Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2016 16:41 - ДА ВИДИМ КОИ ОТ ВЕКОВЕ УНИЩОЖАВА ХРИСТИЯНИТЕ:
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 1884 Коментари: 4 Гласове:
12

Последна промяна: 24.07.2016 19:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Три  метода:   1. "Всичко на този свят е числа".  2. Виж кой има ИЗГОДА?   3.  потърси събития-   ИСТОРИЧЕСКИ АНАЛОГИИ,   Могат да бъдат използвани и от всеки,  без да е политически анализатор, кадрови шпионин, правителствен съветник.   Да намерим сигурно обяснение на подозренията днес
  Актуално събитие е нахлуването в Европа на голям брой мюсюлмани, особено в последно време - за около година и половина около 2 милиона, наричани от някои "бежанци", от други - "нелегални мигранти", Как да наречем това събитие? Очевидно, най-точният израз е "ислямизация" на Европа. Не можем да го определим като "будизация", примерно, нали - щом не са будисти... Нито пък като "шинтоизация" или "индуизация", след като нямаме работа с шинтоисти или индуисти. Увеличаване последователите на исляма в Европа е "ислямизация" - независимо по какъв начин се извършва. става дума не само за последните 2 милиона - а за вече над 40 милиона мюсюлмани в континента, без да броим европейската част на Турция. Проблемът  е ясен - но е изненадващо ,посреща се с  неразбиране  защо политически лидери  на ЕВРОПА позволяват ислямизацията на страни? Тези лидери са начело на Европа, абсурдът става налудничав до невъзможност, защото се формулира така: защо позволява да бъде ислямизирана?
На пръв поглед, наистина е абсурдно: въпросът е за създаване и разрастване на анклави, където коренните жители на Европа не могат дори да пристъпят, защото се излагат на опасността да бъдат нападнати, ограбени, жените изнасилени, и в края на краищата коренният европеец просто да изчезне безследно. Пример:  с квартала Моленбек,  буквално под прозорците на Европейската комисия в Брюксел, е достатъчно красноречив. На всичко отгоре е повече от ясно, че огромното мнозинство от тези "нови европейци" не споделя ценностите на европейската цивилизация - както класическите, например за равенството между мъжа и жената, така и  политкоректност", "толерантност" и прочее, каквото и да означават те.
Нещо повече: тези анклави вече бълват, при това все повече с всяко следващо поколение, индивиди, готови с оръжие в ръка да се борят срещу всякакви ценности, схващания и мнения, различни от собствените им, по най-простия и ефикасен начин - като убиват носителите на тези различни ценности. Тези анклави, разсадници на тероризма, са резултат от ислямизация,  увеличаването на мюсюлманите в Европа. От чие друго увеличаване да са резултат?  Тогава защо лидерите на Европейския съюз, поне по-голямата част от тях, я подкрепят?

Тук  само числата не ни вършат  работа - досега числата помогнаха да дефинираме проблема и да уточним правилното му название. И това не е малко. Нека да преминем към следващия метод и потърсим,  кой има изгода.  В случая: кой има изгода от ислямизацията на Европа?  Това, че мюсюлманите имат изгода от ислямизацията на Европа, е ясно и разбираемо.  За да разберем кой има полза от ислямизацията на Европа, нека да потърсим някой, който я оправдава. Който заявява ясно, честно и открито,ислямизацията на Европа е нещо хубаво, добро, положително, позитивно - затова трябва да я подпомагаме с всички сили. Няма да намерите такъв между европейските политици, тоест, сред тези от Европейския съюз. Те даже ще отрекат, че такъв процес съществува. Може наистина да вярват, че не съществува. Може и да се преструват и да шикалкавят. Тяхна си работа. Щом не можем да открием сред тях хора, отнасящи се с одобрение към ислямизацията на Европа - нека потърсим другаде. И се сблъскваме с проблема, че е твърде трудно да открием хора,  без да са мюсюлмани, открито симпатизират на ислямизацията на Европа.  Доста сложно да бъдат извадени на светло. За щастие, независимо от трудностите, такива хора сами декларират тези свои симпатии. Нека да видим какви са техните аргументи.  
Такъв човек е, например, равинът от Израел Барух Ефрати, който смята следното: „Евреите трябва да се радват, че християнска Европа губи своята идентичност като наказание за това, което ни причини през стотиците години, в които бяхме изгнаници там. Ние никога няма да простим на европейските християни за милионите изклани наши деца, жени и старци... Не само през последния Холокост, но и през поколенията назад, по един последователен начин, който онагледява цялата лицемерна същност на Християнството. А сега Европа губи идентичността си в полза на друг народ и друга религия и няма да има останали и оцелели от нечестивото християнство, което проля много кръв и не е в състояние да я изкупи”.

Тук няма да обръщаме внимание на лукавото или пък съвсем искрено непознаване на историята от страна на въпросния равин. Защото досега няма нито едно споменаване в историческите хроники за "милиони изклани" еврейски деца, жени и възрастни в Европа преди "последния холокост". Да, през вековете евреите са били прогонвани почти от всички европейски страни - при това от някои по няколко пъти. Доколко аргументирано или не, справедливо или не - това е отделен въпрос. Но "прогонени" не означава изклани, нали? Дори прословутото им изгонване от Испания през 1492 г. също не е било придружено от "кланета на милиони евреи".
Европа познава само един-единствен случай на масови убийства на евреи преди "холокоста" от 1943 г;  Това са нападенията на украинците ХVІІ в., водени от Богдан Хмелницки, предизвикани от факта, че полските власти предали на бирници-евреи събирането на данъците от казашките територии. Твърди се, че тогава казаците избили 100 хиляди евреи. Но дори да е вярно, това пак не са "милиони", нали?
Разбира се, мнението на един-единствен човек, пък бил той дори равин, си е негово частно мнение. Засега няма да обобщаваме- открихме един човек, който, без да е мюсюлманин, съвсем честно, открито и почтено одобрява ислямизацията на Европа.   Несъмнено, има и други - но  го правят не толкова явно. За пример можем да вземем все същите тези европейски чиновници: ето, те доста усилено полагат големи усилия да развият и задълбочат този процес, дори още в началото на 70-те години е обсъждан проект за тунел под Гибралтар с цел да се улесни имиграцията на африканци към Европа. Но, така или иначе, думата "ислямизация" и тогава, и сега бива старателно избягвана, като се предпочитат други от рода на "хуманитарна криза", "бежанци", "европейски ценности", "хуманизъм" и пр. -става дума все за същото: увеличаване на мюсюлманите в Европа, тоест, за нейната ислямизация.

Да потърсим други обяснения на въпроса защо Европа позволява да бъде ислямизирана. Кой има изгода от този процес? Засега това е въпрос, на който не можем да отговорим, аргументирано. Защото, освен самите мюсюлмани, никой все още не е заявил открито и почтено: аз имам изгода от ислямизацията на Европа. Например, т. нар. "полузащитни организации"  само показват неохраняваните места по границите, раздават топли супи и сандвичи на "бежанците" (които супи и сандвичи същите тези "бежанци" изхвърлят на боклука), дават под съд хората, които искат да защитят границите на страните си - ала не заявяват: "правим това, защото имаме изгода от ислямизацията на Европа". Обикновено оставят да се подразбира, че го правят от "хуманни подбуди" или нещо от този сорт. Щото са безкористни, хуманно настроени и благородни, а нелегалните имигранти с последен модел смартфони са "горките бежанци". Нещо подобно...  Така, засега никой не си признава доброволно, че има изгода от ислямизацията на Европа.

Може да отговорим кой е имал изгода в миналото от този процес. Пише го Лев Гумильов в своя фундаментален труд "Древняя Русь и Великая степь"-  мимоходом споменава, че еврейски търговци имали позволение от династията на Каролингите да търгуват с християнски роби в Европа, като ги превозват към робските пазари в Северна Африка - главно млади момичета и момчета от Андалусия.

Но това е в миналото.  Сега през ноември 2015 г. Джордж Сорос призова Европа да приема всяка година по 1 милион мюсюлмани, като плаща на всеки по 15 хиляди евро, за да му помогне при настаняването. Но това, разбира се, е чисто хуманитарна инициатива. Къде е казано, че Джордж Сорос има някаква изгода да влизат по 1 милион мюсюлмани годишно в Европа? Доказателства има ли? Щом няма, всеки може да си развива каквито пожелае хипотези. Засега констатираме, че Сорос призовава да влизат по 1 милион мюсюлмани годишно, като на всеки бъдат плащани 15 хиляди евро. И го прави вероятно по чисто хуманитарни и човеколюбиви подбуди. Добре, щом не можем да открием засега кой в момента има изгода от ислямизацията на Европа, за да разберем защо се позволява да се разгръща този процес - нека да преминем към третия метод, позволяващ ни да надникнем зад завесите на обществените събития.

Историческите аналогии.
Значи, търсим следната историческа аналогия: мюсюлмани нахлуват (ако някой не харесва думата "нахлуват", може да си използва, каквато пожелае: "навлизат", "пристигат", "завоюват", "превземат" и т. н.) в Европа - а някой в самата Европа ги улеснява. Тук вече и на самите нас ни е по-лесно. Просто защото досега мюсюлмани са нахлували в Европа 2 пъти - през 711-713 г. в Испания, и в периода 1350-1683 г. на Балканите, та чак до Виена. Вторият период е доста дълъг, затова от него ще се ограничим с 2 епизода, които повечето българи познават.

Първи епизод: превземането на Търново от турците през 1393. Кой е улеснил падането на българската столица отвътре? Твърди се, че венецианският търговец Лазар Коен. Други отричат, че такова лице въобще съществува. Тоест, несигурна информация. За щастие, обаче, има една сигурна информация - и тя е, че през 1444 г. пак венецианските търговци превозват с корабите си турската армия до Варна, където тя изненадва полско-унгарските войски на крал Владислав ІІІ Ягело и войводата Ян Хуниади. Цената, на която е извършен превозът, била 1 жълтица за войник и 2 жълтици за кон. Този факт поне е широко известен. Независимо, че е доста странен, нали: венециански търговци, християни, пък помагат на мюсюлмани срещу християни...  странен, но си остава факт.

Да погледнем другия фланг на Европа. Испания, 711 г.
Четем хрониката "Акбар маджмуа" ("Исторически сборник") на арабския историк Тарик ибн Нагиб, живял през ІХ в и починал през 853 г.:  "Третият отряд, който се насочил към Елвира, обсадил столицата й, превзел я с пристъп и поверил охраната на града на гарнизон, съставен от евреи и мюсюлмани. Така постъпвали навсякъде, където живеели евреи, с изключение на Малага, столицата на Рейя (хроникьорът греши - столица на Рейя по онова време е Архидона), защото там не открили евреи.. Могит принудил християните в църквата да се предадат и отрязал главите им".
Соломон Леви изкла и изгори над 14 000 мирни граждани по улиците, къщите и черквите на Ески Заара през Руско-турската война. И верен на древните принципи на истинската си вяра изпрати 10 000 деца, моми и юноши в Истанбул за робска продажба.


РИТУАЛНИТЕ УБИЙСТВА НА СОЛОМОН ПАША
http://balkanec.blog.bg/history/2012/07/15/ritualnite-evreiski-ubiistva-v-bylgariia-spesteni-istini-za-.979428
image
Соломон паша

Соломон Леви Явиш е цариградско дьонме - ислямизиран евреин, европейски възпитаник, бивш професор по литература от Парижката сорбона, масон, който остава печално известен на българското общество с артистичния си псевдоним СЮЛЕЙМАН ПАША.

Дьонмета са евреи приели външно исляма - както марани са юдеи външно приели християнството.

От 19 до 21 юли 1877 г. продължава старозагорското клане от турската редовна армия на Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш, евреин) с участието на албански башибозук, черкези, командвани от Дай Ахмед и чирпански цигани.


Няма да коментираме ще обобщим, като добавим още нещо от българската история за уплътняване на информацията.

1. 2015 г. Джордж Сорос призовава Европа да посреща всяка година по 1 милион мюсюлмани, като на всеки се плащат по 15 хиляди евро.

2. 2012 г. Израелският равин Барух Ефрати заявява, че ислямизацията на Европа е много добро нещо и евреите трябва да я приветстват заради историческата справедливост.

3. 1876 г. Британският министър-председател Бенджамин д"Израели твърди, че по време на Априлското въстание не турци са клали българите - а българи са клали турци.

4.
1877 г. Британският министър-председател Бенджамин д"Израели заповядва на британски параходи да превозят 40-хилядната армия на Соломон Леви Явиш (Сюлейман паша) от Албания в България, за да нападне християнските войски, настъпващи в Тракия. Армията на Соломон Леви Явиш извършва най-голямото клане на българи в историята - 15 хиляди българи биват изклани в Стара Загора.

5. 1444 г. Венециански търговци помагат на мюсюлманите да разгромят християнската армия при Варна.

6. 750 г. Каролингите дават право на еврейските търговци в Европа да търгуват с роби-християни, като ги превозват към робските пазари в Северна Африка.

7. 711-713 г. Мюсюлманите оставят евреи и мюсюлмани като военни гарнизони във всички градове в Испания, които превземали. Само там, където нямало евреи, не оставят такъв гарнизон. Но... отрязвали главите на намерените там християни.

Разбира се, може да се пише още много и много по въпроса. Но засега нека да се ограничим само с тези  факти без тълкувания, интерпретации и хипотези около тях. А всеки може да си прави изводи в съответствие със своите аналитични способности.

07.07 19:04 - ВИЖТЕ. ОТПЕЧАТАЙТЕ ГЕННОМОДИФИЦИРАНИТЕ ХРАНИ У НАС, ВИДА, СПИСЪКА И НЕ ГИ КУПУВАЙТЕ!

 

 https://youtu.be/tJYLaSOPkUo

    канал„ Скритата истина “

Гласувай:
13
11. mt46 - Явно
24.07.2016 18:27
в Европа е имало и има доста продажници...
цитирай
2. mt46 - Коректно е да добавиш
24.07.2016 18:29
линк към източника - блога на Л. Чолаков...
цитирай
3. zaw12929 - То Е НАПРАВЕНО МНОГО ПО СИЛНО КЪМ САЙТА МУ
24.07.2016 18:56
mt46 написа:
линк към източника - блога на Л. Чолаков...

МОЯТ МЕТОД Е НЕ ПРОСТО ПОКАЗВАНЕ С ЛИНК, ЗАЩОТО:
ПОСЛЕДНИТЕ 35 РЕДА ВОДЯТ ПРИНУДИТЕЛНО ( има ръчичка! ) ДО САЙТА НА УВАЖАВАНИЯ АВТОР ЧОЛАКОВ
благодаря, че ми давате възможност да го кажа
Приятна вечер!
цитирай
4. zaw12929 - ДНЕС СРЕЩУ ХРИСТИЯНИТЕ СПОРТИСТИ, ЗАЩОТО СА ПРАВОСЛАВНИ...
25.07.2016 13:38
Без руски спортисти, имали проблеми с допинг в миналото на Игрите в Рио де Жанейро
Олимпийският комитет на Русия няма да може да заяви за участие на Олимпиадата в Рио де Жанейро състезатели, които в миналото са имали проблеми с допинг, съобщава сайтът на Международния олимпийски комитет.
От МОК специално уточняват това във връзка с решението за допускане на руските спортисти до участие на Олимпиадата в Рио де Жанейро. Както е известно на извънредно заседание ръководството на МОК реши да допусне до участие на Олимпиадата руските спортисти, но за Бразилия ще пътуват само състезатели, които отговарят на определени кретерии. Едно от основните изисквания е спортистите да не са били замесвани в допинг-скандали.
Това автоматично означава, че уличаваните в употреба на допинг в миналото спортисти, които са в отбора на Русия за Рио, отпадат. Такъв е случаят с плувкинята Юлия Ефимова.
Всяка една международна спортна федерация по различните видове спорт сама ще определя кои руски спортисти отговарят на критериите, и кои – не.
„Спорт Експрес“: Руските спортисти са допуснати до участие на Олимпиадата със сериозни уговорки
Руските спортисти са допуснати до участие на Олимпиадата в Рио де Жанейро, но със сериозни уговорки, като е сигурно, че няма да пътуват всички, които първоначално са предвидени, съобщава „Спорт Експрес“, като се позовава на стои източници.
Както е известно ръководството на Международния олимпийски комитет проведе извънредна сбирка, на която бе обсъдено евентуалното отстраняване на руските спортисти от участие на Олимпиадата.
Според информацията ще бъдат въведени нови критерии за допускане до участие, като в близките дни всяка спортна федерация ще трябва да се произнесе кои руски спортисти от съответния спорт отговарят на тях.
За Русия въпросните критерии не са много добри, което означава, че ще има спортисти, които ще отпаднат от отборите и те няма да са един или двама.
Председателят на Олимпийския комитет на Русия: Отиваме в Рио!
Председателят на Олимпийския
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11803748
Постинги: 5377
Коментари: 12222
Гласове: 61720
Архив
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31