Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2015 08:35 - ХРАНИ И НАПИТКИ ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ И ОТСТРАНЯВАНЕ НА РАК
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 830 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 02.06.2015 09:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
За отстраняване рак и разсейки: препоръчвам : всеки ден минути за дълбоко дишане  , внимателно с храните и напитки-  само вода за хората с диагноза, предпазване, без да стигаш до болест, а до дълголетие, даже ако си минал и рака  Ядеш модерни купени храни и напитки, ставаш клиент и на аптеката... Започни почистване на тялото                                                                                                            1. Хлебна сода- чаена лъжица с топла вода.заран на гладно или вечер преди сън примерно неделя, вторник и четвъртък / 2-3 пъти седмично, дори един път седмично/                                                                                                                                2. 2. Зелева чорба кафяна чашапри хранене поне 2-3 пъти седмично /                                                                                      Сурово, не готвено кисело зеле е по полезно от сготвеното от броколи и зеленчуци и треви, които растат от векове по чужди земи. Две три  лъжици ситно нарязано кисело зеле прави чудеса- намерете му място в седмичното меню. Над 3 пъти седмично, заедно със сготвен зрял боб. За да неподува корема бобът се вари така: най малко 2-3 часа преди варенето се накисва. Прецежда се , слага се нова студена вода,  като заври  и тази вода на боба се изхвърля, залива се отново, тогава се слагат солта, джоджена, лук, олио, червен пипер и започва истинското варене. Ако булката не свари така боба, мъжът и в кръчмата ще пърди и на жена му ще се смеят... а бобът е една от нак полезните храни, които дават на българите от векове генът на здраве, красота и дълголетие.

3.Яжте в
секи ден от ябълката със  семките- точно в тях се съдържат противораковите витамини. В  костилки от кайсия, в боба-/ нали и той е семе/ се съдържа  витамин В-17, от горчиви ядки на каисии или сушени сливи, бадеми.                                                                                                                                                               4. Всеки ден да пие вода  с минимално количество морска сол според  тегло си х 0.20 г. / на кг. телесно тегло- ако сте примерно 60 кг- 1200 гр.= 1.2 литра. Сметнете си го за вашето тегло. Всяка вечер си приготвяйте водата:  наливайте  я в бутилка, като на тази вода сложете 2.7 грама морска на литър вода  / 1.2 х 1.5кр. = 1.8 грама/ и това, което пие е вече енергиина напитка, която очиства организма от раковите клетки и още-  възстановява всички органи Без тази вода с морска сол и горепосочените храни няма да може да очисти тялото си. Теглото ако намалява, тогава след 30- 40 дни водата ще намалява- като се пресметне вода и сол по новото телесно тегло- колкото покаже теглото. Морската сол е 1,5 грама на литър вода. Водата трябва да изпива 6 чаши по 200 грама така: половин час преди закуска примерно : 6.30 първа вода; 7.00 закуска ; 9.00 втора вода; 10.00 закуска; 12.00 трета вода; 12.30 обяд; 14.30 четвърта вода; 15.00 закуска; 17.00 пета вода; 17.30 вечеря, така че след 18 часа да не приема храна . 19.30 шеста вода;    . Ако болният гладува - отслабва активността и на здравите клетки да се борят. Трябва да се поема подходящата храна. Важно е да не се страхува, да си казва на глас, да си повтаря :“ така ще бъда здрав! Ще чувства облекчение след две седмици. Трябва да е търпелив и упорит, до 6 месеца да се очисти тялото и. Може да пие кафе, но без захар, а най добре да минава без кафе, чай . 5. Трябва да яде боб, леща , плодове- най вече по 3 ябълки със семките( смачкани в семките се крие лечението ) , до 10 броя ядки на сини сушени сливи, тиквено семе. Чесъна да се смачка – по 1 скелидка на ден, като се смачка и престои 40-50 минути . Хляб- до половин филия на ден! 6. . Напълно се изключваот болните  всичко сладко, месо, млечни продукти и картоф.  Месото-  защото съдържащото се в него желязо директно отива за «подхранване» на туморни клетки .Организмът може да се снабди с желязо от растителни продукти, например от червеното цвекло , чай от коприва, спанак Туморите  не поемат  желязо, от растителен произход .Чай от коприва дава желязо, пази от нарастване рак, диабет. Вашата храна   не трябва да съдържа: фастфуди / за бързо хранене-хамбургери, сандвичи, пържени картофи и т. н. ; газирани, всякакви купени напитки, боза,  мазни, всякакви  меса, бекон, колбаси, консерви. Така за кратко ще почистите тялото си от рак, разсейки, лошотия.     7. Единственият консервиран продукт, запомнете това, при който полезната съставка ликопен става още по-добра след топлинна обработка, са продуктите от домати и червен пипер/сладък пипер/. Затова консервите с домати, доматено пюре /но не и  с „оригинално” подобрение с добавяне на много нишесте!!!/, печени чушки, лютеница. . . да присъстват в храната на болния.Хранителен дефицит влошава състоянието на болния човек много повече, отколкото самия раков процес. Плодове, които са сладки да не се консумират- препоръчват се само ябълки , киви,  лимон, ябълков оцет , зехтин Защо кисело зеле: Сурово кисело зеле- предотвратява и лекува рак Суровото кисело зеле е изключително здравословно: отличен източник на витамин С, ниско рН, изобилие от здравословни лактобацили, както и други хранителни вещества,  може да причини разстройство на червата при хора, несвикнали да ядат кисели храни. Ферментиралото зеле е по-здравослов но от суровите зеленчуци. Има повишено ниво на противоракови агенти, като isothiocyanates. Вече е известно, че запазването на кисело зеле в анаеробна (без достъп на кислород) среда (в саламура) води до предпазване на витамин С от окисление. Може да причини проблеми- главоболие, прилошаване или други симптоми, реакция от умирането на вредни бактерии и микроорганизми в червата при което се отделят токсини;. В такива случаи е да се яде малки количества всеки ден, докато човека се адаптира. Киселото зеле е източник на различни съединения за борба против раковите заболявания. Киселият зелев сок (зелева чорба)е високо лечебен, неговата консумация се препоръчва при превенцията на грип, като гастро регулатор за различни стомашно-чревни проблеми, от диария до запек, язви, бронхит,различни храносмилателни и дихателни заболявания и нарушения, анемия, но също е много популярно, като основно средство за защита срещу махмурлук, тъй като не само прогонва главоболие, но също така неутрализира действието на алкохола в стомаха и чревната лигавица и почиства черния дроб. С киселият зелев сок (зелевата чорба) можем да си прочистим червата сутрин, като изпием със закуската 1 чаша. Храносмилателни предимства: Кисело зеле е от малкото храни, които съдържат млечно- кисели бактерии- доминираща разновидност на здравословен щам, които спомагат на храносмилателната система: стимулира имунитета чрез увеличаване на антителата, които се борят с инфекциозни болести, спомагат за потискането на патогенните организми: E.coli, Salmonella, нездравословния свръх растеж на кандида (гноеродни бактерии), създават антиоксиданти като глутатион- премахват свободните радикали, които са ракови предшественици, превръщат трудните за възприемане от млякото съставки, като лактоза в смилаеми. Неутрализира антихранителни  вещества открити в много храни, включително phytic aсid (киселина) намерена във всички зърна и трипсин-инхибитори (trypsin-inhibitors) в соята и генерират нови хранителни вещества, включително и омега-3 мастни киселини, за подпомагане на храносмилането. Само киселото зеле съдържа съставки, които не позволяват на захарта и другите въглехидрати да се превчъщат в мазнини. Тези различни свойства са най-добрите научно доказани причини за това, в продължение на хилядоле кисело зеле лекува стомашно неразпо ложение и е най-добрата естествена физиологична среда за стомаха. В Суровото кисело зеле , като  източници на сурови ферментирали храни полезни на храносмилателната система чрез увеличаване на здравословната флора в стомашно-чревния тракт или чрез създаване на среда, подходяща за тяхното размножаване. Кисело зеле и сока са народни средства срещу запек. Ферментацията увеличава хранителните стойности на зелето, особено с витамин С. Ферментиралите храни улесняват разпределение и усвояване на протеините. Възбужда апетита, има успокояващ ефект върху нервната система. Ползите от киселото зеле и сока от кисело зеле са признати от народната кухня. В някои семейства от южната част на Германия, децата са хранени със сурово кисело зеле седмично два пъти, за да се поддържа чревната им флора. Днес се смята, че тези благоприятни предимства се  дължат на високия процент на млечна киселина в кисело зеле и сока от кисело зеле, които естествено подкрепят храносмилателните процеси, поддържат чревната флора и повишава чувството ни за благополучие. Едно скорошно проучване за ракови изследвания е установило, че киселото зеле е много ефективно за предотвратяване и лечение на рак и неговите разсейки. Лято иде, но вие можете да си правите в буркан по една зелка, която ще ферментира за дни. Ще имате и салата и лекарство…  Важно е да консумирате ежедневно по малко от всичко: зеле; скилидка смачкан чесън, стоял половин час  след смачкването; бобови:  боб, леща, бакла .. човек  има много начини да предотврати рака и да се бори с него, но те не се приемат. Един човек силно желаел да спечели от тотото и където седнел все се молел: „Боже, помогни ми за голяма печалба!“ Един ден Бог повикал ангела му и казал “Твоя човек от сутрин до вечер ми се моли, добре, но подскажи му, че и фиш трябва да си пуска!“ Желая ви да имате вяра в хората, които могат да ви помогнат! Използвайте шанса си как да се излекувате. Вие нямате вина, а  лош късмет. Вече имате възможност да го поправите.  Започнете истинското най просто лечение с храна и вода. Ако се надсмейте над тук написаното, просто ще си загинете, ненужно, а преди това ще понесете мъките на коварния рак, дошъл при вас от храната, водата и  въздуха, които дишате...последно, ще ви препоръчам дишане, без разлика на възрастта, създаите си навик, всеки ден, да правите дълбоки вдишвания 5-10 пъти дълбоко, бавно вдишване през носа, издишване през устата; В момент, когато измерите високо кръвно-  направете дълбоко вдишване, почивка, премерете кръвното- спаднало е; Ако имате болка в сърдечната облст, седнете, дръжте главата изправена, наведената глава крие опасности :закашляйте се, колкото можете,  за да възстановите ритъма, за да се спасите не само от прилошаване; Ако ви изтръпва крайник- сигнал е за инсулт.който ще ви споходи до месеци, ако не сложите в ред кръвоносната си система. Ако ваши предци са починали, пострадали от мозъчен удар/ кръвоизлив/ никога не употребявайте гинко билоба и не си купувайте лекарства без рецепта, нито гълтайте такива. АКО ВИ БОЛИ ГЛАВА, НЕ ВЗИМАЙТЕ ЛЕКАРСТВО ЗА ГЛАВООБОЛИЕ, ИДЕТЕ НА ЛЕКАР. НЕ ЧАКАЙТЕ ЛИНЕЙКА, ЗА ДА НЕ ДОЧАКАТЕ КАТАФАЛКА. ЗА НАЙ ТЕЖКИТЕ ВРЕДИ НЯМА СИМПТОМИ- ТЯЛОТО ВИ ИСКА ГРИЖА- НЕ ГО ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ! ИЗЛИШНИТЕ НЕРВИ, ОМРАЗА, НАДМЕННОСТ- ВОДЯТ ДО... СМЪРТ НЕСПАСЯЕМО!ИЗЛИШНИТЕ КИЛОГРАМИ- СЪЩО И ДОКАТО ГО ПОСТИГНАТ ВИ СЪСИПВАТ КОСТНАТА СИСТЕМА. Правилно хранене е половин победа над рака, съчетано и  с правилно пиене на вода със сол и зелев сок от киселото зеле се постига пълно излекуване Ще очаквам контакт, за възникващи въпроси. За резултати. Силен дух и упоритост! Твърдо прилагане храна, която ще помогне! Успех!  


Добави тагове:



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 14306167
Постинги: 5609
Коментари: 13044
Гласове: 68358
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930