Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2013 15:06 - „Паметник: на ината- български” в 1811 как изглежда днес
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 1016 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 30.12.2013 06:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Мисъл на деня  
Заслуга за обществото имат както оптимистите, така и песимистите. Оптимистът, например, е измислил самолета, а песимистът - парашута.
    
Кот знает приемы борьбы:)))))))))))  
+ в цитатник   
http://kolobok23.ru/post305245055/play
Просмотров видео: 2381 Кот показал мастер класс собаке:))))))))))))
  Паметник: на ината- български”в 1811 как изглежда днес-  Талейран смята, че в света има само две велики личности: Наполеон и Александър I. На  българите и двамата са известни. Тръгването  на Наполеон към Русия лятото на 1811 година е повод, трагедията на цветущият град на българите Червена вода: метрополия със 7 църкви, пазарен център, където идват стоки на Европа- платове най вече пращат с керваните орехи, вино, мед, кожи към Изтока и Запада. Изгорен до основи и само пепелищата се носят от ветровете и десетки години това място е пусто.
А днес пустее държавата…   В историята ни- „ПАМЕТНИК: на ината- български” за разрушителната сила на нетърпимостта, ако това не е под моя власт, да бъде унищожено. Политиката на противопоставянето винаги съдържа начин да се препишат на другата страна зловещи действия, извършени от обвинителите. В случая изгарянето на Червена вода е  на османската държава. Истината: после.   България, Русия, Светът са жалони, които бележат хода на България-  С Александър I стига до Санстефански мирен  договор- възстановява държавата ни за всички български територии.
 
Орязването, станало на Берлинския конгрес- вина на освободителката
Русия. Разделиха българите на мразещи се групи- рософили и рософоби. Войната 1876-1878  освободителна- да внушават: Който ни е освободил, той ни е поробил„. Когато в 1885 българите правят съединението- замълчават. Когато след 1911 България прави  опит да освободи оставените българи и български територии Западът ни наказва с Първа национална катастрофа. И оттогава все лошотии ни съпътстват. С приключване на студената война  сме присъединени към ЕС при най тежки условия. Страна, за която се дават най отрицателните оценки. Без разлика отговарят ли на дейатвитвлността. Армията на българските русифоби за да угоди на Запада се зае да унищожава… България. Няма страна- няма как да има на балканите приятел на Русия.   По плана за премахването на България останахме без индустрия и селско стопанство. С продажни медии, само за две десетилетия отрекоха младите от българската култура, отвратиха ги към българската църква, настроиха в негативизъм към българското. По медиите само англоезични песни, ако не ги излъчват- хвалят певците и навикът им да употребяват наркотици. Днешмият Паисий, би извикал: Защо ти юроде не пъскаш българска музика и не даваш шамс на българските творци и не разказваш за успелите българи.
Дойде ли празник по цял ден дават филми, разкази за успелите българи в чужбина и те си въобразиха, че ще определят съдбата ни- дошли да организират протести!

Всеки опит за промяна, организира от законно избраните ни управници се  атакува, за да се държи България в състояние на колония на САЩ. Това го правят наши сънародници лишени от чувство за мярка и срам! На които българските медии дават микрофон да ни поучават На България не и трябват протести, а проекти и тя ще се издигне по силна, макар тази неистова съпротива в угода на ниски страсти.
На книга сме свободни, равноправни- в реалността сме без права да решаваме. При нас пристигат пратени от Запада
техните запаси„ на 50-60 годишни меса, за нас продуктите съдържат вредни, канцерогенни съставки, над нас се изпробват наредби, каквито не са прилагани в западните стопанства. У нас непрекъснато ни информират, според инретесите на САЩ , които реализират всеки път програми, които ни разделят застрашават териториалната цялост. Защото в ЕК мнозимството е на ЕНП – нейни представители опитаха много пъти да ни налагат управление на партии техни членове. А не ние да си преценим според програмите, които те предлагат. Ако не са на власт партии на ЕНП се търси начин да се свали, да се предизвикат предсрочни избори. Така БСП след протести, въпреки спечелила изборите направо предаде управлението на сините 1992, 1997 и те, нищо добро за България не направиха. В препирни и борба за власт за лидерство оплюха синия си президен, сами гласуваха да падне техното синьо правителство на Филип Димитров, държаха се грубо и надменно с ДПС, което разбра, че сините са опасни за България и соря сда ги подкрепя. Ще повтотя за БСП и който не е папагал а има ун и разум да разбере истината: само партиите в днешния парламент защитават държавата ГЕРБ не се състои само от Бойко, Цветанов, там са депутати с европейско мислене. Стават истински корекрив на управляващите. уточнение:
да се опазим от манипулацията: да не  отъждествяваме  БСП с комунизматова не е комунистическа партия. Социалисти-  хора с идеи: за защита работещите, бедните, слабите, болните, безработните в условията на капитализма- за да има капиталистическата държава човешко лице- справедливост, законност, свобода. Член е на ПЕС  БСП не се бори да премахне капитализма, а да го направи приемлив за всички по начин бизнесът да се развива и да дава условия за живот на всички при свобода на инициативите и върховенството на закона. да промени , че „ За кокошка съдят, а за милиони няма закони!“
Новините, които чуваме и четем винаги показват в лоша позиция другите- другите партии извън ЕНП, другите държави извън ЕС : партиите на ПЕС, Русия. Това не е нито равнопоставеност, нито демокрация, която изисква да уважаваме и приемаме друго мислещите. Русия, като потребител на български консерви, цигари, вина, козметика е извадена от списъка на нашите купувачи. Условие да сме в НАТО и ЕС. Американци заеха руските оазари, заводите ни без износ- затворени, за по сигурно съборени, страната има милион безраборни. Ако партия казва това на глас, иска развитие, запазване българския интерес се обявява за недопустима. В медиите отразяват дейността и както дявола чете евангелието. Прогнози, казвани всеки ден сочат, че в НС няма да влезат националисти. Всеки път влизат и пак ще ги има с много по вече депутати. Хората разбират:   Ще обобщя за българските медии- най гадното творение на прехода. По Конституция сме Парламентарна република, а в действителност сме медийна диктатура на принципа ”с вестник се убива муха и министър!”. Самочувствието им е нараснало и днес са се заели да организират телевизионна революция у нас, и в Украйна се мапъваха без успех. Но, луд умора няма. Трябва да се обмисли от обществото как да се освободи България от вредите на тези унищожители на бългаещината с комунистически методи.    „Паметник: на ината- български” днес ще се представи, като унищожената държава на българите от омраза, надменност и злоба на шепа неудовлетворени полу интелигемти, полустуденти, полу българи- взели се за най великите политици, заблудени, че о Западът ще намери начин да им даде властта- без избори за да си довършат мисията.Народът ги изрита, а те искат през задната врата  - няма да стане. Хората се осъзнаха, а окупаторите имат интерес да не го разбират  Луд умора няма!
Весели празници Успешна 2014 за всички българи на разума и добротата!
          Гласувай:
4
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11805694
Постинги: 5377
Коментари: 12222
Гласове: 61723
Архив
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31