Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2013 17:10 - ЕВРОКОМИСАРКАТА ОТ БЪЛГАРИЯ ПРЕТЕНДИРА ЗА ТИТЛАТА «ПАЛАЧ №1 НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ»
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 2130 Коментари: 8 Гласове:
9

Последна промяна: 06.10.2013 18:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
автор: lyubomircholakov Категория: Политика
  Само с две-три небрежно подхвърлени фрази (или може би не небрежно – което е още по-зловещо!) любимият кадър не само на ГЕРБ, но едва ли не на целокупна България, в течение само на няколко минути се превърна в една от най-зловещите фигури на същата тази България.
В главен кандидат за титлата «палач №1 на собствената си Родина».Ето какво заяви европейската чиновничка Кристалина Георгиева:

"България трябва да свиква с мисълта, че ще имаме бежанци години наред. Трябва да помислим как ще ги интегрираме, за тяхното здравеопазване, образование и работа у нас». Значи: България «трябва» да свиква с нещо? Но кой решава с какво «трябва» да свиква България? Къде е казано, кой определя с какво «ТРЯБВА» да свиква България?  Еврочиновниците от Брюксел, които получават заплатите си от европейските данъкоплатци, което означава – и от българските данъкоплатци, тоест от българските граждани? Нима те определят с какво «ТРЯБВА» да свиква България – тоест определят нейната съдба? За такива чиновници Алеко Константинов е написал един от най-многозначителните си разкази със заглавие: ПАЗИ, БОЖЕ, СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА!»
Но нали ние, българските граждани, като европейски данъкоплатци, плащаме заплатата от 19 910 евро (почти 40 хиляди лева месечно) на самозабравилата се чиновничка Георгиева – която на всичко отгоре в края на мандата си ще получи между 360 хиляди и 600 хиляди евро накуп? Е, в  такъв случай не е ли по-нормално именно българските граждани да обяснят на чиновничката Георгиева С КАКВО ТЯ ТРЯБВА ДА СВИКВА – а не тя да обяснява с какво било трябвало да свикват българите?

Що за чиновническо нахалство, безочие, наглост и високомерие ни демонстрира излъчената от България българска чиновничка в Европейската комисия Георгиева?  Откъде това напомпано самочувствие да диктува на цяла държава с какво тази държава «ТРЯБВА ДА СВИКВА»? Нормалното и логичното би трябвало да е СЪВСЕМ ОБРАТНОТО: чиновничката Георгиева трябва да свиква с това, че Е ДЛЪЖНА ИЗПЪЛНЯВА ЖЕЛАНИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ.
А тези желания са ясно изразени: българите не искат бежанци в Родината си. Може да проверите анкетните проучвания.  И не ги искат не, защото са жестоки или безсърдечни, а поради 2 много прости причини:
- българите са толкова бедни, че сами се нуждаят от помощ (500 хиляди български пенсионери получават пенсия 70 евро, докато най-ниската пенсия в Европейския съюз е 377 евро);
- бежанците от Сирия не идват от Сирия, а от Турция: която има 75 милиона жители, много по-богата е от България и моралните й ценности са същите, каквито са и на бежанците – тоест, там с тяхната интеграция няма никакви проблеми. Докато в България тяхната интеграция е  ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ: просто защото ценностите на «бежанците» са противоположни на ценностите на коренното население в България.

Европейската бюрократка Георгиева заяви още:
«Трябва да защитаваме правото на хората, които са дошли тук, да са приемани без омраза».     Ето още една тотална глупост.  Дали т. нар. «бежанци» (сред които, както вече се произнесоха специалните служби, има немалко терористи и кандидат-терористи) ще бъдат приемани «с омраза» или «без омраза» - зависи изцяло от тях.  Ако се държат прилично и не нападат местните жени с цел да ги изнасилват – може и да бъдат приемани «без омраза».
За съжаление, както и се очакваше, «бежанците» се държат неприлично и нападат местните жени с цел да ги изнасилват.  Затова не само са приемани «с омраза», но и нещо повече: те ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРИЕМАНИ С ОМРАЗА.
Защото, ако някой народ не мрази пришълци, които изнасилват жените му – такъв народ просто не заслужава да съществува.
За радост българите все още показват, че заслужават да съществуват. Поне засега – докато все още  защитават жените си от посегателствата на разни пришълци, пък дори пришълци, покровителствани от български чиновници от Брюксел.
И още българската евро-бюрократка Георгиева заяви:
«При настаняването на бежанци в другите страни винаги големите градове са по-привлекателни».
Интересно е, че високопоставената евросъюзна бюрократка не посочи кои по-точно са тези големи градове, които били «по-привлекателни». Примерно, Истанбул? Би било логично, щом бежанците от Сирия идват в България от Турция.Но тогава защо не остават в Истанбул, който по брой на жителите е по-голям от цяла България с всичките й етноси, взети заедно?
Или, примерно, Лондон: където най-разпространеното име за новородени момчета е Мохамед? Или, примерно, Париж: където най-разпространеното име за новородени момчета е Али?
Или, примерно, Берлин: където най-разпространеното име за новородени момчета е Хасан?

Въбоще, защо европейската високопоставена бюрократка Георгиева не посочи кои по-точно «големи» градове са приели толкова бежанци, колкото приема в момента София, а тези бежанци я превръщат в ориенталска бежанска клоака – сякаш тя и без това не е вече превърната в ориенталска клоака?
Освен това: даже и да е вярно (ако изобщо е вярно?) това, че «В ДРУГИТЕ СТРАНИ» винаги големите градове са по-привлекателни за пришълците-бежанци – това задължително ли означава, че и в България трябва да е така? А може би в България е по-подходящо да е обратното: българите да направят така, че големите градове въобще да не са «привлекателни» за пришълците-бежанци?  Освен това: по-привлекателни за кого?
За самите бежанци? Може би.А за коренните жители?Дали за коренните жители именно «големите градове са по-привлекателни» да бъдат настанявани бежанци с друга култура, враждебна със своите морални ценности на моралните ценности на същите тези коренни жители?

Кристалина Георгиева припомни за арменците, които са избягали от масонския (младотурски) геноцид през 1915 г.
Само забрави да уточни най-важната подробност: че приетите тогава арменци са християни, тоест със същите морални ценности както коренното население на България.Докато сред сирийските бежанци, които приемаме сега, повечето, а и почти всички, са мюсюлмани - тоест с морални ценности, различни от моралните ценности на коренното българско население.Как според нея ще се реши този проблем? Тя заобиколи този проблем. Мълчание от нейна страна.Гробно мълчание.
«Гробно» в съвсем буквален смисъл.Което означава едно-единствено нещо: ще се реши от само себе си.

Тоест: който се окаже по-силен, а това конкретно означава – който е с по-висока раждаемост, след известно време просто поради факта на високата си раждаемост и количествения си натиск, ще го реши в своя полза.«Брюксел дава, ама в кошара не вкарва», заяви още европейската бюрократка Георгиева.
Предполагам, всички знаят известната българска поговорка: «Бог дава, ама в кошара не вкарва».

Сега нека сравним поговорката, чиято възраст очевидно се измерва с векове, с глупашката реплика на родната ни чиновничка, израсла до европейското ниво «пази, Боже, сляпо да прогледа». И като сравним, виждаме, че явно за европейската чиновничка Георгиева Брюксел е нещо като Бог.Но това си е неин проблем.За българите Брюксел не е Бог. Нито  брюкселските чиновници са Божии пратеници, които да ни учат на морал. Брюкселските чиновници са си най-обикновени бюрократи, само дето някои от тях  забравят, че получават огромните си заплати от нашите джобове.Което редовно трябва да им се припомня – именно с цел да не се самозабравят.    
 Гласувай:
9
01. zaw12929 - ВИЖТЕ ОРИГИНАЛА И ДРУГИТЕ МУ ПОС...
06.10.2013 17:29
ВИЖТЕ ОРИГИНАЛА И ДРУГИТЕ МУ ПОСТИНГИ

- КАКВО СЕ СЛУЧВА С ПОБЪРКАНАТА ЕВРОПА?
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика
цитирай
2. mt46 - Евро-
06.10.2013 17:38
патка!...
цитирай
3. olivie - olivie
06.10.2013 20:54
За комисарката-травестит ли става въпрос?
цитирай
4. zaw12929 - За комисарката-травестит ли става ...
07.10.2013 07:27
olivie написа:
За комисарката-травестит ли става въпрос?


точно ...
цитирай
5. zaw12929 - ТАРАЛЕЖ В ГАЩИТЕ НИ СЛАГА ЕС НАРЕЧЕН СИРИЙЦИ
07.10.2013 07:33
политиката на «твърд» мултикултурализмът доведе днес Великобритания до огромни проблеми между имигрантите и коренното население.

Така например, жителите на района Тауър Хемлетс в Лондон се оплакват от засилването на позициите на имигрантите от Близкия изток, които вече са превзели цял квартал. В района са построени вече 19 джамии и се планира построяването на още 6. Допреди няколко години англичаните можеха спокойно да ходят в местните магазини, но днес вече се страхуват да се появяват в този район дори с превозни средства, защото просто не ще успеят да го напуснат в добро здравословно състояние – имигрантите пребиват почти до смърт всекиго, който не споделя техните религиозни възгледи. В интернет има много видеоклипове на демонстриращи мигранти, които натрапват на коренните жители религиозни спорове – и ако някой им възрази, започват отначало да обиждат и унижават събеседника си, а сетне да го бият посред бял ден на улицата, пред очите на минувачите.
цитирай
6. zaw12929 - У НАС СИРИЙЦИ- В СИРИЯ- АМЕРИКАНСКИ БОМБИ , А БЕЖАНЦИТЕ
07.10.2013 07:44
ТЕ СА БОРЦИТЕ, КОИТО ЧАКАТ ТУК БОМБИТЕ ИЛИ ПОБЕДА НАД АСАД?! ИЛИ ПОБЕДА ТУК НА ИСЛЯМА- С ПОМОЩТА НА ЕС СВЕТЪТ СПОРИ ЗА СИРИЯ
"Статията на Путин от 11 септември в «Ню Йорк таймс» предизвика ожесточено свинско квичене. Квичаха именно онези свине, за които си помислихте – същите, чиито користни интереси и изгоди са свързани с нападение срещу Сирия на нацисткия режим на Обама.

След това квичене особено се открояваха свинете-правозащитници от «Хюмън райз уоч» («Human Rights Watch»), които ЦРУ явно финансира от задния си джоб. Любопитно, сред тях има ли въобще още някой, който да не е подкупен от Вашингтон?
Обърнете внимание: свинете критикуват Путин за това, че не позволи на обамовския режим да бомбардира Сирия и така предотврати масови убийства на невинни сирийци в името на «правата на човека». Квичащите свине искрено са възмутени, че Обама е принуден да отстъпи. А толкова нямаха търпение да извлекат максимум изгода и печалба от това масово клане…
Повечето путински критици са с твърде размътен мозък, за да разберат, че тази блестяща и хуманна статия направи Путин истински лидер на свободния свят, защитник на международното право и ред. А Обама се показа такъв, какъвто е бил винаги – «лидер» на лакеи и неудачници, събрани в неговото безотговорно, беззаконно правителство, което се заплете в лъжи и военни престъпления.
Путин, като дипломат, твърде деликатно разкритикува Обама за неговата реч от 10 септември, в която Обама се опита да оправдае беззаконието на Вашингтон с някаква си «американска изключителност». Обама се опитва насила да набута своя престъпен режим в позицията на някакъв морален цензор, твърдейки, че «държавната политика на Съединените щати именно е онова, което ни прави изключителни».
цитирай
7. zaw12929 - МОЯТ ПРИНЦИП Е ДОБРОТА И ДОБРОНА...
07.10.2013 07:52
МОЯТ ПРИНЦИП Е ДОБРОТА И ДОБРОНАМЕРЕНОСТ! Подкрепям правителството Орешарски за мандата от 4 години- за два мандата най малко, защото ще промени България... за доброто на всички българи, които искат силна просперираша държава.
преди няколко секунди · Харесвам
цитирай
8. zaw12929 - Защо дошлите у нас са нюсюлмани, ако в действителност
07.10.2013 08:06
Днес християнството е най-преследваната религия на планетата.

Всяка година 100 хиляди християни биват убивани заради вярата им - по 1 на всеки 5 минути.

Едновременно с настъплението на дегенератите и развитието на системата за тотален контрол върху обществото се разгръща и добре обмислена кампания за изтласкване от обществения живот на всички, които са християни не само на думи, но и в живота си. Те биват убивани, преследвани, превръщани в аутсайдери. На общественото мнение биват пласирани "политкоректни християни" като онези свещеници, които благославят дегенерати и венчават педераси, демонстрирайки готовност да изпълнят всяка заповед на "господарите на дискурса" - жреците на новия глобален Вавилон-Содом...

Обикновено сочат 6 държави, където християнството е подложено на най-силни преследвания: Саудитска Арабия, Иран, Афганистан, Сомалия, Малдивските острово и Йемен (преди няколко месеца в Йемен публично разпънаха на кръст един новообърнат християнин).

Но това далеч не е пълният списък.

В него, например, присъстват Малдивите, където от 2008 г. конституцията забранява на немюсюлмани да получават гражданство. Там по закон са забранени християнските богослужения и публичното използване на кръстове и икони.

Обаче в списъка я няма Либия.

Липсва Египет, където ислямистите горят православните коптски храмове, а християните-копти бягат от страната.

Няма го Ирак, откъдето християните бягат вече много години, защото ислямистите са ги обявили за "законни жертви".

Няма я Танзания, където през май 2013 г. беше взривена християнската църква в град Аруша по време на неделна служба, което доведе до десетки убити.

Липсва Узбекистан, където на християните им е забранено да притежават Библията в домовете си.

Няма я Индонезия, където от януари 1999 г. до януари 2001 г. бяха убити над 5 хиляди християни, а повече от 250 хиляди напуснаха домовете си, за да се спасят от онези, които им поставиха условието "ислям или смърт".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11943099
Постинги: 5393
Коментари: 12296
Гласове: 62058
Архив
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930