Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2015 00:57 - Те не вярват в Бог,Аллах, Христос. Те изпълняват неща за пари.ПОГЛЕДНИ АМЕРИКА ДНЕС, ВИЖ СВЕТА УТРЕ С ВЕЛИК ИЗРАЕЛ
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 3824 Коментари: 8 Гласове:
13

Последна промяна: 21.10.2015 21:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
„Ислямска държава“ - се нарича  чудовището, което доказа „прогнозата на американците‘, че следва сблъсък на религиите. Ислямът ще изтребва християни, протестанти и сектанти ще обявяват правослявни за врагове,  а всъщност се реализира добре обмислен световен заговор, в основата на който стои Спорно Газово Находище /СГН/ То може да осигури газта за следващите 150 години Целта е не просто печалбата от газа. Целта е нещо, като три в едно:1. обезлюдяване обекта с избиване, изселване с измама - 2. пращането на арабите в… Европа решава две задачи:. улеснява контрола над СГН; възможност за внедряване в Европа бойци, които по зададен сигнал могат да започнат да действат- да шантажират западните правителства, да подпишат договори, които иначе са им неизгодни.


image На територията на Европа са създадени терористични клетки, които хора неправилно възприемат като ислямисти в името на Аллах готови на всичко.Погрешна представа. Всъщност тези клетки са образувани от обучени за мисията военни - от запада- маскирани с бради. Те не вярват в Бог, нито в Аллах, нито в Христос. Те просто изпълняват конкретни неща за пари. масовката която върви с тях „мюсюлмани“- дава представата за религия. Ислямът е прикритие метод за всяване на страх. Така се насажда омраза на балканите между мюсюлмани и християни,в Европа между живеещите там от години араби и европейци. А помните ли, че араби мюсюлмани се представиха за атентатори на кулите близнаци в САЩ от 2001 година - религиозния мотив е заложен и тогава и днес: Коя е тази религия, която печели, при положение, че се карат християни с мюсюлмани? И какво печели?! Ами- територията на сегашната ИД да се нарече 3. ВЕЛИК ИЗРАЕЛ,- това е третото , а „Ислямска държава“ -да  тръгне в посока  завземане територии,  където имало християни, а целта са богатите  земи да имат други господари, ИД е инструмента за нео- колонизиране…  става дума за нови империи   ЗА ПРЕКРОЯВАНЕ КАРТАТА НА СВЕТА, КОЛОНИЗИРАНЕ ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ОТ ЕДНА РЕЛИГИЯ- НЕ Е ИСЛЯМА!! 
 

ПОГЛЕДНИ  АМЕРИКА  ДНЕС, ЗА ДА ВИДИШ СВЕТА УТРЕ  Те са ! Те са в стрес! Те са в задръстване. Има авария! Тревога
Оръжието им винаги е готово за стрелба.
Ще прочистят света... от себе си ...
Нови и нови прииждат зелени със зелени карти за зелени... пачки
image

Време е да различаваме мюсюлмани от терористи- наемници ето по подробно казано: четете МОЛЯ  ВИ и мислете!

Да добре задействан е обмислен световен заговор, в основата на който стои уж Спорно Газово Находище /СГН/ То може да осигури газта за следващите 150 години. Войната, която се води в момента има за цел контрола над  това огромно богатство.  Да не е от държавата, на която принадлежи. Затова се организира изчезване на населението.  Изселването решава две задачи. От една страна развързва ръцете на западните държави да контролират чрез подставени лица СГН . А на второ място им дава възможност да внедрят в Европа бойци, които по зададен сигнал могат да започнат да действат. Тоест тяхната задача е не само да шантажират западни правителства, да подпишат договори, които иначе са им неизгодни.

На територията на Европа вече са създадени и съществуват 12,000 терористични клетки. Това са групи от по 5-10 човека, които хората неправилно възприемат като ислямисти и че те в името на Аллах едва ли не са готови на всичко. Това е погрешна представа. Всъщност тези клетки са образувани от професионални военни. Те не вярват в Бог, нито в Аллах, нито в Христос. Те просто изпълняват конкретни неща за пари. А масовката която върви с тях, стотици хиляди  мюсюлмани, всъщност създават представата, че уж става въпрос за религия. Ислямът се ползва просто като прикритие метод за всяване на страх.

Нека разгледаме понятието "турско робство"

Прочетен: 65004 Коментари: 140

Много западни държави търгуват с Ислямска държава. С включването на Русия става все по ясно целта на организаторите на арабска пролет, че не е налагане на демокрация  ясно на всички че военните лидери на Ислямска държава са европейци (но с бради). Това са добре обучени индивиди, които могат да работят с високотехнологично оръжие и техника. И друго: 

 

Обърнете внимание, че бежанците идват със своите смартфони и карти за банкомати. Тези хора не са притежавали такива неща до този момент. В голяма част от пустите територии, в които тези хора са живели до сега няма банкомати. Как тогава става така, че всички бежанци имат банкови карти? Откъде се зареждат тези карти със средства?

Ислямска държава ползва високо-технологични сателитно комуникационни връзки със спътници. Те се произвеждат само в една единствена държава – Израел. Тоест, виждате че в този случай се създава изкуствено напрежение между религии (християнство и ислям), което иначе не е налице. То се създава изкуствено.
 
А на български ние казваме, че когато двама се карат, третият печели. Кой е в случаят третият? Коя е тази религия, която печели, при положение, че се карат християни с мюсюлмани? Мислете!

В  Сирия:зад завесата на манипулациите   на  медиите: битката за газопроводи  ни се представя като борба с жесток диктатор- Башар Асад ; Войната за нови територии, като  проява на човечност към бежанци. Сега конкретно  и подробно, това, което българските медии не ни информират:

През 2011 спо­разумение  между Сирия, Иран и Ирак за газопроводи от най голямото газово находище в света  става повод за сблъсък на геопо­литическите  енергийните интереси със Сирия. Газопроводът ще минава  през Иран, Ирак, Сирия,излизайки  на Средизем­но море- към   Европа по най-краткият път. Сирия- по точно Башар Асад с отказа да замени държавата- собственик с частни чужди собственици- стана лош. Спретнаха му веднага  „освободи­телна армия”, бунтовници, такива, които искат свобода и демо­крация- с покрепа от Саудитска Арабия. Саудитска Арабия и свобо­да?! Че в нея християнството-забранено със закон- ако  проповяд­ваш християнство, те чака смъртна присъда, изпълнена на площада. Тя  поддържа войната за демокрация срещу Башар Асад, дава пари, праща инструктори,  оръжия на тъй на­речените „бунтовници”-  „Освободителната армия на Сирия”.приети от Николай Мла­денов у нас- , бившият външен ми­нистър на България. Интере­сите на сателитите на САЩ Саудитска Арабия, Катар,  и Израел, са засег­нати Не беше ясно доко­га щеше да издържи Башар Асад, без руската намеса. Руснаците имат две бази в Сирия – Латакия и Тартус. Веднага някой соросоид ще каже, че Русия има своите имперски интереси. Разбира се, че ги има. Русия да не е някаква плод-зеленчукова борса, тя е велика държава с интереси. Газопроводът е трън в очите на Саудитска Арабия, САЩ, Катар и Израел. Като се има предвид, че Иран се договори с Пакистан и за­почва да прави газопровод към Китай. Какво се получава? От най-голямото находище в света на газ, през разпре­делителната държава Иран два огромни газопровода ще захранват: 1. Китай 2. Европа. САЩ-  не участват- искат да поправят тази несправедливост, нищо, че находището не е тяхно.  Има още един играч- Турция- поддържа терористите срещу Башар Асад в Сирия: праща оръжие, от турски во­енни бази препраща там терористи, които да се бият срещу Башар Асад? Много просто, защото чрез този га­зопровод, между Иран, Ирак и Сирия, Турция е прескоче­на. Затова Ердоган също нададе глас, че Русия действа неправилно в Сирия и бомбардира непра­вилно: предо­твратява падането на Башар Асад и идването на някаква марионетка в Сирия. Целта е Сирия да стане разбита те­ритория като Ирак- на терористи, друг да държи кранчето на тези газо­проводи. Преди 4 годи­ни, Сирия имаше приходи от около 4,5 милиарда долара го­дишно от продажба на петрол. В момента Сирия е вносител на петрол, защо? Ами защото „бунтовниците”, финанси­рани, инструктирани, въоръ­жавани от САЩ, Саудитска Арабия, Турция и Израел, завзеха първо петролните по­лета, там отидоха да нала­гат „свобода и демокрация”, където е петролоът. Много интересни борци за демокрация и за сво­бода са тези от „Освободител­ната армия на Сирия”.

Ясно за какво се води битка – в Сирия и петролът, и природният газ са държавна собственост и продажбата им също е в ръцете на държавата. Е,  затова е лош Асад, как да не искаш да го свалиш, да  го обявиш за антиде­мократ, диктатор,  да искаш неговото сваляне, за да цъф­не и върже свободата и демо­крацията като в Либия. Там свалиха лошия диктатор Ка­дафи. Сега какво става в Ли­бия –избиване, зверства, няма дър­жава, има битки, лее се кръв и една държава, която изнасяше петрол и под­държаше висок стандарт и социална система за своето население, вече не съществу­ва. В Ирак е същата работа.

Медиите ни информират как периодично през тези 4 години САЩ нанасят въздушни удари на Ислямска държава-  територията  завзета от терористите / ИД / и медиите нито за миг не ни информират за истинските цели и борби. САЩ „нанасяйки  удари…  казваха, че ще им трябват десетина години, докато победят… но не са казали,  че това ще  е  победа над Ислямска държава? Кой, кой  е казал, че САЩ воюват срещу джихадистите за победа??

 Обратното. Ислямска държава /ИД/ изпълнява нужната за САЩ и Израел задача да създават хаос в Евразия, хвърлят в кошмара на разпадането и гражданските войни. ИД  работи  за разпадането на Русия и ЕС, устройвайки кървава баня в арабския свят. Воюва и срещу Иран. Това са цели на САЩ и ИД работи за тях. В Сирия, / преди това в Либия/ всичко върви по плана. Никаква борба на САЩ срещу джихадистите, използвайки ги във войната сисрещу Русия и Китай. Те са машите им!
Противостоенето между Русия и САЩ войните в Украйна, Сирия и другите конфликти в Евразия не могат да се разглеждат изолирано. Те са част от новата Голяма война. Планът е след Сирия и Ирак джихадиститеда  бъдат насочени към Русия, Кавказ и Централна Азия.  На 1 август Украйна и Турция, която е член на НАТО, създадоха международна ислямска бригада, съставена от бойци на Ал-Кайда и ИД-   дислоцирана в Херсон /Украйна/, за да воюва срещу Русия в Крим.  С други думи, ако сега не се ангажира решително срещу ИД и тероризма, Русия ще трябва в близко време да воюват  срещу "ислямистите" , създадени от САЩ  на своя територия.

РАЗСЪЖДЕНИЯ:  КАКВО ПРЕДСТОИ НА СВЕТА.

1. Версия първа:   Цел на САЩ – да скара Русия с Германия:  Давор Домазет-Лошо е адмирал в оставка, ексначалник на разузнавателното управление и бивш шеф на генералния щаб на въоръжените сили на Хърватия

Глобалните кризи изобщо и никога не са случайни. Те се подготвят от стратези на високи нива. Това, което наблюдаваме, не е изненада, а установяване от САЩ  Нов световен ред, провъзгласен още от Джордж Буш-старши.

Збигнев Бжежински (американски политик и идеолог на разпадането на СССР – бел.а.) каза: който контролира Евразия – с нейните огромни запаси от нефт, газ, природни ресурси и вода – контролира целия свят.  Към Евразия водят три врати. Първата врата е от Хърватия до Израел, от море до море. Втората врата – Персийският залив. Третата – Корея и Виетнам.             Влизането през първата врата мина като по вода. Войната в Югославия и нейният разпад – това беше управляема криза. В същото време започна първата операция в Ирак под името „Пустинна буря“.   Точна, хирургическа работа. За САЩ беше важно не просто да отворят вратата в Евразия, но да вбият колкото се може по-дълбоко клина, разделящ Китай и Русия. В резултат от балканските войни американците взеха Косово и построиха там най-голямата военна база в Европа на еднакво разстояние от Москва и от Техеран. А НАТО се разшири и погълна цяла Източна Европа.   След терористичния акт на 11 септември 2001 г., който беше подготвен от американските спецслужби, САЩ превзеха Афганистан, главното геостратегическо кръстовище в Евразия. А войната в Ирак в 2003 г. отваря за американците втората врата – Персийския залив. „Цветните“ революции в Грузия и Украйна, влизането на НАТО в Румъния и България позволиха на САЩ да се закрепят на Черно море. Тогава  Русия беше слаба. С идването на Владимир Путин започна подем, който американските стратези проспаха.

Русия израсна икономически и военно и потърси мястото си.  И когато Америка, лелееща планове за атака в Иран (а това е невъзможно без превземането на Дамаск), започна дестабилизацията на Сирия, Русия неочаквано влезе в играта- поддържа  режима на Башар Асад. Американците засякоха. Не успяха да унищожат Сирия, както с лекота го направиха с Ливан. Нанесоха удар на Русия организираха майдан в Украйна. Руснаците, си върнаха Крим, а американците загубиха Черно море. Путин засили позициите си в Арктика с армия- единствената в света, способна да воюва при толкова сурови условия. Цялата логика на украинския случай е да се постигне конфликт между Германия и Русия. След две войни и Русия, и Германия- обезкръвени. Кой ги бутна един срещу друг? Кой имаше изгода? Англосаксонците. Но и двете страни станаха по-умни и трети път в този капан няма да се хванат. Германия е основната сила на Европа. Американците накараха германците да въведат санкции срещу Русия.   Бежанците – наказанието за Европа. Малцина знаят,  че Германия и досега е окупирана територия. Руснаците изтеглиха войските си от Германия, а НАТО усили своето присъствие! В Германия сега се намират повече от 50 хиляди американци войници, а също така имат и голяма база в Рамщайн. Голяма част от златните им запаси се съхраняват в банки в Америка и Лондон. Да поговорим и за секретния договор от 1949 г., според който държавният суверенитет на Германия е ограничен до 2099 г. Да, немците не са имали избор. А  не бяха достатъчно послушни – обяснява адмирал Домазет-Лошо. - Америка е разчитала на доста по-драстични европейски санкции, за да падне Русия на колене. Сега Европа ще бъде наказана.Германия е единственият икономически съюзник на Русия. Мигрантите са  англосаксонското наказание на Евросъюза. Англосаксонците искат напълно да дестабилизират , да  разрушат Европа, да се стигне дотам, че европейците да търсят помощ от Америка, както след Втората световна война. Нещо като нов план „Маршал“. Миграционната криза – това е асимитрична война без начало и без край, без войници, без сражения и без територии на бойни действия.– Тази първа вълна от мигранти има за задача да провери реакцията на Европа, но и на отделните страни. Когато планирате военна операция, вие сте длъжни да ударите слабата точка. Лъжливият лицемерен хуманизъм – това е най-слабото звено. Всички тези разговори за правата на човека… И затова първи на границата пристигат жените и децата. А след тях идват младите мъже Втората вълна ще бъде радикална. Бежанците ще поискат повече права.
2. Версия втора:  Зад гърба е ЦРУ  – Съставът на бежанците и начините им на придвижване извикват много въпроси. Да, сред тях има елит, образовани и богати хора. Но има и много младежи от малки афганистански и африкански села, в които дори няма интернет. И аз съм убедена, че тези деца никога не са държали в ръцете си географски карти. Откъде знаят пътя? Кой ги води? Преди дни се отвори нов маршрут – през Черна гора, Босна и Дубровник. Тоест бежанският поток обхваща всички балкански страни.  В първите дни на кризата стана известно, че на гръцко-македонската граница неизвестни хора раздават на бежанците карти: къде и как да преминат границата. Тези хора  са от  „Център за защита на бежанците“.


image Те посрещат бежанците на гарите и автобусните станции, хранят ги и между другото раздават брошурки с информация за правата на бежанците, за начините им на придвижване и контактуването им с местните власти. На сайта и в графата на спонсорите и основателите ще откриете  USAID, американска агенция за международно развитие- орган на държавата  САЩ по „оказвоане на помощ“. USAID стои зад всички „цветни“ революции. През 2012 г. тях ги „помолиха“ да си вървят от Русия. – Но ако тук присъства USAID, означава, че зад гърба й е ЦРУ –– Което потвърждава целта-  да се вкара Европа в конфликт с ислямския свят. В Ирак и Афганистан САЩ действаха фактически сами. В Либия успяха да привлекат Франция и Великобритания. Но тук Европа остана съвсем сама с миграционната криза и бе принудена да  действа.

image

Цели: Дестабилизация на Балканите   След руско-турското споразумение за газопровода за Турция възникнаха множество проблеми: Кои страни се оказаха дестабилизирани? Преди всичко православните, приятелски настроени към Русия: Гърция, Македония, Сърбия и днешният съюзник на Путин – католическа Унгария. В плановете е също така Черна гора. Нещо повече, Евросъюзът шантажира Сърбия, натискайки я да създаде на територията си огромен център за бежанци. Един вид, дръжте при вас имигрантите, иначе ще стане по-лошо.  – Тоест Сърбия и изобщо Балканите да станат нещо като септична яма?  „Арабската пролет“, която с такъв ентусиазъм провокираха и подстрекаваха американците, засегна само тези страни, където присъстваше умереният, мекият ислям. Тунис, Египет, Либия, Сирия и Ирак (още преди „пролетта“). Страните, където присъства уахабизмът (радикален ислям), такива като Саудитска Арабия, Катар, Бахрейн, не само че не допуснаха никакви вълнения, но дори още се натегнаха да останат верен съюзник на САЩ, Великобритания и Израел.

3. Версия трета:  Хората бягат от родината си, за да се настанят други-  

– Всички войни или глобални преселения на народите – това е преди всичко борба за територии. Аз преживях войната в Босна и помня как оттук хората умишлено бяха прогонвани. Как се правеше това? По време на война и земята, и къщата ти губят своята стойност. Когато бомбите валят от небето, на вас ви е все едно за цените на имоти. Гледаш само как да се измъкнеш колкото се може по-бързо с децата  (на снимка  Войната в Босна. Парламентът на Босна и Херцеговина гори след артилерийски обстрел)  Но за да заминеш, ти трябват пари. И ето че внезапно от нищото се появяват „доброжелатели“, които ти предлагат примерно 5000 долара за къщата, която струва не по-малко от 100 000 долара, и за земята, която дори е трудно да се оцени. В гнева си вие отказвате да продавате. Но започват да ви говорят. А какво е това дом? Утре върху него ще падне бомба и ще погребе и вас, и цялото ви семейство. След това не спите няколко нощи и чувате как плачат от страх децата ви. После вие сам намирате „доброжелателя“ и се съгласявате на всичко. „А, не – казват ви. – Докато размисляхте, цената падна. Ето ви 3000 долара и заминавайте.“ Вие подписвате всички документи и се изнасяте от страната. А когато войната свърши, вие просто няма къде да се върнете. Разговарях с много бежанци от Сирия. Същата история. Богатите хора, владеещи най-хубавите земи в оазисите, където има вода, цивилизация, култура, продадоха своята собственост на неизвестни „чакали“ за смешни пари.  Зад „чакалите“ очевидно стои някой. Те са навсякъде и винаги имат пари в наличност. Помните ли историята от Палестина, когато арабите се изнесоха от богатите райони. На безценица бяха продадени цели жилищни блокове в Йерусалим. Моят извод е еднозначен: хаосът в Близкия изток е изгоден само на една страна, която е защитена твърдо и надеждно – Израел. Забележете, „Ислямска държава“ нито веднъж не отправи заплахи срещу евреите. На малкия Израел е изгодно да се „изчистят“ плодородните земи за създаването на Велик Израел. И не забравяйте, че Израел още в 1981 г. анексира Голанските възвишения, част от сирийските земи (анексията беше обявена за недействителна от Съвета по безопасност на ООН, но Израел не пожела да се съобрази с това). Така че Израел има далечни планове по отношение на Сирия.

            

Велик  Израел от Нил до Ефрат. В подкрепа на версията се обявява също Деян Лучич, сръбски автор на книгите „Сенчестите властелини“, „Тайните на албанската мафия“, „Ислямска република Германия“ Прогнозите му се сбъдват. Убеден: светът се управлява от международен ционизъм от банки, корпорации- световно правителство. Смята, че обикновените евреи нямат към тях никакво отношение. – За ционистите е важно: Ако си евреин, но беден, болен и нещастен, ти не си интересен. Кой стои зад миграционната криза в Европа и каква е неговата цел? Американските хазари- ционисти имат цел: да създадат Велик Израел. (Обикновените евреи никой не ги е питал. Те трябва да изкарват прехраната си.)Начинът – чрез разрушения и прочистване на съседните арабски държави. Защото без държавни институции това е просто територия, населена с племена, които е лесно се манипулира.

Еврейски равин- хиперционист Аврам Шмулевич направи гениално предсказание две години преди „арабските пролети“: той заяви, че Мубарак ще бъде премахнат, Кадафи – унищожен, целият арабски свят ще потъне в тотален хаос, войни и революции. „Войната – това са стъпките на Месията“, обичаше да повтаря той. После ще бъде създаден Велик Израел от Нил до Ефрат, над слабите, обезкръвени арабски съседи. Всъщност това не беше предсказание, а знание. Равин Шмулевич просто беше добре осведомен.

Стратегия на САЩ:  "В Близкия изток, ние продължаваме да се оказваме  пълна подкрепа на сигурността на Израел и военното си предимство. Ние също така да помогне на други важни партньори в региона в укрепването на отбранителните способности. Те включват Йордания, Саудитска Арабия, Кувейт, Катар, Бахрейн, ОАЕ, Египет и Пакистан " 

Сега новите ротшилдовци и рокфелеровци дават пари на благотворителни организации, спонсориращи напускането на арабите от техните земи в Европа. По какъв начин?– Мен ме удивляваха ежедневните опашки от бежанци пред „Райфайзен банк“ в Белград – разказвам аз. – Възниква простият въпрос: кой им изпраща пари? После ме осени смутната догадка, когато разговарях с иракчани на сръбско-унгарската граница. Унгарците затвориха границата и този иракчанин истерично крещеше, че са му свършили парите. „Но дори ако унгарците отворят границата, откъде ще вземете пари?“, чудя се аз. „Роднини ми обещаха да ми изпратят пари в Будапеща.“ Той се смути. „По-удобно им е в Будапеща.“ И тогава стана разбираема схемата: бежанците получават парите само тогава, когато се доберат до следващия пункт. Оттук тяхното озлобление и агресивност.

 Ислямска република Франция: Защо Ротшилд с такава лекота дава пари за преселението на арабите в Европа? Защото тези пари са просто хартии – пояснява Деян Лучич. – Догодина еврото ще рухне,. С помощта на тези безполезни хартийки може не само  се строи Велик Израел, но и напълно да се промени съдбата на Европа. – Пред очите ни се извършва смешение на европейската бяла раса с африканска и арабска кръв до нейното пълно заличаване и оглупяване.

Перспективите са ужасяващи. Франция- разрушена в резултат на гражданска война между арабите (деца на мигранти и самите мигранти) и белите французи. Католическата църква сключи съюз с френската армия (генерали-националисти) да й помага с пари. Южна Франция ще се отдели и ще се нарече „Ислямска република Франция“. Европейският съюз ще рухне, изтощен икономически, а Америка ще окупира останалите парчета от Европа. Тя се подготвя – стоварва не само танкове…

Три версии- а може би и трите цели са ..в действие

В 2017 г. Русия ще тръгне да спасява Европа от мюсюлманския фундаментализъм по молба на самата Европа. Руските танкове ще бъдат посрещани с цветя – прогнозира Деян Лучич…

– Но как ще спасяваме от ислямисти Европа, когато у нас в Русия живеят 20 милиона мюсюлмани?

Спасяване  от тероризма и радикализма. Да не смесваме мюсюлмани с терористи.

Терористите са „войните, които САЩ подготвят , въоръжават  за да  подчинят света…преди часове  САЩ  са им стоварили 50 тона  помощ,  
   АЗИАТСКИ  ХРАМОВЕ
image


   
image


    
image


image    Гласувай:
13
01. kvg55 - Световната война става все по ве...
20.10.2015 01:21
Световната война става все по вероятна.
Въпросът е : България на коя страна е застанала -
на печелившата или на губещата?
ИДИЛ продавали нефт и така се финансирали. Как става това? Кои са им
партньорите? Откъде идват нефтопроводите? До кои пристанище стигат?
Излиза, че Путин е прав - само Русия и кюрдите се борят срещу ИДИЛ.
цитирай
2. zaw12929 - ЗАТОВА СМЕ НЕ САМО БЕДНИ А И ОГЛУПЕЛИ.
20.10.2015 01:38
НАШЕТО НАХОДИЩЕ Е : ЗЛАТНО, МЕДНО, НИКЕЛОВИ- ВСИЧКИ ТЕ... СА НИ ОТНЕТИ И ЗАТОВА СМЕ НЕ САМО БЕДНИ А И ОГЛУПЕЛИ.
НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕЗИ, КОИТО МОГАТ ДА НИ ВЪРНАТ БОГАТСТВАТА НА ДЪРЖАВАТА, А КОИТО ГИ ПРОДАВАТ.
цитирай
3. zaw12929 - НЕ Е ЛИ В ХОД?!
20.10.2015 08:54
kvg55 написа:
Световната война става все по вероятна.
Въпросът е : България на коя страна е застанала -
на печелившата или на губещата?
ИДИЛ продавали нефт и така се финансирали. Как става това? Кои са им
партньорите? Откъде идват нефтопроводите? До кои пристанище стигат?
Излиза, че Путин е прав - само Русия и кюрдите се борят срещу ИДИЛ.


НЕ Е ЛИ В ХОД?! САМОЛЕТИ, ТАНКОВЕ СЕ МОТАЯТ, НАНАСЯТ УДАРИ ПАЛЕЖИ В ЕВРОПА, БЕЖАНЦИ - НАРУШИТЕЛИ НА ГРАНИЦИ ЗАСТРЕЛЯНИ... ЗАПЛАХИ РАЗКРОЯВАНЕ КАРТАТА НА СВЕТА
цитирай
4. oia - Прекрасна статия. Дано да я проч...
20.10.2015 09:35
Прекрасна статия. Дано да я прочетат повече хора, и да проумеят, че няма нищо случайно. Новия световен ред, както и новата раса, някой си мислеха, че ТЕ са тези, които ще дирижират този космически процес. Не мога да влизам в подробности, защото материята е огромна по съдържание, и за това отново ще напиша това:
ПО ЗЕМЯТА ВСИЧКОТО ЗЛО, Е ОТ ЕВРЕЙСКО ПОТЕКЛО.Имаще ли някъде размирици, за които в последствие да не се разбере кои стоят зад това.
Достатъчно е да се знае, че еврейна Калерги, в едно от свойте изявления е казал:
В ръцете на еврейте трябва да бъдат следните три неща:барута, златото и мастилото.Нима не сме свидетели точно на това? Колкото до новия световен ред
без ред,а след време ще се появи и другата опция за новата раса, нека си въобразяват,че ще успеят.Владеят със страха и заблудата, в които държат човечеството.Колкото до релиигите, те са им авангарда.Нито една от релиигите, не е божие творение.Ще се пвторя отново--това са ариманични структури. Нещата са много дълбоко, а това, което опитват да ни представят под форми на
чов. права, хуманност, съпричастност и какви ли още не форми от уродливите и мисли, не е нищо повече от меркантилните им поведения и намерения. Всичко са преобразили в тям угодна версия. Истината е съвсем друга и всячески се стремят да я отдалечават от ЧОВЕЧЕСТВОТО. Живеят чрез измамата и заблудата, които разпространяват по цялата земя и когато се проумее къде е причината, тогава лесно се отстранява следствието. Всичко, което става в световен мащаб--е именно следствието, а причината е дълбоко засекретена.Никога не забравяйте, че коварствата и капаните им са неизброими.Насъскването на народите един срещу друг, не е тайна, че и това е тяхно дело. Вътре в държавите прилагат същото. Разделят и противопоставят. Това е формулата на успехите им.
цитирай
5. edinbulgarin - ТСВ е в действие от няколко години ...
20.10.2015 12:01
ТСВ е в действие от няколко години вече.

А докато не направим така, че да имаме (на)Родолюбиво управление в България, няма значение на коя страна ще сме - при всяко положение ние сме губещите.
цитирай
6. zaw12929 - Религията във всички епохи е била ...
20.10.2015 22:21
Религията във всички епохи е била най доброто за всеки човек
troia написа:
нищо лошо в религиите, но ние хората се избиваме и мразим заради вярванията си. Още от векове власт имащите са я използвали, за да манипулират и да контролират масите.
Бог е един, а пътищата към него са много. Защо трябва да се унищожаваме взаимно когато всеки върви по своя път?! Не сме дорасли духовно за никоя религия...т.е не виждаме пътищата, а само егото си, жаждата за власт и пари.


Вие направо ни осъдихте вкупом, без изключение и добре, че Бог не взема в предвид такива присъди, защото зная делата на всеки един от нас, а мнозина не знаят, не подозират, не вярват, че от всеки могат да скрият делата си, но не и от него, Стряскащо е твърдението ви: „не сме дорасли до никоя религия“- нещо, като намек за избор или казвате „уж сме православна християнска държава , а в църквите няма хора, и как да намерят пътя към храма, когато медиите представят тези места, като територия на престъпни служители. И вашият коментар по скоро е в полза на всички, които работят за унищожаването на православието, а в същото време зад завесата на ислямизма реализират плановее си за колонозиране на света, представяйки преселението на араби към европа, като сблъсък на религии, използваики религиозната ни неграмотност, убеденост, че религията е нещото, което вреди на хората.
Религията и в ония векове, винаги е носила полза на човека, давайки му знание, да живее в доброта и да представи пред Бог неопетнената си душа. Не е важно как са употребявали управници религията, защото всеки човек носи отговорност за душата си и никой друг! Религията във всички епохи е била най доброто за всеки човек... няма друго такова духовно чудо!
цитирай
7. raders - Има нещо вярно, но повечето е фан...
20.10.2015 23:44
Има нещо вярно, но повечето е фантастика, приятелю. Това са твои лични виждания нали?
цитирай
8. zaw12929 - ИМА САМО ВЕРНИ ФАКТИ: ИЗТОЧНИЦИ
21.10.2015 12:21
raders написа:
Има нещо вярно, но повечето е фантастика, приятелю. Това са твои лични виждания нали?

В подкрепа на тази версия се обявява също Деян Лучич. Той е сръбски публицист и автор на книгите „Сенчестите властелини“, „Тайните на албанската мафия“, Ислямска република Германия“ (за 20 години до днешните събития). Неговите прогнози имат плашещата способност да се сбъдват. Той е убеден, че светът се управлява от международния ционизъм в лицето на банки, транснационални корпорации, Билдербергския клуб и световно правителство. Нарича ционистите „хазари“. Смята, че обикновените евреи нямат към тях никакво отношение.
Източници: „Тайните на албанската мафия“ и др. С него разговаря руската ...
Кръстоносния поход на хазарите | ANONYMOUS ...
https://anonybulgaria.wordpress/.../кръстоносния-поход-на-хазари...
5.12.2014 г. - Писателят Деян Лучич казва за хазарите: 90% от днешните евреи са хазари по произход. Те са от турско-монголско племе, което ...
store - Книги - Деян Лучич - store - Книжарница
www.book.store/search?srchstr=%20Деян%20Лучич%20
Открити Книги за търсене " Деян Лучич " в book.store - електронна книжарница: По закона на писателя. Есета Алкохол Внукът на Хемингуей Народ ...
store - Книги - Деян Лучич - store - Книжарница
www.book.store/search?srchstr=%20Деян%20Лучич%20&sin=1
Открити Книги за търсене " Деян Лучич " в book.store - електронна книжарница: Българчето от Аляска По закона на писателя. Есета Миниинвазивна ...
Теория на заговора: Кой стои зад лавината от ... - Гласове
www.glasove/.../teoriya-na-zagovora-koj-stoi-zad-lavinata-ot-bezha...
Преди 6 дни - В подкрепа на тази версия се обявява също Деян Лучич. Той е сръбски публицист и автор на книгите „Сенчестите властелини“, ...цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11278556
Постинги: 5294
Коментари: 11759
Гласове: 59732
Архив
Календар
«  Октомври, 2020  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031