Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2017 03:31 - НА ЗЛОТО НЕ ОТГОВАРЯЙ СЪС ЗЛО – А С ПРОШКА! АКО НЕ- ЗАГУБВАШ НАЙ ВАЖНОТО- ДОБРОТАТА, СТАВАШ ЗЛОБАР
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 1623 Коментари: 5 Гласове:
16

Последна промяна: 25.08.2017 19:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ЗАЩО НА ЗЛОТО ДА НЕ ОТГОВАРЯМЕ СЪС ЗЛО:  АКО НЕ- ЗАГУБВАШ НАЙ ВАЖНОТО- ДОБРОТАТА, СТАВАШ ЗЛОБАР      Злонамереният човек, който води битка с доброто, в самото начало има усещането за триумф, понеже добива впечатление, че е успял да ни смаже. Той мисли, че ние потъваме и повече няма как да се проявим заради неговите злини и нашата слабост. 
 Фактически ние само привидно сме слаби, понеже позволяваме да ни бъдат нанасяни удари, защото добронамереността сама по себе си е милостива, състрадателна, услужлива, жертвоготовна и ни подтиква да помагаме. Ние постъпваме според нашата "мярка", с цел да опазим добронамереното си естество и да не направим крачка в грешна посока.

Злото се възползва  и нанася своите удари с убеждението, че човечните хора са малодушни,  доверчиви наивници.
А в действителност, причината добрият човек винаги да отстъпва, никога да не си връща за стореното зло, вечно да прощава е, че ако не постъпва по този начин, той престава да бъде добър, смисълът на неговата житейска позиция и мъдрост се нарушава. 

Какво се случва с духовната еволюция на добрия човек?   Да погледнем реално и трезво, като се отърсим от натоварващите емоции и страдания, които злините ни причиняват. Всяка мъка, която несправедливостта ни се  налага, е обстоятелство, ситуация и условие, от което ако се възползваме, без да се противим, само ще ни повдигне, за да израснем в духовната йерархия и станем повече човеци.
В страданията добиваме опит, справяме се чрез добрина ( иначе и ние заставаме на страната на злите)   развиваме емоционална интелигентност. А това качество е наш коз срещу злото, което никога не притежава такава, защото то е лишено от благородни чувства. 

Като краен резултат, всичко във Вселената, независимо кога, но със сигурност ще се сведе само до Добро, Добронамереност, Добрина и всепоглъщаща Светлина. (пример: За добрите хора казваме, че излъчват светлина.)
Светлината в душите  са знаннията.

Песента на най българският празник е "Напред науката ( разбирай знанието) е слънце , което във душите грей, народността не чезне... където знанието живей" 

 Срещу злото имаме прошката и молитвата-  предаваме злото в ръцете на Бог. С  молитвата показваме любовта към Бог- тя е на първо място за нас- а не злото. "Помогни Господи и ми прости, както аз прощавам на враговете си!" Това ни избавя от душевно страдание, дава опора, надежда успех, да оставаме с добротата си. Не правим добро на злия, а не му отвръщаме със зло. Не мислим за него ( за злото) мислим, че любовта ни към Бог ни задължава винаги да постъпваме по най добрия за нас и за другите начин. Няма страшно, ако го правим за първи път и продължим и сме пример на доброта. 

Божият промисъл за цивилизацията ни  е проект,  бъдеще на Земята, създадено от хората, само доколкото съвпада с Божествения план за нашата планета, за  Вселената.Божествените намерения винаги се реализират,  а  временното им отлагане също става по волята на Бог- учи  чрез злото на търпение, смирение  на мъдрост. Човек се учи докато е жив на доброта!

Умният винаги ще излезе от положение, в каквото мъдрият няма да се забърка- да се изправя срещу злото със зло. А мъдростта е резултат от знания и опит! Бог праща душите  в  смъртните човешки тела, за да съберат опит срещу злото. Там в другия свят зло няма Защото всичко става само по воля Божия, злото също и то е  знание, изпитание  за любовта към Бог-което ни прави Души на Бог- в света на душите няма пол. Няма зло, а знание- душите ни със знанието си  дават предчувствие за Истината- че сме безсмъртна част на вселената.  Само търсенето на Бог с  молитва  е проява налагане доброта, което ни връща в света на добротата,  мисията, която Бог ни готви-  Богове- по свой образ и подобие.  Да правим всеки път доброта при всичко каквото ни се налага- това е пътят на развитие, израстване  докато застанем до Бог, до Господа . Ще бъде!  Амин!
    
 
image


Гласувай:
16
01. kvg55 - Не приемам виждането за непроти...
24.08.2017 10:06
Не приемам виждането за непротивене ва злото -

"доброму добро да прави,
лошия с ножа по глава".
цитирай
2. nedovolen - " Не правим добро на злия, а не ...
24.08.2017 13:05
" Не правим добро на злия, а не му отвръщаме със зло."

А тогава какво правим. 50 на сто добро, което значи нищо.
Народът го е казал просто - всяко зло за добро.
цитирай
3. donchevav - Как беше в "Огледалото на с...
24.08.2017 22:52
Как беше в "Огледалото на свети Христофор" на Елин Пелин: "Очистих се, защото направих добро на най-лошия!" Дълбока философия - смирението и непротивенето на злото са само на повърхността...
Поздрави, Зав!
цитирай
4. zaw12929 - ЗАБЕЛЯЗАХТЕ ЛИ, ЧЕ ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ ...
25.08.2017 23:52
ЗАБЕЛЯЗАХТЕ ЛИ,ЧЕ ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ НЕБЕТО НАД БЪЛГАРИЯ Е ЧИСТО И НЯМА НИКАКВА СЛЕДА ОТ ДЪЛБОКАТА ЦЕЛОГОДИШНА ОРАН НА СИНЬОТО НЕБЕ И ЗАСЯВАНЕТО МУ С ОТРОВИТЕ НА КЕМТРЕЙЛСА!
тайната на неочакваното и изведнъж спиране
на постоянното пръскане на народите по света с кемтрейсъл:

Спирането на тровенето на народите не се дължи на изчерпване на отровите или привършване на бюджета за това престъпно деяние,нито на изпълнение на предзборните обещания на Тръмп че ще спре това престъпление и ще разследва организаторите му и виновните – това му обещание ,както и заканите му,че ще изтегли всичките повече от 200 американски бази от целия свят,ще разтури НАТО,ще нормализира отношенията между САЩ и Русия,ще спре ограбването на САЩ от юдейските банкери и ще спре кранчето на военно – промишления комплекс,ще търси отговорност на предишните президенти за войните в Ирак и Близкия Изток,ще спре войната в Сирия и ще види сметката на терористите – ислямисти за един месец,ще даде управлението на САЩ в ръцете на народа,ще разследва глобалната фалшификация за т.нар."глопално затопляне на климата",ще изобличи лъжата за взривяването на кулите – близнаци,ще вкара Буш,Хилъри и Сорос в затвора за постоянно...,и други смели революционни идеи,заради които го избраха американците – всички тия обещания бяха за балъците,а Тръмп подклажда и ескалира на още по–високо ниво всички тия престъпления,за да играе по свирката на ЦРУ и заговорниците срещу Българите,в чиито ръце е безусловно!

НЕОЧАКВАНОТО СПИРАНЕ НА ТРОВЕНЕТО НА СВЕТА С КЕМТРЕЙЛСА СЕ ДЪЛЖИ НА ФАКТА,ЧЕ НИЕ РАЗСЕКРЕТИХМЕ ФОРМУЛАТА ЗА ЗАЩИТА ОТ ТАЗИ СМЪРТОНОСНА ОТРОВА И ТРАНСФОРМИРАНЕТО ѝ В ЦЯР ЗА НАС,КАКТО И ЧЕ ДИРЕКТНО ДОКАЗАХМЕ И ПОКАЗАХМЕ В НАШИТЕ СТАТИИ ЗА КЕМТРЕЙСЪЛА,ЧЕ В НЕГОВАТА РАЗСЕКРЕТЕНА САКРАЛНА ФОРМУЛА –

КЕМТРЕЙЛС СРЕЩУ=СРЕЩУ КАН (ЖРЕЦИ) ОТ ДУЛО НА МАРИЯ И ИСА ,

СЕ СЪДЪРЖА И ГЕНОМИКАТА НА ЗАГОВОРНИЦИТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ И НАЙ – ВЪРЛИТЕ НИ ДУШМАНИ,КОИТО СЪЩО СА ОТ БОЖИЯ БЪЛГАРСКИ ФЕНОМЕНЕН РОД ДУЛО,И ЧЕ ТРОВЕЙКИ ЖРЕЦИТЕ ОТ ДУЛО,ОТ КОИТО СА ДУХОВНИЯТ ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ПРОГРЕСИВЕН ЕЛИТ НА ВСИЧКИ НАРОДИ,ТЕ ТРОВЯТ ДИРЕКТНО И СЕБЕ СИ,ЗАЩОТО ТЕ СА ОТ СЪЩИЯ РОД,САМО ЧЕ ОТ ИЗРОДЕНИЯ МУ УПРАВЛЕНЧЕСКИ И БОГАТАШКИ РЕАКЦИОНЕН ЕЛИТ,И НИКАКВИ СПЕЦИАЛНИ ПРОТИВООТРОВИ И ЗАЩИТИ НЕ ПОМАГАТ СРЕЩУ НЕГО,ОСВЕН НАШАТА ЛИНГВА – РЕЦЕПТА,СПЕЦИФИКАТА НА КОЯТО Е,ЧЕ Е ОСВЕН ДА СЕ СЕ ПРОУМЕЕ И ИЗГОВАРЯ,ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЛЕКУВАЩИЯТ СЕ ДА ЖИВЕЕ МАКСИМАЛНО ВЪЗМОЖНО С БОЖИИТЕ ПРАВИЛА И ЗАКОНИ – ИМЕННО ТАЗИ ОТКРИТА ПРЕВЕНЦИЯ НА БОГОВЕТЕ НИ И НА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ – БОЖИИТЕ СВРЪХЕСТЕСТВЕНИ СВЕТИИ И СЛУЖИТЕЛИ,ЧРЕЗ ТЕХНИЯ НАШ БЛОГ,ГИ Е ПРИНУДИЛА ДА ПРОУМЕЯТ ОПОСНОСТТА И ЗА ТЯХ И СПРАТ С ТОВА ПРЕСТЪПНО ЗЛОДЕЙСКО ДЕЯНИЕ КЪМ БЪЛГАРИТЕ,ОТ КОИТО СА И ТЕ,САМО ЧЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ С МАЛКО "Б"!

ДАНО ПРОУМЯВАНЕТО И ВРЯЗУМЯВАНЕТО ИМ ДА Е ЗА ПОСТОЯННО,КОЛКОТО ВСЕ ОЩЕ ДА НЕ ИМ СЕ ВЯРВА НАПЪЛНО В ТИЯ БОЖИИ РАБОТИ,ЗА КОИТО ОТ ГОРЕ ВСЕ ПО–КАТЕГОРИЧНО ЩЕ ГИ УВЕРЯВАТ ЕКСТРЕННО ТЕПЪРВА И СКОРО!

Дано проумяването и врязумяването им да е за постоянно,колкото все още да не им се вярва напълно в тия Божии работи,за които от Горе все по–категорично ще ги уверяват екстренно тепърва и скоро!

ОЩЕ НЕ ИМ СЕ ВЯРВА за=ОШТЕ НЕ ИМ СЕ ВЯРВА за=за Бог Исуш и Богиня Матера Диана

Ще повярват!

Ще се вразумят!

ЩЕ СЕ ВРАЗУМЯТ от=ШТЕ СЕ ВРАЗУМЯТ от=от Сина на Бог Изуш и Богиня Матара Диана –
ще бъдат вразумени от Божият син,Човешкият син,генетичният феноменен потомък на Исус и Мария Магдалена,селектиран при екстремални условия в продължение на 2000 години в генеалогията на 100 святи и праведни съхранили чистотата си поколения от златната линия на Дуло,и Който е апогеят и еманацията на Божият трансепохален проект и реалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" –– Спасителят на Българите и на човечеството


Така с доброволно просвещение Извънземните накараха САЩ и заговорниците срещу Българите да спрат с пръскането с кемтрейлс,към което просвещение Те прибавиха и изричната превенция в нашия блог да спрат да се гаврят с Българите и ги геноцидират и си правят сметката,изразена с директното предупреждение на Абсолютният Властелин и Господар на Извънземните – Българският Господ Бог Отец Исус Демиургът :

image


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и специалисти от Вси Светии,които са Извънземните,по въпрвосите на неутрализиране на кемтрейлса и всякакви други отрови и угрози срещу Свещения Божи народ – ние,Българите!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!

цитирай
5. kvg55 - Вярно е, че от доста време не съм з...
26.08.2017 08:25
Вярно е, че от доста време не съм забелязвал съмнителните облачета по небето.
Да, има сходство между това да тровиш поединично и да тровиш масово.
Прочетох, че химтрейлите били работа на извънземни, което не ми се вярва.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11803901
Постинги: 5377
Коментари: 12222
Гласове: 61720
Архив
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31