Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2018 20:09 - ЗАМЯНАТА МАГНИТИ С НАМОТКИ- НА ЕЛЕКТРОДВИГАТЕЛИТЕ ПРЕОБРАЗЯВА СВЕТА ИМА Л И Ч Н А ПОЛЗА ЗА ВСЕКИ: ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ЗА ТЕХНИЧЕСКИ И ФИНАНСОВ ПРОБЛЕ
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 20588 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 30.10.2018 19:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Изобретател замени  естествените  магнитн с намотки-  прави революция в конструкцията на електродвигателите - ще преобрази : има полза за Вас, затова четете внимателно :  ИСТОРИЯ, която си заслужава да научиш сега , защото в миналото се крие неподозирано бъдеще , което винаги е по добро, по удобно, по красиво- иначе няма патент- виза за индустриално производство  Електравтомобила се очертава като колата на  идващото бъдеще- електродвигателя е неговата тяга нали така?!  Ето ги данните: 1881 -  годината , начало  на производството на електродвигатели. 60% от световното електричество се консумира от електрически двигатели, 21% от осветлението.
Днес в нашия земен свят се произвеждат повече от 7 милиарда нови електрически мотора годишно, а около 7 милиарда други са подложени на големи ремонти.
Общият глобален парк от електродвигатели е 82,5 милиарда двигатели
Има повече от 10 000 вида електрически двигатели, като 80% от тях са асинхронни. Повече от 60 години няма значителни актуализации и подобрения в тази индустрия.

Когато изобретател заменя  естествените  магнитн с намотки, резултатите на подобрението са толкова ефектни, че се усеща:  тази промяна  ще стане техническа революция, която ще  преобрази света.  След като десетилетие не привлича големи инвеститори намира друг начин да внедрява патентите си  Едва  през 2017 г. е създаден начина,  за внедряване в производството  новия , принципно различен  асинхронен електродвигател, доказан  ефекта на новата конструкция : пррилагане  намотка.  без използване на магнити от редкоземни елементи.( каквито има само на китайската територия, която е трудна за осигуряване, което ограничава производството на електромотори в момент, когато човечеството има нужда да се оборудва с електромобили по много причини. Това ново поколение асинхронни електродвигатели ще даде тласък на това приложение,  Новият двигател е универсален, има широк спектър от приложения,  във всички свери на живота ни.  .
Планът на автора  включва и пускането на мотоциклета Kolobok за следващия сезон, както и привличането на повече служители за работа в проекта. Сега всички следващи етапи на работа зависят от инвестираните средства.

Този  нов двигател  се реализира, чрез т.н. НАРОДНИ ИНВЕСТИТОРИ.  Проект набира инвестиции, за да се реализира производство. Всеки, които желае  си закупува акции  Това дава  свобода на патентопритежателя сам да внедри намислената от него конструкция, защото в практиката стават оронени, за да се получи най доброто. Това дава и предимства на инвеститорите, които са го подкрепили.
Каква ще бъде  ползата  за собствениците на акциите - :
1. След  2021 г се продават скъпо- закупени са с  голяма отстъпка.Чакането си струва.
2. След 2021-  получавате  годишен доход   ( рента! ) ропорционално на броя акции.
3. Може да придобивате продуктите на компанията при преференциални условия ( коли, велосипеди, мотоциклети… и др.) . Наличен запас за инвестиции  Например, при  инвестиране на 500 щ.д. (това са 262500 акции), номиналната стойност към момента на внасяне на акции на борсата ще бъде $ 262500, т.е. $ 1 на акция.

 Възможно е да се инвестират в части, т.е. на вноски. Ще има двадесет етапа на проекта и с всеки следващ етап отстъпката за закупуването на блок от акции ще намалее, затова е добре да инвестира  по навреме. Това производство ще нараства- такива са природните закони- модерното, патентованото да подменя старото, по ефектичното. За да ставаме българите по богати- не трябва да държим авоарите си в банките , а да ги влагаме в умните , иновативните пройзводства.   

Много по вечче ще научиш, ако искаш сигурна годишна „рента“ , ако изявиш желание на   в блога ми  на Лично съобщение, за да получиш линк  към  сайта, който очаква   инвеститори. За парите, които спестяваш в  банката трябва да плащаш такса, а тук  получаваш нарастваща рента.

Капитализмът- е възможност да управляваш авоарите си по начин- да печелиш от тях. За това всеки сам взема решение и да отделя според възможностите си  месечно по 10, 20, 50, и по вече  лева, по колкото може и това ще му се отплати. Ако ти не се погрижиш за себе си- няма кой да го направи.

Начинът на инвестиране чрез така нареченото „НАРОДНО ИНВЕСТИРАНЕ“ заслужава да се изучи и прилага и на български изобретения, а не изобретателите да отиват в  чужбина и чужда държава да печели от иновацията им, защитена с патенти. Нали всеки трети българин е висшист, а сред хората с висше образование най много са икономистите-  нужна е по голяма дързост, младите да се сдружават и да организират внедряването у нас, като привличат хората с авоари в банките ( имаме натрупани милиарди депозити) да купуват акции и да сбъдват българската мечта. Затова е нужен и навика, да се следи какво патентоват българските изобретатели. И в УНСС  и в МЕИ има сериозно пателтно обучение, а смелостта , дързостта е въпрос и на възпитание.  

Таблица с инвестиционните пакети: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TnCgeOpkjFjLgukSpbOc8SbNNs55LcdL0qkAOoMk6ms/edit?fbclid=IwAR1Pb-jcD818XvpfkSlPWYVI118IwAatXOEXCh3Ng_8vcwfL8ZZE2SvBs5w#gid=1413001669

Линк за регистрация:https://reg.solargroup.pro/gik747

 


 


Гласувай:
121. zaw12929 - За парите, които спестяваш в бан...
30.10.2018 04:16
За парите, които спестяваш в банката трябва да плащаш такса, а тук получаваш нарастваща рента. заслужава си: МОЖЕШ в блога ми- на Лично съобщение, за да получиш и линк към сайта, който очаква инвеститори. Едно грандиозно производство потегли успешно...
Когато имахме индустрия- България е държава, която изнася помпи, металорежещи машини, както и електродвигатели. Да сме достойни за постиженията на предците си и по революционен... и по технически дух, което дава доходи, които дават поминък на младите да остават в страната ни... Днес компютърната грамотност дава възможности за сдружаване- не само за протести- да искаме, а и за създаване възможности, каквито управляващите не могат- тяхно задължение са само комуникациите... Все пак сме в системата на неограничените възможности... само бедността неограничено нараства... от липса на дързост, да бъде... премахната... от младите умове връстници на Левски... и както са в чужбина... могат...
Преди войводите правели чети.... днес сдружения... дано поникват...да узреят!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 14529663
Постинги: 5609
Коментари: 13044
Гласове: 68533
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031