Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2019 20:53 - МУЗИКА< ХУМОР< ИСТИНСКА ЖУРНАЛИСТИКА- ТРИТЕ СТЪЛБА
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 696 Коментари: 9 Гласове:
12

Последна промяна: 25.12.2019 21:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ОТ Слави Трифонов от Уикипедия, свободната енциклопедия Направо към навигацията Направо към търсенето
Станислав Трифонов
image
Информация
Роден Станислав Трифонов 18 октомври 1966 г. (53 г.) Плевен, Народна република България
Стил поп, народна музика, етно рок
Инструменти виола, пиано, дайре
Глас баритон
Активност 1989 –
Музикален издател Камен Во. Студио, БМК, Седем-осми
Свързани изпълнители Ку-ку бенд, Евгени Димитров – Маестрото, Годжи, Цветан Недялков, Борис Солтарийски, Нели Петкова, Цветелина Грахич, Лилия Стефанова, Десислава Добрева, Алекс Раева, Нина Николина, Калин Вельов, Сашо Роман, Люси, Софи Маринова, Антик, Невена Цонева, Миро, Криско
Уебсайт Официален сайт на „Шоуто на Слави“ Страница в IMDb
Дискография на Слави Трифонов с Ку-Ку бенд
Издания
Студийни албуми 22
Компилации 2
Музикални видеоклипове 54

Станисла̀в То̀доров Трѝфонов (познат и като Слави Трифонов) e български певец, телевизионен водещ и продуцент.

Името му се свързва най-често с ТВ предаванията „Ку-ку“, „Каналето“, „Хъшове“, „Шоуто на Слави“, „Вечерното шоу на Слави Трифонов“, също с музикалната групата „Ку-Ку бенд“ и собствената му телевизия 7/8 TV.

ПЪТЯТ НА УСПЕХА НАГЛЕДНО: СТРЪМНИНА,A   ЗА АВТОМОБИЛА- ПИТАЙ МЕН , ОЩЕ ПО     ИНТЕРЕСНА Е ЗАПЛАТАТА








Гласувай:
12
0



1. zaw12929 - A ЗА АВТОМОБИЛА- ПИТАЙ МЕН, ОЩЕ ПО ...
21.12.2019 21:03
A ЗА АВТОМОБИЛА- ПИТАЙ МЕН , ОЩЕ ПО ИНТЕРЕСНА Е ЗАПЛАТАТА

НА ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ запитай и ще ти отговорят- работа и депутатска заплата
цитирай
2. zaw12929 - СЛАВИ С КОСТЮМ И ВРАТОВРЪЗКА- ПИШЕ ...
21.12.2019 21:09
СЛАВИ С КОСТЮМ И ВРАТОВРЪЗКА- ПИШЕ ГЕРМАНСКО ИЗДАНИЕ- има си българска опашка. До сега и в БТВ Слави, хората от бенда не са били с плажен дрескот- кога като българи ще спрем да подклаждаме казаните на ада, като се опитваме да превърнем и държавата си в АД!
Стига злоба и омраза!
цитирай
3. zaw12929 - 2000 – 2019 г. : „Шоуто на Слави“ ...
21.12.2019 21:43
2000 – 2019 г.: „Шоуто на Слави“

След стартирането на първата частна национална телевизия в страната bTV, Слави Трифонов знае, а и чака тогавашният изпълнителен директор Светлана Василева да му звънне за предложение за предаване[7]. Това се случва и, след подписан договор, на 27 ноември 2000 г. от 22:30 часа е излъчено първото издание на първото всекидневно вечерно телевизионно шоу в България – „Шоуто на Слави“. Предаването се излъчва всеки делничен ден отново от зала 12 на НДК, където се намират студията на частната телевизия и до днес. Част от публиката на първото издание са изпълнителните директори Светлана Василева и Албърт Парсънс.[7] От стартирането си предаването се превръща в рейтингов водач като в първите години събира пред екраните всекидневно между два и три милиона зрители. „Шоуто на Слави“ трайно разширява праймтайма на bTV до 23:30 часа [8].

Характерна особеност на предаването са коментарите на водещия върху актуални теми от деня, тяхната музикална интерпретация на живо между водещия и „Ку-ку бенд“, както и мнението по тези теми на специалните гости на шоуто. Гости на Трифонов в предаването с над 15-годишна история са били най-различни популярни (и не само) личности. [9] Като наследство от студентските предавания, в „Шоуто на Слави“ остава силната политическа сатира и критика.

Изпълнителен продуцент на „Шоуто на Слави“ е продуцентска къща „Седем-осми“ АД (изписвана като Седем-осми или Seven-Eight Production), където до май 2008 година негов съдружник е Росен Петров. Компанията продуцира основно за bTV на bTV Media Group. Освен „Шоуто на Слави“ през годините „Седем-осми“ реализира много други световни формати за телевизията като „Красавицата и отличникът“ (The Beauty and the Geek), „Survivor BG“ (Survivor), „Music Idol 1“ (Idols), „Dancing Stars 2“ (Dancing with the Stars), „Гласът на България“ (The voice of...), „Младост 5“ (Stillestra&#223;e) и други. Като част от „Шоуто на Слави“ се реализират множество риалити конкурси, рубрики и други проекти, както и два мини-сериала – „Къде е батко?“ и „Ракия Sunrise“. Единственото предаване на компанията, което не се е излъчвало по bTV, е музикалното риалити шоу по собствена идея „Пей с мен“, излъчило се по конкурентната Нова телевизия през пролетта на 2008 година.

На 6 май 2019 г. Слави Трифонов обявява, че последното предаване на „Шоуто на Слави“ ще бъде на 31 юли 2019 г. „Седем-осми“ сама е отказала да поднови договора си с bTV Media Group, въпреки поканата на телевизията за преподписване на договора. В последното 4176-о излъчване на вечерното ток шоу Трифонов обявява, че „от дълго време не се чувства част от медийната среда“ и затова, ще започне нов телевизионен продукт – „Седем-осми“, както и на политически проект на име „Няма такава държава“.[10]
цитирай
4. zaw12929 - ЗА ТЕЗИ КОЙТО СА СПАЛИ ИНФОРМАЦИЯ
21.12.2019 21:46
2019 г. – : „7/8 ТВ“ и „Вечерното шоу на Слави Трифонов“
С края на „Шоуто на Слави“ е обявен и телевизионният продукт „Седем-осми“, който запазва екипът на продуцентската компания на Слави Трифонов. В последното предаване по bTV става ясно и че телевизия „Седем-осми“ стартира след 15 септември 2019 г., а девизът е „Силата е в истината!“. Впоследствие става ясно, че новият проект ще е национална кабелна телевизия, която стилизирано ще се изписва „7/8 ТВ“ и ще стартира на 4 ноември в 19:00 часа с 5-часова програма. Каналът наследява лиценза на регионалната ТВ „Стара Загора“, която е закупена от Трифонов, а в ръководството &#1117; са хората от управата на продуцентската компания „Седем-осми“ – Евгени Димитров – Маестрото, Ася Тодорова и Диана Младенова.[11] Всички продукции ще се произвеждат от екипа на продуцентската компания на Трифонов, а той ще бъде водещ на ново ежедневно ток шоу – „Вечерното шоу на Слави Трифонов“, което ще се излъчва всеки делник в 22:00 часа.
цитирай
5. zaw12929 - Дискография Основна статия: ...
21.12.2019 21:48
Дискография

Основна статия: Дискография на Слави Трифонов с Ку-Ку бенд

Ръгай чушки в боба (1993)
Шат на патката главата (1994)
Roma TV (1994)
Жълта книжка (1995)
Хъшове (1996)
Каналето – The best (1997)
Едно Ферари с цвят червен (1997)
Франция, здравей (1998)
Девети трагичен (1998)
Вавилон (1998 – 1999)
Няма не искам (1999)
Часът на бенда (2000)
Новите варвари (2001)
The best (2002)
Vox populi (2002)
Prima патриот (2004)
И оркестъра да свири (2005)
Ние продължаваме (2007)
No mercy (2008)
Македония (2010)
Един от многото (2012)
Има такъв народ (2017)
Песни за българи (2018)

цитирай
6. zaw12929 - Ако ви представя гостите?! Тази ...
21.12.2019 22:05
Ако ви представя гостите?! Тази България на творците ще пребъде
цитирай
7. jupel - https://www.youtube.com/watch?v=IyeVL4XbG1c
22.12.2019 11:17
А тази окраде интернета и нощем си брои стихосбирките ако изобщо това са стихове!
цитирай
8. zaw12929 - С голямото ми уважение към Вас : тук няма мнмясто за нападки
22.12.2019 13:07
jupel написа:
А тази окраде интернета и нощем си брои стихосбирките ако изобщо това са стихове!

КРАЖБИТЕ СЕ РЕШАВАТ В ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ< А НЕ ТУК
цитирай
9. zaw12929 - ПЪТЯТ НА УСПЕХА- СТРЪМНИН С ДВЕ П...
24.12.2019 06:05
ПЪТЯТ НА УСПЕХА- СТРЪМНИН С ДВЕ ПОСОКИ НАПРЕД_ НАГОРЕ УМЪТ ТЕ ВОДИ ; СПРЕШ ЛИ- НАДОЛУ - ГРАВИТАЦИЯТА ТЕ ТЕГЛИ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11272416
Постинги: 5293
Коментари: 11757
Гласове: 59705
Архив
Календар
«  Октомври, 2020  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031