Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2019 15:12 - ОТ КОНГРЕСА: КРИТУКУВАЙТЕ СМЕЛО И СЕ ГОТВЕТЕ ЗА СЕЛО : БСП ОТИВА НА ПОПРАВИТЕЛНА СЕСИЯ НАЕСЕН! !
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 1419 Коментари: 7 Гласове:
13

Последна промяна: 20.06.2019 12:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 КОНГРЕС: ПРИ  ОБИЧАЙНА БЪЛГАРСКА АТМОСФЕРА- ДА ПАЗИМ НАЧАЛСТВОТО.  

След като две седмици в ефира слушахме всякакви страхове,   за оставката на Корнелия Нинова  любопитството  на хората бе широко задоволено. Вместо да слухтят за отзив или решение- на зрителите на БСТВ се представи възможност на бъдат в конгресната зала- конгресът се предаде наживо.

ВРАГОВЕ ЛИ СА СОЦИАЛИСТИТЕ,  КРИТИКУВАЛИ  МЕТОДИТЕ на  УПРАВЛЕНИЕ в БСП

Врагове, са критикуващите- наричани на конгреса опозиция. Защото казаха- ИЗБОРИТЕ НЕ СА ЗАГУБЕНИ, НО НЕ СА И СПЕЧЕЛЕНИ А по важно е не да губят време с преизбиране на лидера по нова проицедура, а да се започне подготовка за местните избори. Това може да съсипе БСП

Изказващите се делегати от свое име и на организациите изказваха  същото, но хвалейки лидера,  умоляваха го да   оттегли оставката- иначе ще се съсипе партията без този лидер. Не му изписвам името- да не получи главозамайване. Грешка на  т.н опозиция-  направи го пред други медии без  похвали, с  констатация- че без този лидер ще е по добре- за да не загубят следващите избори. Самият Бойко Борисов е уморен 10 години, ожида да му дадат почивка! Нямам усещането да стане. Смешно или ужасно- е споделено: Лидерката проучвала опита в други държави как да смачка вътрешната опозиция- а не, КАК СЕ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ?!  това с ужас чухме!.

  НЕДОМИСЛИЯ: Като НЕГЛИЖИРАХА  СТАНИШЕВ- НЕГЛИЖИРАХА БСП!

Защо нито една добра дума не се казвате  за Станишев- По добре мълчете! С ЕВРОДЕПУТАТСКАТА ЛИСТА, опоевестена от лидра  БСП СЕ ПРОСТРЕЛЯ В КРАКА   Аргументът „Президент на ПЕС и евродепутат не е задължителен!“- Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в заключително слово пред Националния съвет на партията...публикувано  във "Фейсбук" и   в социалната мрежа.  Така даде фалшив тон на членовете на БСП и симпатизантите. Управлението на Станишев през тези 30 години е най доброто- имаше 15 млрд инвестиции, 7-8 % ръст. Не му преписвайте грехове, когато го предлагате за кандидат!Има правила, а Вие сте обратни!

КРИТУКУВАЙТЕ СМЕЛО И СЕ ГОТВЕТЕ ЗА СЕЛО!

Молейки се на  ръководителката си да оттегли оставката изказващите се делагати пропускаха да посочат някоя от треските- грешките на лидера. Не пропускаха да заклеймят тези, които са си позволили да критикуват лидера, излизайки пред други медии.  Пред конгресно, посочвайки (справедливо) че процедурата, която предлага лидерът им не е адекватна на нуждите и на  държавата и най вече на партията, която трябва точно на избори да свали ГЕРБ от местната власт. Само Велислава Дърева се осмели да зададе въпроси, на които никой не отговори. Опозицията, която не разбрахме от кого се представлява според смели емоционални изказания е натикана в кюшето. Наричаха се другари и другарки и се разбра, че не желаят опозиция- точно, като Бойко Борисов. А нали опозиция винаги е нужна, за да не се допускат нередности. Човешко е да се греши-  приятелско е да ти посочат грешките. Нали са ни проглушили ушите, че социалистите са различни и макар с различни мнения- в крайна сметка са единни.  Това ли е единството?

ГОЛЯМАТА КОШНИЦА НА БСП ЗА  ЕВРОИЗБОРИ  ОСТАНА НАПОЛОВИНА ПРАЗНА

Изслушали вече всичко, няма как да не се досетим, че „номерът“  със оставката бе едно много хитро замислено мероприятие с всички подробности. Поводът защо е направена- неубедителен- някакви монополисти- че кой друг ще е виновен.  От подаване на оставката с всички подробности за спазване новия устав , така и с излъчване  За да бъде смачкана опозицията, която всъщност искаше честно да се кажат истинските факти. Да БСП прати на тези избориедин делегат по вече, но… не  предизвика предсчочни избори, за да спре корупционното управление, както обеща. Но аз като пенсионерка не само съм заинтересована от промяната.

 

ХОРАТА ЕСЕНТА ПАК НЯМА ДА ИЗЛЯЗАТ ДА ГЛАСУВАТ, АКО НЯМА НОВ СУБЕКТ

Избирателите искат БСП , дето се пъчи за най голяма опозиция на ГЕРБ- да  привлече  всяка  лява структура.  Да образува „ЛЯВ ОТЕЧЕСТВЕН СОЦИАЛЕН ТАНДЕМ“  (ЛОСТ)  срещу ГЕРБ. Имам в предвид не само АБВ,  „Движение 21; структурите на ; Движение Възраждане, на професорите на Александар Томов и даже ДПС, пенсионерските организации . Да седнат, да си разпределят кметствата- Един кмет на ЛОСТ срещу кандидата на ГЕРБ ( Защото сините, които са незначително малко- заради емиграцията на младите – ще се коалират с ГЕРБ- вече го направиха . Не може ГЕРБ да надделее ЛОСТ. Ако Нинова се готви за министър председател- нека раздели кметства с  всички леви. Много пъти чувах, как БСП (К Нинова ) изритала АБВ- неприемайки  предложенията им. Нали с тази либерална многопартийна система съсипахме държавата. Малко оставаме- да елиминираме противопоставянето- да обединим сили за градеж. Да преминем в нов етап на демокрация, която създава, за да си приберем емигрантите. Българи непрекъснато изобретяват важни, общозначими и нужни средства за промяна добруване на човечеството: биоразградима пластмаса;, учени от БАН и СУ създадоха батерията на бъдещето  ще бъде безопасна, евтина и безвредна за околната среда; и не е само това…  но,

За успокоение на Бойко Борисов ще отбележа- това Корнелия Нинова няма да го направи, защото иска да бъде най добрата вечна опозиция, Нека ме опровергае, но защо сега замени приеманет стратегия за местните( а може и парламентарни избори )  с оставка, която в същност е увековечаването и с един избор от всеки член на БСП За да продължи атаките, докато  я наричат „госпожа лъжа“  Да прави скандали , да реализира брифинги но за да управляваш- трябва да си във властта. затова поиска да бъде избрана от редовите членове.  После- няма сваляне  Защото БСП засега е „женско царство“ , а това е лишаване от мъжката сила и изобретателност.  Хитрините с оставките,  хвърляне вина върху Станишев ( които е бил Министър Председател )  не е случайна. Аз сигурно не съм права с този коментар, но така мислят обичновените хоора , пенсионерите искат увеличение на пенсиите, но до тук действията на лидера не сочат промяната, която ще го осигури. но защо не чухме на конгреса стратегия, за обединяване за изпълнение национална програма за развитие. Като се съберат в юмрука ЛОСТ левите- казано искащите социална държава лидери и електорат- ще  умножи ума, идеите, проектите, исканията пред ЕС за подкрепа най бедната държава. . Така   сплотеният ум на нацията ще се справи с актуалните национални задачи, даже и при масово гласуване и субсидията от 1 лев ще бъде достатъчна. Тогава на избори  ще отидат не 25, а 80-90%. Ако няма нов субект, като описания тук ЛОСТ, мъдрият избирател няма да отиде до урните. Умният ЛОСТ може да се справи, но без ЛОСТ- мъдрият електорат няма да се забърка да гласуива за нереформирани проектирали от либерални проекти на ЕС с цел- да се лутат държавите в омраза, вързани на „пазарната ясла“ на монополите- превърнали ни в беззащитна маса потребители на всякакви боклуци от ЕС- отт техника и най вече от храни!

ЩЕ СЕ ВЪРНА НА „СЛУЧАЯТ СТАНИШЕВ“ , (  подчертавам, аз не съм член на БСП ,  никога никъде не съм се срещала със Станишев, в изборите, които минаха бях НЕУТРАЛЕН НАБЛЮДАТЕЛ- С ПЪЛНОМОЩНО ПОДПИСАНО ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ЦИК!) Тук споделеното изразявам волята на пенсионери,  безработни- които искат промяна и съм неутрално толерантна!  Да Станишев е  една от треските на Нинова. Хората я поправиха  за Станишев два пъти и зае втора позиция като депутат  на ЕС. Тук ще кажа и в ЕВРОКОМ водещите да спрат да го заклеймяват. Правите и мечешка услуга!  Да изтъкват само пропуски и нито една добра дума. Спрете да оплювате Станишев- Вие Юлиан Вучков! Станишев като министър председател удвои пенсиите, даваше на всички по 150 лева празнични добавки!  Хвалбите, без приемане грешки никога, никому не са помогнали  Станишев  ЕДИНСТВЕН ОТ ЛИСТАТА на БЪЛГАРСКИТЕ ДЕПУТАТИ   Е БИЛ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ-   ДЯЛАН  КАМЪК  ИМА ПЕРСПЕКТИВА В ЕС , УСЛОВИЕ И ЗА ПО ВИСОКИ ПОСТОВЕ-  УМЕН СИ Е, КАТО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ_ УМНИ МЪЖЕ< КРАСИВИ ЖЕНИ. Вие, от  БСП, вие ВУЧКОВ:  какво искате в ЕС да се славим с 10 000 проститутки или с Председателя на втората по големина политическа формация! Мислете по прагматично: пийте студена или търпимо гореща вода с лимон- отмива омраза, завист и...дава здраве и дълголетие  Даже циганските гета имат чувство за общност- защитават се. Станишев-  това е Бълария в структурите на ЕС, където имаме нужда от подкрепа.  Описах, нрави, при които някои са по прави, други имат по малко право да  изказват мнението си. За Корнелия Нинова  критиката е помощ, коригиране отклонението от пътя към  социалната държава- цел на БСП!. Защото аз, всички пенсионери, бедни работещи, принудените да заминават на работа в чужбина го искат- искат НОВА БЪЛГАРИЯ и очакват БСП да го реализира! Оставка няма, а доверието ще се затвърди- не с ръкопляскане, а спечелени изборни резултати. И ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН!  НА ИНАТ МЕ ОПРОВЕРГАЙТЕ С ПОБЕДА!мислете за задачите си и казаните тук тежки думи да ви мотивират за усилена работа!
  ИМАМ И ДРУГА ПРИЧИНА ДА ИСКАМ  ПРЕЗ  1990   година НАПРАВИХ 23  ДНИ ГЛАДНА СТАЧКА- исках, да позволят на студентите да се явят на изпити?! Сега на ИЗПИТ Е РЪКОВОДСТВОТО НА БСП- на пролетната сесия ( избори)  криво ляво около тройката, ПОПРАВИТЕЛНИЯТ Е ЗА ЕСЕНТА!На 9 09 1944 бях на 5 години и помня голямото общо селско хоро. Винаги започваме с ентусиазъм, вяра , стигаме до плач, после нова надежда По доброто предстои и ще стане, ако го поискаме по вече от 80 %  Житото се  жъне и то при 80% восъчна зрялост-  иначе загубите са големи и с най скъпата западна техника.  

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:  преди 5 години ръцете ми се сковаваха зиме от ледената вода на чешмата- мивката, Бойлера от втори етаж замръзва- изпразваме го. Сложихме НАГРЕВАТЕЛ Делимано и ставите ми оздравяха. Вижте в Интернет, купете си- нагрява водата когато потече- ефективно, полезно. Аз съм потребител, а не продавач!  Купете си за здраве и дълголетие!

Нагревател за вода   27 Ревю(та) ID: 102367595 | SKU: 1000058120
 •  
 •  
 •  
Приближаване image
 • image
 • image
 • image
 • image
-20%

С нагревателя за вода Делимано си осигурявате до 60°С топла вода на мига, спестявайки време, енергия и вода, без да е необходимо да имате централно отопление у дома.

 • Затопляте чешмяна вода на мига
 • Без необходимост да имате бойлер или централно отопление
 • Регулиране на температурата
 • Спестявате време и пари
 • Елегантен дизайн за вашата кухня
 • Лесно и бързо сглобяване
 • Стандартно прикрепяне
 • Мощност: 3KW

Вижте инструкции за използване на нагревател за вода тук

   

Редовна цена: 99,90 лв.

Специална цена: 79,90 лв.

   
 • Детайли за продукта
 • Техническа информация
Топла вода само за 5 секунди с Нагревател за вода Делимано

Страхотно е да имате топла вода по всяко време на деня, нали? А какво ще кажете тя да тръгва на мига, без да се налага да чакате бойлера да я сгрее? С нагревател за вода Делимано получавате топла вода само след 5 секунди. Край на чакането! Вече ще имате топла вода за кафе, чай или супи на часа - по-бързо и по-евтино! Можете да инсталирате нагревателя в кухнята или банята.

УПЪТВАНИЯ ЗА ИНСТАЛИРАНЕ МОЖЕ ДА СВАЛИТЕ ОТ ТУК

Елегантен дизайн в кухнята ви

Освен че получавате топла вода на мига, с нагревател за вода Делимано получавате стилен уред, който ще допълва идеално вашата кухня или баня. Дизайнът на нагревателния уред е стилен: бяла пластмаса, комбинирана с метални детайли за повече удобство и елегантност в кухнята. Инсталира се бързо и стабилно на умивалника; има удобна дръжка за лесно придвижване напред или назад за лесно регулиране на температурата.

image Затопляне на чешмяна вода начаса

Улеснете живота си, вземете нагревател за вода Делимано и затопляйки водата на момента. С него спестявате време, енергия и вода, която иначе изтича от тръбата. Делимано нагревател за вода намира много приложения в кухнята и е незаменим за ежедневието.

image Стилен и практичен аксесоар за всяка модерна кухня

За да използвате нагревател за вода на Делимано, не е нужно да имате бойлери или централна отоплителна система. Нагревателят пасва идеално на всяка модерна кухня. С него лесно може да регулирате температурата на водата

image Напълно автоматичен контрол на нагряването

Уредът е с изцяло автоматичен контрол на нагряването, комбиниран с лесен монтаж, благодарение на стандартната спираловидна резба на нагревателя. Няма да имате никакви проблеми при поставянето или поддържането му. Интелигентно и практично решение, с което пестите пари, енергия и ценна вода.

  image Практично решение, с което спестявате време и пари
 • Затопляте чешмяна вода на мига
 • Без нужда от бойлер или централно отопление
 • Напълно замества смесителната батерия
 • Загрявате само толкова вода, колкото ползвате
 • За мивки с хоризонтален монтаж на плот
 • Регулиране на температурата
 • Без загуба на енергия и вода по тръбите
 • Спестявате време и пари
 • Елегантен дизайн за вашата кухня, баня, вила, гараж
 • Лесно и бързо сглобяване и монтиране
 • Стандартно прикрепяне
image Практично решение, с което спестявате време и пари

Забравете за досадното чакане водата да се сгрее. С Делимано нагревател за вода разполагате с топла вода, винаги когато ви потрябва - буквално за секунди. Нагревателят за вода Делимано загрява водата директно, още докато преминава през него.

 • Пести вода

  Обикновените нагреватели за вода (поточни бойлери) хабят много вода по тръбите, докато загряват. Нагревателят за вода на Делимано загрява водата директно още докато преминава през него. Така нищо не се губи по тръбите.

  image
 • Пести енергия

  Нагревателят за вода на Делимано работи по специален начин, като загрява само толкова вода, колкото е необходимо и не губи енергия и вода по тръбите.

  image
 • Пести време и пари

  Получавате гореща вода за 5 секунди и пестите много време и пари. Без чакане водата да загрее.

  image
За всеки, който:
 • Търси иновативно решение, за да спести време, вода и енергия
 • Търси автоматична система за бързо затопляне на водата, лесна за инсталиране
 • Търси лесно сглобяем нагревател за вода
 • image
 • image
 • image
 • image
Технически характеристики:
 • Материал: пластмаса, метал
 • Волтаж: 220-240V/50 Hz
 • Мощност: 3KW
 • Налягане по време на работа : 0.04-0.6MPa
 • Размери: 125 x 70 мм.
 • Тегло: 772 гр.
 • Воден капацитет: 1.5 – 2 литра/минута
 • Защита от влажност/ степен на водоустойчивост: IPX4
 • Диаметър на водния кран: 24 мм.
 • Нарез за прикрепяне: вход g1/2, изход M20*1
 • Диаметър на входно отвърстие: 21.8 mm, изходно отвърстие 20 mm
 • Водно налягане: 8kg - 0Mpa по време на работа
 • Дължина на кабела: 1 м
 • 2 години гаранция
image

 

Препоръчано за теб: image Дигитален нагревател за вода Про Делимано   139,90 лв. Виж продукта image Ровус Виктор Вак Ровус Подарък   240,00 лв. Виж продукта image Спрей моп комплект подложки Ровус   14,90 лв. Виж продукта image Топ Шоп Софа Сейвър Top Shop   64,90 лв. Виж продукта - 43% image Ровус Спрей Клийнър Ровус

Редовна цена: 69,90 лв.

Цена: 39,90 лв.

Виж продукта Клиентско мнение 10 Оценка(и)

4,85

 

27 Ревю(та)

 
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. Next
 

Еvelyn

www.topshop.bg

26.06.2018

  Моля за мнение Кой модел е за предпочитане - този или дигиталният?

Нямам

www.topshop.bg

15.12.2017

  Отличен Много съм доволен. ползва го от 2години

ПЕТЪР

www.topshop.bg

21.02.2017

  СУПЕР МНОГО Е ДОБЪР

Делимано

www.topshop.bg

30.01.2017

  Делимано Мнението ми за продукта е добро. Използвам го от скоро. Голямо улеснение е за всеки дом. Благодаря.

FreyaJovi

www.topshop.bg

30.01.2017

  Делимано нагревател за вода Вряла вода за секунди!

Moni

www.topshop.bg

30.01.2017

  Delimano nagrevatel Straxoten nagrevatel delimano

Moni

www.topshop.bg

30.01.2017

  delimano nagrevatel Straxoten e i olesnqva jenite delimano

Любо

www.topshop.bg

30.01.2017

    Уреда изглежда много добре,но мисля че за електрически уред е необходимо да се съобщи и неговата елхарактеристика като:на колко волта ел.напрежение работи;каква мощност консумира и каква защита притежава.

Rendy

www.topshop.bg

30.01.2017

    Уреда е страхотен, много съм доволна :)

в а и

www.topshop.bg

30.01.2017

    супер е и много икономичен сметката ми за ток падна на половина  
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. Next
 •   Възможности за плащане в зависимост от твоите нужди Можеш да платиш он-лайн чрез кредитна карта, на лизинг с до 36 месечни вноски или при получаване на продукта.
 •   100% гаранция Ако по някаква причина не си напълно удовлетворен от продукта, който си поръчал, можеш да го върнеш съгласно условията в документите, придружаващи продукта.
 •   Обади ни се За доставка, отказ от поръчка, гаранции, сервиз и оплаквания: 02/80 843 55
 •   Сигурност Заплащане при доставката, без риск от злоупотреба с твоята кредитна карта. Ние гарантираме пълна конфиденциалност на твоите лични данни.
Top Shop България

Продукти за дома, фитнес уреди, масажори, колата и градината, продукти за отслабване, красота и грижа за добър външен вид. Всичко това и още много само в онлайн магазина на Топ Шоп.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.

Регистрирайте се за нашия бюлетин         Информация:
 • Кариери
 • Общи условия
 • Съобщение за промяна в Общите условия на Студио Модерна
 • 100% сигурност на поръчката!
 • Условия за покупка
 • Политика на поверителност
 • Виж повече
Въпроси:
 • Магазини
 • Контакти
 • Често задавани въпроси
 • Как да използваме кодове за отстъпка
 • Как да поръчам онлайн
Друга информация:
 • Клуб 5*
 • Информация за Студио Модерна България ЕООД
 • Информация за Топ шоп
 • Информация за Kosmodisk
Съдържание:
 • Ръководства
 • Статии
 • Видео
 • Каталог
 •  
 •  
 •  
 •  
 • image

Онлайн телешоп Тop Shop:

Студио Модерна България, София 1750, бул. Цариградско Шосе 40, бизнес сграда "Европарк", 02/ 80 843 55

 

Top Shop | Dormeo | Delimano | Walkmaxx | Rovus

© Studio Moderna 2019 ТОЗИ УЕБ САЙТ ИЗПОЛЗВА БИСКВИТКИ, ЗА ДА СМЕ СИГУРНИ, ЧЕ ПОЛУЧАВАШ НАЙ-ДОБРОТО ПРЕЖИВЯВАНЕ.

Този уебсайт използва бисквитки. Разглеждайки сайта, се съгласяваш с използването на бисквитки.

Научи повече


Гласувай:
13
01. zaw12929 - Дадох мнения и на синяята българска ...
18.06.2019 15:55
Дадох мнения и на синяята българска политическа аудитория- това с видеата, а най лекото, което те вещаят
Това е мнение, ако Вашето е друго- напишете го- без нападки. Няма да ръкопляскам, но ще го приема. Всякакви нападки- ИУЗТРИВАМ! У М Н А Т А!
цитирай
2. zaw12929 - Русофоби и русофили- да защитим България с развитие на икономиката!
18.06.2019 16:47
Споко за мненията от видеата- нали те гърмят из бубличното ни интернет пространствоАко мислят, че Русия не е освободител- ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ! Заплахата Русия- за България!
цитирай
3. kvg55 - zaw12929,
18.06.2019 17:03
За 15 години Станишев спечели един път избори - когато управлява троегъзата коалиция. Срещу ГЕРБ винаги губеше, което стана нарицателно. Станишев направи БСП опортюнистична и буржоазна партия. С котерията АБВ БСП няма работа да се коалира.
цитирай
4. zaw12929 - Не знам, какво е да изпитваш омраза, но това съсипва държавата ни
19.06.2019 14:05
kvg55 написа:
За 15 години Станишев спечели един път избори - когато управлява троегъзата коалиция. Срещу ГЕРБ винаги губеше, което стана нарицателно. Станишев направи БСП опортюнистична и буржоазна партия. С котерията АБВ БСП няма работа да се коалира.

Мисля, трябва да намерим сили хората, които искат развитие на България, а само 20 години си хвърляме упреци заради външни сили и те се възползваха и ни поробиха... С омраза ще закрием държавата България
Вие правите адекватни оценки- вие напишете как виждате БСП след месните избори. По важно е как виждате България, което аз не засегнах , но не искам вие да се огорчавате. По доброто винаги предстой! Иска се съгласие , а сме далеч- видеата също го показват... Докога ще се влачим?!
цитирай
5. zaw12929 - какво искате в ЕС да се славим с 10 000 проститутки или с Председателя на втората по големина политическа формация!
20.06.2019 11:29
kvg55 написа:
За 15 години Станишев спечели един път избори - когато управлява троегъзата коалиция. Срещу ГЕРБ винаги губеше, което стана нарицателно. Станишев направи БСП опортюнистична и буржоазна партия. С котерията АБВ БСП няма работа да се коалира.

цитирай
6. zaw12929 - ВРЕМЕНА И НРАВИ: Баменото семе не ...
20.06.2019 12:31
ВРЕМЕНА И НРАВИ: Баменото семе не поникна- събрано от купено семе- не никне, ако никне не цъфти, ако съфти не дава семе, ако има семе то е негодно. Наподобава на демократичният ни живот!
цитирай
7. zaw12929 - От турсия сериал: Които мълчат пред ...
20.06.2019 12:53
От турсия сериал: Които мълчат пред неправдата са най виновни. Неотиването на избори е най грозното мълчание
Така с очакване друг да го направи- ГУБИМ СИ ДЪРЖАВАТА>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11803912
Постинги: 5377
Коментари: 12222
Гласове: 61720
Архив
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31