Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2017 06:53 - КАКВО Е БОГАТСТВОТО: БОГАТ ЛИ СЪМ ИЛИ ИМАМ БАНКА И РАК НА ПРОСТАТАТС
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 1433 Коментари: 4 Гласове:
17

Последна промяна: 25.11.2017 07:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
КЪМ КОВЧЕГА НЯМА РЕМАРКЕ. А ЗНАЕТЕ ЛИ
Желая късмет и успех. Тук ще ви споделя какъв е основният принцип...посоката, пътя-  ще намерите 


   

image  

image
  
нова специализация, чака инициатори    Да  помогне  да станат  богати -  със собствен бизнес в различни варианти: продавате свои  идеи за изделия или като предлагате на света чужди, открити от вас производства, като  посредник. Фирмите с посредници винаги израстват по бързо и намират по добра реализация. Защото само така попадат в полето за целенасочено търсене на  реализация. Производството и реализацията са два абсолютно различни процеси с голяма ангажираност , виртуално и реално.
   ОТ СВОЯ СТРАНА И ПОСРЕДНИЦИТЕ СЕ РАЗВИВАТ И СТАВАТ БОГАТИ, започват пешком, с градския и междуградски  транспорт и продължават
image
   Основното изискване към кандидат за богат е да мисли, да търси, да наблюдава, да се интересува. Без разлика, че не сте безработен, или  ако е така и си  търсите работа, вие трябва да се заинтересувате от това кои са фирмите във вашето населено място, какво произвеждат. Това днес вече можете да научите и от компютъра, като го допълните с преглед на место.     Всичко установено направете в справка за лесно ползване, по предмети, производители. Реализация. В същото време проверете намират ли се те в търговската мрежа на селището ви и ако не защо?  От друга страна всеки път, когато купувате или употребявате предмети и материали мислете, това ли е най вкусното, доброто, удобното или трябва нещо да се промени. На стоката, на опаковката. Да се изобрети нещо съвсем ново, като стока, да задоволява потребности които правят живота по лек и приятен.     Задълбоченото и пълно изследване изисква да научите и кои са в цяла България производителите на такива стоки.      Моловете-задръстени с донесени от вън стоки,Докато наши  български цехове стоят  без работа  имат стоки и материали   не купени. Закупчиците, обслужващия персонал  на моловете е  от
българи и трябва да се потърсят начини, за замяна на вносните стоки с български, което ще създаде старт, реализация, нови работни места. Това, че държавата ни се е превърнала в най- голямата маркетиада (с най голям брой  молове на глава от населението)  да превърнем  в   плюс за  българско производството. Пазара е налице, да подаваме български стоки. Един посредник може да се грижи за осигуряването на една стока, за да бъде тя винаги на щандовете да не залежава, нито да липсва. С практиката идва умението. Посредничеството е самостоятелен бизнес, защото не се нуждае от началници, а от инициатива и идеи в собствената глава. От постоянство и упоритост за довеждане нещата до край по най добрия начин. Завършена сделка от която са доволни всички страни: производители, търговци и клиентите консуматори .
  Имайте вяра в собствените сили.  Надеждата крепи варата, начинанията ви и дават криле..., изучаването на чуждия  успех ви дава идеи, как Вие да направите нещо по добро.

image
    Тук ще ви споделя какъв е основният принцип на патента- който дава монопол само на притежателя да ползва изделието като го продава, във фаза проект или готови изделия.  Ако си измислил същото и са те изпреварили с патентоването- имате право да продължите да го произвеждате, но само в обема , на датата, когато е  регистриран патента. Вие и всички останали, можете да доразвиете изобретението с новост- например- часовник, ама с будилник. Тогава вие ще имате също патент и монопол. Пазарът ще дава шанс и на двата патента.  Да започнете като посредник на първо време не се иска нищо. Освен работа. Проучване целенасочено, запознаване, сравняване. Тайна, какво и защо го правите. Вашият "бизнес" прави първи стъпки" Всеки бизнес е тайна за другите. Може да се съветвате, да питате разпитвате, да споделяте с приятели факти, но не и да излагате идеите на бизнеса си дори и за близките си. Ще се предпазите от техните притеснения. Хвалби, които могат да ви изложат на опасност. Бизнесът се прави- не се споделя и не подлежи на хвалби. Това е ващата формула, как да печелите, вашата парола към пазара. Вашата марка- марките се регистрират - търговските и фирмени марки и с тях бизнесът става пеален и популярен. Може да  си направите патент за полезен модел на съществуваща на пазара стока, ако тя няма патент или като заобиколите патента с добавяне на новост или като предложите нова употреба, каквато авторът не е прдвидил и да му предложите съдружие- той произвежда, вие продавате, пласирате- както се договорите. Договорните отношения са също фирмена тайна и в никакъв случай да не ги споделяте с други страни. Ще навредите най вече на себе си. Дори и когато правите първите си Бизнес  стъпки  ползвайте нарочно работно място, дневник, записвай си данните  и на хартия. Не бързай с установяването на връки. Три пъти мисли,  когато имаш пълни данни започни! Всяко начало е трудно. Да се опита.

   Посредникът може да  се специализира  в реализиране само едно изделие: в един вид стоки, като изучи пазара на много  стоки и избере най  перспективната за всички страни. Практиката е най добрият учител.  Това е най доброто. Колкото по  задълбочено опознае различни производители у на и от света, за да разполага с възможности да реализира всяко едно според качествата , предлаганата цена. Да може да спори за размера и според качествата  и разходите за докарването и до потребителя. Може дори да се обособите като доставчик до потребителя , купувача на книги всякакви стоки от електронните магазини у нас и по света. Възможностите на производителя за количества и срокове.       За да станете богат, трябва да го  измислите    Да го искате, да го поставите, като цел.  План, който се изпълнява и допълва. Опишете си всякакви идеи, после помислете и за тяхната реализация, дори най фантастичната. Когато има цели -  когато имате вяра в собствените сили -  мозъкът търси и намира неподозирани решения    Независимо, безработен ли сте или сте на държавна или фирмена работа.      Можете да печелите, без разлика на , пол, местоживеене (столица, провинция) възраст образование, Не е нужно, да влагате средства, а трябва да имате идеи за предмети за масова употреба или знаете производители с изделия, които отговарят на следните  десет изисквания:  1.Да са продукти, за които не се изискват специални разрешения, да нямат  „двойна употреба” – и за военни цели. 2. Да не са чупливи, запалителни, избухливи. 3. Да задоволяват нужди на хората, бит, комуникации, образование, култура, месторабота, туризъм, пътуване. 4.Да се използват целогодишно от хората от всички възрасти.  5.Да могат да се продават многократно на един и същи клиент, семейство, фирма, учреждение  6.Да не са значително скъпи в сравнение с подобни стоки  7.Да са лесни за употреба  8.Да са атрактивни и привлекателни за очите с модерни форми и цветове  9.Да бъдат с тегло и габарити, което позволява изпращането и на единични бройки по пощата ( като писмо или колет) 10.Да бъдат нещо уникално, ново, нещо, което не се среща на масовия пазар.   Колкото по вече от 10-те качества притежава предмета на Вашата идея или открит от вас предмет, толкова по големи са шансовете за реализация и печалба.    В зависимост от това какво предлагате, ще се регистрирате в каталозите:   1.” за идеи”    2.” за производители” Като за всяка заявка, ще получите съответен формуляр по който да направите описание, такова, че да се заинтересоват производители и търговци у нас и в чужбина.  Както и да не се накърнява  авторското право.   Най добре е да  предложите стоката на търговци за пазара и на производителя, за посредник. УСПЕХ!

image
Гласувай:
17
01. kvg55 - zaw12929,
25.11.2017 11:20
Има материално богатство, има и духовно богатство. Материалните условия са важни за качеството на живот и са основа за духовното забогатяване. Но не за всички. Когато забогатяването се дължи на собствени качества - знания, талант, интелект, без експлоатация на чужд труд е приемливо за обществото. Има непроизводително забогатяване - посредничеството, което е паразитно.
Смятам, че приживе материалното богатство трябва да се дарява на обществото.
Хубав ден!
цитирай
2. zaw12929 - Това е важно! Духовното отпред!
26.11.2017 05:50
kvg55 написа:
Има материално богатство, има и духовно богатство. Материалните условия са важни за качеството на живот и са основа за духовното забогатяване. Но не за всички. Когато забогатяването се дължи на собствени качества - знания, талант, интелект, без експлоатация на чужд труд е приемливо за обществото. Има непроизводително забогатяване - посредничеството, което е паразитно.
Смятам, че приживе материалното богатство трябва да се дарява на обществото.
Хубав ден!

цитирай
3. zaw12929 - А тези са върхът на материалното - смучат отвсякъде!
26.11.2017 05:51
Президентът на САЩ Доналд Тръмп говори по телефона с турския си колега Реджеп Тайип Ердоган. Двамата лидери са обсъдили ситуацията в Сирия. Това съобщиха от пресслужбата на Белия дом.

Отбелязва се, че страните са постигнали нови споразумения за съвместна борба срещу тероризма.

Тръмп е информирал турския си колега, че Вашингтон внася корекции във военната си подкрепа за партньорите в Сирия.

Тръмп и Ердоган са подчертали важността на изпълнението на резолюция 2254 на Съвета за сигурност на ООН и поддръжката на женевския процес по егидата на ООН, така че по мирен път да се сложи край на гражданската война в Сирия.

"По отношение на Сирия двамата лидери обсъдиха важността на прилагането на резолюция 2254 на Съвета за сигурност на ООН и подкрепата на Женевския процес под егидата на ООН за мирно излизане от гражданската война", съобщиха от пресслужбата на Белия дом.

Също така, лидерите обсъдиха възможността Турция да закупи американско военно оборудване.

САЩ възнамеряват да останат в Сирия и след разгрома на „Ислямска държава”

САЩ възнамеряват да останат в Сирия и след разгрома на „Ислямска държава”

Доналд Тръмп разширява целите си в Сирия
цитирай
4. zaw12929 - УЖАСНО Е, КОГАТО УНИЖАВАМЕ ШАМПИОНИТЕ СИ
26.11.2017 05:53
ившият световен шампион по шахмат Веселин Топалов е обявен за общодържавно издирване. Това е постановил Софийският районен съд (СРС), след като Топалов не се е явил на поредно заседание по дело за клевета, заведено срещу него от Стефан Сергиев.

Споровете между Топалов и бившия председател на Българската федерация по шахмат (БФШ) продължават повече от година. Сергиев е засегнат от твърденията на гросмайстора, че бил агент на Държавна сигурност, както твърди Топалов в открито писмо от 2015 г.

За 23 ноември е било насрочено поредно заседание на дело №13030 в СРС с ответник Топалов. Той не се е явил, за да защити твърденията си, разпространени в откритото писмо от 11 юни 2015 г. Заради близо две години неуспешни опити да го намери, съдът е постановил: "Обявява лицето Веселин Топалов за общодържавно издирване на всички посочени адреси в България и Испания".

Следващото заседание е насрочено за февруари 2018 г. и на него Топалов трябва да присъства, съобщава БНТ.

Междувременно Сергиев спечели дело срещу мениджъра на Топалов и бивш президент на БФШ Силвио Данаилов. Състав на районния съд признава Данаилов за виновен за разпространените от него клеветнически твърдения във в. "Сега" от 16 април 2015 г.

Тогава Данаилов заяви, че "е платен от международната федерация FIDE и конкретно от Русия". Той трябва да заплати държавната такса в размер на 1 500 лв.

Взаимните обвинения между Сергиев и Данаилов продължават няколко години. Бившият президент на федерацията упрекна наследника си на поста, че е участвал в злоупотреби с държавни средства за мними турнири. Данаилов изтъква, че всички проверки са показали, че нарушения няма.

Прочети още на: https://www.dnes/bulgaria/2017/11/25/sydyt-obiavi-veselin-topalov-za-obshtodyrjavno-izdirvane.360413?utm_source=blog&utm_medium=dnesbox&utm_campaign=footer

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11817676
Постинги: 5377
Коментари: 12222
Гласове: 61737
Архив
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31