Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2015 02:16 - ЛОШИТЕ ДЕЦА ВИНАГИ УБИВАТ РОДИТЕЛИТЕ СИ: ОБРЕЧЕНА ЛИ Е ЕВРОПА?!
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 2371 Коментари: 6 Гласове:
8

Последна промяна: 30.08.2015 05:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
По ленински,  хитлерски или по анерикански: ПРОПАГАНДАТА Е МАЙКА НА  ОТКРОВЕНАТА  ЗАБЛУДА:  „Кой има полза?“ ОТ СЪБИТИЯТА В Украйна?! , КАЗА ПРЕД ГЕРМАНСКАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ АМЕРИКАНСКИЯТ професор Пол Кристи -ТАКА СЕ  решава проблем, който  не търпи отлагане  за  САЩ : дългът 17 трилиона долара- ЦИНИЗМЪТ: ВСИЧКИ ЩЕ   ПЛАТИТЕ ДЪЛГЪТ НИ!! ИНАЧЕ-   унищожение на човешката цивилизация-  продължава Пол Кристи. Проблемът е да се организира такА  БЕЗ последици за САЩ и техните съюзници. без световна касапница/ КОЯТО Е В ХОД С НАВЛИЗАНЕ МИГРАНТИ В ЕВРОПА.

"Възможността да си погасиш дълговете, без да падне стандарта на собственото ти население, може да се осъществи за чужда сметка, колкото и цинично да звучи това. Трябва да се намери някой, с чиято помощ Америка би могла да реши финансовите си проблеми. И такова решение е намерено: целият свят, всяка една държава в една или друга степен да участва в разрешаването на финансовите трудности на Америка.

Такава глобална кооперация не само ще позволи да се запази мирът на планетата, но и ще даде възможно най-силен импулс за напредъка, който ще последва. За да се справят с дълговете, на САЩ им трябват нови пазари, които по мащаба си да бъдат съпоставими с американските. Единственият такъв пазар е европейският : ТРЯБВА   пълно отваряне на европейският пазар за САЩ.
  За разрешаване на общите финансово-икономически проблеми трябва просто двете главни икономики  да се обединят в единна икономиката. Европа да бъде преориентирана  само към  САЩ- двете икономики буквално да се слеят в една- европейците се откажат от енергийното сътрудничество с Русия и  ползват само  американски енергоносители“.

Връщайки се отново на ролята на Украйна, стратегът казва: „САЩ преследват единствено собствената си цел за запазването на световната валутна система, базирана на долара – заради тази цел се предприемат всички стъпки. Заради практическото осъществяване на тази главна цел е предприета украинската кампания за разрив на икономическите отношения между Европа и Русия. Всички събития в Украйна трябва да се разглеждат изключително от тази гледна точка. Да вземем договореностите от 21 февруари, когато лидерите на опозицията и представителите на Франция, Германия и Полша подписаха с Янукович договореността за предсрочни президентски избори в Украйна. Те изначално бяха обречени на неизпълнение. Ако тази договореност беше осъществена, раздорът в Украйна щеше да спадне и тогава не би могло да става и дума за никакъв разрив на икономическите връзки между Украйна и Русия. Следователно, трябваше грубо да бъдат нарушени договореностите, което бе и направено.

И Русия
и  Европа трябва да станат заложници на пълната непредсказуемост и нелогичност в действията на новите украински власти. Колкото повече неразбиране възниква между Русия и Европа, толкова по-бързо ще да бъдат създадени условия за реализирането на плановете по създаване на икономическа преграда в Украйна“.

 Геополитикът продължава: „Америка се нуждае от такъв ред в Украйна, който би прекъснал икономическото сътрудничество между Русия и Европа. Смисълът на американската политика е събитията да се развиват именно така. Сега събитията в Украйна едвам се разгръщат и не може да чакаме омиротворяване – размирна Украйна трябва да стане непреодолима бариера между Русия и Европа. Разберете едно, за да се разкъсат икономическите връзки на Европа с Русия, европейците трябва така да бъдат наплашени с руската опасност, че сами да пожелаят това (скъсването) – трябва коренно да се промени европейското обществено мнение за сътрудничеството с Русия. Трябва по всякакъв начин да се подчертава агресивността и непредсказуемостта на Русия, като тя бъде провокирана към изостряне на конфликта в Украйна. Медиите трябва непрекъснато да говорят за нарастване на напрежението в Украйна, за насилията и жестокостите на руснаците, за да узрее Европа за разрив. Нека европейците изтръпнат от евентуалното руско нахлуване. Цялата дейност на медиите трябва да бъде посветена на създаването на образа на безцеремонния руснак, който е готов на всякаква авантюра, като се започне от провокационни полети над американски военен кораб и се свърши с придвижването на армада от руски танкове към границите на Прибалтика и Украйна. Именно от дейността на медиите зависи умонастроението на европейското население и в крайна сметка успеха на украинската кампания на САЩ.„

 Според събеседника само сътрудничеството с Европа може „да даде мощен стимул за развитие на американската икономика, което ще позволи да започне ликвидирането на американските дългове. Отказът на Европа от руски и близкоизточни енергоносители ще доведе до гигантски капиталовложения в американското производство на шистов газ, до създаването на мощна инфраструктура за преработката и доставката му в Европа. Европа ще бъде заинтересована във възможно най-бързото създаване на такава инфраструктура и няма да се скъпи на разходи, което ще позволи на САЩ бързо да ликвидират финансовите си проблеми.“

 
Пол Кристи признава, че не може да си представи, че Европа няма да скъса отношенията си с Русия: „Европа твърде силно зависи от САЩ в политическо, военно и икономическо отношение. Съществува и морален дълг на Европа пред Америка, която някога я спаси от тоталитаризма и осигури на Европа благополучно съществуване. Да, разривът на Европа с Русия няма да е лека стъпка, но запазването на статуквото ще доведе до по-сериозни последици и за Европа, и за целия свят“.

Що се отнася до Русия, американският стратег смята, че тя „няма да бъде окончателно изключена от световната общност, но само при положение, че няма да се противопоставя на американските усилия по преодоляване на финансовите проблеми. Русия ще трябва да остане сама със своите природни ресурси, ако упорства в стремежа си да възстанови руската хегемония. Тогава спрямо Русия ще бъде приложена политиката на изолация и поощряване на демократичните процеси вътре в Русия. Китай може в някаква степен да помогне на Русия, но няма да иска да засилва много това сътрудничество заради опасността да загуби обединения евро-американски пазар. По такъв начин Русия ще трябва да избира между прогресивното си развитие и участие в общото дело по преодоляване на кризата в съвременния свят, или да се превърне в маргинал, обречен на вечна изостаналост, като един стиснат рицар, охраняващ богатствата си, от които никой няма нужда.

 Обяснявайки откровеността си да разкрие скритите пружини на украинската криза, проф. Пол Кристи сподели: „Аз не съм привърженик на силовите методи за разрешаването на конфликтите. Само пълната откритост може да доведе до прогнозирани резултати. Искам световната общност да разбира трудностите на сегашния момент. Главната цел на нашата среща е да покаже, че има мирен път за преодоляване на всички трудности“. /

САЩ: Трябва ни трета световна война, за да излезем от кризата!

      Да, САЩ  са палавото дете на Европа- на Велокобритания и   Европа    трябва да  плати дълга  на САЩ
Професоеът нищо не казва за ГМО продуктите
В ход е и друг план: Подменя се населението на Европа, което ще вземе решение за налагане на американската стратегия за нови печалби- това е когато  "не хората, а пазарите са важни"

 

 

 Гласувай:
8
01. zaw12929 - Трябва да си отговорим на въпроса: ...
30.08.2015 03:07
Трябва да си отговорим на въпроса: Ако всеки от нас, всяка държава от ЕС не може да се справи каква е вината на политиците ни, назначени от САЩ - да ги отричаме е част от американската стратегия : ОМРАЗА НА ВСЕКИ СРЕЩУ ВСЕКИ, НА ВСИЧКИ СРЕЩУ ВСИЧКИ И СПАСЕНИЕТО Е: без омраза, подкрепа, обща стратегия за добруване на българите, а не плюене на Гърция, Унгария, на Русия- тя не е агресор и украинци и руснаци са от един народ , сега употребяван от големите сили.
Да се инициират много партии в една държава е реализация на стратегията :Разделяй и владей!"
България до 1989 не е била комунистическа, а социална , в която имаше отпуски, безплатно образование и здравеопазване, имаше доходи за всички, а не само 5% богати и 95% умиращи в мизерия. "Атака" е най атакувана от медиите, защото казва откровено за пъклените антибългарски планове и който не го вижда е зомбиран мозък. Жалко за България...
еврочиновниците са изпълнители на американската воля...
цитирай
2. zaw12929 - Най голямото богатство на човека, ...
30.08.2015 03:21
Най голямото богатство на човека, дадено му от Бог е мисълта. На територията на ума е абсолютната човешка свобода- никой не може да наднича в човешките мисли. Мисълта е онова, което ни прави образ и подобие с Бог!
Мисълта дава възможност човекът да открива законите на божия свят, които са непоклатими, затова,
Основавайки се на установеното човекът измисля/ изобретява / успоредно на природата един свят, наречен цивилизация, напредък и това носи нови и нови знания за света и създадения от Бога човек се доближава до създателя си- нали се досещате защо?!
Унищожаването на хора от хора противоречи на божията промисъл за свят на добротата, затова злото е обречено, Европа на злото ще загине от собствената си "стратегия"
цитирай
3. django - И пет пъти по-големи нови пазари от ...
30.08.2015 12:46
И пет пъти по-големи нови пазари от европейският да имат, няма да се спасят от крах. Престъпният и спекулативен начин на мислене на управляващият ги елит води единствено до разрушения и упадък. Умре ли духът за плъъта няма живот. Всичко идва от начинът на мислене. Има твърде много гордост и суета в техният начин на мислене която неминуемо води до деградация и тление. Те предпочитат да се самозалъгват вместо да погледнат истината в очите. Което е признак на слабост. Слаби личности управляват света. Твърде слаби и с робска психика.
цитирай
4. zaw12929 - "Вече над 60 млн. са бежанците ...
31.08.2015 21:11
"Вече над 60 млн. са бежанците и разселените хора по света. Никога, дори и през Втората световна война не е имало толкова много хора. Това се дължи на войните, които не спират. Вече 5 години - това са 15 конфликта, включително и мега кризата в Сирия, която е основният двигател на принудителното разселване. В момента над 8 млн. души са разселени вътре в Сирия. Вече над 4 млн. души са разселени в Турция, Ливан и Йордания. Разбира се офанзивата на ИД от миналата година създаде допълнително условия и разсели още много хора." - коментира Чеширков.

Прочети още на: http://www.bgonair/denqt-on-air/2015-08-31/boris-cheshirkov-nad-60-mln-sa-bezhantsite-i-razselenite-hora-po-sveta

цитирай
5. zaw12929 - Управниците на ЕС са "Твърде слаби и с робска психика."
31.08.2015 21:14
django написа:
И пет пъти по-големи нови пазари от европейският да имат, няма да се спасят от крах. Престъпният и спекулативен начин на мислене на управляващият ги елит води единствено до разрушения и упадък. Умре ли духът за плъъта няма живот. Всичко идва от начинът на мислене. Има твърде много гордост и суета в техният начин на мислене която неминуемо води до деградация и тление. Те предпочитат да се самозалъгват вместо да погледнат истината в очите. Което е признак на слабост. Слаби личности управляват света. Твърде слаби и с робска психика.


Управниците на ЕС са "Твърде слаби и с робска психика. подчинени на САЩ
цитирай
6. zaw12929 - МИГРАНТИ- МЛАДИ МЪЖЕ РОДЕНИ ВСИЧКИ НА 1 .01-
31.08.2015 21:36
СКОПИЕ, август 29, 2015 г., 10:21 - REGNUM Политологът от Скопие Миленко Неделковски счита за подозрително, че 90% от мигрантите, които идват в Македония и Сърбия, са мъже. За това съобщава сръбското издание "Курир".

Неделковски казва, че те идват от страни с традиционната култура, в която семействата не се изоставят. Той напомня, че Македония след края на войната между Сърбия и НАТО е станала център за прием на около 150 хиляди албанци, което напълно е изменило етническата структура на страната. Неделковски подчертава, че наличието на голям брой млади хора сред мигрантите предизвикава подозрение, че сред тях може да се крият привърженици на "ислямската държава". Освен това изданието съобщава, че по данни на Граничната полиция на Сърбия, 90% от мигрантите от мюсюлмански страни декларират като рожден ден 1 януари на една и същата година. Документи, по които те да може да се проверат - няма. Налага се да се изпращат пръстови отпечатъци в Интерпол. Отговорът отнема няколко месеца. Интерпол няма надеждна база данни за Азия и Африка, особено в страните, в които има война.

В същото време, "Курир" съобщи, че миграционните потоци в това направление са финансирани от правозащитни организации на Ротшилдови и уточнява, че цената на доставката до Европа през морето е 3 - 3,5 хиляди евро, а до конкретна страна от ЕС - 7 - 11000 евро.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11835508
Постинги: 5378
Коментари: 12228
Гласове: 61775
Архив
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31