Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2014 05:06 - „На бодлива крава Бог рога не дава!” Призрак на злобата броди из Интернет, целенасочено- унищожава България.
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 1770 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 20.06.2014 10:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Това да се случва… в годините на демокрацията , не се промени и след като 2007 година ставаме страна член на ЕС. Истерия на омразата не стихва и като пороите,които тресат тия дни страната- залива душите, погубва сърцата. Защото по страшно от бедността е омразата, резултат от нагло противопоставяне, непрестанна борба за власт, на  политиците,  с незконни средства.

 Така наречената четвърта власт- медиите, поставена на неизборен принцип си присвои правото на обвинител, на съдия и екзекутор на другите власти. Това се получи, защото идвайки на власт още в първите години на демокрацията синя метла разчисти всички задаващи неудобни за управниците теми. Наложи чужди интереси- унищожаване икономиката, културата, здравната, образователната система и се оказваме страната с най голяма безработица, най висока смъртност, в демографска катастрофа.

Ролята на медиите, да манипулират, да прикриват истинските виновници за дережето на държавата, да го преписва на защитниците на България стана успешна практика: с вестник се убива муха, сваля се министър. От екран, представят „мнения” които нагнетяват омраза, добила непоправими размери на раздор на обществото, неспособно да се обедини около една обща национална кауза.

Сега да се вгледаме само в последните дни- никаква промяна: нагнетяването на омраза срещу политиците, по точно срещу БСП и ДПС не затихва. Синята гледна точка, докато плюе, залива с помия  няма задръжки, граници, руши българщината , ползвайки едни и същи методи: платените соросоиди, заедно с платени сини активисти се обявиха за гражданско общество, което за четвърти път сваля законно избраните управляващи, Непрекъснато медии  изваждат едни и същи материали- обвинения, без конкретни факти. Пример: Факти, посочени  от Колю Парамов в статия от 25.08. 2008 която се преписва изцяло, на части, станала тон „за песен”  срещу ДПС. Срещу БСП, щом само те защитават българските интереси.

Ясно е, че  България се унищожава целенасочено с помощта на български предатели и важно е това да се препише  на невинните, да се насочи гнева на обществото в грешната посока и това не е трудно, като се използват всякакви факти от по далечното и близко минало: годините преди 1878, възродителния процес, социализма… разрелението на русофили и русофоби,Ако някоя медия, журналист "се отклони" от "правата посока" има СЕМ, има колеги, които ще го сложат на място 

Лица, които имат претенциите да са еманацията на демокрацията , на европеизма , какъвто е Колю Парамов и всички написали от  25.08.2008 насам коментари или буквален препис на писмото му се нареждат в редицата на манипулатори, за срам на България. Слушаме ежедневно,  с повод, без повод се набеждава  за някаква вреда ДПС, за да се добави етикета:  „противо конституционната партия”-  не зачитане на съдебната власт  Конституционния съд, определил ДПС- за поличическо движение извън закона?!  Какво им  дава право да лъжат обществото. Нарича ДПС партия етническа, но тя не е само на български турци, както има български турци, в състава на други партии. Такива, които не участват, защото от около един милион мюсюлмани български турци са от последното преброяване 588,318  виждаме за ДПС на избори да гласуват над  386 хиляди.

Политичаската  интелигенция, която се има за единствена европейска  демокрация   ( столична, където са съсредоточени чиновници и журналисти,  „силни”, герберски сини”  ) се държи по аругантно, фабрикуват скандали, всякакви материали за заливане с кал  на политическите си противници.  Не наричат  ромските партийки етнически, макар там да няма нито един  „етнически българин” , а насочва цялата си енергия срещу ДПС и БСП. Партии на българския интерес. Сега: за причинител на очакваните предсрочни парламентарни избори сочат удобната мишена ДПС.  Интернет се  изпълва отново и отново  с фактите на „онова писмо”  на Кольо Парамов. Ето едно:   

На 9.06.2014 се публиува в Интернет блога на kolevm38 Категория: Политика  , без да се посочи, че това открито писмо е  от 25.08.2008 директно сочи обвиненията на Колю Парамов, че Ахмед Доган през последните 88 месеца ( към 25.08.2008, но това це премълчава!)  „сътворил” една бедна и опърпана страна с двадесетина-трийсет нагли олигарси  ( не посочва поименно кой са те , a nали не ДПС „връщайки земята в реални граници” разруши селската икономика, като наряза земята на 20  милиона парцела,  унищожавайки овошни градини, лозя, напоителна система, оранжерии, събори до основи всички ферми,  за крави, свине, птици , изкоренявайки работни места и продукция на селото, обричайки държавата да се храни от внос, докато преди бяхме износител: на животинска продукция, на плодове, зеленчуци, на грозде, вино, консерви, а 80 % от износа е промишлена продукция…) И всичко това е съсипано:

 Виновник е  лидерът на ДПС - Ахмет Диган- лидера на ДПС,  посмото изисква той да  понесе "Всякаква!" отговорност, защото е „проклятието за България , ДЕМОНЪТ НА РЕПУБЛИКАТА. най-виновният виновник за днешното дередже на България, гол демагог и политически шмекер. ( нали ако е така, трябва да се посочи конкретната му вина, за съсипване и на българската промишленост- нали идвайки с „революцията от 1997 година сините  разпродадоха промишлената гордост на държавата на чужденци, които в превърнаха в скраб! Имаше подаръци- Кремиковци, други  за лев! )  Спестяваме тези подробности на  хората. Думата имат протестъри- сини чиновници и гербери, които искат да вземат властта за външни , чужди господари, превърнали държавата ни в колония. Което се прикрива с манипулации, силните и изрази синтезирани в подробното писмо на Кольо Парамов, от преди 6 години с които не спира да се преписва в Интернет.

Според Парамов, които безцеремонно сипе обиди, изрича определения: Доган е демагог маскирания до неузнаваемост и поради наглостта на всички около него е  нужно за благото на държавата да е в  изолация.  ( разбирай зад Доган и ДПС , като  върнем времето, когато българските турци можеха  да бъдат само трудоваци, да имат само права на  най обикновени труженици , а не с равни  на всички бъкгари права?!) надминавайки и най злостните гьобелсови, комунистически и американски идеолози на злото”, далеч от всякакви принципи на демократична толерантност, без морални човешки задръжки.

Оценява парламентарна практика на ДПС за вредна, антидържавна дейност  - чрез „диктат" и „съгласуваност". Олигарси да могат да трупат огромни печалби за сметка на държавния бюджет и европейските програми  - 11.5 млрд  за 2008 година, а не за… момента  лъже Парамов и предупреждава:
скоро ще претърпиш пълен провал
. Днес ти си хвален, ти си кумир за турците, но за тях ти нищо съществено не си  направил.(
да го кажат самите турци) защото има по кадърни: например: Дикме налага в ДПС новаторски дух , твърде прям човек.(Като Георги Кадиев приказва нещата не където трябва, главозамаен от такива хвалби, че ще измести Доган, а Пръмов уверен, че може да го стресира и… прати в реанимация.) Това писмо има само едно достойнство: дава вярна представа колко демократичен е автора на писмото, който не само не уважава друго мислещите а с непредизвикани  ругатни залива с кал , защото му е опонент , показва колко гадни, омразни са му отношенията към политическите противници .

Обвиненията не сочат сбъркани политически решения и действия на Ахмед Доган, а лични нападки голи обвинения, преписване на вина, без конкретни доказателства, защото, ако има такава, това писмо трябва да се отправи към прокуратурата, а не към общественото пространство.

Защо е направено тогава, за същото е направено и сега: да се унижава неоснователно Ахмет Доган и ДПС. Да се свали от власт. Това е в интереса на чуждите сили, които отдавна искат да се случи и у нас Косово, да залеят страната с палатки, „пакети храни, пускани от хеликоптери”, които съдържат оръжие, за едните и другите, за да настане бой и на нашата балканска кота.

Порокът на нашата демокрация е арогантния тон, непрекъснатите обвинения, не оенявайки,  че ДПС е гаранцията, която не допусна сблъсъка, въпреки настроеното към омраза българско общество и трябва всеки да си отговори- до кога.

Най сетне се постигна АБВ, и най вече редови членове на БСП, които са „убедени”, че ДПС „преяжда с власт” и всякакви , посочени именно в писмото на Парамов грехове.

С обявеният  от лидера на ГЕРБ  меко казано бойкот на споразумението постигнато  при президента на КСНС, вече е под въпрос, как е най добре не за опозицията а за България работата на това НС и Правителство. Да отстъпят ли и да остават България в ръцете на хора, които да я съсипят окончателно. Защото само БСП и ДПС, заедно с коализионните си партнюори и АТАКА ще я опазят, ще я направят нормална и просперираща.

Президентът,  обединител на нацията  предложи „ задължително гласуване” , без притеснение медиите повтярят „ за да не се допуска ДПС в управлението

България над всичко! Да спре разрухата: чакаме новата национална кауза, а не нови избори… Чухме достатъчно закани… за отмъщение, за геноцид…  „На бодлива крава Бог рога не дава!

 

 

Гласувай:
5
31. kpd - Измекярско писание
20.06.2014 08:20
Измекярско писание
цитирай
2. zaw12929 - Благодаря за различното мнение
20.06.2014 08:36
kpd написа:
Измекярско писание


но не заслучавам да ми слагате етикети, защото не мисля, като вас, съм измекяр,
а вие сте болен манипулатор, които потвърждава горенаписаното, че така разединени ще се влачим из блатата на анархията.
цитирай
3. getmans1 - zaw12929 - ???
20.06.2014 21:10
Как ли са живели НАШИТЕ Турци преди ВСВ когато не е имало ДПС и БКП/БСП???

Отговорът Е:
- Като нормални български граждани, и който от тях е искал е членувал в която си иска партия, ходил е войник /наравно с дядо ТИ !!!/ умирал е за България /както дядо ТИ !!!/, поинтересувай се поне в такъв район живееш. Краеведите от Лудогорието /Делиормана/са истинските историци от които можеш да се поучиш.
- БКП и КПСС разделиха България и затова сега „Граничим със „НАШИТЕ“ си хора но се гледаме като врагове!!!
цитирай
4. zaw12929 - ОМРАЗАТА Е ЛОШ СЪВЕТНИК И ВРЕДИ НА ЗДРАВЕТО НА МРАЗЕЩИЯ...
21.06.2014 07:25
getmans1 написа:
Как ли са живели НАШИТЕ Турци преди ВСВ когато не е имало ДПС и БКП/БСП???

Отговорът Е:
- Като нормални български граждани, и който от тях е искал е членувал в която си иска партия, ходил е войник /наравно с дядо ТИ !!!/ умирал е за България /както дядо ТИ !!!/, поинтересувай се поне в такъв район живееш. Краеведите от Лудогорието /Делиормана/са истинските историци от които можеш да се поучиш.
- БКП и КПСС разделиха България и затова сега „Граничим със „НАШИТЕ“ си хора но се гледаме като врагове!!!


1. дядо ми е бил полковник, а никой български турчин не е могъл да стане даже старшина
2. През 1878 година не е имало нито БСП, нито ДПС, а берлинския ,онгрес на европейците я намалява, когато 1885 г става "Съединението" се получава 2 милионна България, тогата 5 милиона Българи и територии остават извън новосъздадената държава. Не стига че не снаеш важни факти , а ми даваш акъл! ЗПоказвате се, като демократ, който мрази БСП и ДПС... а те са при управлението им България има ръст над 7% , а за последната година се стабилизира, след потопа на ГЕРБ и на сините унищожители ма българската икономика

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11820558
Постинги: 5377
Коментари: 12222
Гласове: 61742
Архив
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31