Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2014 11:34 - В ЕВРОПА ПАЛАЧИНКАТА СЕ ОБРЪЩА У НАС ЗЛОБАРИТЕ СЕ МЪЧАТ ДА СРИНАТ ДЪРЖАВАТА Атака какво иска сега???
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 2011 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 26.06.2014 07:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    1. Прокуратурата в Австрия:   Няма разследване срещу Пеевски   При нас такъв случай не се води, съобщи обвинителят от Виена Нина Бусек
Прокуратурата в Австрия не разследва депутата от ДПС Делян Пеевски. Обвинителите във Виена не са отправяли искане за издирване и арест в България на Пеевски по жалба на Цветан Василев за заплаха за убийство, тъй като подобен случай не е постъпвал при тях. Това стана ясно след неколкочасова проверка в прокуратурата, направена след обаждане от в. "Стандарт". Разговаряхме на обяд с прокурорката във Виена Нина Бусек, която помоли да й изпратим имената на страните по случая. Следобед тя отговори, че след направената проверка "при нас няма нищо".  "При нас няма никакво разследване за момента. Не сме получили нищо от полицията. Може би полицията работи по някаква жалба, но такава не е достигала до нас. Ние в прокуратурата нямаме нищо и не знаем нищо", посочи Бусек. На въпрос на "Стандарт" дали в случай, че се отправи искане за задържане на лице в друга държава членка на ЕС, в случая България, то подобно искане трябва да дойде от прокуратурата на съответната искаща страна, Бусек отговори утвърдително. "Да, точно така. Би трябвало да дойде от нас, от прокуратурата. Но при нас няма такъв случай", каза тя. И допълни, че не може да даде никаква информация повече, тъй като не разполага с такава, понеже няма постъпил подобен случай в прокуратурата.  "Не коментираме публикации във в. "Дер Щандард", заяви пък Марио Хейл, говорител на федералната криминална полиция в Австрия.  "Не е постъпвало искане за арест на депутата от ДПС Делян Пеевски", стана ясно междувременно от думите на зам. главния прокурор Борислав Сарафов. Той съобщи, че от името на банкера Цветан Василев в прокуратурата е внесен сигнал за заплаха за убийство срещу Делян Пеевски. Час по-късно депутатът от ДПС бе извикан в Столичното следствие. "Вече и аз не мога да разбера защо ме разкарват. Аз се явявам", коментира на излизане Пеевски.

ТОГАВА ЗАЩО НАШИТЕ МЕДИИ РАЗИГРАВАТ ТЕАТРО ТЯХ ЗАЩО НЕ ГИ ПРИВИКВА  ПРОКУРАТУРАТА.

ИМА ОГРОМНИ ПРОБЛЕМИ В НАСТОЯЩЕТО, КОИТО ОБХВАЩАТ  БЪЛГАРИЯ, ЕС И...ЦЕЛИЯ СВЯТ!  НАВСЯКЪДЕ ИМА КОЙ ДА ГИ РЕШАВА.


2. АХ,КАКВА ОМРАЗА,ЗАВИСТ И ЖЛЪЧ СЕ СИПЯТ ОТ ВСИЧКИ ПОСОКИ,

ОМРАЗА,ЗАВИСТ И ЗЛЪЧ СЕ СИПЯТ ОТ ВСИЧКИ ПОСОКИ, и от теб гадняр завистлив  срещу Сергей Станишев,че отива в европейския парламент и навярно ще бъде номиниран за евро-комисар на значима за ЕС и България позиция!
НЕ МОЖЕШ ДА ГО ЗАМЕНИШ- ТРЯБВАТ УМ, ЗНАНИЯ, УМЕНИЯ, КОИТО НЯМАШ!!

Няма в ЕС друга държава,която да охулва свой депутат по този идиотски начин !

Такава държава,обаче е България и поради това сме и ще бъдем и занапред на този незавиден хал!

Народ който не цени и не уважава достиженията на всеки свой член от обществото е обречен на изчезване!

Гледам днес от ТВ екран,как Мутрата Борисов,хули с просташки  език из коридорите на НС ,Сергей Станишев и Правителството на Пламен Орешарски,обграден от проституиращи "журналисти"и се питам;това  Банкянско Говедо ЛИ  ИСКА  да е пример за подражание на българите!

 В ЕП ценят високо образовани и ерудирани личности,които ясно и компетентно могат да артикулират по важни за ЕС въпроси,а не мучащи, Говеда,като Мутрата Борисов,чийто словоред и семантика не е присъщ на никой уважаващ себе си политик в Европа!

Мисля си,че номерата и простащината на Мутрата Борисов,могат да минават само на българска почва и поради тази причина не оглави листата за евро-депутати на ГЕРБ,което на практика си е самооценка за политическата му и личностна непригодност!

От тук нататък,на Мутрата Борисов,трябва все по-често да се дава микрофон,за да не остане дори и в глухите капчица съмнение,че е тъп като Тиква!Тази Тиква,тази тъпа Кратуна си въобразява,че отново някой би му поверил управлението на България!  НИКОГА ПОВЕЧЕ ВЛАСТ НА ПСИХОПАТА МУТРАТА БОРИСОВ!!!

3. Юнкер- председател на ЕК, а Шулц – за председател на ЕП


ЕВРОПА РЕШАВА, СТАНИШЕВ Е БЪЛГАРСКИЯТ ФАКТОР:
"Огромен шанс за нас е, че Станишев ще договаря бъдещето на Европа, защото бъдещето на 500 милиона души - жители на ЕС, зависи именно от договорките, в които той дейно участва."
 Социалистически и социалдемократически – лидери от 10 европейски държави подкрепиха кандидатурата на Жан-Клод Юнкер за следващ председател на ЕК, с което на практика изолираха британския премиер Дейвид Камерън в процеса по избора на бъдещия ръководител на изпълнителния орган на ЕС.

В срещата в Париж участват френският президент Франсоа Оланд, италианският премиер Матео Ренци, германският вицеканцлер Зигмар Габриел, датската министър-председателка Хеле Торнинг-Шмит и др. Левите водачи обаче поискаха подкрепа от дясноцентристката ЕНП за свои кандидати за останалите висши европейски постове и на първо място за германския социалдемократ Мартин Шулц за председател на ЕП.

За да получи председателския пост на Еврокомисията, Жан-Клод Юнкер трябва да бъде подкрепен от ръководителите на половината на 28-те страни-членки и от поне 376 евродепутати. Номинирането му е част от пакет договорки, включващ още постовете председател на Европейския съвет, председател на Европейския парламент и Върховен представител на Евросъюза за външната политика и сигурността.

ЖАЛКИТЕ ДОМОГВАНИЯ ДО ВЛАСТТА НЕ СПИРАТ , ЛЪЖИ, ОПИТИ ДА СРИНАТ БАНКОВАТА СИСТЕМА... КАКТО ВЕЧЕ СА ГО ПРАВИЛИ.

КЪДЕ  Е ЗАЩИТАТА ОТ ПРОКУРАТУРАТА:
ИСКРОВ КАЗА НА МЕДИИТЕ ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С БАНКИТЕ- КОЙ ЩЕ ГИ СПРЕ?!


НИКАКВИ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ НЕ ТРЯБВАТ НА БЪЛГАРИЯ, ДОКАТО ВИЛНЕЕ ОМРАЗА , СЪСИПВАНЕ НА ИНСТИТУЦИИ. ДА СЕ ВЪВЕДЕ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ. ДА СЕ ПОДВЕДАТ ПОД ОТГОВОРНОСТ ЛЪЖЦИТЕ, ТЕЗИ, КОИТО ПРИ МИНАЛОТО УПРАВЛЕНИЕ ИЗТОЧИХА МИЛИАРДИ А СЕГА ЛЪЖАТ...

Какво иска грешната АТАКА
 
20 точки на партия АТАКА image

1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен. Различието по произход или вяра не може да се поставя над националната принадлежност. Който прави това, се самоотделя от българската нация и държава и не може да има никакви претенции към тях.

2. Официалният език в България е българският и в националните медии, издържани от държавния бюджет, не може да има емисии на друг език. Забрана и ясни санкции за етнически партии и сепаратистки организации.

3. Строги санкции за ругателство с български национални светини и хули срещу България.

4.Здравето, социалната сигурност, образованието, духовният и материалният просперитет на българската нация са приоритет номер едно за държавната власт. Те стоят над влизането в политически, военни или други международни съюзи.

5. Българската държава е длъжна да осигурява здравето, социалната сигурност и условията за духовен и материален просперитет на всички българи с всички средства на държавната власт.

6. Всеки български инвеститор, предприемач и производител е с предимство пред всеки чуждестранен до изравняването на стандарта ни на живот със средноевропейския. Българското производство, търговия и банки трябва да са в български ръце.

7. Данъците и доходите в България трябва да бъдат съобразени с възможностите и нуждите на българското население, а не с изискванията на МВФ и Световната Банка.

8. Приватизационните сделки подлежат на ревизия.

9. Българският бизнес, независимо държавен или частен, се подпомага от държавата във и извън границите й.

10. Генерален прочит на бюджетната схема и преразпределението на бюджета в полза на българските граждани, а не на управленската върхушка. Съкращаване на администрацията.

11. Програма за преодоляване на демографския срив сред българите.

12. Незабавно изтегляне на войските ни от Ирак.

13. Напускане на НАТО. Неучастие във военни блокове. Пълен неутралитет. Никакви чужди военни бази на българска територия.

14. Референдуми по всички важни въпроси, засягащи живота на над 10% от нацията.

15. Българската земеделска земя не се продава на чужденци при никакви условия.

16. Преразглеждане на затворените глави в преговорите с ЕС и предоговаряне на неизгодните за България клаузи. Отмяна на договора за затваряне на АЕЦ Козлодуй.

17. Прекратяване на българската зависимост от МВФ и Световната банка

18. Провеждане на операция „Чисти ръце”. Разследване на криминално забогателите и всички сделки с участие на политици, както и сделките по външния дълг.

19. Конфискуване на незаконно придобитото имущество и създаване на фонд за безплатно медицинско обслужване с конфискуваното. Правна формула на понятието “национално предателство”. Съд за национални предатели.

20. Законово въвеждане на минимална цена на труда - почасово заплащане, отговарящо на средноевропейското.

Да върнем България на българите!
Гласувай:
9
11. alchemist - На евро"изборите" г...
25.06.2014 12:59
На евро"изборите" гласувах за независим кандидат и не желая, някой от друга партия да ми определя бъдещето. Може би, щях да бъда по-мек, ако нямаше крадливата Моника до себе си.
цитирай
2. zaw12929 - Телевизия Bulgaria on Air с на...
25.06.2014 15:11

Телевизия Bulgaria on Air с награда в конкурса „Икономика на светло”
Министерският съвет и Икономическият и социален съвет също бяха отличени за постижения в борбата със сивата икономика у нас
Премиерът Пламен Орешарски, който награди победителите в конкурса, поздрави Асоциацията на индустриалния капитал в България и КНСБ за инициативата и тяхната ангажираност в борбата с неформалната икономика. „Фактът, че зад номинираните за днешните награди „Икономика на светло” има институции, организации и медии, показва, че желанието да се работи по правила се споделя от все по-голяма част от обществото. Борбата със сивата икономика ще бъде ефективна само когато стане кауза на всеки от нас”, каза Орешарски.

Победителите бяха определени от специално създадено за целта експертно жури, формирано от 100 изявени личности от областта на икономиката, научните среди, бизнеса, финансите, политиката, медиите.

Наградите „Икономика на светло“ са първото по рода си обществено признание за постижения в борбата със сивата икономика в България. Целта на конкурса е да открои стимулиращи примери за успехи в борбата с неформалната икономика и да награди водещи институции и личности с активна позиция и принос в ограничаването на сиви практики.

цитирай
3. zaw12929 - На евро"изборите" г...
25.06.2014 18:43
alchemist написа:
На евро"изборите" гласувах за независим кандидат и не желая, някой от друга партия да ми определя бъдещето. Може би, щях да бъда по-мек, ако нямаше крадливата Моника до себе си.


дори на себе си не знаеш как да направиш добро
цитирай
4. born - По отделните точки: 1. Има една ...
25.06.2014 23:47
По отделните точки:
1. Има една народна поговорка: "атовете се ритат, а другите теглят". Чак да са атове е твърде висока топка, но явно в РБ ТЕЗИ се имат за голяма работа , пък и народът е простичък след като им се вързва. Друг е въпросът за ролята на медиите-излишно е да ги коментираме. И в блог.бг има такива - "журналя" се назовават. Истинското им название би трябвало да е "миндили" /казвам го така за благоприличие/
2. Изчетох постинга на Андрей. И го изкоментирах, но човекът си има модерация. Въпрос на вкус.
3. Дали Юнкер,Шулц или Станишко-все ми е тая. Т.е. през "оная" работа. Чиновникът е особено животно и нивото му на компетентност винаги е прехвърлено. Подробности в "Принципът на Питър" и "Законите на Паркинсън".
4. Що се отнася до "Атака" - не ми се ще да коментирам. Все едно да чета Библията що се отнася до всички тези прокламирани неща. Уж всичко е ясно и справедливо, а идва момента в който трябва да го реализираш. И правиш точно обратното ! Политическата България е вече много далеч от българите и няма как да им бъде върната.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11803676
Постинги: 5377
Коментари: 12222
Гласове: 61720
Архив
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31