Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2017 05:51 - Когато душата види тялото си отстрани-- тялото на този човек тръгва към Гроба. а душата- към Бога-
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 1764 Коментари: 5 Гласове:
12

Последна промяна: 12.12.2017 05:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Когато душата види тялото си- тялото  "тръгва"  към Гроба. а душата към Бога- и ако е бил атеист- така възпитан от социалната държава- отива при бесовете, за да научи най важната ИСТИНА ..
Връщането обратно в тялото е изключение на милион. Затова, докато е време, търсете Истината за Бог, само любовта към Бог е условия за връщане в онзи свят с достойнство, а не под условията на разни наказания. Още сега кажи най кратката молитва : "Боже, приеми ме!. "Боже прости ми!" и казвай поне един път на ден "Боже!" защото само той ни обича безкористно, знае всяка наша стъпка, уважава всяко наше решение, но за незнанието на всеки човек, че има душа си плаща на прага на оня свят! Българите сме християни! Всички сме синове и дъщери на Бог и българските мюсюлмани също зачитат Бог и не заслужават укори- трябва да живеем в мир и разбирателство всички поданици, заедно да работим за просперитета на България. Никой не е по гражданин на България. Всеки който живее в миналото и изрича "турско робство" ще стой в ада, в чистилището, векове, за да разбере какво точно е робството, защото миналото не се поправя. Оправяй себе си сега! Бог ще се грижи за другите- не се прави на прокурор, съдия, на Бог! Бог ти праща вест- поучи се! Покай се с "Боже прости ми!" и заживей с Бога на родата си, дай български имена на децата си! Ти си вечна душа, а човек е смъртен, за да ходиш до Бог и се връщаш в човешкия свят, където си дете, мъж и,и жена, баща или майка, за да имаш знания и воля да правиш неща, които те правят уважаван ЧОВЕК! Уважавай Бог- всеки път, за да имаш подкрепа, родителите са до време- Бог е винаги, завинаги с тебе- той има грижата за тебе, а очаква твоята синовна любов! Запомни го!
Благодаря   НА
Автор: grigorsimov Категория: Политика   image
Прочетен: 1127 Коментари: 0 Гласове:  за избора! ПРОЧЕТИ ГО! ПРОЧЕТИ ГО , ПРЕПРОЧИТАЙ ГО- Бог ти праща вест- поучи се! Покай се с "Боже прости ми!" и заживей с Бога на родата си, дай български имена на децата си! Ти си вечна душа, а човек е смъртен, за да ходиш до Бог и се връщаш в човешкия свят, където си дете, мъж и,и жена, баща или майка, за да имаш знания и воля да правиш неща, които те правят уважаван ЧОВЕК! Запомни го!  ПОВТАРЯМ ТИ:
Уважавай Бог- всеки път, за да имаш подкрепа, родителите са до време- Бог е винаги, завинаги с тебе- ТУК И ТАМ!  Има грижата за тебе, а очаква твоята синовна любов! Запомни го!
Благодаря на автора за избора! Всеки избор се реализира с волята на Бог!
Всеки избор се реализира с волята на Бог!

ЧОВЕК, КОЙТО НЕ ВЯРВА, ЧЕ  ИМА БОГ :  прави от мухата 3 слона и няколко крокодила !!!

Наш мир хранит много секретов, от древних тайн необъяснимых чудес до невероятных поворотов человеческой истории. Известно одно, эти события оставляют нам больше вопросов, чем ответов. Казалось бы, что уже ничего не может пролить свет на эти загадочные происшествия, но так ли это? Вооружившись новейшими открытиями науки, попробуем докопаться до истины. Выпущено: Россия, ООО «ТВпорт» по заказу ОАО «ТРК ВС «ЗВЕЗДА» Режиссер: Элеонора Тухарели Ведущий: Олег Масленников-Войтов О фильме: Никто не может сказать, что это было: случайная смерть или спланированное убийство. Известно одно: эти события потрясли современников и иногда даже повлияли на ход истории. Свидетелей и очевидцев давно нет в живых. И, казалось бы, ничто не может пролить свет на эти загадочные происшествия. Но так ли это? Вооружившись новейшими научными открытиями, попробуем возобновить расследование. К нему будут привлечены лучшие эксперты - судебные медики, криминалисты, историки. А исходным толчком станет.... улика из прошлого.

ПРЕПОРЪЧВАМ ВИДЕОТО ЗА ВОДАТА, КОЯТО ЩЕ Е ОТ ПОЛЗА НА ВСЕКИ, ЗА ДА Е ЗДРАВ - С НАЙ ЕВТИНОТО И ПОЛЕЗНО ВЕЩЕСТВО   В О Д А Т А  

image


Гласувай:
12
01. zaw12929 - Учени съобщиха, че са открили пл...
10.12.2017 06:02
Учени съобщиха, че са открили планета с размерите на Земята и условия, които я правят годна за живот. Ross 128 b, както се казва новият космически обект, се придвижва към Слънчевата система. Изводите на учените са публикувани в списание "Астрономия и астрофизика", предаде Европейската космическа обсерватория. Засега това е втората най-близка до Земята екзопланета, но Proxima b ("само" на 4.2 светлинни години), която се намира на по-малко разстояние, е с по-неблагоприятни за възникване и развитие на живот условия. Ross 128 b се придвижва към Слънчевата система и ще "изпревари" Проксима като най-близкия съсед "само" след 79 000 години, което е като кратък миг за космическите процеси, отбелязва Европейската космическа обсерватория. Ross 128 b се върти около звезда в своята система около 20 пъти по-близо до нея, отколкото е земята до Слънцето. Въпросната звезда обаче е много по-малка - червено джудже - и в резултат планетата получава 1.38 пъти повече слънчева радиация, отколкото достига до Земята. Учените очакват, че температурата на повърхността ще е близка до тази на Земята. Новооткритата планета обикаля около звездата Ross 128 за 9.9 дни, а евентуалната температура може да варира от - 60 до 20 градуса - условия, които се смятат за по-скоро приемливи. Предстои изследване на атмосферата, за да се установи каква е вероятността на нея да се появи живот. Намирането на обекти, годни за живот извън Слънчевата система, е трудно начинание - повечето от 3500 познати екзопланети тях са подобни на Юпитер гиганти от газ, чиято орбита е много близо до звездата им. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Прочети повече в Blitz: https://www.Blitz/lyubopitno/nauka-i-tekhnologii/senzatsionno-otkritie-v-kosmosa-ross-128-b-mozhe-da-preobrne-predstavite-za-izvnzemen-zhivot_news558056.html
цитирай
2. zaw12929 - Епохално! Учени откриха нещо „н...
10.12.2017 06:03
Епохално! Учени откриха нещо „неумиращо“ в Космоса

Прочети повече в Blitz: https://www.Blitz/svyat/epokhalno-ucheni-otkrikha-neshcho-neumirashcho-v-kosmosa_news556985.html
цитирай
3. zaw12929 - В Интернет ще намерите всички до...
10.12.2017 09:04
В Интернет ще намерите всички доказателства, за Бог! Ако го искатя!
Който не иска да повярва- Бог не го насилва, но душата ще си плати, когато му дойде времето! Споко!
цитирай
4. kvg55 - zaw12929,
10.12.2017 12:07
Няма единно разбиране и възприятие за бога. Аз го възприемам като природата. Само вярата не е достатъчна, защото умът продължава да търси. Той иска физическа среща с бога, а това не се осъществява. Освен това, несправедливостите сред човечеството омаловажават значението на бог.
цитирай
5. zaw12929 - Разликата е православни християни и протестанти
10.12.2017 22:14
kvg55 написа:
Няма единно разбиране и възприятие за бога. Аз го възприемам като природата. Само вярата не е достатъчна, защото умът продължава да търси. Той иска физическа среща с бога, а това не се осъществява. Освен това, несправедливостите сред човечеството омаловажават значението на бог.


Разликата е православни християни и протестанти- православните сме били роби, протестантите колонизатори и като ни превърнаха в колония казват, че Православието им е враг!!!
Глупави български младежи твърдят, че Православието трябва да се унищожи, защото сме го получили от Русия... либералната "демокрация" е която ни унищожава и атеизма работи срещу българщината. Според Конституцията сме Православна християнска държава, но заради куклите ни- управляващи- не се прави нищо да сме такава държава- имахме даже два синода в опит унищожаване българската църква и не успя- Бог прати Симеон, който спаси Православието, но до там! Може и по зле...
Само с тази постъпка Симеон направи достатъчно, за да имаме бъдеще... като държава... Не коментирам какво ще стане със Запада, ало Меркел продължи да е канцлер... няма вечни канцлери Само Бог е вечен.
цитирай
6. zaw12929 - Д ъ л е с к а з а
16.12.2017 07:17
„Ще свърши войната. Всичко някак си ще улегне, ще се утаи и уреди. И ние ще хвърлим всичките сили, всичкото зло на САЩ, цялата материална сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората.Човешкият мозък, съзнанието е приспособено към промяна. Посявайки там хаос, ние незабелязано ще заменим човешките ценности с фалшиви, в които да вярват. Как? Ние ще намерим наши единомишленици, наши съюзници и помощници в самата Русия. Епизод по епизод ще се разиграва грандиозна по своя мащаб трагедия към гибелта на най-непокорния народ на земята, окончателното необратимо угасване на неговото самосъзнание.

От литературата и изкуството ние например постепенно ще изтръгнем тяхната социална същност, ще отучим художниците, ще им отнемем желанието да се занимават с изобразяване, с изследване на тези процеси, които се извършват в глъбините на народните маси. Литературата, театрите, киното ще изобретяват и прославят най-ниските човешки чувства и страсти. Ние по всякакъв начин ще поддържаме и издигаме така наречените художници, които ще започнат да насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма и предателството – с едн а дума, каквато и да е безнравственост.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11823415
Постинги: 5377
Коментари: 12222
Гласове: 61747
Архив
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31