Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2012 02:23 - Предпазване и Лечение от рак- причина втора за смъртността на българите...
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 11630 Коментари: 5 Гласове:
8

Последна промяна: 23.10.2017 07:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 БОНУСЪТ ЗА ТЕБ, ЗА ТВОИ ПОЗНАТИ И БЛИЗКИ не е в пари а в здраве и дълголетие!  Грижи се да се здрав!!

 Ако ВИЕ СТЕ БОЛЕН ИЛИ ИМАТЕБ  БЛИЗЪК имате болен от рак, високо кръвно, диабет, камъни в бъбреците-  ПИШЕТЕ  В БЛОГА НА ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ-  ПРАТЕТЕ МИ ИМЕЙЛ ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ СЪВЕТ, УКАЗАНИЯ, ДАЖЕ ЛЕЧЕБНИ БИЛКИ, АКО ТАКИВА НЯМАТЕ В ДОМА СИ ( ЗАЩОТО НАШАТА ХРАНА Е НАШЕТО ЛЕЧЕНИЕ- ТЯ НИ РАЗБОЛЯВА , ПРЕДПАЗВА И ПРЕМАХВА БОЛЕСТИТЕ)   П И Ш Е Т Е  МИ   С Е Г А !
   Ето какво  лечение препоръчаха : ЧИСТ ЛИМОНОВ СОК  1 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ ВСЕКИ ДЕН, КАТО  МУ се ДОБАВИ  КАФЯНА ЛЪЖИЧКА СОДА БИКАРБОНАТ-( сода за пити- всяка кухня има сода)   Без содата няма ефект. Без лимон също! Лекува сместта : лимонов сок, лимона- нецеден даже със  сода, приготвена, изпита, а не престояла. Парче лимон може да стои, но сложите ли му содата и шупне, пии, гълтай, не се мръщи! Пий за здраве, нещо полезно, безвредно, което лекува много тежки коварни в талото ти в кръвоносните съдове спотаени "врагове" на тялото и живота ти!               Лимонът е вълшебен плод, който има способността да убива раковите клетки. Когато содата  е неутрализирала  киселината му 

Лимонено- содената смес, която поглъщате докато спира  да шупти е  10 000 пъти по-силна от химиотерапия. Ако имате ракови клетки  , ако сте имали, ако имате разсейки - тя действа.  Защо не са ви казали ?!  Защото има организации, индустрии, които нямат интерес да знаем за чудните качества на лимонения цяр- която прилага все по скъпи, все по мъчителни методи , докато експериминтира...  печели... В света на пазара , на единствената цел- парите. 

Ако твоята цел е здраве- научи този важен цяр за здрави, болни и най тежко болни, защото е безплатен, безвреен, не те ангажира да стоиш пред лекарски кабинети за рецепти, за които "плащаш" часове чакане в задушни болнични коридори. 

За това, от сега нататък можете да помогнете на приятел, който има нужда, като разпространите това знание - трябва да се пие сок от лимон с малко сода бикарбонат за предотвратяване заболяването.

Без захар или подсладители, вкусът е приятен – натурална лимонада.
  Ако не ви допада, не се отказвайте- приемете го, като по малкото зло, което ви осигурява здраве и дълголетие...  за болните:  не предизвиква ужасните ефекти от химиотерапията. И ако можете:  засадете си едно лимоново дръвче. То вирее и в стая. Ще действа като освежител.  Всички му части са полезни.


Хора умират докато тази тайна се пази внимателно, за да не бъдат поставени в рискове печалбите на големите корпорации.


Има диети с лимон за отслабване. Това приложение на лимона няма такава цел и действие.  

Лимонът, този жълто оцветен плод сакъш казва:
"Не ме отминавай! Внимание!!! Аз ще те спася от двете най големи опасности -  болестите на кръвоносната система  и рака, за да си здрав и доживееш 100 години!"

Лимонът има силен анти – канцерогенен ефект. Освен това има много други свойства. Има много силен ефект върху кисти и тумори. Този плод лекува от рак, тестван е за всички видове рак ,  ако му се добави бикарбонат - защото  се променя стойността на рН на тялото. 

Лимонът притежава много силен анти - микробен ефект с много широк спектър на действие против бактериални инфекции и гъбички – те обикновено живеят на места с висока киселинност.

 
Добавения  бикарбонат към вашият Лимонов сок вие ще промените стойността на рН на тялото към алкална, каквато в същност трябва да бъде, за да сте здрави. Лимонът е ефикасен срещу вътрешни паразити и червеи, регулира високо кръвно налягане и е Антидепресант, намалява стреса и нервните разстройства.


Интерес представлява източника на тази информация: идва от един от най – големите производители на лекарства, който казва, че след повече от 20 лабораторни тестове, извършени от 1970 до сега данните сочат че:

Лимонът унищожава злокачествените клетки на рака: на  дебелото черво, гърдите, простатата, бял дроб панкреас...

Вещества от тази смес, която всеки може сам да си приготви забавят растежа на раковите клетки и оказват 10 000 пъти по-добър ефект от продукти като Adriamycin, химиотерапия, и наркотичните продукти, които се използват обикновено в света.

И това, което е още по - изненадващо: този вид лечение, с екстракт от лимон и бикарбонат, унищожава само  ракови клетки и не засяга здравите клетки.

 Предпазване и Лечение  от рак:

Профилактично: прави го няколко пъти годишно. Лятото ни предпазват консумираните пресни домати.

Ако имате диагноза рак, започнете 2- 3  пъти седмично, за да учудите и докторите, че раковите ви клетки са изчезнали
 
Ако имате вече разсейки,  не губете надежда : ако другите считат, че вече е краят, започнете упорито да го прилагате всеки ден- един лимон за 2- дни. Вярата е много важен ускорител: да вярваш в твоя Бог- Христос или Аллах докато преглъщаш всеки път се моли Богу с най краткото: "Боже,  помогни, спаси ме!" има чудеса, които всеки може да види да отгледа своето столетие! Повявай, за да стане! Ще стане!! То е в твои ръце да се предпазиш здрав или да се избавиш от раковия ужас! Науи и други хора да го правят!  
Вижте по темата 
http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2012/04/blog-post_04.html
От екипа на блога 04 април 2012, сряда ЛЕЧЕНИЕ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАК СЪС СОДА БИКАРБОНАТ доказано на практика от: image                             д-р Tullio Simoncini   image                                д-р ROBERT O. YOUNG image                                    д-р Herman Aihara image                                       д-р Keiichi Morisihita   image                                  д-р Sang Whang   image                            д-р Lloyd Jenkins
Воден от подигравателно, ехидно
отношение към съвременните методи, с които ортодоксалната медицина “лекува” редица болести, в това число и рак, се заех и направих един малък превод по темата за лечението на рака.Направих проверка в българските страници и видях, че темата е засегната отгоре-отгоре, що се отнася до метода ,за който ще стане дума по- долу.Никакви точни мнения, нито  конкретни  дадени рецепти.Писано е като някакво шоу за сеир на хората.Сякаш, онези които са болни им е до сеири и любопитни факти?!...Така,че освен превода от директния сайт на лекарите, направих и специално проучване какви са точно методите на лечение-точно и конкретно.Така ,че са описани както са в оригиналния сайт.

 Гласувай:
8
01. homeopathydaniela - лечение с лимон и сода
29.06.2012 07:12
Когато се публикуват подобни рецепти за изцеление,особено на рак,трябва да се цитират и случаите,които сте излекували,случаите на болни с рак и с метастази.При колко пациенти успяхте да излекувате рака и да премахнете метастазите?
цитирай
2. анонимен - Относно рак и сода бикарбонат
29.06.2012 12:39
http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2012/04/blog-post_04.html
цитирай
3. zaw12929 - Благодаря, прочетох!
29.06.2012 20:35
анонимен написа:
http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2012/04/blog-post_04.html

цитирай
4. анонимен - Лъжат!!!
29.06.2012 22:07
Аз се излекувах от рак на червата само с вода,по българския метод.
Наливам си вода в чаша 1/3 и я гледам и мисленно се обръщам към нея -наливам си чиста и животворна вода.Оставям я до мене и на сутринта я пия с мисълта -пия чиста и животворна вода.Бавно но сигурно.Действието и е широкоспектърно, за голям сегмент болести.През останалото време пия ли вода я гледам и мислянно се обръщам към нея-пия чиста и животворна вода.Невероятно е ,усеща се как тялото се лекува от всичко.Това е старо българско знание и е само за българи!!!
цитирай
5. zaw12929 - Много добър опит!!!
02.07.2012 22:35
анонимен написа:
Аз се излекувах от рак на червата само с вода,по българския метод.
Наливам си вода в чаша 1/3 и я гледам и мисленно се обръщам към нея -наливам си чиста и животворна вода.Оставям я до мене и на сутринта я пия с мисълта -пия чиста и животворна вода.Бавно но сигурно.Действието и е широкоспектърно, за голям сегмент болести.През останалото време пия ли вода я гледам и мислянно се обръщам към нея-пия чиста и животворна вода.Невероятно е ,усеща се как тялото се лекува от всичко.Това е старо българско знание и е само за българи!!!


Съществена част от условието да сме здраве да пием чиста вода. Лимонада. сокове са пълни а вредности- канцврогенни
Трябва да пием вода много преди и след ядене. Пиенето на вода по време на ядене, особено при храни които се усвояват бавно ги задържа в червата и в крайна сметка те... загниват, трупат непоправими за здравето ни боклуци и няма спасение... По време на ядене не трябва да се нервим, при което злъчката ни изсипва отрова директно в храната...
Здравето ни зависи от това какво ядем, как ядем и от пиенето на вода, която е незаменима за здравето. Ако децата не пият достатъчно вода всеки ден- не могат да развият умствените си способности, а възрастните оглупяват.
Водата ни дава здраве и дълголетие... Пийте гореща водата, всеки път, когато можете!
Сода бикарбонат с гореща вода или мляко е най универсалното лекарство за предпазване и лекуване:
1. Профилактика и лечение на рак.; 2. Лечение на алкохолизъм; 3. Отвикване от цигарите.; 4. Лечение на всички видове наркомания и токсикомания.
5. Изчистване от олово, кадмий, живак, талий, барий, бисмут и други тежки метали в организма.
6. Извеждане на радиоактивните изотопи от организма, профилактика на радиоактивното заразяване.
7. Извличане и разтваряне на вредните натрупвания в ставите, гръбначния стълб, камъни в жлъчката и бъбреците, т.е. лечение на радикулитите, остеохондрозата, полиартритите, подаграта, ревматизма, бъбречно-каменната болест, жлъчните камъни, разтваряне камъчетата в черния дроб, жлъчните канали, стомаха и бъбреците.
8. Прочистване на организма за подсилване на вниманието, съсредоточеността, равновесието и растежа на неуравновесените деца.
9. Прочистване на организма от отрови, отработени при яд, злоба, ненавист, завист, съмнения, недоволства и други вредни чувства и мисли на човека
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11809731
Постинги: 5377
Коментари: 12222
Гласове: 61731
Архив
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31