Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2014 11:06 - БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ СЕ ОКАЗВАТ НЕ ПОЕМАЩИ ОТГОВОРНОСТ ЗА БЕБЕТАТА, КОИТО СА СЪТВОРИЛИ
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 2800 Коментари: 5 Гласове:
9

Последна промяна: 20.04.2014 13:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ! ПОЖЕЛАВАМ ВЪЗКРЪСВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ!   През 2013 у нас   са се родили 2543 бебета по малко в сравнение с 2012. Като бебетата момичета са 32539, а момчетата са по вече- 34039,-   общо 66578 -  това според поверията -   по вече момчета е… на война. Дано тя да е освободителна, да ни извади от блатото на застоя, от бариерите на  европейския натиск и унижение!   Българските мъже се оказват не поемащи отговорност за бебетата, които са сътворили. Установено е,че 60% от тези бебета са с неизвестни бащи, от които живеят на семейни начала- без брак. Това е пренебрегване морала на семействата, на християнството, а по Конституция сме християнска държава. Иначе… живеем в страната на свободната инициатива- всеки може да реализира 
идеите си,  а се реализира само една  идея-
да напусна България. От излизащите 100 в пенсия, се заместват от 64, а преди 10 години са били 124.
Населението на България застарява с най бързи темпове. На година се топим с 38 000 !

НЕ ВАЖИ ЗАКОНА, за които считат, че в тази държава ВАЖИ МИЛИОНА. ПРАВЯТ ГАФОВЕ ОТ МЪРЗЕЛ. ОМРАЗА И ПРОСТОТИЯ- НАШАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ, която не разбира, че за таковано дупе цяр няма!! . 
  Бяхме почти 9 милиона , а сега сме  7 245 657  !!   Докато у нас доходите се   смаляват, изчезват, в Русия не е така,  макар  все  с  черни  краски  я  рисуват медооте -  манипулатори:
 
РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО  НА  ВЛАДИМИР ПУТИН
image   image
За 12 години Путин увеличи бюджета на Русия 22 пъти.
Увеличи военните разходи 30 пъти.
Увеличи брутния вътрешен продукт 12 пъти (по ниво на брутния вътрешен продукт Русия се издигна от 36-то на 6-то място в света).
Увеличи златно-валутните резерви на Русия 48 пъти.
Върна 256 залежи на полезни изкопаеми под руска юрисдикция (под чужда останаха само 3).
Национализира 65% от нефтената промишленост и 95% от газовата.

Единствената страна от групата БРИКС, която към момента се сблъсква с демографски проблеми, е Русия, но за сметка на това според редица проучвания тази държава поддържа  най  добро ниво на образование, което й позволява да „произвежда“ голям брой висококвалифицирани специалисти за вътрешния и външния пазар на труда.


Вече пета година поред Русия заема 2-ро или 3-то място в света по износ на зърно (в момента САЩ са на 4-то място).
Средната заплата в на държавните служители се увеличи 18,5 пъти. Средната пенсия се увеличи 14 пъти.
Намаляването на населението спадна от 1,5 млн годишно през 1999 г. на 21 хил. през 2011 г. - тоест, 71,5 пъти.
Забрани депутатите в Държавната дума да имат сметки в чужбина.
Предотврати американското нападение срещу Сирия.
Прекрати войната в Чечня.
От януари 2000 г. до днес курсът на рублата се промени от 28 рубли за долар на 29 рубли за долар.
Днешна Русия е нормална европейска държава - а не онази просяшка страна, в която средната пенсия беше 20 долара и където господари бяха финансовите пирамиди и Международният валутен фонд.
През 1992 г. режимът на Елцин отмени ИЗЦЯЛО износното мито на нефтопродуктите.
На 23 януари 1999 г. правителството на Е. Примаков въведе отново такова мито.
При износна цена на нефта от 9,5 долара/барел митото беше 2,5 евро на тон, а при цена над 12,5 долара/барел - 5 евро на тон.
Това не беше кой знае колко обременително за износителите, но веднага даде 14 милиарда рубли в празната хазна.
През август 1999 г. Елцин назначи Путин за министър-председател.
Само след месец Путин увеличи митото на 7,5 евро/тон, а от 8 декември - на 15 евро/тон.
Митото все повече се увеличаваше - и днес износителите отчисляват в държавния бюджет около половината от цената на експортирания нефт. От януари до ноември 2007 г. митниците на Русия предадоха в държавния бюджет 2,57 трилиона рубли - около половината от всички приходи в бюджета.
Рязко се увеличиха и доходите на гражданите. Това се отрази най-вече върху строителството на жилища. Цяла Русия днес на практика е една огромна строителна площадка: от януари до септември 2007 г. са построени 375,9 хил. жилища с обща площ 34 млн. кв. метра
Циментовите заводи в Русия не успяват да задоволят търсенето и се налага внос на цимент от Китай.
Нарасналите доходи на населението доведоха до увеличаване на търсенето на жилища, това увеличи цената има, което пък на свой ред повиши доходността от строителната дейност. Резултатът е, че в строителството се вливат огромни средства и се наблюдава истински строителен бум.
Увеличените доходи на гражданите повишиха търсенето на автомобили. Само за 2006 г. обемът на автомобилния пазар в Русия се увеличи с 45% и достигна 32 милиарда долара, а броят на продадените нови коли - 2 милиона броя. По този показател Русия е на 5-то място в Европа след Германия, Великобритания, Италия и Франция.
В момента се строят няколко нови автомобилни завода, а досегашните увеличават обема на производството си.
Всичко това е последица от увеличаване на търсенето, което означава - от повишаване на доходите на населението.
За 10 години бюджетните разходи за социална политика (пенсии и помощи) се увеличиха с 30%.
Преди Путин пенсиите бяха под екзистенц-минимума с около 25%, а през 90-те години и въобще не се изплащаха.
Сега са с 50% над екзистенц-минимума и постоянно се увеличават.
През 2000 г. средната заплата в Русия е била 2223 рубли (около 80 долара).
Сега средната заплата в Русия е 19174 рубли (около 660 долара).
Закупуването на домашни потребителски стоки за 10 години се увеличи 10 пъти. Броят на личните автомобили се увеличи 3 пъти.
Путин национализира ЮКОС, без да изнервя зараждащия се руски бизнес, по съвсем пазарен начин - чрез фалит и търг.
Това стана в рамките на законите, приети от демократичния парламент. Президентът няма право да използва други средства. Формален повод за арестуването на Ходорковски бяха данъчните машинации на ЮКОС. С такива машинации се занимават практически всички големи частни фирми и затова никой не вярва в този предлог. То не е и за вярване. Но Путин защити интересите на държавата.
Доказателство за това е предаването на активите на ЮКОС на държавната компания „Роснефть“. По-справедливо би било тези активи просто да бъдат конфискувани, но... има си закони. И Путин просто се придържа към тях. Президентът не може да излезе от рамките на своите пълномощия.
Може само да се добави, че след като Ходорковски влезе в затвора, събираемостта на данъци от бившите активи на ЮКОС се увеличи 80 ПЪТИ!
През 2004 г. Путин окончателно премахна закона „Споразумение за дележ на продуцията“. Този закон беше приет от режима на Елцин, за да забогатяват олигарсите (Ходорковски, Гусински, Березовски и т. н.) и за да може руските нефтени залежи да бъдат заграбени от западни (американски и британски) нефтодобивни корпорации.
По този закон руските залежи на природни ресурси минаха под международна юрисдикция, съответно парите от добива на руския нефт постъпваха не в бюджета на руската държава, а в западни фирми.
Парите от добива на нефт отиваха най-вече в британската компания „Шел“ за покриване на фирмените й разходи. Чак когато останеше нещо, те го предаваха на Русия. През 2006 г. Путин заяви следното по този повод: „Ние и сега нищо не получаваме от тях, а ако те увеличат разходите си, няма да получаваме и през следващите 10 години“. Фактически до този момент Русия не получаваше никакви пари от собствения си нефт.
След като законът беше премахнат през 2004 г., постъпленията в бюджета се увеличиха от 3 до 4 пъти.
След развалянето на договорите по залежите „Сахалин-1“ и „Сахалин-2“ Русия остана с дългове към американски фирми в размер на 700 млн. долара. За онзи момент това беше твърдемного. Целият англо-саксонски свят настръхна срещу Путин по една проста причина: Великобритания планираше да осигури петролните си резерви за дълги години напред за сметка на Русия - единствено Германия и Франция, които нямаха пряк интерес в този процес, останаха неутрални...
През 1992-1995 г. държавният апарат на Русия се формира според вижданията на чуждестранни съветници. Цялото законодателство на Русия от 90-те години, в това число данъчното, беше написано от тях. В руските министерства работеха около 10 хиляди чужди съветници. Джордж Сорос финансираше написването на учебници по история, където за битката за Сталинград се споменаваше на 2 страници, а за срещата на Елба между съветските и американските войници - на 10.
Върху тетрадките на руските ученици се мъдреха портретите на четирима президенти на САЩ.
За съжаление, и до ден-днешен в правителството са останали реликти от онази епоха - но да се надяваме, че постепенно Путин ще ги изхвърли окончателно.
Но защо Путин не може веднага да уволни всички тези враждебно настроени към Русия чиновници? Причината е проста: Конституцията на Русия, написана под диктовката на западните съветници, не позволява бързата им замяна.
Сега Президентът е само един от многото хиляди чиновници, при това с доста ограничени пълномощия. Вярно, малко по-големи, отколкото на другите чиновници - но държавният глава не може да влияе върху всичко. Той дори не може изцяло да определи състава на Министерския съвет, макар по закон това да е в сферата на пълномощията му.
Преизпълнението на бюджета по времето на Путин позволи да бъде създаден Стабилизационен фонд. Сега е натрупан огромен златно-валутен резерв - и практически Русия няма външен дълг.
Войната в Кавказ е приключена, сепаратистите са унищожени. Всички що-годе известни лидери на терористите са ликвидирани физически.
Даже е убит и Яндарбиев в Катар, да не говорим за всякакви там басаеви и умарови. Путин обеща да ги „удави, ако трябва, и в тоалетната чиния“ - и изпълни обещанието си. Разбира се, сепаратизмът не е унищожен напълно, такива конфликти не се решават бързо.
Но сегашното положение в Кавказ е оптималният вариант. Ако чеченският елит чувства силата на Москва и ползите от сътрудничеството си с нея - тогава сепаратизмът ще изчезне от само себе си. Именно това се случва. Опитите на западните шпионски централи да захранват терористите все още водят до отделни терористични актови, но това е максимумът. Война вече няма да има.
За 10 години Путин увеличи политическото влияние на Русия в света и издигна нейния имидж. Днес тя следва собствените си интереси, а не тези на Запада. Путин беше признат за най-влиятелния световен политик за 2013 г. Той предотврати унищожението и разрушението на Русия, като я изведе от катастрофата, причинена от Горбачов и Елцин. Затова и западните медии го ненавиждат и го сравняват с дявола.
Всеки, който се интересува от политическия живот в Русия, вижда, че борбата срещу корупцията придоби невиждани мащаби. Поне 2-3 пъти седмично телевизиите показват арести на чиновници или полицаи, и съобщават за поредните присъди срещу държавни служители.
Да не забравим и Крим. Ето как беше предаден той на Украйна. През 1992 г., на подписването на Беловежките споразумения за разпадането на СССР, украинският представител Леонид Кравчук забелязва, че Борис Елцин се е заиграл с водката и бави подписването. Затова го подканва:
- Боря, ако искаш, вземи Крим - само подпиши най-после договора!
Пияният Елцин великодушно махва с ръка:
- За какво ми е Крим? Ето, подарявам ти го!
И подписва, като по този начин с едно драсване зачеркна усилията на княз Потьомкин, Екатерина Велика, героите от отбраната на Севастопол през 1856-та, героите от отбраната на Севастопол през 1941-ва...
Преди няколко дни Путин премахна последиците от тази подигравка с историята - и хората в Крим пееха и танцуваха по площадите, завръщайки се в Родината си.
Ето, затова русофобите мразят Путин!

no... Единствената страна от групата БРИКС, която към момента се сблъсква с демографски проблеми, е Русия, но за сметка на това според редица проучвания тази държава поддържа много добро ниво на образование, което й позволява да „произвежда“ голям брой висококвалифицирани специалисти за вътрешния и външния пазар на труда.


По материали от http://rublogers.ru/     Превод: Л. Чолаков  Този превод е обект на авторско право.  Препубликуването му, изцяло или отчасти,
се разрешава само с посочване на преводача и линк към превода.
РУСОФОБИТЕ  ИМАТ  ЗАДАЧА  ДА  УНИЩОЖАВАТ  ПУТИН:  ЗАЩОТО СА ДОБРЕ ПЛАТЕНИ;  ТРЯБВА  МАСИРАНО  ДА  ДЕЗИНФОРМИРАТ  КАКВО  НАПРАВИ
   ПУТИН  ЗА РУСИЯ:
В Русия  има  654 НПО, които ПОЛУЧАВАТ   по над  4 милиарда  долара годишно за да работят срещу Русия. А в България-  те работят  и срещу България  и срещу Путин  Те  Има  за какво  да  се  плашат
ПУТИН  НЯМА  ДА  ПРИСЪЕДИНЯВА  УКРАЙНА 
ТЯ  САМА  ЩЕ  СЕ  ПРИСЪЕДИНИ  КЪМ  ДОБРОТО
Тагове:   zaw12929,


Гласувай:
9
01. estirbg - Путин е бодлива кост,
20.04.2014 12:31
затова русофобите не само не ще могат да го преглътнат, но и ще се задавят с него.
Няма как, а и не ми се ще да правя паралел с нашия, то битието ни крещи от безумия, предателства и престъпления...
Видно е, че субективният фактор има огромно значение, но явно България търси таланти само в шоу бизнеса, затова и ние си имаме само show-mans.
цитирай
2. kasnaprolet9999 - Така трябва да се ръководи, еваларка!!
20.04.2014 13:09
Христос воскресе
и дяволът го втресе.
Нека адът да трепери,
че Спасител се намери!!!
Греховете ни пое с любов
и живот ни даде нов.
цитирай
3. zaw12929 - затова русофобите не само не ще м...
20.04.2014 13:22
estirbg написа:
затова русофобите не само не ще могат да го преглътнат, но и ще се задавят с него.
Няма как, а и не ми се ще да правя паралел с нашия, то битието ни крещи от безумия, предателства и престъпления...
Видно е, че субективният фактор има огромно значение, но явно България търси таланти само в шоу бизнеса, затова и ние си имаме само show-mans.


Той таланта сам щесе изяви... но батковците, дето казват на управляващите какво да правят искат младите и умни само за техните държави, кръвния данък на турците - ряпа да яде...

Западното образование създава само ит специялисти- да могат да прочитат заповедите в Интернет и да контролираъ управниците с протести. Намаме техници, технолози, инженери- какво пройзводство....затова и самия Запад ще загине от лакомия
цитирай
4. alchemist - Не знам, откъде си взел тези данни.
20.04.2014 13:23
Но реалният процент, дето бащи да не знаят за децата, е малък. Повечето роми(цигани) нарочно не подписват в гражданското - жените им, вземат помощи като "самотни майки", нищо че са направили сватба - по техен си тертип.
цитирай
5. zaw12929 - Но реалният процент, дето бащи да не ...
20.04.2014 13:40
alchemist написа:
Но реалният процент, дето бащи да не знаят за децата, е малък. Повечето роми(цигани) нарочно не подписват в гражданското - жените им, вземат помощи като "самотни майки", нищо че са направили сватба - по техен си тертип.


Данните са в статистиката - има ги и в печата и въпросът е за родените 2013
Прав сте за циганките и държавата не търси кои е направил бебе на малолетни и деца раждат деца и тях САЩ ги осиновяват още като бебета
цитирай
6. zaw12929 - Поздравление за хубавите думи! ...
21.04.2014 13:58
Поздравление за хубавите думи! Тъжно ми е за България... загиваща
И после какво?! - да кзаваме "Всяко зло за добро!" След 500 години възстановява България- санстефански договор, а Берлински ни разпъва на кръст. И свободни от 7 милионна България в орязаната територия оставаме само 2,5 милиона - това на Европа не е ли грноцид... и колко национални катастрофи преживяхме заради Европа- сега е третата

Той- Христос , бе разпнат за да изпълни своята мисия...
за да ни спаси, но простотия, мързел ли или завист ни пречи да разберем: спасението е в доброта да живеем...това е посланието на най истинския Божи син, а ние също сме негови братя и на Бог деца...
Разделихмес се с комунистическите идеи,а атеизма, завистта, омразата... не можем...Пътят на всеки свършва в ден незнаен миг и тогава ще разберем, че несме успели най важното в живота си да уловим: Всеки ден н аБог да благодарим, всяка своя стъпка да споделим... и помощ да получим...
"По добре късно,отколкото никога в тоз живот да разберем, че не ни чака вечна смърт... всеки ще възкръсне ... както Христос ,от своята голгота...
Човечност, доброта ... само това за да продължим !!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11830800
Постинги: 5378
Коментари: 12228
Гласове: 61762
Архив
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31