Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2016 12:21 - Бойко, не се нареждай отново за власт- ти си опасен!
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 2331 Коментари: 4 Гласове:
14

Последна промяна: 28.12.2016 23:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Руските и гръцки медии съобщиха преди седмица, че Русия Р ще опрости напълно гръцкия газов дълг за периода 2014 и 2015 г., а дългът към руския Газпром за 2016 г- РФ ще го пренесе чак за 2019 г. На всичкото отгоре Гърция получава газ, много по-евтин, отколкото България.

Веднага възниква въпросът за какво са тези огромни руски преференции за гръцката страна?

Ами много просто. Дори Гърция, която бе почти удушена от античовешките „стабилизационни“ мерки на Международния валутен фонд, демонстрира достойнство, силата и смелостта да води самостоятелна външна политика. Открай време южната ни съседка е в приятелски политически взаимотношения с Русия. И въпреки злата воля на брюкселските бюрократи, гръцкият премиер е готов да си сътрудничи с РФ по Южен поток и по други големи и взаимоизгодни икономически проекти. Тоест, Гърция не изпълнява безпрекословно заповедите на Брюксел, а само онези указания, които не противоречат на гръцките национални интереси.

И заради смелостта на своя премиер, тя получава не само евтин газ и бензин, но и много други, още по-големи отстъпки от Руската федерация.

За сметка на това обаче ние не получаваме никакви отстъпки, а плащаме най-скъпите газ и бензин в цяла Европа, (на база средна работна заплата-б.а.). И всичко, само заради това, че на премиерския ни Бай Х*й  му липсва елементарното чувство за достойнство и за да запази властта си е готов да се кланя и унижава както себе си, така и родината ни,  пред наглите брюкселски чиновници.

  
image
Липсата на каквато и да било смелост, пречи  на Борисов да отстоява българските интереси. И когато западняците му наредят  да прегази някой икономически или политически интерес на България, Бай Ганьо Борисов започва да „обяснява“ по медиите как това го искал Брюксел, пък как ние сме имали задължения към ЕС и не можело да ги пренебрегнем… Ние от Skandalno.net обаче питаме: Защо Гърция, Унгария, Австрия, Чехия, Словакия и Полша могат да пренебрегват „задълженията“ си към Брюксел и да си гледат предимно техните интереси, а само ние не можем?

Отговорът на този въпрос се набива в очите: Защото Бай Х*й го е страх! И защото, вероятно е получил в банковата си сметка няколко стотин милиона евро, за да прокарва антибългарските интереси в нашата страна.

И после питаме защо сме сред най-бедните държави в света?! Ами защото с такива управници като банкянския Байчо, които демагогстват пред народа и нагло го лъжат за всичко, никоя държава не може да просперира.

image

Ние, казва Бай Ганьо от Банкя, постигнахме  „видими резултати“. Направихме магистрали, градски площади и градинки, санираме жилищни блокове. Направихме Халите в София. Вярно  е. Но по-добре  да не говорим за качеството на тези „строежи“, и за това, че само след година асфалта се напуква, изкорубва се или хлътва… и трябва отново да се ремонтира. Няма да говорим и че само фирми, близки до властта, получават големите обществени поръчки и после изпращат „спестените“ пари нагоре по веригата, чак до върха. А друг е въпросът дали санирането на сгради, строежа на чешмички и запълването на дупки по улиците с третокачествен асфалт може да доведе българската нация до просперитет. За да забогатеем са ни необходими две неща- евтин ток и много нови фабрики! Борисов си прави оглушки и за двете, защото така му е наредено от Брюксел.

Ще насоча вниманието ви само към факта, че нито стотинка от тези милиарди левове, които уж ЕС ни давал, не са инвестирани в производство. Че от тях няма и стотинка възвращаемост. Тоест, те са хвърлени на вятъра. Откакто ГЕРБ са на власт, икономиката ни не се е придвижила ни на йота по-напред. Напротив- сви се и то с много!

Получава се огромен парадокс: Държавата загива от беднотия и взема многомилиардни заеми, за да се крепи някак, а правителството харчи тези  пари, смъкнати от гърба на народа, не за да развива производството и икономиката, които единствени могат да ни измъкнат от блатото, а за да прави градинки и чешмички?!

Има и още парадокси! Ще спомена само цената на ел. енергията. Тя е непосилна и всяка година става все по-убийствена за българските фирми и за домакинствата.

Защо се получава така? Може би защото Байчото премиер,  не знае, че високата цена на тока убива държавата? Неее, Бай Х*й знае това. Но граби от народа, защото е подписал лобистки договори бедната ни държавица да изкупува „зелената“ ел. енергия на „преференциални цени“, тоест на цени сто пъти по- високи от нормалните. И защото един от „производителите“ на така наречената „зелена“ енергия е бившата му приятелка – Цветелина Бориславова.

Ето, в крайна сметка какви сили движат „нашия“ премиер: Страх и Алчност! Това са силите, които го държат в обичайното му хиперактивно състояние. Иначе би се срутил като картонено човече и отдавна да е изчезнал в преизподнята.

Вместо Коледна честитка екипът на Skandalno.net препоръчва на Бойко Борисов час по-скоро да си ходи, заедно с Митов, Ненчев, Москов, Кунева, Лукарски и т.н., за да не се наложи хората да го изгонят с шутове. А на вас, читатели, весело посрещане на Коледните празници! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

image

image

каква тогава е истинската цел на новия проект „Да, България“? За да разберем това, трябва да обърнем поглед към случващото се в истинската родина на Христо Иванов и грантовите протестъри от „Америка за България“. Става дума за САЩ!!! Там Доналд Тръмп поведе тотална война срещу неолибералите и неоконсерваторите. Целият му кабинет е съставен почти без изключение от палеоконсерватори (традиционалисти, християни, антиглобалисти, патриоти, антилиберали и умерени изолационисти).

С всяко следващо назначение или действие на Тръмп, почвата под краката на либералите става нестабилна. Не, че Доналд е ангел и не че с влизането му във властта САЩ ще престанат да бъдат имперска сила, но американското финансиране за треторазредни местни васали в периферни колонии като България, ще става все по-ограничено. По намалялото финансиране към тях, родните грантаджии вече осъзнават, че в кочината няма място за всички. И по тая причина проваленият министър Христо Иванов, загубилият президентската надпревара Трайчо Трайков и Костовото протеже Радан, искат да се дистанцират от някогашните си другарчета от РБ. СДС и партията на Кунева трябва да бъдат избутани от политическото пространство, за да има достатъчно грантова храна за тях самите- „истинските“ протестъри и грантаджии.

Това обаче са неволи и терзания на родните хрантутници. Техните господари, а именно неолибералите зад Хилъри в САЩ и г-н Джордж Сорос, който подпомага финансово операциите на ЦРУ в Източна Европа, очевидно се готвят за ново настъпление.


image

В тази сложна обстановка за американските неолиберали е изключително важно да си гарантират верноподаничеството на България, защото ако я изгубят, губят Балканите! А както виждаме и нашата страна започва бавно да се освобождава от хватката им. Неолибералния авторитарен западен проект ГЕРБ загуби за пръв път на избори, което може да се приеме за директна загуба на неговите създатели Ангела Меркел, фондациите „Ханс Зайдел“ и „Конрад Аденауер“ (а съответно и на Сорос, който има силно влияние над Ангела).

 

Все по- мизерните условия на живот, нелепата западна пропаганда и мигрантската криза накараха и българския народ да прогледне. И той започна да преоткрива патриотизма и националното си достойнство. Затова родните Соросоиди се нуждаят от нов проект, който да обедини най-твърдото ядро от грантаджии, протестъри и олигарси в България. Дори „Да, България“ и ДСБ да нямат силите да влязат в парламента, оттук нататък всеки опит за формиране на сериозно дясно присъствие в политиката, ще трябва да минава през тях. Тоест – основната цел на проекта „Да България“ е да обсеби и приватизира цялото дясно пространство в българската политика. Втората цел на този проект е ако на власт дойде нежелано за господарите им от Вашингтон правителство, това протестърско ядро по вече изпитани методи, да създаде истински хаос в столицата чрез протести, окупации и медийни атаки. Не са им нужни стотици хиляди политически симпатизанти. Трябват им само няколко десетки хиляди добре платени, верни и фанатични слуги, които са готови да тероризират всеки несъгласен с тях.

 

Някой би казал, че 2-та процента, които Христо Иванов и Радан Кънев ще вземат, просто не са достатъчно, за да оправдаят очакванията на Сорос. Но това може много лесно да се промени с упадъка на ГЕРБ. Борисов ще се нуждае от обединение вдясно, защото електоралната му подкрепа се срива изключително бързо. Освен това при предстоящото тотално маргинализиране на СДС и Куневото ДБГ, техните десни симпатизанти ще трябва да се насочат към „Да, България“ и Радан. Разликата е, че този път парада ще го водят най-лоялните на глобализма, неолиберализма, Вашингтон и Сорос хора, а не просто поредните български далавераджии като г-жа Кунева и Ненчев. Този път няма да има място за оправдания и провали, Сорос иска резултати и неговите подплашени слуги знаят, че няма да има прошка и грантове, ако не досъсипят България.

В дългосрочен план тактическите цели на „Да България“ са ясни: Без значение коя партия е на власт в България, правосъдната система, образованието и финансите на страната ни трябва да бъдат поети от лоялни соросоидни фанатици като Христо Иванов и костовистите. Само така Сорос ще може да запази България като бастион на господството си в Източна Европа! Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи

 

Вижте с какво са планували да ни оправят демографията (КЛИП)  

image

image

Планът Сорос за „миграционна революция“ в Европа

Сорос спонсорира бежанската вълна в Европа (и претопяването)

Организация на Сорос снабдява бежанците със специално ръководство (видео)

Потресаващи документи от DC LEAKS: Сорос превръща Гърция в ислямска колония, контролирайки медии, политици, банки

Орбан посочи Сорос за гробокопач на Европа 

Путин изгони Джордж Сорос и "Отворено общество" от Русия

Още скандали:

Плевнелиев: Горд съм, че се Опълчих на Путин! България няма бъдеще с Русия, нямаме място в колхозите, защото сме европейци!

image

Най – смешните имена в България! Ще се спукате от смях!

 
Гласувай:
14
01. mt46 - Управниците ни
25.12.2016 12:28
са антибългари, нагли и измамни продажници...
Поздрав! Честита Коледа и по-добри дни!...
цитирай
2. zaw12929 - Нова политическа формация „Да, България“.
25.12.2016 13:02
Няколко дни преди Бъдни вечер платените соросоидни медии проглушиха ушите на българската нация с една „блага вест“. А именно: Създаването на новата политическа формация „Да, България“.

Поне официално, инициатор на проекта е проваленият правосъден министър Христо Иванов. Обществена тайна е обаче, че зад новия соросоиден проект „Да, България“ стои т. нар. политико-финансов кръг „Агнешки главички“. Според медийните им клакьори, новата партия щяла да направи това, което Реформаторския блок не успял. А именно – да реформира правосъдната система, да създаде истинска демокрация и прочее алабалистики…

Нужен е само един поглед върху участниците в това Соросоугодно начинание, за да видим, че става въпрос за
сбор от политически неудачници, корумпирани типове, псевдо-неолиберали на чуждестранна хранилка и стари муцуни.

Драги читатели, как ви се струва Иван Костов да бори корупцията? Проваленият юрист с отнети адвокатски права Христо Иванов, да реформира съдебната система? Радан Кънев, който в продължение на година беше едновременно и опозиционер, и във властта, да гради парламентаризъм (направо британски)? А, „честният“ бизнесмен Иво Прокопиев, да участва в изграждането на силна българска икономика? Нелепо, разбира се.

Тъй като едва ли въпросните личности се надяват, че все още има глупаци, които да им повярват, най-вероятно ще се борят за преформатирането на психодясното пространство. И за тях, и за всички други е ясно, че „Да, България“ няма да вземе повече от 1-2 % на избори. Това впрочем се потвърждава и от социолозите. В общи линии за тях ще гласуват разни „зелени“ тревомани, софийските хипстъри, няколко псевдоинтелектуалци и зажаднели за финансиране грантови протестъри.
цитирай
3. zaw12929 - Онези 45 свършиха, а по скоро сега се ...
25.12.2016 13:13
Онези 45 свършиха, а по скоро сега се вижда края на България и само зомбита на медиите не виждат проблема днес Само в столицата има соросоиди жалки
В онези 45 години църквите бяха пълни. Къде сте днес вярващи- вратите на храма са винаги отворени
Коледа е! Честит празник
цитирай
4. dimat - Да-а!Какво нещо е слепотата!Умствената слепота!
31.12.2016 00:11
Продължаваме да се блеем и каканижем по блогове и форуми,колко са ни виновни политици,партии,ЕС,САЩ,Русия,Турция...и продължаваме да не виждаме единственият виновник за собствената ни съдба - самите ние, и никой друг!!!!

ПОЛЕ ЗА БЛЕЕЩА СЛЕПОТА,ШИРОКО,ДО ИЗЧЕЗВАНЕ НА БЛЕЕЩИЯТ "НАРОД"!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11805559
Постинги: 5377
Коментари: 12222
Гласове: 61723
Архив
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31