Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2013 05:16 - КОГА МЕДИИТЕ ЩЕ СПРАТ ДА ОРГАНИЗИРАТ НАСИЛСТВЕНО СВАЛЯНЕ НА ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 1470 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 14.10.2013 06:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
КАК ИНАЧЕ ДА СЕ ОПРЕДЕЛИ, ЧЕ МЕДИЙТЕ:    1.   ПО 100 ПЪТИ НА ДЕН НИ ПОКАЗВАТ НЕЗАКОННИ ПРОТЕСТИРАЩИ, КОИТО НЕ ПРОСТО ПРИЗОВАВАТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА, А ГО ОБВИНЯВАТ, КАТО ГЛАВЕН ПРОКУРОР ЧЕ НЕ ГО Е СТОРИЛ, нападат го по всички места, където се появи, къде пише, че това е законен протест, а не тероризъм , толериран от медиите, които бързат да покажат терористите, техните противозаконни плакати "Оставка!" и се превръщат в сериини продуценти на над 100 серийнийна продукция с въпроса, които занимава сямо тях и е тяхна цел" Кога правителството ще подаде оставка!! ЗАТОВА ГО ПРЕДСТАВЯТ, КАТО НЕГОДНО ДА УПРАВЛЯВА, САМО ПРЕЗ ОЧИТЕ НА ГЕРБ  НА "РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК"  . СЪЩОТО Е И С РАБОТАТА НА ПАРЛАМЕНТА- ЦИРКОВЕТЕ НА ГЕРБ СЕ ПОРЕДСТАВЯТ, КАТО ДЕЙСТВИЕ НА БСП, ДПС И АТАКА. ПРАВЯТ СЕ, ЧЕ НЕРАЗБИРАТ ПРОТИВОЗАКОННИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА ГЕРБ, ЩОМ СА В СЪЩАТА ПОСОКА НА ЦЕЛТА ИМ - В ПОЛЗА НА ЧУЖДИ СИЛИ- ДА СЕ УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИЯ, ДКАТО СЕ ОГРАБВА, ЗАТОВА ТРЯБВА ДА Е В ПЕРМАНЕНТНА КРИЗА...
  
   2. НЕ ПОКАЗВАТ РЕШЕНИЯТА НА  ПАРЛАМЕНТА  И НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ИЛИ АКО ГО ПРАВЯТ, ТО Е КАТО КОМЕНТАР НА ПРОТИВНИЦИТЕ МУ, КОИТО  ГИ ПОКАЗВАТ, КАТО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ЗА  ДА ИЗТРИВАТ ВСИЧКО ПОЛОЖИТЕЛНО. ЗА ДА МАНИПУЛИРАТ ВСЕ С ГЛАВНАТА СИ ЦЕЛ- СВАЛЯНЕ  УПРАВЛЕНИЕ ЗАКОННО ИЗБРАНО НА 12 МАЙ 2013
  
3. ПО ЕКРАНИТЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА НИ ЗАНИМАВА ПРОВАЛИЛИЯТ СЕ ПРЕМИЕР БОРИСОВ С ОБВИНЕНИЯ КЪМ СТАНИЧЕВ, КАК ВОДИ ДЪРЖАВАТА КЪМ ФАЛИТ С ЛЪЖИ ИНСИНУЯЦИИ И КОГАТО ТЕ СЕ ОПРОВЕРГАВАТ ДОРИ ОТ БРюКСЕЛ, МЕДИИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ ИЗЛЪЧВАТ "ДОВОДИТЕ" НА "ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ" БОЙКО.  и ТАКА :

знаем, какво мислят американците за  богатите... , И ЗА  бедните,   ЧЕ  са ... глупави и затова са бедни... затова  днес протестиращите, които  ТВЪРДЯТ, ЧЕ нямат проблем , богати са, красиви и умни, - ПОЛУЧАВАТ ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ, НО И

  не могат да понесат народът на България      да  иска  да живее нормално, ЗАЩОТО 
стигна дъното, ограбен от свои и чужди и..
.

през
февруари протестиращите излязоха на улицата, заради високите сметки, безработицата – не искаха да свалят ГЕРБ. ТОГАВА БЕ   спазена Конституцията :
Чл. 12. (1) Сдруженията на гражданите служат за задоволяване и защита на техните интереси.
(2) Сдруженията на гражданите, включително синдикалните, не могат да си поставят политически цели и да извършват политическа дейност, присъщи само на политическите партии.
 
НО НЕ И СЕГА, НАД 100 ДНИ ДА СЕ ВИКА  "ОСТАВКА!"  - политическо искане
ГЕРБ не решавайки  икономическите ни проблеми (на 90% от населението- бедността и безработицата,) подаде оставка

След избори на 12 май-  ново управление. Колкото то не само е склонно, а прави всичко за решаване  проблемите, толкова по нагло, противоконституционно, противоречво  на този чл. 12 , а и на редица други се блокира страната.

Вижда се кой как организира протестите, които пречат страната да тръгне по  нормален, конституционно нареден път. Казват се от протестиращите безумни идеи, опасни твърдения и действия. Хвърляне камъни срещу партийни централи, диктуване какво да правят и не правят. Правителството, депутатите, всеки който не се изказва за свалянето им е подложен на терор. В разрез с всякакви демократични правила. Как така ще лягат пред колата на Министър председателя и Медиите това щще показват, а не работата на Правителството ии докога ще го правят?! Те са информатори, а не обвинители!!

Ние гражданите от дни сме подложени да търпим информациите на медиите, за които целодневно няма друга тема, освен тезата на противоконституционно протестиращите.
Орешарски отзовава назначените , които противниците не одобриха, но това не промени отношението им и нищо няма да го промени- оказва се, че това е процес, при който загубилите избора партийки, заедно с ГЕРБ- неуспял да излъчи правителство  искат нови избори- протестират с политически искания, получават разрешения да протестират от 18 до 20 часа, а и след 22 са по улиците. Толкова много нарушения от тези, които обвиняват БСП, ДПС и АТАКА.
Друго конституционно нарушение е  непрекъснатото експониране в медиите израза "противоконституционната" ДПС, членовете и били турци и започват едни лозунги, едни викания, които изразяват само омразата към хората на ДПС, които са равноправни граждани на България. Омраза разделя, а се нуждаем от обединение за обща кауза да възстановим нормалния живот на страната. Ние сме парламентарна република, а фактически сме медийна диктаура. Не чух журналист, който да каже на протестиращите, че нарушават Конституцията. Щшм има решемие на съд, то трябва да се спазва, а не да се коментира

Напротив,  в  репортажите, противозаконната  дейност се предства, като нещо похвално, направено от гражданите, които били умната част , защото могат да си плащат всякакви сметки- не са излезли заради икономически нужди, а защото не искат тези управници . Те са различни от  протестиращите  през февруари, които… нито са умни, нито красив, те са бедни, безработни нямат пари и когато това правителство се опитва да решава  икономическите  им искани, тези, богатите, умните, интелигентните с лозунги- „червени боклуци” и подобни антикомунистически внушения пречат, да живеем нормално. Може да имаме основателно подозрения за отношенията Ердоган- ГЕРБ, но не и към ДПС и хората му.
  Конституцията повелява  още : 
Чл. 7. Държавата отговаря за вреди, причинени от незаконни актове или действия на нейни органи и длъжностни лица.    Ето защо моля, да се прекратят тези действия: Като се спре от община София,  от всички Общините да издават разрешения за  политически протести, такива след 22 часа, а на лицата, които го правят- админидтратори да се налагат глоби.

На гражданите, носещи аругантни  и политически искания,  арестувани заедно с „доказателствата”   да им се прочете конституцията  срещу солидна глоба-  УРОК за научаване клаузата на Конституцията, която нарушават, а тези пари да отиват за  социалното министерство - глоби с размери над 500 лева, нали те нямат проблем с доходите , а и за да се елиминират платени протестанти и да се вложи в нещо полезно богатството им  да се наложи култура на протестиране, която е съобразена със закона.
  Глоба за медии,като законът се прочете и на жърналистите, които са се поставили в услуга на богаташите красаввци, като по цял ден правят съобщения за организиране на протести и всеки път ако не съобщават, че протестиращите могат да имат само икономически искания да се глобяват със солидни глоби. И още- да манипулират хйората, че това НС не било предствено: от кого:не може  да изискваш правова държава, докато  не спазваш законите. Тези депутати и управници от 42 НС  са законно избрани. Които не са ходили на избори- са се съгласили да ги представляват избраните!!  Медиите да спрат да атакуват, че по голямата част от хората не били представени.
Да спре тази говорилня,  за протестите : не е това дневния ред на държавата, на 1 милион безработни, хора оставени без ток ни вода, защото нямат доход , а иимат  деца, които не могат да пратят на училище, докато на "протестиращите" децата учат в чужбина. Между организаторите са тези, дето са се уплашили истински от председателя на "Комисията зс борба с корупцията...", бързат  да оформят демоничния образ на Атака и ледерът и, защото, ще се разбере, че той може да е и нетолерантен даже непремлив, но верен на истината... защитава народния интерес и няма да направи компромис със сегашни и минали управници... затова, нека
да оставим свобода на Орешарски да работи, а
 красивите и богати да помълчат, да може правителството да изпълни конституционните си задължения, да осигури нормален живот.

  Стига манипулации, определяне дневния ред на държавата от тези, които избирателите пратиха зад борда. Тя ще прати там и престъпните медии.

Друга част са натирени от началници и кметове пеш или с автобуси да ходят  вечер по улиците на София са  герберчета, заплашени,   че новите управници няма да търпят калинки- тичат по площадите, хвърлят камъни по офисите на парламентарните партии, да ги принудят да им отстъпят властта.

Тероризъм, толериран от наличната излишна администрация  защото сме най бедни с най голяма на глава от населението администрация, най много молове..., най много  ветростанции  и ...  защото спазваме закона и търпим тези, които най грубо го нарушават... а иначе искат да минат за умни, красиви... богати, а са само жестоки, груби и  нагли... които мислят- след нас и ... потоп!! Имаме ли право на истинска демокрация, където всички са равни пред закона, особено, ако това е  Конституцията...  Да твърдиш "Върховенство на закона "  -  но не за теб!

                  Две Българии  
И МЕДИИ, КОИТО НАГНЕТЯВАТ ОМРАЗА , КЪМ  БЕДНИТЕ , БЕЗРАБОТНИТЕ , КАТО ЗАКЕЙМЯВАТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ, КОГАТО ДАВАТ МАЛКИ ПОМОЩИ , ЗА ДА ПРЕОДОЛЕЯТ ВРЕМЕТО, ДОКАТО НОРМАЛИЗИРАТ СТРАНАТА ЗАЩОТО СМЕ ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА, А МЕДИИТЕ Я ПРЕВРЪЩАТ В МЕДИЙНА ДИКТАТУРА- ДАЖЕ НЕ СЛУЧАЕН Е И ФИЛМЪТ "ЧЕТВЪРТАТА ВЛАСТ" - ЗА ДА ПРОДЪЛЖАТ ГАДНИТЕ МАНИПУЛАЦИИ , ЧЕ ТЕ, медиите,  СА ГЛАВНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ- НАЛИ С ВЕСТНИК СЕ УБИВА МИНИСТЪР И ПРАВИТЕЛСТВО. НА ТОВА СЕ НАДЯВАТ С НАД 100 ДНИ ПРОТЕСТИ- МОГАТ ДА СЕ НАДЯВАТ САМО НА ГИНЕС ЗА НАЙ БЕЗСМИСЛЕН И ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН ПРОТЕСТ, КОЙТО МОЖЕ ДА ТРАЕ ДАЖЕ 4 ГОДИНИ... НО НИЩО ХУБАВО НЯМА ДА ДОНЕСЕ НИТО ЗА БЪЛГАРИЯ, НИТО ЗА КРАСИВИТЕ И НЕМИСЛЕЩИ УЧАСТНИЦИ... image

„братчетата на Гаврош” и „ситите търбуси”.
Гласувай:
9
01. hristo27 - Дали снимката на финала не е отго...
14.10.2013 10:07
Дали снимката на финала не е отговора на въпроса ти от началното изречение? С уговорката, че не медиите, а "братчетата на Гаврош" не искат да живеят повече в най-бедната и корумпирана /на всички нива/ държава.
цитирай
2. leonleonovpom - Ще спрат, когато заинтересованиге ...
14.10.2013 13:37
Ще спрат, когато заинтересованиге спрат да плащат, а незаинтересованите принудят за това заинтересованите
цитирай
3. zaw12929 - Дали снимката на финала не е отго...
14.10.2013 14:31
hristo27 написа:
Дали снимката на финала не е отговора на въпроса ти от началното изречение? С уговорката, че не медиите, а "братчетата на Гаврош" не искат да живеят повече в най-бедната и корумпирана /на всички нива/ държава.


Да това е единият отговор, но решаването му не става с протести, а с действия на управниците, коригирани от искания на гражданите. "Оставка" не влиза е тези действия, а конкретна икономика...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11954773
Постинги: 5398
Коментари: 12314
Гласове: 62091
Архив
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930