Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2016 13:06 - ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДА ли ? ФАЛШИВА ЛИ Е ДИПЛОМАТА МА ЦЕЦКА ЧАЧАВА,СЛУШАЙ ВИДЕО- ГЕНИЯ ВАСКО АБАДЖИЕВ
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 5393 Коментари: 14 Гласове:
26

Последна промяна: 18.10.2016 16:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image


ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДА  ли ? 


https://sputnik.bg/bogomil-bonev-zakopa-tsacheva-pokaza-che-diplomata-j-ot-yuridicheskiya-e-falshiva-snimki/

Президентът на Швейцария чака влак на гарата (без никаква охрана) СПЪТНИК 14.08.2016, 10:34 СВЯТ

За 2006г списъците за втори тур са 6 447 147 – за 2011 са 6 910 491, по вече с 463 344 а уж има демографска криза?! Глав-ния прокурор ли ще САНКЦИОНИРАВАЖНО  ЗА ОЧИТЕ ТИ

  


image

Grigor Lilov    Богомил Бонев предлага своята диплома с текст   "Уверени сме, че по този начин всички злоумишлени спекулации ще бъдат прекратени. Освен това, с настоящото писмо Пресцентърът на ПП ГЕРБ информира всички представители на медиите и институциите в Република България, че г-жа Цецка Цачева дава изричното си съгласие, да търсят и предоставят документи, включително и с нейни лични данни, доказващи образованието и квалификацията й".

Цачева за тази странна нейна компрометираща я диплома.

НЕ Е ФАЛШИВА  А ОТ  РАБВАК- КУРС  ЗА ВЛИЗАНЕ БЕЗ ИЗПИТ   И ТОВА Е ЦЯЛАТА  ДАЛАВЕРА МОЖЕ БИ?!

 Вижте  видеото, как ГЕРБ прави обучение как се правят невалидни бюлетини 


  
За 2006г списъците за втори тур са 6 447 147 – за 2011 са 6 910 491, по вече с 463 344 а уж има демографска криза?! Глав-ния прокурор ли ще САНКЦИОНИРА


image

 

   


Гласувай:
26
01. mihala - Интересно ми е как се става магис...
16.10.2016 13:40
Интересно ми е как се става магистър???
цитирай
2. zaw12929 - Магистър се става с обучение поне 1 година завършва с нов диплом
16.10.2016 14:50
mihala написа:
Интересно ми е как се става магистър???


Магистър се става с обучение поне 1 година завършва с нов диплом но такава няма, а показаната е от обучение тип РАБФАК нарочен курс за партийни кадри
цитирай
3. zaw12929 - ецка Цачева станала партиен член, ...
16.10.2016 14:53
ецка Цачева станала партиен член, за да влезе в Университета без приемен изпит

Изказването на Цветан Цветанов, че членството в БКП е било едва ли не задължително навремето, провокира остри обществени реакции. Хората масово развенчаваха този мит, припомняйки, че до членство се домогваха най-вече кариеристите.

Ето какво разкрива във Фейсбук Милена Алексиева, бивша състудентка на Цачева:

Пуснах оня ден една снимка с Цецка от студентските ни години. От цялата снимка на нашия отряд :) и командирката Цецка, само тя е член на БКП, а само двама (с нея) са влезли с Рабфак.

Всички останали на снимката сме издържали изпита с отличен и приети в огромна конкуренция, без да ни се е налагало да ставаме партийни членове. Като гледам състудентите си от снимката и хубава работа започнахме, без да сме станали партийни членове.

433

Та, драга Цецке, драги Цветане, тия легенди- за едва ли не задължителното партийно членство- ги разправяйте на умните и красивите- те може и да ви повярват :)
цитирай
4. zaw12929 - ЕЕЕЦКА ЦАЧЕВА – Емблематичен случай ...
16.10.2016 14:55
ЕЦКА АЧЕВА – Емблематичен случай на пошъл кариеризъм
В Плевен повечето хора знаят за “известната” юристка ЕЕцка Цачева. Но малцина знаят как всъщност започва псевдокариерата на тази госпожа. А началото е важно, то е определящо и понякога разкрива неща, които говорят много за същността на дадена личност. Не трябва да оставяме времето да заличи истината, защото чрез нея ще си отговорим на много въпроси.
И така, първоначално Цачева работи като стругар в един местен завод. Но пресметливата герберистка усеща, че единствения й вариант да се измъкне от неперспективното бъдеще на работник е да стане член на БКП. И веднага го прави. Това й дава възможност да ходи на партийни събрания и да срещне мъжа на кариерата й – виден местен партиец. Любовните й авантюри са трамплин за нейното развитие. “Надежното” момиче е изпратено да продължи образованието си (право) в РАБФак, без изпит, ей така, за 3 години задочно. По онова време Партията изпращаше само най-верните си хора да продължат образованието си.
Не след много време любовницата бързо израства и е назначена в тогавашния Окръжен съвет – Пле-вен. Благодетелят се отблагодарява подобаващо. Неговите протекции и явно добре представящата се в любовния триъгълник Цачева (партиецът е семеен), са достатъчни бившата стругарка да стане началник на юристите в Окръжния съвет. Цачева стремително израства и в партийната структура, бързо е издигната до поста партиен секретар.

Повечето си спомнят каква бе ролята на партийния секретар по онова време – той колеше и бесеше. Вписваше в бележник всяка “заигравка” на работниците и после тичкаше да докладва на председате-ля. С една дума – узаконен доносник. Е, това всъщност правеше в Окръжния съвет настоящия общинс-ки председател на ГЕРБ, Цецка Цачева. Много невинни хора “изгоряха” заради нея. Тя ги “топеше” за удоволствие, за нищо, просто така, от чиста женска ревност. Прикритата й злоба ставаше все по-явна и неудържима, а самоувереността й безгранична. И тя решава да се пробва като адвокат. Но нещата на този пазар са други, партийният лидер, с когото се разделя като ненужен, вече не й помага. Тя не може да се справи с рабфакското си образование. Пресметливата й същност обаче бързо я ориентира към следващите силни на деня. Цачева започва активни контакти с представители на ОДС. И изведнъж от вярна на БКП, започва да се кълне в демократичните идеали. Метаморфозата й е пълна, но фалшива. Новите й покровители дълги години след това не разбират прикритото коварство на Цачева. Лансират я навсякъде като най-добрата юристка.

След като успява да вземе всичко, което може (а то не е малко), вманиачената Цецка се изправя срещу поредния си възкресител и яхва поредната “успешна” вълна - тази на ГЕРБ.
Изводът е, че още в зародиша си, кариерата на Цачева е била дълбоко порочна. Още тогава кариерата й е стартирала с уродливи прийоми, с добре пресметната хитрост и направлявана от единственото желание на областната герберистка – пошъл кариеризъм.
Публикувано в 09:40
цитирай
5. zaw12929 - От 2007 г. Цачева е общински съве...
16.10.2016 15:05
От 2007 г. Цачева е общински съветник на ГЕРБ в Плевен. През миналото лято Цачева влезе в конфликт с кмета на града Найден Зеленогорски (СДС), който подаде сигнал срещу нея до Адвокатската колегия в града. Обвини я, че е действала срещу интересите на общината, докато я е представлявала юридически. В продължение на 7 години и половина Цачева е била юрисконсулт на община Плевен по силата на сключен граждански договор, който е прекратен през юли 2007 г., когато подала молба за напускане. За времето, през което е оказвала правна помощ на местната администрация, Цачева е представлявала в съда други лица по въпроси, противоречащи на интересите на общината, обяви тогава Найден Зеленогорски. Той определи това като конфликт на интереси и посочи пет казуса, по които Цачева едновременно е представлявала общината, за което е получавала пари, а в същото време се е явявала по същите дела за другата страна в съдебния процес.

Преди това местните медии замесват Цачева и в друг скандал - за конфликта относно претенциите на Великотърновския университет към сградата на училище "Лазар Станев" в Плевен. По време на деба-тите в общината става известно, че докато получава пари като общински съветник,Цачева получава и заплата от Великотърновския университет - като юридически съветник на ректора му Пламен Легкос-туп.

Когато обяви номинацията й пред "Нова тв", Бойко Борисов я представи така: "Тя е победила в Плевен близо два пъти Румен Петков и три пъти партията на Найден Зеленогорски. Юрист, 52-годишна, семейна, авторитетна... Имаме няколко варианта, но аз специално по-лесно работя с жени, а и българските жени по-добре се представят в Брюксел"

Визитката и в сайта на ГЕРБ съдържа следните факти:

- Адвокат и общински съветник в ОбС Плевен.
- Родена в с.Драгана, община Угърчин , област Ловеч. На 51г.
- Завършва висше образование – Магистър, специалност "право" в СУ "Климент Охридски"-София.
- Омъжена, с един син
- Член на УС на сдружение "Граждани за европейско развитие"
цитирай
6. zaw12929 - http://analogii. blogspot/20...
16.10.2016 15:11
http://analogii.blogspot/2008/12/blog-post_06.html информация, която журналистите не смеят да публикуват. Статии, мнения и коментари на авторите, интересна информация от други сайтове или блогове. Надяваме се, че този блог ще помогне на хората да видят нещата такива каквито са в действителност, да се отърсят от внушенията на пристрастните и корумпирани медии.
цитирай
7. zaw12929 - Жена се събуди след 4-годишна кома, ...
16.10.2016 15:12
Жена се събуди след 4-годишна кома, запя песен на Хулио Иглесиас
68-годишната италианка била на първи поглед мъртва

Прочети още на: http://www.dnes/mish-mash/2016/10/16/jena-se-sybudi-sled-4-godishna-koma-zapia-pesen-na-hulio-iglesias.318849?utm_source=blog&utm_medium=dnesbox&utm_campaign=footer

цитирай
8. zaw12929 - Богомил Бонев закопа Цачева! По...
16.10.2016 15:18
Богомил Бонев закопа Цачева! Показа, че дипломата й от Юридическия е фалшива (СНИМКИ)
Истинска предизборна бомба хвърли бившият вътрешен министър Богомил Бонев. На личния си фейсбук-профил той публикува снимки на две дипломи от Юридическия факултет в Софийски университет – едната е неговата, а другата на Цецка Цачева. Ето и какво написа Бонев в коментар публикацията си:

„Две дипломи. Едната е истинска – тази с печатния номер 😉

Заради питанките, че съм завършил за три години ЮФ – нямах време, индивидуален план – две за една.

Но пък Цецо го е завършил у ВИФ за два месеца“

От снимките ясно се вижда, че номерът на дипломата на Бонев е изписан с печатни цифри, докато в тапията на Цачева номерът е написан на ръка. С това бившият вътрешен министър хвърли сериозни съмнения около оригиналността на дипломата на кандидата за президент на ГЕРБ.

tsacheva-diploma

За да стане още по-интересно, Бонев публикува и нови снимки на дипломата на Цачева. Те са напълно идентични с единствената разлика, че на едната името на шефката на парламента е „Цеца“, а на другата „Цецка“

https://sputnik/bogomil-bonev-zakopa-tsacheva-pokaza-che-diplomata-j-ot-yuridicheskiya-e-falshiva-snimki/
цитирай
9. zaw12929 - Антониу Гутериш се обяви за разп...
16.10.2016 15:28
Антониу Гутериш се обяви за разпределяне на бежанци по целия свят
Николай Караколев 16.10.2016, 15:17 Избрано, СВЯТ НАМЕРИ В "ДНЕС"

АКО Е ТАКА В 6 МИЛИОННА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ 1-2 % ОТ МИГРАНТИТЕ, АКО СА ХРИСТИЯНИ ИЛИ ОЩЕ СЪС ЗАСЕЛВАНЕТО СТАНАТ ХРИСТИЯНИ И ПРИЕМАТ НАШАТА КУЛТУРА БЕЗУСЛОВНО
цитирай
10. zaw12929 - СПОКО СПОКО : Музика вместо табл...
16.10.2016 16:12
СПОКО СПОКО : Музика вместо таблетки

Съвременният човек е жизнено важно периодично релаксация на ума, защото емоционалната умора и психически стрес - пряк път към болестта. За да помогне на човек да се отпусне, мелодия в добро настроение музика може да помогне.
Как музиката влияе върху нашето здраве?

Тя ще ви помогне да се облекчи главоболие и умора, в допълнение, музиката има положителен ефект върху функционирането на вътрешните органи и помощ, за да се справят с безсъние.

След задълбочени изследвания, учените са заключили, че положителният ефект на музикалната терапия се усеща след вслушване 30 минути музика!

Благоприятните ефекти на музиката върху телата ни са забелязали в древна Гърция, танци и музика са в основата на човешкото психическо равновесие на времето.

Особено благоприятен ефект музика за деца, изследователите са открили, че класическата музика има благоприятен ефект върху бебето плода в утробата! В допълнение, редовно слушане на класическа музика ще помогне на детето да формира правилно отношение към света, ще спомогне за развитието на интелекта и чувството за красота!

Използвайте тези невероятни музикални функции, и вие ще се чувствате спокойни, и баланс, подобряване на съня си, можете да може да забрави за какво е депресия.
Google Преводач за фирми:Преводачески инструментариумПреводач на уебсайтовеТърсене на световни пазари
цитирай
11. zaw12929 - Три седмици преди президентските ...
17.10.2016 06:38
Три седмици преди президентските избори България се тресе от невиждан скандал – юристи и медии установиха, че броенето на бюлетини ще се осъществява според противоконституционен текст, приет от депутатите през април в изборния кодекс. Хаосът е огромен, никой не знае как ще бъде оправен – вечният изборен експерт Михаил Константинов кърши пръсти, Реформаторският блок лицемерно внася спешни поправки във ваканцуващия парламент, ЦИК се чуди какво да реши…
Най-напред нека разясним какъв точно е проблемът с изборите. Хаосът идва от квадратчето „Не подкрепям никого”, което за първи път на този вот ще бъде вкарано в интегралната бюлетина. Депутатското мнозинство е записало в изборния кодекс, че това са действителни гласове. И реално са такива, защото показват ясна позиция на гласуващия. Като действителни, те участват във формирането на избирателната активност. Същият изборен кодекс обаче разглежда и втори път тези гласове, този път като недействителни – при преброяване на резултата. Те ще се вадят при пресмятане на актива на Цачева, Радев, Трайков и т.н. Така тези бюлетини са хем действителни, хем не.

Ето го и отговора на втория въпрос – кой иска квадратче „Не подкрепям никого”; как кой – Антоанета Цонева.

А сега третото питане – можеше ли все пак протестното квадратче да го има в бюлетината, но да липсва този абсурд с недействителния глас, т.е. такъв тип вот да си остане само действителен. И въобще да го няма конституционния хаос – да, категорично. И точно така са смятали да направят депутатите. Тук обаче се намесва представителят на Реформаторския блок Димитър Делчев (виж същата стенограма).Той е загрижен, че ако протестното квадратче участва в преброяването на резултата, при парламентарни вотове се вдига 4-процентовата бариера – прав е, тъй като при по-голяма обща съвкупност се увеличава прагът за влизане в парламента. Съответно Делчев е загрижен за малки партии като ДСБ, ДБГ, СДС… Реформаторския блок. „Имам против това гласовете на тези хора, които не харесват никой, да се изчисляват към 4% бариера”, казва той. И настоява да се приеме днешното конституционно противоречие. Кирилов от ГЕРБ се опъва, Делчев не се дава, стига се до гласуване, искането на реформатора е отхвърлено… Но следва… изненада. „Новият изборен кодекс ограничи малките партии, пази статуквото”, „Депутатите се погрижиха за интереса на големите партии”, гръмват протестърски (и не само) сайтове. На 26 април гневът е от излят по площадите, „Протестна мрежа” е начело.Шествието е „срещу опраскването на изборите”. Една от протестните точки е „парламентът пази статуквото” (разбирай вдигането на 4-процентовия праг). На другия ден парламентарната коалиция се събира и решава да не дразни протестърите, а и да задоволи своя член РБ – приема предложението на Делчев гласовете „Не подкрепям никого” да се смятат за недействителни при преброяване на резултатите. Всички са доволни, ракът е станал риба, избирателите и Конституцията са без значение.Трети въпрос – кой напираше за антиконституционния текст; отговор – Димитър Делчев от РБ, подпомогнат от протестърите.Това е историята на днешния скандал. Почна се от задължителното гласуване, мина се през опцията за протестен вот и се стигна до поправката „Делчев”, сторена заради парламентарните вотове. Но тя няма как да важи само за тях, отнася се и за президентските. Те предстоят, държавата е в хаос. Нека всеки сам прецени кой на кого е подавал топката, как се е разигравала, колко много глупост има в основата. Или и хитрост?
цитирай
12. zaw12929 - ЗАЩО България се тресе от невиждан ...
17.10.2016 07:02
ЗАЩО България се тресе от невиждан скандал
http://glasove/categories/skandalyt/news/daj-im-na-protestyrite-vlast-i-shte-napravyat-cecka-prezident

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗДУХВА, НО НЯМА КАК ДА ИМА ИЗБРАН ПРЕЗИДЕНТ НА ПЪРВИ ТУР ВЪПРЕГИ НАПИСЯНОТО В ГЛАСОВЕ, ЗАЩОТО СЪГЛАСНО КОНСТИТУЦИЯТА ЗА КАНДИДАТА ТРЯБВА ДА СА ГЛАСУВАЛИ 50 + 1 КАНДИДАТ НА ПЪРВИ ТУР
КОНСТИТУЦИЯ НА РБ:
Чл. 93. (1) Президентът се избира пряко от избирателите за срок от пет години по ред, определен със закон.

(2) За президент може да бъде избиран български гражданин по рождение, навършил 40 години, който отговаря на условията за избиране на народен представител и е живял последните пет години в страната.

(3) Избран е кандидатът, получил повече от половината действителни гласове, ако в гласуването са участвали повече от половината избиратели.

(4) Ако никой от кандидатите не е избран, в седемдневен срок се произвежда нов избор, в който участват двамата кандидати, получили най-много гласове. Избран е кандидатът, получил повече гласове.
цитирай
13. zaw12929 - печата на 17 октомври Зимните ...
17.10.2016 08:01
печата на 17 октомври
Зимните гуми ще са задължителни в сняг Сapital daily
Половината българчета не могат да си позволят колело и курорт Сега
800 фургона в Харманли ще поемат наплива от бежанци Сега
Данъчните е-декларации ще затруднят и граждани, и фирми В. Сега
Комисия ще отнема звезди на хотели за нарушения Монитор
500 малки и средни БГ фирми кредитирани по плана „Юнкер” В. Монитор
НАП върна ДДС на 886 фирми без ревизия 24 часа
цитирай
14. zaw12929 - Започна офанзивата за освобожд...
17.10.2016 09:07
Започна офанзивата за освобождаване на северния иракски град Мосул от контрола на ИДИЛ съобщи рано тази сутрин премиерът Хайдер ал-Абади, цитиран от Си Ен Ен.

„Камбаната на победата удари и операциите за освобождаване на Мосул започнаха – заяви ал-Абади по ираксата телевизия, обръщайки се емоционално към хората в провинция Ниневия. – Обявявам днес началото на тези героични операции, което ще ви освободят от бруталността и тероризма на ИДИЛ С волята на Бога ние скоро ще се срещнем м Мосул, къдете ще честваме освождението и вашата свобода.”

Нашите сили с иракската армия и националната полиция ще влязат в града „и никой друг”, каза иракският министър-председател – уточнение, вероятно свързано с намеренията на Турция нейни сили да участват в боевете.

Освен това населението на Мосул (близо два милиона души преди ислямистката окупация) е етнически много разнородно. Вече е имало признаци, че различните сили, които сега започват настъпление, имат и различни планове за следвоенното управление на града.

Очаква се сражението да продължи седмици, ако не и месеци – отбелязва Си Ен Ен – r доколкото може да се съди по битките за изгръгване на градовете Фалуджа и Рамади от хватката на ИДИЛ, Мосул ще бъде кърваво меле.

Разгромът на ИДИЛ в Мосул би бил основна победа за правителството на ал-Абади. Той може да укрепи престижа му, да докаже военната му сила и да приключи господството на терористичната групировки над богатите на петрол северни райони на Ирак.

Изтласкването на „Ислямска държава” от големия град на река Тигър, близък до границата със Сирия И Турция би могъл също да пресече потока бойци и оръжия между тези страни.

ИДИЛ превзе Мосул през юни 2014 г. и го превърна в своя укрепена „столица” в Ирак по подобие на Ракка в Сирия.

Подготовката на сегашната операция продължава вече месеци. Водената от САЩ коалиция и иракските сили нанасят въздушни удари по цели на джихадистите.

Иракските сили се стичаха в неделя във военната база Каярах, на около 35 мили (56 километра) ю
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 12179898
Постинги: 5480
Коментари: 12603
Гласове: 62863
Архив
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930