Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2015 13:39 - С „бежанска вълна“ САЩ удрят Европа
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 2580 Коментари: 6 Гласове:
13

Последна промяна: 23.10.2015 09:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
С „бежанска вълна“ САЩ удря сега Европа   Причина: САЩ-банкрутирала държава- опитва се да санира икономиката си  чрез единствено за това средство - войната   Можеш ли да спреш парата от тенджерата под налягане, без да изключиш котлона под нея? Не. По същия начин не можеш да овладееш и бежанската вълна без да ликвидираш причината за нея!  Европа в момента прилича на неопитна домакиня, опитваща се с голи ръце да спре парата от клапана. Но тя няма друг избор, защото достъпът до ключа на котлона го държат САЩ. А те точно това искат - изгорени ръце на Европа, създаване на хаос и отвличане на вниманието на обикновения европеец от истинските му проблеми.
  

image

А тези проблеми са също толкова остри (дори и по отношение на рисковете за живота, имайки предвид засилената терористична дейност).  Това са проблеми, породени от недалновидна политика на сервилничене пред интересите на САЩ и забравяне на европейската ценностна система, проблеми, породени от изкуствено подклаждани пак от САЩ конфликти на континента.  И защо, след като сме заменили традиционната европейска ценностна система с така наречената евроатлантическа солидарност, основните причинители на тази бежанска вълна въобще не проявяват инициатива за поемане на основната тежест от бежанския проблем или прерията вече им е отесняла? Всъщност причината е само една - САЩ са банкрутирала държава, опитваща се да санира икономиката си чрез единственото за това средство - войната!

Ако продължа с алегорията за тенджерата под налягане - при това сервилнечене взривяването й не е далеч в бъдеще...

Приказка за ИАТТ, дете на САЩ и Израел  Сещате ли се за  приказка, където вълкът бяга, погълнал златно ключе, а юнакът го застрелва, разпорва корема му, а оттам  излита птица, отнася търсеното ключе, пак куршум улучва птицата и от нея в реката пада златна рибка, погълната от … крокодил, а те са хищници- така е в приказките за империи и царства, а за истинските империи  няма приказки, имат  медии- манипулатори, няма да кажат за домогване до несметни богатства. Ето действителността:

„Ислямска държава“ - / ИД /  се нарича  чудовището, което „доказва“ прогнозата на американците:следва сблъсък на религиите: Ислям изтребва християни- обмислен световен заговор, в основата не само спорно Газово Находище /СГН /- газ за 150 години Цел: три в едно:1. Печалбата  от СГН; 2. чрез измама изселване, на араби от земята около СГН. 3. мигранти за шантажиране на Европа да подпише договор иначе неизгоден 
                                                               
Трансантлатическо партньорство за търговия и ...  

https://bg.wikipedia.org/.../Трансантлатическо_партньорство_за_търг...

 

Трансатлантическо партньорство за търговия и инвестиции (ТПТИ) е планирано за 2016 г. споразумение за свободна търговия между ЕС и САЩ.

Измамниците телефонисти знаете как вършат измамата: "Беда, даваите пари за спасение  на децата си"  Днес към Европа тичат и мигранти и джихадисти- вкупом:от огъня на терора... ли?!

В Европа  има терористични клетки:уж в името на Аллах готови на всичко. Грешка: ИД клетките са от обучени за мисия западни военни маскирани с бради,уж ислямисти: не вярват в Бог, в Аллах, в Христос. Изпълняват „неща“ за пари. Масовката около тях истински радикални мюсюлмани - извадени нарочно от  затънтени райони на Азия Всяват зло, страх,омраза между мюсюлмани и християни на балканите, в Европа-  между живеещи там от години араби и европейци. Помните ли, че араби мюсюлмани се представиха за атентатори на кулите близнаци в САЩ от 2001 година - религиозния мотив е заложен и тогава и днес: Коя религия ще спечели, ако се  карат християни с мюсюлмани? После „Ислямска държава“ -тръгва посока територии християнски, а целта са богатите им  земи да имат други господари, ИД е инструмента за нео- колонизиране…става дума за нови империи, за прекрояване света, колонизиране цялото човечество от една религия- не е исляма!! 
Кой какво печели?! Ами- територията на сегашната ИД да се нарече-  3. ВЕЛИК ИЗРАЕЛ,- това е третото!! Рибата в корема на крокодила или на руската мечка която, според медиите  застрашава демокрацията- скритата цел Спорно Газово Находище СГН заедно с околната територия.   

Време е да различаваме мюсюлмани от терористи- наемници четете МОЛЯ  ВИ и мислете! В тази приказка има „мюсюлмани, но  и те,  като всички нас са употребени в голямата програма-  исляма се използва от организаторите  вървете в Европа –там ви чакат с домове, пари друг ето по подробно казано:

Добре е задействан обмислен, подготвян десетилетия световен заговор, в основата на който стои ту Башар Асад, жесток диктатор или Спорно Газово Находище ( СГН).  Войната, която се води в момента има за цел не само контрола над това СГН-  огромно богатство. В Европа вече Неочаквано Русия нарушава процедурата и става все по ясна целта на организаторите на арабска пролет, че не е налагане на демокрация  ясно на всички че лидери на Ислямска държава са европейци-/ с бради, уж мюсюлмани/ са  добре обучени за работа военно високотехнологично оръжие. Друго:Обърнете внимание, бежанците идват със своите смартфони и карти за банкомати. Тези хора не са притежавали такива неща до този момент. В голяма част от от територии, в които са живели до сега няма банкомати. Как тогава става така, че всички бежанци имат банкови карти? Откъде се зареждат тези карти със средства?

ТД ползва високо-технологични сателитно комуникационни връзки със спътници. Те се произвеждат само в една единствена държава – Израел „Ислямска държава“- а може би трябва да има друго име- нека накрая ще  решим заедно, защото:
За Сирия: медиите зад завесата на манипулациите : битката за газопроводи  ни се представя като борба с жесток диктатор- Башар Асад ; Война за нови територии, уж проява на човечност към бежанци. Сега конкретно  и подробно, това, което българските медии не ни информират:

През 2011 спо­разумение  между Сирия, Иран и Ирак за газопроводи от най голямото газово находище в света  става повод за сблъсък на геопо­литическите  енергийните интереси със Сирия. Газопроводът ще минава  през Иран, Ирак, Сирия,излизайки  на Средизем­но море- към   Европа по най-краткият път. Сирия- по точно Башар Асад с отказа да замени държавата- собственик с частни чужди собственици- стана лош. Спретнаха му веднага  „освободи­телна армия”, бунтовници, такива, които искат свобода и демо­крация- с покрепа от Саудитска Арабия. Саудитска Арабия и свобо­да?! Че в нея християнството-забранено със закон- ако  проповяд­ваш християнство, те чака смъртна присъда, изпълнена на площада. Тя  поддържа войната за демокрация срещу Башар Асад, дава пари, праща инструктори,  оръжия на тъй на­речените „бунтовници”-  „Освободителната армия на Сирия”.приети за обучение  от Николай Мла­денов у нас- , бившият външен ми­нистър на България. Интере­сите на сателитите на САЩ Саудитска Арабия, Катар,  и Израел, са засег­нати Не беше ясно доко­га щеше да издържи Башар Асад, без руската намеса. Руснаците имат две бази в Сирия – Латакия и Тартус. Веднага някой соросоид ще каже, че Русия има своите имперски интереси. Разбира се, че ги има. Русия да не е някаква плод-зеленчукова борса, тя е велика държава с интереси.Израел пък се мисли за велика държава- трябва и територия, за да стане империя, а ключът за това се държи от Башар Асад. Ако Пусия спре потока бежанци ибърква плановете на Израел, САЩ и техните сателити там. Напразно Русия ги кани да се борят заедно срещу ИД   

Газопроводът е трън в очите на Саудитска Арабия, САЩ, Катар и Израел. Иран с Пакистан правят  газопровод към Китай. Какво се получава? От най-голямото находище в света на газ, през разпре­делителната държава Иран два огромни газопровода ще захранват: 1. Китай 2. Европа. САЩ- искат да поправят несправедливостта, нищо, че находището не е тяхно.Още един играч- Турция- е срещу праща оръжие от турски во­енни бази, препраща терористи, да се бият срещу Башар Асад? Защото  е прескоче­на. А и си има кюрди, които удрят отрочето на „коалицията на САЩ- ИД. Ердоган посочи, че Русия в Сирия бомбардира непра­вилно:  Истинските причини-други , а Башар Асад е дежурното оправдание: Целта  Сирия да стане разбита те­ритория като Ирак- за терористи, друг да държи кранчето на тези газо­проводи. Преди 4 годи­ни, Сирия има приходи от 4,5 милиарда долара го­дишно от продажба на петрол. В момента Сирия е вносител на петрол, защо? „Бунтовниците”, финанси­рани, инструктирани, въоръ­жавани от САЩ, Саудитска Арабия, Турция и Израел, завзеха първо петролните по­лета, отидоха да нала­гат „свобода и демокрация”, където е петролоът. Много интересни борци за демокрация и за сво­бода са тези от „Освободител­ната армия на Сирия”.

Ясно за какво се води битка – в Сирия и петролът, и природният газ са държавна собственост и продажбата им също е в ръцете на държавата. Затова е лош Асад, как да не искаш да го свалиш, да  го обявиш за антиде­мократ, диктатор,  да искаш неговото сваляне, за да цъф­не и върже свободата и демо­крацията като в Либия. Свалиха лошия диктатор Ка­дафи. Сега в Ли­бия –зверства има битки, лее се кръв и една държава, която изнасяше петрол и под­държаше висок стандарт и социална система за своето население, вече не съществу­ва. В Ирак е същата работа.

Медиите информират как през тези 4 години САЩ нанасят въздушни удари на ИД от терористите / ИД / и нито за миг не ни информират за истинските цели и борби. САЩ „нанасяйки  удари, казваха, че  им трябват десетина години, докато победят… но не са казали,  че това ще  е  победа над Ислямска държава? Кой, кой  е казал, че САЩ воюват срещу джихадистите за победа??

 Обратното. ИД изпълнява задачата да създават хаос в Евразия работи  за разпадането на Русия и ЕС, устройвайки кървава баня в арабския свят. Воюва и срещу Иран. Това са цели на САЩ и ИД работи за тях. В Сирия,  преди това в Либия- всичко върви по плана. Няма борба на САЩ срещу джихадисти, Те са машите им!
Противостоенето между Русия и САЩ войните в Украйна, Сирия- конфликтите в Евразия не могат да се разглеждат изолирано. Те са част от новата Голяма война. Планът е след Сирия и Ирак джихадиститеда  бъдат насочени към Русия, Кавказ и Централна Азия.  На 1 август Украйна и Турция, която е член на НАТО, създадоха международна ислямска бригада, съставена от бойци на Ал-Кайда и ИД-   дислоцирана в Херсон /Украйна/, да воюва срещу Русия в Крим. 

С други думи, ако сега не се ангажира срещу ИД и тероризма, Русия ще трябва в близко време да воюват  срещу "ислямистите" , създадени от САЩ  на своя територия.

От Хърватия до Израел: В резултат от балканските войни американците взеха Косово и построиха там най-голямата военна база в Европа на еднакво разстояние от Москва и от Техеран. А НАТО се разшири и погълна цяла Източна Европа.   След терористичния акт на 11 септември 2001 г подготвен от американските спецслужби, превзеха Афганистан; В Ирак в 2003 г. отваря за американците втората врата – Персийския залив. „Цветните“ революции в Грузия и Украйна, влизането на НАТО в Румъния и България позволиха на САЩ да се закрепят на Черно море. Тогава  Русия беше слаба. С Путин започна за Русия подем, който американците заблудени с лесни успехи проспаха.Русия израсна икономически и военно и потърси мястото си.  И когато Америка  планува атака в Иран невъзможна без превземането на Дамаск, започна дестабилизация на Сирия, Русия неочаквано влезе в играта- поддържайки  режима на Башар Асад. Американците засякоха: не успяха да унищожат Сирия, както направиха с Ливан. Удариха през  Украйна Русия,тя си върнаха Крим. Американците загубиха Черно море. Путин засили позициите си в Арктика с армия- способна да воюва при сурови условия. Цялата логика на украинския случай е да се постигне конфликт между Германия и Русия. След две войни и Русия, и Германия- обезкръвени. Кой ги бутна един срещу друг? Кой имаше изгода? Англосаксонците. Но и двете страни станаха по-умни и трети път в този капан няма да се хванат. Германия е основната сила на Европа. Американците накараха германците да въведат санкции срещу Русия.   Бежанците – наказанието за Европа. Малцина знаят,  че Германия и досега е окупирана територия. Руснаците изтеглиха войските си от Германия, а НАТО усили своето присъствие! В Германия сега се намират повече от 50 хиляди американци войници, а също така имат и голяма база в Рамщайн. Да, немците не бяха достатъчно послушни – обяснява адм. Домазет- Америка е разчитала на драстични европейски санкции, за да падне Русия на колене. Сега ще бъде наказана. Германия е икономически съюзник на Русия. Мигрантите са  англосаксонското наказание на Евросъюза. За пълно да дестабилизиране, разрушаване  Европа, да се стигне до помощ от Америка, както след Втората световна война. Нещо като нов план „Маршал“. Миграционната криза война без начало и без край, без войници, без сражения и без територии на бойни действия.Първа вълна мигранти има за задача да провери слабата точка. Лицемерен  хуманизъм е слабото звено. Всички разговори за правата на човека… Затова първи на границата пристигат жените и децата. А след тях идват младите мъже  ще поискат повече права.

Съставът на бежанците и начините им на придвижване  дават отговори, че  имат зададени маршрути и като стигнат поспчената им точка получават солидно заплащане. Тези  никога не са държали в ръцете си географски карти. Откъде знаят пътя? Кой ги води? Преди дни се отвори нов маршрут – през Черна гора, Босна и Дубровник. Бежанският поток обхваща всички балкански страни. На всяка  граница неизвестни хора им раздават на карти указания  къде и как да се движат . Помагачи са хора   от „Център за защита на бежанците“. Те  са на гарите и автобусните станции, хранят ги и между другото раздават брошури за правата на бежанци, за начини на придвижване и контактуването  с местните власти. На сайта и в графата на спонсорите и основателите ще откриете, американска агенция за международно развитие- орган на държавата  САЩ по „оказвоане на помощ“. USAID стои зад всички „цветни“ революции. През 2012 г. тях ги „помолиха“ да си вървят от Русия. – Но ако тук присъства USAID, означава, че зад гърба й е ЦРУ-  потвърждава целта- вкарване  Европа в конфликт с ислямския свят. Цели: Дестабилизация на Балканите. След „Турски поток“  множество проблеми се яявиха за Турция.

Кои страни се оказаха дестабилизирани? Преди всичко православните, приятелски настроени към Русия: Гърция, Македония, Сърбия и днешният съюзник на Путин – католическа Унгария. В плановете е също така Черна гора. Нещо повече, Евросъюзът шантажира Сърбия, натискайки я да създаде на територията си огромен център за бежанци. Един вид, дръжте при вас имигрантите, иначе ще стане по-лошо

„Арабската пролет“,  засегна само страни, където присъства умереният, мекият ислям. Тунис, Египет, Либия, Сирия и Ирак (още преди „пролетта“). Страните, където присъства уахабизмът (радикален ислям), такива като Саудитска Арабия, Катар, Бахрейн, не само че не допуснаха никакви вълнения, още се натегнаха да останат верен съюзник на САЩ, Великобритания и Израел.

Хората бягат от родината си, за да се настанят други в техните земи Всички войни и преселения на народи е преди всичко борба за територии. При войната в Босна- хората умишлено бяха прогонвани. Как се правеше това? По време на война и земята, и къщата ти губят своята стойност. Когато бомбите валят от небето, на вас ви е все едно за цените на имоти. Гледаш само как да се измъкнеш колкото се може по-бързо с децата  (на снимка  Войната в Босна. Парламентът на Босна и Херцеговина гори след артилерийски обстрел)  Но за да заминеш, ти трябват пари. И ето че внезапно от нищото се появяват „доброжелатели“, които ти предлагат примерно 5000 долара за къщата, която струва не по-малко от 100 000 долара, и за земята, която дори е трудно да се оцени. В гнева си вие отказвате да продавате. Но започват да ви говорят. А какво е това дом? Утре върху него ще падне бомба и ще погребе и вас, и цялото ви семейство. След това не спите няколко нощи и чувате как плачат от страх децата ви. После вие сам намирате „доброжелателя“ и се съгласявате на всичко. „А, не – казват ви. – Докато размисляхте, цената падна. Ето ви 3000 долара и заминавайте.“ Вие подписвате всички документи и се изнасяте от страната. А когато войната свърши, вие просто няма къде да се върнете. Бежанци от Сирия споделят същата процедура на  завладяване  най-хубавите земи в оазисите, където има вода, цивилизация, култура: продадоха своята собственост на неизвестни „чакали“ за смешни пари.  Зад „чакалите“ очевидно стои някой. Те са навсякъде и винаги имат пари в наличност. Помните ли историята от Палестина, когато арабите се изнесоха от богатите райони. На безценица са продадени жилищни блокове в Йерусалим. Хаосът в Близкия изток е изгоден само на една страна, която е защитена твърдо и надеждно-  Израел. Забележете, „Ислямска държава“ нито веднъж не отправи заплахи срещу евреите. На малкия Израел е изгодно да се „изчистят“ плодородните земи за създаването на Велик Израел. Израел още в 1981 г. анексира Голанските възвишения, част от сирийските земи (анексията беше обявена за недействителна от Съвета по безопасност на ООН, но Израел не пожела да се съобрази с това). Така че Израел има планове по отношение на Сирия и те са в действия:Велик  Израел от Нил до Ефрат. Версията  подкрепя Деян Лучич, сръбски автор на книгите: „Ислямска република Германия“ „Сенчестите властелини“, „Тайните на албанска мафия“- Прогнозите му се сбъдват. Той е убеден: светът се управлява от международен ционизъм от банки, корпорации- световно правителство. Обикновените евреи нямат към тях никакво отношение. За ционистите е важно: Ако си евреин, беден, болен и нещастен- не си интересен. Зад миграционната криза в Европа  стоят американските - ционисти  и имат цел: създадаване  Велик Израел. Начинът – чрез разрушения и прочистване на съседните арабски държави. Защото без държавни институции това е просто територия, населена с племена, които е лесно се манипулира. Затова Асад пречи. Еврейски хиперционист равин- Аврам Шмулевич направи гениално предсказание  две години преди „арабските пролети“: заяви, че Мубарак ще бъде премахнат, Кадафи – унищожен, целият арабски свят ще потъне в тотален хаос, войни и революции- стъпки на Месията“,  за създаване  Велик Израел от Нил до Ефрат, над слабите, обезкръвени арабски съседи. Всъщност това не беше предсказание, а знание. Равин Шмулевич просто беше добре осведомен.

Обама каза: Стратегия на САЩ:  "В Близкия изток, ние продължаваме да оказваме  пълна подкрепа на сигурността на също така да помогне на други важни партньори в региона в укрепването на отбранителните способности. Те включват Йордания, Саудитска Арабия, Кувейт, Катар, Бахрейн, ОАЕ, Египет и Пакистан " 

Сега новите ротшилдовци и рокфелеровци дават пари на благотворителни организации, спонсориращи напускането на арабите от техните земи в Европа. По какъв начин? Мен ме удивляваха ежедневните опашки от бежанци пред „Райфайзен банк“ в Белград – разказвам аз. – Възниква простият въпрос: кой им изпраща пари? После ме осени смутната догадка, когато разговарях с иракчани на сръбско-унгарската граница. Унгарците затвориха границата и този иракчанин истерично крещеше, че са му свършили парите. „Но дори ако унгарците отворят границата, откъде ще вземете пари?“, чудя се аз. „Роднини ми обещаха да ми изпратят пари в Будапеща.“ Той се смути. „По-удобно им е в Будапеща.“ И тогава стана разбираема схемата: бежанците получават парите само тогава, когато се доберат до следващия пункт. Оттук тяхното озлобление и агресивност.

 Ислямска република Франция: Защо Ротшилд с такава лекота дава пари за преселението на арабите в Европа? Защото тези пари са просто хартии – пояснява Деян Лучич. – Догодина еврото ще рухне,. С помощта на тези безполезни хартийки може не само  се строи Велик Израел, но и напълно да се промени съдбата на Европа. – Пред очите ни се извършва смешение на европейската бяла раса с африканска и арабска кръв до нейното пълно заличаване и оглупяване.

Перспективите са ужасяващи. Франция- разрушена в резултат на гражданска война между арабите (деца на мигранти и самите мигранти) и белите французи. Католическата църква сключи съюз с френската армия (генерали-националисти) да й помага с пари. Южна Франция ще се отдели и ще се нарече „Ислямска република Франция“. Европейският съюз ще рухне, изтощен икономически, а Америка ще окупира останалите парчета от Европа. Тя се подготвя – стоварва не само танкове…              В 2017 г. Русия ще тръгне да спасява Европа от мюсюлманския фундаментализъм по молба на самата Европа. Руските танкове ще бъдат посрещани с цветя– Но как ще спасяваме от ислямисти Европа, когато у нас в Русия живеят 20 милиона мюсюлмани?

–Спасяване  от тероризма и радикализма. Да не смесваме мюсюлмани с терористи.

Терористите  на ИД са „войните, които САЩ подготвят , въоръжават  за да  подчинят света е как да ги наречем: „Ислямска държава“ или Израелско Американска Терористична Територия   / ИАТТ / , детето на САЩ и Израел, то не е държава, призната от някоко, а само поддържана с оръжие срещу петрол, докато се заблуждава света, че… се нанасят удари, а резултатът е – нарастването на ИД- ИАТТ, по територия и численост,

ИАТТ е новото подобрено издание на Алкайда. Истината вече не може да се крие- когато Русия ги кани заедно да унищожат ИД, да си измислят причина- Асад и в същото време стоварват оборудване и оръжие –на  ТД  или  ИАТТ  преди дни 50 тона

Ислямска държава" е враг на цивилизацията, а терористите не бива да се делят на умерени и неумерени”, обяви руският президент Владимир Путин по време на днешното заседание на Международния дискусионен клуб "Валдай", предаде ТАСС.
Рейтингът на Путин хвръкна до 90%

Ходът на Путин с фигурата на Асад в играта със Запада

Асад благодарен на Путин за военната намеса в Сирия

Путин припомни, че ИД е взела под контрола си огромни територии и в случай на завладяване на Дамаск или на Багдад е можела да получи статут на официална власт. “Цялата международна общност трябва в крайна сметка да разбере с кого си имаме работа”, заяви Путин и добави, че става дума за врагове на цивилизацията, на човечеството и на световната култура. Той добави още, че по такъв начин терористите дискредитират исляма.

Прочети още на:
http://www.dnes.bg/blizak-iztok/2015/10/22/id-e-vrag-na-civilizaciiata-otseche-putin.280606

 

Ислямска държава" е враг на цивилизацията, а терористите не бива да се делят на умерени и неумерени”, обяви руският президент Владимир Путин по време на днешното заседание на Международния дискусионен клуб "Валдай", предаде ТАСС.

Рейтингът на Путин хвръкна до 90%

22 окт 2015 12:05
220
Ходът на Путин с фигурата на Асад в играта със Запада

22 окт 2015 10:30
47
Асад благодарен на Путин за военната намеса в Сирия

21 окт 2015 12:12
73


Путин припомни, че ИД е взела под контрола си огромни територии и в случай на завладяване на Дамаск или на Багдад е можела да получи статут на официална власт. “Цялата международна общност трябва в крайна сметка да разбере с кого си имаме работа”, заяви Путин и добави, че става дума за врагове на цивилизацията, на човечеството и на световната култура. Той добави още, че по такъв начин терористите дискредитират исляма.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/blizak-iztok/2015/10/22/id-e-vrag-na-civilizaciiata-otseche-putin.280606
  Ислямска държава" е враг на цивилизацията, а терористите не бива да се делят на умерени и неумерени”, обяви руският президент Владимир Путин по време на днешното заседание на Международния дискусионен клуб "Валдай", предаде ТАСС.

Рейтингът на Путин хвръкна до 90%

22 окт 2015 12:05
220
Ходът на Путин с фигурата на Асад в играта със Запада

22 окт 2015 10:30
47
Асад благодарен на Путин за военната намеса в Сирия

21 окт 2015 12:12
73


Путин припомни, че ИД е взела под контрола си огромни територии и в случай на завладяване на Дамаск или на Багдад е можела да получи статут на официална власт. “Цялата международна общност трябва в крайна сметка да разбере с кого си имаме работа”, заяви Путин и добави, че става дума за врагове на цивилизацията, на човечеството и на световната култура. Той добави още, че по такъв начин терористите дискредитират исляма.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/blizak-iztok/2015/10/22/id-e-vrag-na-civilizaciiata-otseche-putin.280606
  Ислямска държава" е враг на цивилизацията, а терористите не бива да се делят на умерени и неумерени”, обяви руският президент Владимир Путин по време на днешното заседание на Международния дискусионен клуб "Валдай", предаде ТАСС.

Рейтингът на Путин хвръкна до 90%

22 окт 2015 12:05
220
Ходът на Путин с фигурата на Асад в играта със Запада

22 окт 2015 10:30
47
Асад благодарен на Путин за военната намеса в Сирия

21 окт 2015 12:12
73


Путин припомни, че ИД е взела под контрола си огромни територии и в случай на завладяване на Дамаск или на Багдад е можела да получи статут на официална власт. “Цялата международна общност трябва в крайна сметка да разбере с кого си имаме работа”, заяви Путин и добави, че става дума за врагове на цивилизацията, на човечеството и на световната култура. Той добави още, че по такъв начин терористите дискредитират исляма.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/blizak-iztok/2015/10/22/id-e-vrag-na-civilizaciiata-otseche-putin.280606
 Гласувай:
13
01. dedenze - Образно и много точно казано !
22.10.2015 13:54
Тъжното е, че при взривяването ще пострада домакинята, а тези, държащи ключа от котлона пак ще приберат девиденти !
цитирай
2. ssvetozar - Въпросът е каква е причината ?
22.10.2015 14:29
"По същия начин не можеш да овладееш и бежанската вълна без да ликвидираш причината за нея!"

Според мене изобщо не е САЩ, нито пък Русия например. Просто "бежанците" идват в Европа, защото ги пускат.
цитирай
3. zaw12929 - "По същия начин не можеш да ...
22.10.2015 16:44
ssvetozar написа:
"По същия начин не можеш да овладееш и бежанската вълна без да ликвидираш причината за нея!"

Според мене изобщо не е САЩ, нито пък Русия например. Просто "бежанците" идват в Европа, защото ги пускат.


РЕШИХ ДА ОТГОВОРЯ ЗА ПРИЧИНАТА С ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПОСТИНГА И СТАНА ОБЕМИСТО, ВЪПРЕКИ, СЪКРАЩЕНИЯТА-
цитирай
4. zaw12929 - Тъжното е, че при взривяването ще ...
22.10.2015 16:46
dedenze написа:
Тъжното е, че при взривяването ще пострада домакинята, а тези, държащи ключа от котлона пак ще приберат девиденти !


И НИЕ ЩЕ СМЕ СЪЩО ПОСРАДАЛИ
цитирай
5. zaw12929 - АКО ВАС ВИ УДРЯ КАШЛИЦА, ХРЕМА:
23.10.2015 07:39
Ще посоча рецепта, която ме е лекувала и като дете, даже и сега преди дни. Ако се прибирате у вас и имате болки в гърлото, кашлица, хрема, пригответе се за най ефикасното безвредно лечение и заранта сте здрави, без кашлица и хрема:

Вземете 1-2 глави лук, по малки на размер от лимон. Махнете обелките, разрежете всяка глава лук на две. Всяка половинка сложете в супена купа, като я накълцате така, че да запази цялостта си, посипете с лъжица (супена) захар или мед. След два часа около лука ще се получи течност, която трябва да пиете- по супена лъжица през час,два като отново леко посипвате лука, с кафена лъжичка за да дава сок. Всеки път от сока поставяйте по 2-3 капки, като ги изсмуквайте навътре
Обелките на лука - по вътрешните, чистите смесете с 3-4 ореха натрошени с черупките и сварете чай с 1- 2 литра ВОДА - пийте го вместо вода докато се лекувате.
Може вместо чая да пиете прясно мляло . Можете БЕЗ ЧАЙ И МЛЯКО- да пиете гореща вода. Ще се излекувате,
Ако кашлицата ви е хронична, правете го няколко поредни вечери, в почивните дни , докато оздравеете.
цитирай
6. kvg55 - На Русия е необходима развита и с...
23.10.2015 20:23
На Русия е необходима развита и силна Западна Европа, защото търгуват равноправно с нея. На САЩ им трябва слаба и проблемна Западна Европа,
за да я доминират политически и икономически. Ако на тъпите западноевропейци
и след нашествието не им светне за лицемерието на САЩ, нищо не може да ги спаси.
Благодара за рецептата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11278404
Постинги: 5294
Коментари: 11759
Гласове: 59732
Архив
Календар
«  Октомври, 2020  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031