Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2016 20:31 - ГЕРБ НЕ Е ПАРТИЯ, А МАШИНА ЗА ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИ. ВИЖТЕ И ЧУЙТЕ ВИДЕАТА!
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 1058 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 28.10.2016 07:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ГЕРБ  НЕ ПЕЧЕЛИ, А КРАДЕ  ИЗБОРИ .  АКО ГЕРБ СПЕЧЕЛИ  ИДВА МИГРАНТСКАТА ВЪЛНА, КОЯТО БОРИСОВ Е ДОГОВОРИЛ ДА ВЛЕЗЕ И ОСТАНЕ В БЪЛГАРИЯ СЛЕД ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ- ПОДМЕНЯ ХРИСТИЯНИТЕ С МЮСЮЛМАНИ

Кабинетът „Борисов 1“ беше свален от спонтанни масови протести на българските граждани през февруари 2013 г. Това беше народна революция,  и ако Борисов-2 не се оттегли от властта, със сигурност ще дочака нов Ден на Гнева, който ще е по-страшен и от Апокалипсиса!

Хронологията разкрива, че Борисов и ГЕРБ дойдоха на власт на вълната на народното недоволство от неадекватната политика на тройната коалиция – НДСВ, БСП и ДПС. И гражданите, и бизнеса  искаха възстановяване на промишлеността и селското стопанство, възстановяване на  икономическите, политически и културни връзки с Русия и излаз на огромния руски пазар.

Искаха ново начало!

Вместо това, българите дочакаха жесток клиентелистки грабеж на останалото все още народно богатство и нов, още по-голям разгром на българската икономика, който я хвърли в нокаут. Дочакаха и един омагьосан кръг от заплетени и още по-безсмислени думи и фрази, произнасяни с повод и без повод от Борисов, всяка от които отричаше предходната. За „фразите“ на  сивя кардинал Цветанов пък изобщо няма да споменаваме, защото само Цветанов разбира какви ги плещи Цветанов.

А редом с тях ВЕИ – котараците се облизваха доволно и щастливо. Следващото Борисово антибългарско решение бе назначаването на Росен Плевнелиев за президент. Казвам „назначаване“, защото всички видяхме как на последните президентски избори депутати от ГЕРБ влизаха и излизаха от залата на ЦИК, където се обработваха резултатите, как мъкнеха чували с бюлетини и т.н. И професор Людмил Георгиев, преподавател в Софийския университет по социална, етническа и политическа психология, от години обяснява, че ГЕРБ не е партия, а машина за фалшифициране на избори. Но няма кой да го чуе! Да споменаваме ли за многобройните калинки, които премиерът назначаваше, без да имат никаква компетентност, но трябваше да притежават едно важно качество – безпрекословно послушание. Такива като Румяна Желева, която се провали в Европейската комисия, а Борисов я направи външен министър,  Дянков, малката пица,  докарал  икономиката до колапс…, та чак до днешните калинки Кунева, Митов , Бъчварова, Ненчев, Лукарски, нито един от които няма знания и опит да изпълнява възложената му правителствена функция. Но калинките са по-малкото зло.   Огромният ущърб на България бе нанесен в началото на втория мандат на кабинета Борисов с изтеглянето на 30 милиарда заем. Понеже страната няма икономика, или трябва да се разтури цялата бюджетна сфера – образование, здравеопазване, силови министерства, парламент и правителство, или да се вземат заеми. Които ще заробят още повече държавата. И ще ги плащаме всички. Последва замяната на блестящия дипломат Ирина Бокова, чиято кандидатура правителството на ГЕРБ първо подкрепи, а после Борисов се отметна от нея, предлагайки неизбираемата Кристалина Георгиева, само защото така са му наредили от Вашингтон и Брюксел.   Оказваме се в ситуация, в която българските граждани от години искат оставката на втория кабинет Борисов.  Интернет форуми, сайтове и улични протести се задъхват от гнева на България, която иска Борисов и ГЕРБ вън от властта.  Дори търпението на западните властелини преля, и едно от най-авторитетните списания в света – американското „Форбс“ нарече Борисов „дълбоко посредствен и тъпоумен интригант, който трябва веднага да подаде оставка! А социологическо проучване от края на миналата седмица посочи, че 86 % от българите не одобряват своя премиер! Същото казва и социалната мрежа, в която всяка новина, критикуваща управлението на ГЕРБ и Борисов се споделя, харесва, коментира и подкрепя от стотици хиляди българи всеки ден. А публикациите в подкрепа на управлението не събират и 5 лайк-а. Дотук с демагогията и фалшифицирането на социологическите агенции как видите ли Борисов бил най-харесвания от българите политик! Оставка!   Само че оставките по нашите балкански ширини не се дават, а се вземат. От народа! И българите, също като гърците,  пак ще трябва да излязат на улицата, за да се изпълни искането на „Гласът народен, понеже е глас Божий“! 

ЗАТОВА- НИТО ГЛАС ЗА КАНДИДАТА НА ГЕРБ, ЗА ДА НЕ СЕ ЛЕЕ КРЪВ , БЪЛГАРСКА, ХРИСТИЯНСКА КРЪВ -  това ни чака  АКО ГЕРБ СПЕЧЕЛИ   ЩЕ НИ ЗАЛЕЕ МИГРАНТСКАТА ВЪЛНА, КОЯТО БОРИСОВ Е ДОГОВОРИЛ ДА ВЛЕЗЕ И ОСТАНЕ В БЪЛГАРИЯ СЛЕД ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ. 

Skandalno.net
Автор: jivko1128 Категория: Политика   
     Доказателства как работи машината за фалшифициране избори досега и вече обучениде гербери ще продължат ли и при преброяване гласовете и на изборите за президент

ВИЖТЕ, ЧУИТЕ


Първо  Видео  Обучение, как да се правят невалидни бюлетини при броенето

 Второ видео- Похвала за Иван, НАПРАВИЛ най много невалидни гласове и  БЮЛЕТИНИ В ПОЛЗА НА ГЕРБ

МАЩАБЕН ПРОТЕСТ СРЕЩУ ИСЛЯМСКИТЕ НАШЕСТВЕНИЦИ!

Гласувай:
9
01. zaw12929 - Турският президент Реджеб Ердоган ...
18.10.2016 20:45
Турският президент Реджеб Ердоган Е ОПАСЕН ЗА БЪЛГАРИЯ може да радикализира мюсюлманите в България. За това предупреждава д-р Дан Шуефтан, директор на Националния институт по изследвания на сигурността към Университета на Хайфа в Израел.

Според него Ердоган е враг на България и страната ни трябва да бъде изключително внимателна в отношенията си със съседна Турция. Шуефтан смята още, че приемането в България на голям брой мигранти ще бъде грешка. Това по думите му ще доведе до нарастване на напрежението, спад в прага на толерантността и ще попречи на страната ни да достигне западноевропейския стандарт на живот.

Турция прави свой Пентагон

България трябва да запази отношенията си със съседна Турция, но да бъде внимателна, защото съществува риск от радикализация на част от населението, посочи д-р Шуефтан:

"Ердоган е опасен човек и трябва да го смятате за враг на България. Не казвам да спрете да търгувате с него или пък да го бойкотирате, но всяко предложение, отправено от Турция, дори да изглежда добро и да е примамливо, трябва да обмисляте и преглеждате още веднъж. Ердоган е много опасен мегаломан, който, ако не внимавате, ще радикализира турското население в България. Тези хора са привързани към България, но той е способен да радикализира част от тях в негова полза. Към този момент това не е проблем, но ако не внимавате, ще стане".

Д-р Шуефтан коментира и мигрантската криза. Според него страната ни не трябва да се поддава на натиск и не трябва да приема голям брой бежанци, защото това ще има негативни последици.

Борисов: С воля от ЕС и Турция може да намерим изход за решаване на мигрантската криза

"Ако под натиска на другите европейските държави допуснете голяма емигрантска вълна, това ще бъде историческа безотговорност. Какъвто и да е натискът на Германия и другите западни европейски държави да приемете дори една четвърт от мигрантите, ще е огромна грешка.
цитирай
2. zaw12929 - УПРАВЛЕНИЕ, НА КОЕТО СЕ СМЕЕ СВЕТА: ...
18.10.2016 21:09
УПРАВЛЕНИЕ, НА КОЕТО СЕ СМЕЕ СВЕТА:
Кристалина Георгиева е предложена за ООН. само защото така са наредили от Вашингтон и Брюксел , ЗА ДА СЕ СПРЕ ИЗБИРАНЕТО НА БОКОВА -
Кристалина Георгиева НЯМАШЕ КАК ДА БЪДЕ ИЗБРАНА И СЪГЛАСНО ПРОЦЕДУРНИТЕ ПРАВИЛА НА ООН
Номинацията на Ирина Бокова преди близо 2 г. е била логична – друг номиниран би означавало двама българи да заемат постове по върховете на ООН, което противоречи на териториалния принцип и на интересите на останалите страни – членки; Има си правила , а ние имаме завоювани позиции и днес ИРИНА БОКОВА Е НАЙ ВИСОКОПОСТАВЕНА-ТА българка в света, който не се дели на русофили и русо-фоби
цитирай
3. zaw12929 - Да освободим България от ис...
18.10.2016 21:37
Да освободим България от ислямистите!

http://ravramov/novini/2016/10/18/mashtaben-protest-sreshtu-isliamskite-nashestvenici.1483427

“На 21.10.2016 г. ще повторим протеста пак от 20 часа, пак на площад света Неделя!

Този път ще трябва да сме по-сериозни и по-подготвени, защото виждате как управляващите нито се впечатлиха, нито предприеха никакви мерки за справяне с нелегалните имигранти, дори напротив, подготвят заселването на нови. Вчера разбрахме, че Европа е повелила на ”българското” правителство България да приеме 700 хиляди ислямисти от четирите милиона в Турция, които се равняват на 10% от населението ни, като обещават милиарди евро, като ”компенсация”. Всички знаем алчността на ”нашите” политици, а и видяхме, че те вече обнародваха в държавен вестник проекти за интеграция на ”бежанци” и разселването им в по-бедни общини. Сделката на новата епоха с евро проектите за България вече ще са бежанци срещу пари за клептократите с цел превръщането на Родината ни в бунище за човешки отпадък!
Ислямизацията на България е вкарана в ход, а единствена преграда сме ние, обикновените българи. Този път трябва да сме повече и по-категорични в действията си, иначе ще загубим Отечеството си, а така и собственото си бъдеще. Знаете, че продажните медии мълчат, тъй, че разпространявайте събитието, а и информацията, какво ни подготвят от Европейския съюз и техните местни марионетки в България! Този път, наш дълг е да извършим нужното и правдивото, за да подсигурим бъдещето на нашия род и деца, като това трябва да стане на всяка цена, иначе проклети да сме! “
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 12180391
Постинги: 5480
Коментари: 12603
Гласове: 62863
Архив
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930