам спомени, които трябва да бъдат изцелени.

Всички деструктивни модели на поведение могат да се раз­делят на две категории: самозащита и самоугаждане. Ситуацията, в която се намират: финансови затруднения,
напразни  очаквания, безработица, допринасят за стреса в живота ни- те не са основната причина за него. Деструктивната реакция е отговор на  мисленето ни , когато Вие споделяте мисъл, оценка, страх : „Не съм достатъчно добра", „Дру­гите ще ме наранят", „Животът ми е пълен провал", „Всички са нещо повече от мен", „На никого не мога да се доверя Защитата- да прекалите с ядене , пиене, шоколад „И аз съм човек” – да угодите на себе си. Утеха! . Не се отчайвай­те. Убедени сме, че решението е в ръцете ви. Това може да е вашата молитва. Народът казва: „Каквото и да става, не си го слагай на ума!  От мислене, може да се побъркаш!” На нас ни липсват тези вековни истини- загърбили сме ги с отчайваща упоритост- нашата да мине. Демокрацията означава, да уважиш, да приемеш другия, живота, какъвто е!

Препятствие  №3: Погрешни вярвания   Може да са натрапени внушения, от медии, разговори дават погрешно вярване за нас самите, за живо­та ни или за другите. Тези вярвания ни карат да се страхува­ме без нужда, а болестта са просто физическо про­явление на страх и стрес. Пропускът да бъдем истински християни, заради останалия от времето преди 1989 г атеизъм с които сме възпитани и отделени от църквата, дава резултата да сме най болното умиращо  неуспешно поколение. Смятаме за глупост, унижение онова, което е крепило предците ни силни, здрави- поради продължаващата деструктивна роля на медиите, на сигналите от медиите, където се излъчват откровени лъжи по политически интереси и се загърбват националните интереси на държавата. Решението:да не ги слушаме, за да не ни разболяват. Можете да изцелите всеки проблем отсега до края на жи­вота си, като използвате единствено Лечебния код, за да поп­равите погрешните си вярвания. Тези погрешни вярвания са тумори в клетъчната ни памет, които причиняват болести през целия ни живот. Те приличат на радиостанция, която пос­тоянно излъчва пропаганда против нас самите в собствени­те ни уши. След като години наред слушаме лъжи, без да има­ме възможност да сменим станцията, започваме да им вярва­ме и допускаме да управляват поведениетони.
Човек  прави това, в което вярва. И всичко, което прави, е мотивирано от нещо, в което вярва. Ако вярванията ви са верни и правилни, чувствата, мислите и постъпките ви ще бъдат здравословни. Ако вършите, мислите или чувствате нещо, което не желаете, причината винаги е някое ваше убеж­дение. Промените ли вярванията си, мислите, чувствата и дейс­твията ви също автоматично ще се променят. Звучи лесно... Къде е уловката? Вярвания­та, които е най-наложително да променим, са най-добре защи­тени от подсъзнанието
което ни държи  нащрек. Трябва да търсим информация, да искаме обяснения, за да определим правилни позиции.

Целта на разглеждане „препятствията" е да ни помогнат да изхвърлим всичко ненужно от съзнанието си, това, което наричаме съвест следващите  категории трябва да посеят семената на  живот,със  здраве и просперитета. Благоденстващият дом не е само почистен от смет и вехто­рии, той е изпълнен с живот, радост и спокойствие, с добри­на, която кара всички да се чувстват обичани и щастливи. С други думи той е любимо място, което преобразява сърцата на живеещите в него. и техните гости. Целта е да видите кои негативи,  вярвания са причина за проблеми­  на здравето ви.

Препятствие №4: Любовта срещу егоизма

Любовта е добродетелта, от която произлизат всички оста­нали добродетели. Както пеят „Бийтълс": „всичко, от което се нуждаеш, е любов". В учението на Исус Христос любовта е най-висшата духовна ценност. Той учи, че ако имаш любов, значи имаш всичко. Усещате ли любовта в себе си и в света, обикно­вено всичко друго е наред. Живеете ли в любов в себе си и вън от себе си, обикновено всичко друго бързо се изцелява.

Любовта е най-важната добродетел, затова нека, преди да продължим нататък, да се уверим, че говорим за едно и също. Това е съществен въпрос, като се има предвид колко често употребяваме думите „любов" и „обич": „Обичам шоколад", „Оби­чам тези панталони", „Обожавам
сладоледа". Нерядко дори я използваме по начин, който всъщност описва точно обратното: егоизма. Любовта, истинската любов, означава да загърбим собствените си нужди и желания и да правим онова, което е най-добро за другите и за мен самия. Това е една от основните разлики между нас и животните, които действат въз основа на инстинктите си. Любовта означава да избереш болката. Ако някога сте оби­чали истински, добре знаете, че любовта е болка. Но любовта надделява над болката и избира да направим най-доброто, независимо от обстоятелствата. Означава ли това, че моите нужди винаги остават неудовлетворени? Не, разбира се. Проблемът е, че повечето хора сме толкова обсебени от себе, че често дори не умеем да по­кажем любовта си към другите. Любовта не означава и секс. Казвам го, защото това може би е най-голямата заблуда в нашето общество. Сексът не е „правене на любов". Той би трябвало да е тържество на любовта. Спомням си старата гимназиална реплика, която не един младеж с бушуващи хормони е казвал на лековерната си приятелка: „Ако наистина ме обичаш, ще...". Ако той наистина я обичаше, нямаше да каже това. Въпреки че този пример за тийнейджърския секс звучи смешно на повечето възрастни, ние често действаме със същите мотиви. Пристрастяваме се към телевизия, интернет, спорт- хубавите книги и заместваме с тях любовта, отдалечавайки се от съкровената близост, на която би трябвало да се наслаждаваме.
В липсата на любов се коренят практически всички проблеми, които бихме могли да имаме. На категорията на любовта съответства ендокринната система в организма. По същия начин, както от любовта произлизат всички останали добродетели, а в егоизма се коренят всички негативни качества, така и хормоните играят основна роля за появата на всички известни болести и нарушения
- ре­зултат от егоизма,липсата на любов.  Неспособността да простим е един от вторичните компоненти на любовта.

Препятствие №5: Радостта срещу тъгата и депресията

Радостта  е категорията, чрез която най-лесно мо­жем да определим дали някой страда от проблеми на сърцето.
Тя е едно от онези неща, които най-често се имитират в съв­ременния начин на живот. Всички искаме другите да си мис­лят, че сме добре, затова редовно си слагаме маската на щастието.

Наличието или отсъствието на истинска радост обаче е много точен показател за подсъзнателното състояние на чо­века. Тя първа изчезва при проявяването на физически или нефизически проблем. Много хора бъркат истинската радост с щастието, но нашият опит показва, че щастието зависи от обстоятелствата. Ако нещата вървят добре, и аз се чувс­твам добре. Ако нещата се объркат или не отговарят на очак­ванията ми, се чувствам зле.

Радостта, от друга страна, е рядко цвете
. То може да цъфти въпреки обстоятелствата. Обичам да се разхождам по пътя и да видя цвете, цъфнало в пукнатина на бетона. Приисква ми се да спра до него и да му кажа: „Само така, давай!" Ето това е истинска радост. Тя е несломимият дух, Истинската радост цъфти в почвата на любов­та. Където има любов, има и радост. Липсата на любов винаги е свързана с липса на радост.

С категорията на радостта е свързана покривната систе­ма и по-специално кожата, която е най-големият орган в тяло­то. От дългогодишната си практика
,психолог и терапевт си спомням  клиент с депресия, който има и кожен проблем- пъпки от които  се чувства потиснат. Когато с вълнение и удоволствие гледаме красивата панорама, трябва да не забравяме, че това не е било винаги така. Градено с хилядолетен труд, за да получи този си вид наречен цивилизация- резултат от творческия труд на човека Създаване е започна от деня на  очовечаването. Постижение са променяни в гигантска щафета: от наколните жилища, до небостъргачи, от талига до  спътника! Всяка епоха- ниво на цивилизация-всичко, построено от човешка ръка, каквото няма в готов вид природата, а е измислено от ума.    Построения днес свят, средата която ни обкръжава е заслуга на тези,

които са го измислили. Това  промени,променя и ще преобрази човека, човечеството, вселената. Вече не е  оня човек от епохата на наколните жилища, като облик, познания, умения:  Докато добавя новости добавя нови клетки на познанието в главата си, увеличава мозъка си.То ще продължи, до превръщане цялата вселена в цивилизация, човекът- във висш разум, по подобие на разума, който го е създал. Тъгата и депресията се коренят в деструктивните спомени, които излъчват погрешното послание, че надеждата в  жи­вота ни е изгубена заради нещо, случило се в миналото

 

Препятствие №6: Спокойствието срещу тревожността и страха
Спокойствието е най-добрият показател за здравето на сър­цето (ума/съвестта/духовното сърце). Защо? Това е един­ствената от деветте добродетели, която не можете да под­силите с повече усилия и старание. Тя е естествено следст­вие на любящото сърце. Можете съзнателно да бъдете по-радостни, търпеливи, доверчиви, овладени или добронамерени
.. Можете да изберете да се държи­те по най-различни начини, но е  невъзможно, да манипулирате спокойствие от егоистични подбуди.
Спокойствието се нарушава вследствие на страха, а стра­хът е баща на всички негативни чувства. Тъга, нетърпение, недоверие, непродуктивни модели на поведение, слабост - всич­ки те произлизат от страха. Страхът е реакция на болката.
Едни  избират любовта, а други се поддават на страха. Естествено причината за този избор, както и всичко останало, се крие в сърцето. Помнете: когато сърцето и главата влязат в конфликт, сърцето печели.  Избирайки страха, ние отваряме вратата пред негативните емоции, мисли и модели на поведе­ние- могат да унищожат мечтания живот. На отделен човек, на семейство, на цял народ. Да коригираме поведението си адекватно на нуждите на тялото си. Важно е да се храним , важно е и да контролираме мислите си. Умният винаги ще излезе от положени, което мъдрият няма да допусне. На нивото на цивилизация прилича здравословно поведение. Най лесно е да пазим здравето си, а лечението не винаги е успешно и затруднява нас и близките ни да бъдем щастливи. Казват: Болен ли си лежал или си болен гледал. Да не си го причиняваме.

Успех- ето начин на самолечение  Спазвай следните стъпки:
              
Самолечение с твоята енергия

1  стъпка :.Кажете:  на ум!

Моля се всички известни и неизвестни негативни обра­зи, нездравословни вярвания, деструктивни спомени на клетъчно ниво и физически проблеми, свързани с ... (на­зовете вашия проблем), да бъдат открити, отворени и изцелени, а аз да се изпълня с Божията светлина, живот и любов.
Моля се ефективността на това лечение да се увеличи стократно и повече

 (последното казва на тяло­то, че изцелението трябва да бъде приоритет).
         image

2.стъпка:  Премини 4 позиции на лечебни центрове: Направи пръстите на снопче както за  молитва:

 

Първа позиция: Мост.    Между горния край на носа и точката, в която биха се пресек­ли линиите на веждите.

(на­зовете вашия проблем на ум): Задръж 30 секунди

image
Нормална позиция             Отпусната позиция

Втора позиция: Адамова ябълка. Непосредствено над адамовата ябълка.

 (на­зовете вашия проблем на ум): Задръж 30 секунди

 image

 

Трета позиция: Челюст.    От двете страни на главата, в краищата на долната челюст.

(на­зовете вашия проблем на ум): Задръж 30 секунди
image
Нормална позиция                    Отпусната позиция
Четвърта позиция: Слепоочия.    От двете страни на главата, на около  сантиметър над слепоочието и сантиметър в посо­ка на тила. Кажи на ум: (на­зовете вашия проблем на ум): Задръж 30 секунди

image
Нормална позиция                    Отпусната позиция   

 Ефектът е по-голям, ако държите пръстите си на разстояние 5-7 сантиметра от повърхността на тялото. Не докосвайте лечебните центрове.

Молба за друг!!!...като посочите проблема на вашия близък  Изпълнете Кода върху себе си. Когато приключите, просто се помолете: „Прехвърлям всички ефекти от това изцеление към [посочете името на вашия близък] с любов".

 Така се получава общо 2-минутно упражнение, което след това се повтаря още 2 пъти отново в същия ред – общо за 6 минути. Моят съвет е да се прави поне 2 пъти на ден, т.е. 12 минути общо, резултатите се получават веднага.

Още техника - нова, необичайна форма на енергийно лечение:

1. да си разтрием ръцете една в друга, след това да ги отдалечим на около 5-6 см, докато се усетят бодлички. След това така намагнетизираните ръце  поставени на 9-10  сантиметра от тялото на друг човек  в с последващ масаж  възстановява- отнема болки  и умора.

2. Водата, която ще пием- държим чашата между дланите за около 30 секунди, кажем ма ум: “Вода, обичам те, Стани за мен лекарство, излекувай мe! благодаря ти!”

Съветвам всеки да отиде на лекар, при здравословен проблем, да направи каквото му препоръча. Нищо не пречи обаче да се приложат и тези техники – много са случаи на чудотворно изцеление. Колкото е по-прост един метод, толкова по-сложни проблеми оправя. При молитва за изцеление-  не се фокусирай върху негативното, а върху позитивното. Изпълнявайте Кода поне 6 минути. Винаги можете да увеличите малко времето. шестте минути са, като минимум.

Свийте ръце- като за молитва- насочете ги срещу ушите и преди докосване ще усетите шум, реакция- действие на енергия.

Лично аз вярвам, че Бог е винаги с нас, у нас, връзката на всеки с него е в главата му. Господ чува молитвите ни, знае мислите ни. Ако грешим, трябва да се покаем пред ума си- той ще ни прости. Човешко е да сгрешиш, да не се покаеш и да продължиш да грешиш е… престъпно. Бог иска от нас доброта, обич, спазване канони и закони, а не хаос и анархия. Подреден живот!

Можем да си дадем сметка, защо предците ни са били здрави, работоспособни- въпреки липсата на днешното здравеопазване, защо казват "Здраво тяло здрав дух!" и да разберен, че "Здравият дух прави здраво тялото! Това е в наши ръце.

Да се върнем кум църквите, защото целта на тези, които унищожават църквата, не ни допускат в нея, сътвориха разкола се наричат сега реформатори са само слуги на чужди сили, които регистрираха 1300 секти, които ни намалита с 4 милиона- защото наближавахме 9 милиона. Приемете Бог! За да живеем българите в доброта , да забравим бедността и болестите, обединени около просперитета на България.

Още  за намаляване на стреса:

1.  „Незабавен ефект". За десет секунди ще се почувствате толкова добре, кол­кото след 30-60 минути енергични упражнения или медитация. стъпка по стъпка:


1. Оценете степента на стреса си. Фокусирайте
по скала­та от 0 до 10, като 0 означава липса на стрес, а 10 - непоно­сим стрес.
2. Допрете дланите си, както ви е удобно: можете да сплете­те пръсти, да използва­те друга позиция, стига само да са допрени

3. Изпълнете Дишане за сила в продължение на 10 секунди:

• Дишайте бързо и силно с корема. Енергично вдишвайте и издишайте през устата. Използвайте диафрагмата си, та­ка че коремът ви да се издува при вдишване и да се прибира при издишване. Ако се почувствате леко замаяни, продъл­жете да дишате така, но с по-малко сила.Повтаря­
йте мислено „търпение", „спокойс­твие". Това е медитативната част от упражнението- отнема  секунди, а има забележителен ефект!

Силата на дишането
  прекъснете цикъла на стреса. Всяко тяло запаз­ва състоянието си, докато нещо не му въздейства с доста­тъчно енергия, а Дишането за сила генерира  вът­решна физиологична енергия, като добавя високоенергийно го­риво от кислород. Както вятърът е основен източник на енергия в света, така и дишането е нашият персонален източник на енергия. Насочено е към плиткото дишане- признак на хроничния стрес.

Ко­гато дадена емоция е прекалено болезнена, първата ни реак­ция е да спрем да дишаме. Това е защитният рефлекс „бий се или бягай", задействан от нервната система. Веднага след това ви залива адреналин нервната система, контролираща  кръвообращението, се намесва и ускорява пулса и дишането ви". Някои хора задържат дъха си, дори когато изпълняват обичайни задачи. Плиткото дишане намалява количеството кислород, което по­емаме и въглероден диоксид, който издишаме. Това води до стрес на клетъчно ниво..С коремно диша­не дробовете ви се изпълват с въздух, Ежедневното практикуване на „Незабавният ефект" постепенно  увеличи обема на дробовете ви - фактор, който сам укрепва здравето и удължава живота.

Още през
1981 г. списанието „Сайънс Нюз" съобщава за от­крития на Националния институт по проблемите на остаря­ването, връзката между функцията на белите дро­бове и дълголетието. Функционирането на белите дро­бове е фактор  за общото здраве мерило за продължителност на живота на човека. Дали човек ще живее още 10, 20 или колко  години. С упражнението „Незабавен ефект", вие ще се чувствате по-спокойни.  „Незабавният ефект":
• стимулира сърдечно-съдовата система
• подобрява снабдяването с кислород
• пречиства организма от въглеродния диоксид
• стимулира имунната система, като увеличава енергията на ендокринната система
• подобрява работата на лимфната система

Енергийна медицина: използвайте ръцете си  Както вече знаете, ръцете притежават лечебна сила. Когато съберете длани, вие използвате тази енергия, за да разпръсне­те стреса. Това също е съвсем проста, но могъща техника за понижаване стрес.

Препоръчваме ви да изпълнявате и Лечебния код, и упражне­нието за Незабавен ефект по три пъти на ден. Това прави общо осемнайсет и половина минути на ден: малка инвести­ция с огромни резултати за здравето, взаимоотношенията и успеха..
imageКакво да правя, ако след прилагането на Кода се почувствам по-зле?
  При 1 от 10 души се проявява реакция на изцелението. доказателство, че напредвате! Когато пречистването завърши, тя ще изчезне.
imageДа продължавам ли да изпълнявам Кода, ако получа реакция на изцеление?
  Да. Продължете.

 imageТрябва ли да спра лекарствата? Те пречат ли на Лечебния код?  Категорично не! Методът няма за цел да замени, а да допълни това, което правите в момента. Никога не спирайте медикаментите, които вземате

imageТрябва ли да спра медицинското лечение, докато изпълнявам Лечебния код?  Категорично не!

imageКакво ще стане, ако сеансът бъде прекъснат? Ако ви прекъснат веднъж, продължете веднага, щом останете сам. Ако ви прекъснат два пъти, започнете Кода отначало.
imageКолко внимателно трябва да следя времето, докато изпълнявам Кода?
Опитайте да задържате всяка позиция еднакво дълго в рамки­те на определеното време (минимум 6 минути). Но не допус­кайте часовникът да ви разсейва. Най-важното е намерение­то ви да се изцелите и начинът, по който то влияе на образите. Ако използвате Твърденията за фокусиране върху истина­та, както ви предложихме, можете да пресметнете колко от тях правят 30 секунди, след което да използвате това като своеобразен таймер.

imageКолко важно е позициите да се изпълняват точно както е описано?
Старайте се да изпълнявате позициите така, както са описа­ни и показани. Дори да е приблизително, методът пак ще работи. Намерението за изцеление е фактор за ус­пеха ви.
imageКодът помага ли за проблемите, върху които не се фокуси­рате?
  Може да почувствате благотворен ефект извън границите на проблема, върху който работите в момента, тъй като е възможно една картина да създава различни проблеми.
imageПонякога имам усещането, че вътре в мен се води битка. Защо е така?
  Наричаме това състояние „съзнателен конфликт. Ако продължавате да правите нещо, което знаете, че е не­редно, това попада в категорията „вредни действия

imageЗабелязвам, че други елементи се променят към по-добро, още преди основният ми проблем да се е решил. Защо става така? Възможно е преди основния проблем, който ви тревожи, да нас­тъпи подобрение при други, които са свързани със същия из­точник. Тялото само определя приоритетните

imageСтрува ми се, че след като приложих Кода, започнах да виж­дам нещата по различен начин, дори проблемите, върху които не съм работил. Защо?  Тялото ви автоматично открива и изцелява .

 imageКак  да почерпя енергия от позитивните преживявания в живота си?фокусирате вър­ху Картини на обич. Представете си, че сте за­обиколени от всички, които ви обичат. Мислете само за онези, чиято обич стопля сърцето ви.
imageМогат ли Лечебните кодове да ми навредят по някакъв начин?
  : „Това е единствената област, в която не е имало потвърден случай на негативен ефект".

Усмивка, дайте външен израз на обичта! Смейте се – това е също релакс след умора и дава дълголетие!!


 

Гласувай:
5
01. zaw12929 - Не. . му се случи да разбере, защо ...
15.08.2013 07:17
Не.. му се случи да разбере, защо скоро няма да дойдат на власт заради властта, а трябва да дойдат, заради държавата. Няма как да го направят щом всеки там е срещу всеки, ражда нови и нови партии и счита, че щом не е на власт няма такава държава . Няма трон- няма държава. Кучето си лае. кервана си върви. А ние затова още не сме цъфнали. Как да има национално помирение, като няма прошка и обич . Като оня, дето има греда в окото сочи сламката на брат си и врещи. Неспособен за диалог. Нямао ПРАЗНИК ЗА НЕГО И СЕ МЪЧИ зА ВСИЧКИ ДА ГО РАЗВАЛИ!!!!
ЗаЩО НЕ НАПИСАХТЕ ТАКАВА СТАТИЯ, КОГАТО ПРЕДИ НЯКОЛКО ПЕТИЛЕТКИ СИНИТЕ ГО НАПРАВИХА национален празник защо чак сега се досетихте че Вашето управление е серия от грешки. Но...това действие преди бееше за похвала!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да !!? ?????????????????????????????.
Има една категория живи същества, която няма да празнува.

Не защото на този ден нищо не се е случило. а защото магарицата мама така му е предала инстинкта си- да прави магарии

Само животните са се родили за да правят поколение и...тор, а хората правят нещо по вече- култура, която се ражда под крилото на всеки етнос, както ... но има и запътръци, останали изтъркулии се от гняздото- от високомерие и завист . Вие не сте виновен, че заради Илия -т.е падането от трона на властта намразихте свети Илия- т е държавата ,родината, България и не се радвате за нея.
Ако не искате да ви наричат тиквеник, запартък или осел, помислете, защо правите нещата така, че да си го заслужите . Навсякъде във всички страни по света е така,
Тези картини с боклуци, които показвате са все направени от хората на синьото пространство и защо на празника ни ги показвате ?! Както боклука там облива кофите, тара и сърцето ви е облято с омраза към всички. Защото не сме се дигнали, пак като през 1997 януари, да Ви сложим на власт ?! Будалите свършиха и трябва да си смените информацията и да сте уважителен към всички нас, кито не приемаме грешната ви теза.

Да нищо, нищо н нищо не се случва от Вашето мнение. А хората които дадоха коментарр на неодобрение желаят да сте в добро здраве и ви пратиха думи за отърсване от заблудата. замълчете най сетне и ако не приемате истината престанете да плюете по всички. Хайде , сини медиини ... съвземете се, демократи станете... омраза не сипете!!

Омар Хайям - Рубайят
....
На философите не станах мил,
но види бог дали съм съгрешил.
Да, нищо съм и нищо днес не ми е ясно,
дори не знам защо съм се родил! ...
цитирай
2. zaw12929 - Утре ще празнува народа, защото има ...
15.08.2013 07:26
Утре ще празнува народа, защото има управление, което да защитава интересите му- да му даде възможност да живее.
Сметките са високи.. а защо доходите са ниски- това е задача на управниците... да има работа, добре платена...
Няма как иначе... само глухите не го разбраха- със сирени, свирки дигат шум и даже спбствените си глупости, нито чуват, нито спират, да помисляр...
Трябва ли извънредно положение да ги спасим- от това мъчително врещене инатене и глезене... дайте ни властта... ние сме най умни... горките...
цитирай
3. kasnaprolet9999 - Благодаря ти за хубавата статия и ...
15.08.2013 13:50
Благодаря ти за хубавата статия и дадените техники за изцеление. Мога да добавя, че ако го правим с ръце на друг човек, трябва след това да си измием ръцете до лакътя под силно-течаща вода и да ги изтряскаме добре за да отхвърлим негативната енергия, която сме смъкнали от болния, за да предпазим себе си от нея. Някои лечители си имат специални техники за да се запазят, когато провеждат лечение на болни с ръце. Въпреки това стават жертва на тези енергии, познавам такива случаи.
цитирай
4. анонимен - Хубави техники, но все искат време. ...
15.08.2013 17:15
Хубави техники, но все искат време. Човек трябва да се занимава само с това.
цитирай
5. zaw12929 - Благодаря ти за хубавата статия и ...
15.08.2013 17:19
kasnaprolet9999 написа:
Благодаря ти за хубавата статия и дадените техники за изцеление. Мога да добавя, че ако го правим с ръце на друг човек, трябва след това да си измием ръцете до лакътя под силно-течаща вода и да ги изтряскаме добре за да отхвърлим негативната енергия, която сме смъкнали от болния, за да предпазим себе си от нея. Някои лечители си имат специални техники за да се запазят, когато провеждат лечение на болни с ръце. Въпреки това стават жертва на тези енергии, познавам такива случаи.


Благодаря за ценната добавка Трябва да има вяра за здраве и не са нужни скъпи лекарства, ако не чакаме да припаднем, а отфелим време - скоро ще споделя и дриг метод - ИСКАМ ДА ПОМОГНА... НЯМАМ СРЕДСТВА, НО... НЕ Е НАЙ ВАЖНОТО- НАЙ ВАЖНО Е ДА НЯМА ОМРАЗА НИЩО, ЧЕ СМЕ РАЗЛИЧНИ- БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА ЗА ВСИЧКИ...БОГ СЪЩО!
цитирай
6. zaw12929 - ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОМРАЗА, ГОРДОСТ, ВС...
15.08.2013 17:24
ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОМРАЗА, ГОРДОСТ, ВСЯКАКВИ НЕГАТИВИ- ПРОСТО ИЗКЛЮЧВАЙТЕ МЕДИЯТА... ЗА ДА СТЕ ЗДРАВИ.
Не случайно сме страната с най мниго инсулти- резултат от медийната политика да ни информират- програма за умищожаване на България волно и неволно Трябват промени уж сме парламентарна република, а всъщност сме медиина диктатута...командвана отвън
цитирай
7. zaw12929 - Баба ми не е чела тези статии, &qu...
15.08.2013 17:34
Баба ми не е чела тези статии,"Допрете дланите си, както ви е удобно: можете да сплете­те пръсти, да използва­те друга позиция, стига само да са допрени

но при изненара( стрес) плесяаше с ръце, стискаше длсни, разкопчаваше ни дрехата, караше ни да дишаме дълбоко и така правеха селските неграмотни жени...
цитирай
8. zaw12929 - Архангел Михаил, аз моля, теб и т...
16.08.2013 06:58
Архангел Михаил, аз моля, теб и твоите ангели-помощници да дойдете сега при мен. Моля те, премахни и ме избави от всичко което ме изтощава. Помогни ми да повиша моята енергия до нейното естествено ниво на жизненост сега. Благодаря ти!

ще почувствате присъствието на този могъщ ангел, след казването на молитвата. Използвайки своя „меч“ Михаил премахва привлечените неща, предизвикали изтичане на енергия, както и на отрицателната енергия, която ви притиска долу. След няколко минути вие се чувствате ободрен и оживен. Аз намирам, че този метод работи десет пъти по-добре ,отколкото пиене на кафе.
цитирай
9. zaw12929 - Как да се справим с последиците от ...
17.08.2013 07:05
Как да се справим с последиците от СТРЕСА!!!

Как да се справим с последиците от СТРЕСА - отпадналост, умора, тревожност,
депресия, артериална хипертония, инфаркт, инсулт, диабет тип 2, рак и др.

Как се чувствате напоследък? Налага ли ви се да работите прекалено много? Изложени ли сте на стресови ситуации? Знаете ли, че стресът е главният враг на здравето ви? Според СЗО над 90% от всички заболявания са психосоматични, т.е. започват от психиката (стрес) и след това поразяват тялото. Първите симптоми са раздразнителност, напрегнатост, тревожност, потиснатост, импотентност... Уви, повечето от нас не знаят как да се справят със стреса и не признават, че имат проблеми, докато те не ги повалят. Искате ли да научите как въпреки стреса да съхраните здравето си и да се предпазите от болести? Прочетете тази информация!

Притесненията, страхът и тревожността са важни за нашето оцеляване, защото ни подготвят да се справяме с опасностите. Те водят до секретиране на хормона адреналин, който ни подготвя да се борим или да бягаме: сърцето започва да бие ускорено, артериалното налягане и кръвната захар се покачват, и пр. Ако притесненията, страхът и тревожността продължават достатъчно дълго, се стига до

хроничен стрес, който лекарите наричат дистрес. Това е болестно състояние, а не адекватна приспособителна реакция.
Кои хора са изложени на риск?
- Тип А - състезателни, амбициозни, работохолици,
пренебрегващи симптомите на стреса
- Свръхемоционални - прекалено чувствителни,
раними, но несподелящи проблемите
- Семейно обременени - патологична среда и
възпитание, провокиращо стрес
- Стресогенни събития - икономическа криза,
уволнение, дългове, развод, нещастия
- Негативно мислене - напр. под влияние на
лоши новини от вестници, телевизия и т.н.
цитирай
10. zaw12929 - Симптоми на хроничния стрес: - ...
17.08.2013 07:05
Симптоми на хроничния стрес:
- телесни: изтръпване, треперене, замайване, световъртеж, крампи на мускулите, зрителни смущения, затруднено дишане и болки в гърдите, присвиване и болки в стомаха и корема, чувство на умора, импотентност и др.
- психологични: слаба концентрация, разсеяност, тревожност, раздразнителност, потиснатост, песимизъм, гняв, тъга, променливо настроение, капризност, плачливост и т.н.
- поведенчески: злоупотреба с храни, алкохол и цигари, висене пред компютъра, избягване на проблемите, търсене на сигурност.

Последствията от хроничния стрес
Тревожността, страхът и депресията могат да провокират бронхиална астма, язва, гастрит, колит, болести на щитовидната жлеза, артрит, хипертония, нередовен мензис, хормонален дисбаланс, импотентност, чести вирусни инфекции, хронична умора и пр. Ако не се вземат мерки, може да се стигне до пълен срив на защитния механизъм с тежки дегенеративни увреждания на всички органи и системи, диабет тип 2, инфаркт, инсулт, автоимунни заболявания, рак и др.

ПНЕИ системата и нейното укрепване
Научно доказано е, че психиката ни (П) посредством нервната система (Н) влияе на ендокринната (Е) и имунната (И) система. Ключови фактори в ПНЕИ са хипоталамусът и хипофизата, вегетативната нервна с-ма (симпатикус и парсимпатикус), жлезите с вътрешна секреция (щитовидна, надбъбречни, полови, панкреас), кръвотворният апарат, тимусът и др.

Влиянието на храната върху ПНЕИ
Ако стресът е започнал да ви превръща в мрачен работохолик без желание за секс, с отслабена памет и разклатени нерви, страдащ от разсеяност, нарушена концентрация на вниманието, сърцебиене, киселини и болки, може би е крайно време да обърнете внимание на храненето си и да спазвате някои препоръки.

ХРАНА против СТРЕС:
30 мин.преди закуската Mind Master 80 мл.

1. Овесените ядки са богати на витамини В и Е, магнезий, фибри и бавни въглехидрати, които стабилизират енергията ни.

2. Не пропускайте хранения: Закуска, обяд, вечеря и две хапвания към 10 и 16 ч. Малки порции храни с нисък гликемичен индекс, за стабилна кръвна захар и достатъчно енергия.

3. Повече магнезий: той стабилизира нервите, регулира кръвната захар и помага при стрес. Съдържа се в зелените храни (особено ядките (бадеми), семената (киноа) и зърнените храни (овес, ечемик).

4. Витамини и минерали: важни за доброто здраве. Ако не сте сигурни в качеството и чистотата на плодовете и зеленчуците.

5. Невропептидите (НП): серотонинът успокоява и предпазва от депресия, допаминът ни прави активни и работоспособни, а фенилетиламинът се нарича „молекулата на любовта"

6.Суплементация и детоксикация
Сложно ли ви звучи? Просто е! Знаем, че околната среда е замърсена, а много храни (особено готвени и пакетирани) са непълноценни. Затова всички се нуждаем от средства за чистене на токсините и от хранителни добавки (суплементи) - като например...
Зелена енергия - точно това, което трябва на всеки човек, подложен на стрес: чисти от токсини, радиация, тежки метали; набавя органични витамини и минерали; зарежда с енергия („слънце на капсули"); укрепва имунитета (вкл. срещу вируси)
Алое Вера на LR Health & Beauty Systems
цитирай
11. zaw12929 - И така, решили сте да вземете здр...
17.08.2013 07:06
И така,решили сте да вземете здравето си в ръце....
Как действа Mind Master, какво ще усетя, когато го приемам?
Отначало нищо особено, освен сладникавия вкус,напомнящ обичаната от децата боза:).... След няколко приема обаче умът започва да работи по-добре, човек се чувства по-бодър, наспива се по-добре, умората, депресията и тревожността отстъпват и се появява усещане за благополучие и стабилност.

Ще се запитате: Кои продукти за здравето да избера? Зависи от това, какво е най-важно за вас. Всеки е според здравословното ви състояние, може да ви помогнат да се почувствате по-добре, а комбинирането на няколко е още по-полезно.

Дали да се консултирате с лекар? Тези продукти могат да се ползват и препоръчват от всеки,защото производството им е минало под най- строг контрол на INSTITUT FRESENIUS

Още от основаването на LR отдаваме голямо значение на природните суровини, като прилагаме най-новите резултати от изследователската дейност и развитието. Освен това ние работим открай време в сътрудничество с доставчици на суровини с богат опит.
labor proben

Освен това вътрешният и външният контрол на нашите продукти гарантират постоянно високото качество на продуктовия асортимент. Всеки продукт преминава през редица скъпи тестове. Посредством обстоен контрол на качеството ние гарантираме, че нашите хранителни добавки и козметични продукти заемат върхова позиция на пазара.


Печатът за качество от SGS INSTITUT FRESENIUS
Regular Quality Control

За да може един продукт да носи печата за качество от INSTITUT FRESENIUS, на проверка се подлага не само крайният продукт. Обстойната проверка започва с контрол на суровините, на съставките на продукта и на доставчиците и завършва със заключителен контрол на готовия продукт.
В заключение,всеки е господар на себе си,за мен по важно е да съм господар на разума си!

Милена Иванова-сътрудник в LR Health & Beauty Systems
Нагоре
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11832397
Постинги: 5378
Коментари: 12228
Гласове: 61767
Архив
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31