Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2015 21:30 - ИМАТЕ БОЛЕН ОТ РАК- ПОМОГНЕТЕ МУ ДА СЕ ИЗЛЕКУВА
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 4074 Коментари: 0 Гласове:
17

Последна промяна: 28.01.2015 09:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ИМАТЕ БОЛЕН ОТ РАК- ПОМОГНЕТЕ МУ ДА СЕ ИЗЛЕКУВА! Първата крачка при поставянето на диагноза рак е правилното хранене. На този етап болният може би все още не е готов  психологически да се включи в борбата за своето здраве и живот; това са длъжни да направят близките му. Така или иначе начинът на хранене трябва да се промени: СПАСЕТЕ СЪПРУГА СИ!!  съпругата си, съсед, съседка, помислете за превенция на вас, да живеете без рак със същата терапия!!
Кой друг наблюдава болния 24 часа.- Трябва да знае тази терапия Необходимо е измерване на температурата и кръвното налягане.   Давайте  кураж, защото има реални възможности за излекуване. Защото болестта  ще бъде излекувана със храната, която яде и водата, която пие. . Ще посоча това. Което  болен трябва да яде и пие задължително, за лечението, за да се спаси сигурно

Първо: 
Да не приема химиотерапия, защото лекарствата, които ползват са синтетични, а природното лечение има естествени такива, Ще започна с това лекарство. Това е В- 17и първо трябва да се набавя от яденето на ядките от костилките на кайсии, на сини сливи, ако са горчиви. По нататък ще напиша по подробно за какво става въпрос как действа този лек. В момента няма кайсии, но има сушени сини сливи с костилките – на ден да изяжда 7-10 сливи и ядките.   Второ:  Трябва да купите пакет морска сол. Всяка заран приготвяйте водата, която ще изпива, това е литър и половвина при тегло 50 кг) , като и слагате 2.2 грама морска сол Водата със сол 2.2 грама не се усеща  солена, но така се превръща в електролит, лекарство. Сега ще посоча, как да се приема, а по късно, може утре ще обоснова, как водата лекува. Вашата доза за пиене е 1.5 литра вода, според теглото. От данните тегло, ръст е ясно, че има продължително обезводняван на организма- вода трябва да се пие по вече от 20 грама на кг телесно тегло. А когато сме болни от независимо каква болест- по 30 грама- за 50 кг- 1500 грама.При 70 кг. 2 литра и 100 грама ( 30 ГРАМА НА 1 кг телесно ТЕГЛО Е ВОДАТА  / СОЛТА е  1.5 грама на литър вода )  Ако и вие   пиете вода със сол ще имате отлично здраве, а болната  ще пие така 40 гни до 3 месеца. Вода със морска сол, като а пие , разделена на 5-6 чащи според броя на нранене, терапия: ПЕТ храни дневно  6. ч Iвода 6.30 ч до 7 ч. закуска; 9.30 ч IIвода; 10. ч закуска ; 12.30 ч IIIвода;13. ч обяд; 15.30IVВода; 16. закуска; 18.30 V вода18. вечеря; 20.30 VI вода;    вместо 6, може да е по късен час на ставане 7, 8, 9, но по рано, по добре  Важно! Ако пропусне някое хранене, водата не се пропуска! Трябва да се спрат храните с подсладители - захарин и др. (Не само подсладителите, но захарта и захарните продукти., Ако почувствате жажда по време на хранене, пийте няколко глътки вода. На някои хора метаболизма е по-бърз и изпитват жажда преди да са минали 2 часа след хранене. Не се лишавайте от вода, а приемете малко количество вода, но основното трябва да бъде след 1.5 до  2 часа след хранене. Внимание! Това  е революция в здравеопазването. Ако желаете, отделно може да пиете чай или кафе. Тази смес ( вода и сол) помага за възобновяване на физико-химичните реакции в организма, започва да сваля излишния холестерол, прочиства кръвните, водните и нервните пътища в организма и му позволява сам да се лекува дори от хрема, кашлица. Пишете програма  дневна,  седмична и упорито я реализирайте!                                                                                                                                     При изследване на ракови клетки  е установена няколкократно по-малка концентрация на сол спрямо здравите клетки в организма. Недостатъчното количество сол в организма води до високо кръвно налягане и чупене на костите при възрастните хора. С този метод има възможност да се лекуват всякакви заболявания, например астмата се лекува за около месец. Да се пие по-малко от 20 мл.вода  на кг живо тегло неизбежно води до заболявания, задръства "филтрите", забавя метаболизма на клетката. Поддържането на електролитното равновесие е по-сложно, зависи от вътрешната и външната температура, отделянето, влажността на средата, солеността на средата/човек може да се обезводни и в солено море или да загуби много от солите си в чиста вода..
Трето:
 консумиране всеки ден 1-2 абълки със семките
Четвърто
Всеки ден да консумирате кисело зеле, при хранене изпивайте чаша зелева чорба   Суровото кисело зеле е изключително здравословно: отличен източник на витамин С, ниско рН, изобилие от здравословни лактобацили, както и други хранителни вещества,  може да причини разстройство на червата при хора, несвикнали да ядат кисели храни. Ферментиралото зеле е по-здравословно от суровите зеленчуци. Има повишено ниво на противоракови агенти, като isothiocyanates. Вече е известно, че запазването на кисело зеле в анаеробна (без достъп на кислород) среда (в саламура) води до предпазване на витамин С от окисление. Киселото зеле е може да при чини проблеми  Това е реакция от умирането на вредни бактерии и микроорганизми в червата при което се отделят токсини. Резултат главоболие, прилошаване или други симптоми. В такива случаи е да се яде малки количества всеки ден, докато човека се адаптира. Киселото зеле е източник на различни съединения за борба против раковите заболявания. Киселият зелев сок (зелева чорба)е високо лечебен, неговата консумация се препоръчва при превенцията на грип, като гастро регулатор за различни стомашно-чревни проблеми, от диария до запек, язви, бронхит,различни храносмилателни и дихателни заболявания и нарушения, анемия, но също е много популярно, като основно средство за защита срещу махмурлук, тъй като не само прогонва главоболие, но също така неутрализира действието на алкохола в стомаха и чревната лигавица и почиства черния дроб. С киселият зелев сок (зелевата чорба) можем да си прочистим червата сутрин преди закуска, като изпием 1-2 чаши, ако вие е много соленa трябва да я разредете с вода.
Храносмилателни предимства
Кисело зелее от малкото храни, които съдържат Lactobacilli plantarum бактерии- е много доминираща разновидност (щам) на здравословни бактерии, които спомагат на храносмилателната система: стимулират имунитета чрез увеличаване на антителата, които се борят с инфекциозни болести, спомагат за потискането на патогенните организми: E.coli, Salmonella, нездравословния свръх растеж на кандида (гноеродни бактерии), създават антиоксиданти като глутатион- премахват свободните радикали, които са ракови предшественици, превръщат трудните за възприемане от млякото съставки, като лактоза в смилаеми. Неутрализират анти хранителни  вещества открити в много храни, включително phytic aсid (киселина) намерена във всички зърна и трипсин-инхибитори (trypsin-inhibitors) в соята и генерират нови хранителни вещества, включително и омега-3 мастни киселини, за подпомагане на храносмилането и следи от GTF chromium минерал. Тези различни свойства са най-добрите научно доказани причини за това, в продължение на хилядоле кисело зеле лекува стомашно неразпо ложение и е най-добрата естествена физиологична среда за стомаха. Много източници на сурови ферментирали храни са полезни на храносмилателната система чрез увеличаване на здравословната флора в стомашно-чревния тракт или чрез създаване на среда, подходяща за тяхното размножаване. Кисело зеле и сока са народни средства срещу запек. Ферментацията всъщност увеличава хранителните стойности на зелето, особено с витамин С. Ферментиралите храни улесняват разпределение и усвояване на протеините. Те имат успокояващ ефект върху нервната система. Ползите от киселото зеле и сока от кисело зеле са признати за поколения напред. В някои семейства от южната част на Германия, децата са хранени със сурово кисело зеле седмично два пъти, за да се поддържа чревната им флора. Днес се смята, че тези благоприятни предимства се  дължат на високия процент на млечна киселина в кисело зеле и сока от кисело зеле, които естествено подкрепят храносмилателните процеси, поддържат чревната флора и повишават чувството ни за благополучие. Едно скорошно проучване за ракови изследвания е установило, че киселото зеле е много ефективно за предотвраяване и лечение на рак
 
Пето:
три четири пъти седмично зрял боб , леща   ОТКАКТО БОБЪТ- ТРАДИЦИОННА БЪЛГАРСКА ХРАНА , ИЗЧЕЗНА ОТ ТРАПЕЗАТА НИ, БЪЛГАРИТЕ СЕ ОКАЗАХМЕ НАЙ БОЛНИ И УМИРАЩИ БОБОВИТЕ КУЛТУРИ могат да помогнат за предотвратяване  всички видове рак: на панкреаса; • на дебелото черво; • на гърдата; • на простатата.Бобовите храни са  полезни на хипертоноци, диабетици,  срещу инфаркт, затлъстяване, инсулт. За здраве и дълголетие препоръчително е да сеядат четири (купи) порции боб  и леща на седмица, като чудесна алтернатива на месото, тъй като са източникна ниско съдържание на мазнинии протеини, вкусен източник на фибри, желязо, витамини от група В, фолиева киселина, калий, магнезий и много, фитонутриенти.  Трябва да се консумират редовно за  оптимално здраве.   Хранителните качества на бобовите култури често се свързват с по-ниски нива на холестерол.защото, не съдържат наситени мазнини, следователно са без холестерол. Заместването на  месотос боб ще намалите нивата на холестерол в кръвта. Фолиевата киселина играе важна роля за намаляване на нивата на хомоцистеин-  съединение, което вреди на стените на кръвоносните съдове.Между 20 и 40 процента от пациенти с исхемична болест на сърцето имат повишени нива на хомоцистеин в телата си. Бобени храни доставят мощна комбинация от калий, калций и магнезий, която намалява риска от сърдечно-съдови заболявания и високо кръвно налягане. Бобът е полезен за кръвната ви захар. Разтворимите фибри в боба осигуряват бавно изгаряне и са  дълготраен източник на енергия, който се състои от сложни въглехидрати и протеини за нуждите на тялото ви то  нивата на кръвната захар  остават стабилизирани. Важно за диабетици, тъй като  бобовите култури са богат източник на фибри  Ползата от бобовите храни е многопосочна съдържат както лигнини, така и фитати, които изглежда са основен участник в битката с ракови заболявания.. Опитайте се да ядете разнообразие от бобови култури, тъй като различните цветове на фасула показват, че са налице различни полифеноли- имат антиоксидантни свойства и помагат в борбата срещу свободните радикали.    Забрани: СЛАДКИ ХРАНИ ЗАСИЛВАТ РАСТЕЖА НА ТУМОРНИ КЛЕТКИ Когато в организма има злокачествено образувание, за неговото развитие се изразходва всичката глюкоза, постъпваща в организма във всякакъв вид.Казват, че туморът е примамка за глюкозата. Развитието му се засилва от всичко сладко, дори от сладки плодове, включително и цитрусови. Само лимоните не го подхранват – в тях има малко захар, но за сметка на това пък много аскорбин, който безспорно е полезен. Ние можем интензивно да се лекуваме, провеждайки химиотерапия, но ако наред с това ядем всичко, което ни е вкусно и ни се иска, туморът расте по-бързо, отколкото действат лекарствата. Това са вътрешни процеси. Организмът си знае работата, но не трябва да се приема готова глюкоза, за да не се подхранва излишно туморът. Що се отнася до другите храни, тук съществуват различни подходи и се изисква гъвкавост. Напълно  се изключва Месото-  защото съдържащото се в него желязо директно отива за «подхранване» на тумора. За да не се случи това, организмът може да се снабди с желязо от растителни продукти, например от червеното цвекло , защото туморът не поема желязо, получено по такъв начин. В тази връзка отново ще подчертаем ползата от цвеклото се приема то – варено и т.н., независимо в какъв вид като сок   В зелените листа се съдържа много магнезий, а магнезият отдавна се смята за антираков микроелемент, за разлика от желязото. А всички ние, особено жителите на големите градове, живеем в условията на дефицит на магнезий. Най-много от него има в листните зеленчуци и в цвеклото. Основното обаче е позитивната настройка за борба с болестта. Напълно  се изключва всичко  сладко, месо, млечни продукти / прясно мляко сирене / и картофи.  не трябва да съдържа такива храни и продукти: фастфуд / за бързо хранене-хамбургери, сандвичи, пържени картофи и т. н. ; газирани напитки мазни меса, бекон, колбаси, консерви     Единственият консервиран продукт, запомнете това, при който полезната съставка ликопен става още по-добра след топлинна обработка, са продуктите от домати и червен пипер/сладък пипер/. Затова консервите с домати, доматено пюре /но не и сегашното му българско „оригинално” подобрение с добавяне на много нишесте!!!/, печени чушки, лютеница. . . могат периодично да присъстват в диетата.    системния хранителен дефицит може да влоши състоянието на болния човек много повече, отколкото самия раков процес. 
Във всяко заболяване, вкл. и рака, са много важни поведението на пациента, неговият начин на живот, отношение към болестта, неговата воля и желанието му да се стигне до положителен резултат. И все по-често болни от рак хора се убеждават в това-ракът е болест, с която човек трябва да се бори, именно да се бори. Повярвайте, това не са празни приказки, нито евтина манипулация. Но практиката го доказва: много болни успяват да се излекуват. Защото са приели диагнозата, защото помагат на тези, които ги лекуват, с желанието си заедно да победят болестта.

Как В-17 лекува рака: В наши дни употребата на амигдалин (витамин B-17)  е  метаболитното лечение на рака Метаболизмът е цялостната функция на човешкото тяло. За да функционира правилно човешкото тяло всички фунции – физически, умствени и духовни трябва да са в хармония. Цялостната грижа е цел на метаболитната терапия. Елементи на метаболитната терапия се използват, за да осигурят на човешкия организъм най-добрата среда за борба със заболяванията и за възстановяване на здравето. Метаболитната терапия е не-токсично лечение на рак на база на използването на витамин B- 17,  и други добавки  Лаетрил (B-17) е основно противотуморно вещество. То е естествено химиотерапевтично вещество, съдържащо се в повече от 1200 растения, особено в ядките и семките на често срещани плодове като кайсии, праскови, сини сливи и ябълки. То  е диглюкозид с цианиден радикал, който е лесно ‘био-усвоим’. Това означава, че той прониква през клетъчната мембрана и лесно достига високи концентрации в клетките. Този цианид радикал е причината за първоначалните спорове около витамина, но с годините бе доказано, че амигдалинът е напълно безопасен и не-токсичен. Нормалните клетки в нашия организъм съдържат ензим, наречен роданеза, който ‘неутрализира’ амигдалина. Ензимът роданеза  не позволява на амигдалина да освобождава цианида. По този начин амигдалинът служи само,  като глюкоза за здравите клетки осигурявайки енергия. Злокачествените клетки( тумори и др.)  не съдържат ензима. При липсата на роданеза, амигдалинът се активира, освобождава цианид  вътре в злокачествената клетка, причинява нейното разрушение.
Това е начинът, по който Бог е създал нещата: единствено раковите клетки са унищожени, а нормалните остават незасегнати
. Амигдалинът атакува нездравите клетки и ги трансформира в силикат, който е много подобен на аспирина. Той допринася в голяма степен за контролирането на болката. Стотиците клинични изследвания, проведени от много компетентни лекари в целия свят дават пълната увереност, че използването на амигдалин е не само безопасно. То е задължително  и за превенцията на рака.Това, което описах е храната, която комсумират нашите предци и преди век в България на 100 000 столетниците са 2900, а сега са едва... 210, а се иска увеличаване възрастта за пенсиониране. Погрижете се да сте здрави дълголетници.
 

Използване на вода с добавка сол е елексир на живота

Водата с добавка на сол става жива.Такава е водата, която циркулира в тялото ни, което ние не усещаме.  Използването на такава вода за целенасочено пиене, когато сме болни  подпомага човешкото тяло да се изчисти от всякакви чужди  присъствия  и  образования , включително и ракови,  за възстановяване на нормално здраве. Когато страда от  „болест“ в отделен орган, и когато е здраво,тялото ни получава храна, вода и въздух. Знае се, че без храна може да преживеем няколко седмици, без вода само няколко дни, без въздух- само минути. На практика  всяка клетка на тялото, за да е жива, функционира ,  изпълнява функциите си, участва в обмяната на веществата , като с механизма, където водата единствено им донася “храната“ , която съдържа  сол и разтворените на клетъчно ниво части на поетата храна. Така добива реалност истината, че човешкото тяло се състои от осемдесет процента вода. Тя е транспортната система на клетъчно ниво. Тя донася и отнася :от клетките  отмива всякакви отпадъци и това е възможно само   ако тя има достатъчно сол.Когато водата не достига става преразпределяне, органи остават без обмяна и там се натрупват бучки на рак , израстъци- наречени шипове, натрупвания по стените на кръвоносните съдове и… чувстваме болки, имаме болести.  С храната получаваме сол, пием вода и е време, да научим, колко вода дневно трябва да изпиваме, за да сме в добро здраве. Болестите са нарушения  на обмяната на веществата, а са ни познати, като артрит, болки в гърба, в колената ,кръста, шипове, хипертония, рак, които в даден момент се превръщат в по тежката форма диабет, инфаркт, инсулт, падаме на легло, движим се само с инвалидна количка, за да станем непотребни за себе си и тяжест за близките си.И най тежкото е, когато без грижа за тялото , без внимание към сигналите, които то излъчва с болките, се стига и до катафалка, често и внезапно- докато се чака линейка или докато пътуваме към клиниката. Когато имаме диагноза от лекуващия лекар и лекарства, важно за да се излекуваме са храната, водата, въздуха, който дишаме.Те са според болестта- едни храни могат да навредят, други да ни лекуват.При всякакви заболявания има едно нещо, което трябва да приемаме, това е водата. Трябва не само да пием вода, а тя да е достатъчна ( по 30 грама на килограм телесно тяло)  да съдържа морска сол- 1.5  грама на литър вода. Когато сме здрави  нормалното количество вода, за да сме здрави е над 20 грама вода на килограм телесно тяло. А тялото ни трябва да извършва нормален обмен само ако приема нужната храна и вода, за да има енергия да се движи, да работи, да има нормален без болка живот. Храната  и водата са и  лекарство и всеки път трябва да доставя на тялото ни здравето на щастие, без болести.

Ако имате въпроси пишете    на имейла cevoda@abv,bg
Пишете как върви лечението!






Гласувай:
17



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 14305856
Постинги: 5609
Коментари: 13044
Гласове: 68358
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930