Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2013 10:23 - "Когато несправедливостта е закон, съпротивата е дълг" 581
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 3791 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 12.08.2013 19:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Когато несправедливостта е закон, съпротивата е дълг" - този лозунг се мъдри на стената на Съдебната палата (откъм ул.Лавеле). 

26.07 22:31 - ПАЛАЧИНКАТА СЕ ОБРЪЩА- СЕГА ЩЕ РАСТАТ ДОХОДИ И ПЕНСИИ,. 20 253
Прочетен: 20383 Коментари: 45
Има несправедливост, не отричай! Изкривяване в законността: затова:
  да разгледаме съдебната система- тя е самостоятелна ,  прилага законите  Процеси- бавни.
Да си дадем сметка  защо  съдебната система се превърна в удобната мишена, защита на истински корумпирани в страната управници и медии. Разигра  се проекта:
„Зад завесата на общественото мнение!?” Да, завесите имат задачата да закриват- в случая истината за технологията на корупцията.

Съдът на България е употребен за нуждите на… корупцията. Тя съществува там, където управници „контактуват” с имащите, за да получат облага. Които отказват се подлагат на принуда, в други случаи- просто ги дават на съд, за да вземат значителни суми. Как започна и как става това?!
  Началото постави човекът произнесъл фразата „Ние ги хващане, те ги пущат?!” 
  Бързам, спешно е, да ви коригирам, за   направление във важен за държавата ни сектор: отношението към съдебната власт, за да не ставате съучастник в един „Проект за унижаване на съдебната власт” , който се изпълнява, давайки шанс на корупцията...  защото  все още хората на Цв. Цв. са там, има  арестувани, обвинени и няма доказателства- съдът ги чака, а в същност:  
  Реализира се, употребяват съда, с ваша активна дейност, на електронните медии,  заради които ни класират за най корумпирана страна,  за което виновник се сочи съдът. Точно  зад шума на медиите- сигурната завеса, манипулирано обществено мнение, определящо съда като виновник за беззаконието, добилият популярност израз: „Ние ги хващаме, те ги пущат!”  Правителството, прави обвинения, чрез прокуратурата, съдът, като ги прекарва през ситото на закона, „налага законност” .Медиите, информират обществото, изпълняват превантивната роля на закона. Да, но при спазване на правилото „Всеки е невинен докато съд не го осъди!”  Защото имаме само решение, подлежащо на обжалване. Така се  замесихте в изпълнението на хитрия, гаден „Проект за унижаване на съдебната власт”

Медии:
   Вместо да информирате, за съдебното решение, обвинихте съда,  заплашихте, че може и трябва да бъде заменен със съд, като в САЩ. Информирахте, по начин, не, да се измие лицето на България, а  я нареждате в редицата на корумпирана Европа, която, като ни има за заден двор изсипва всичките си упреци към държавата, а вие давате основание!  Предупредихте съда, че трябвало, хората да приемат решението, че  улицата  решава, кое е справедливо. Обучение за съдии?!  Няма лошо, но грешен ви е урока.   Улицата не  раздава правосъдие, а хаос! Белег е на общества, където няма държава и право, на варвари. Шериата е вариант на „американското прехвалено от вас „правосъдие”. В България правосъдната система е унифицирана с тази на страните от ЕС, по силата на  присъединителните клаузи. Оценката  справедливо или не е едно решение  се оценява само от едно – да е спазен закона.

В горни  инстанции проверяват спазването на закона , решението се променя, заради разкриване на обстоятелства, , които в първите инстанции не са обсъдени, доказани. Каквото и решение да се вземе, винаги едната страна е недоволна.

Защото винаги закона подкрепя  истината.  Страната, погазила истината не само губи делото, но е и
 понася  санкции за неоснователно обвинение ,   В случая  за пореден път: политически дивиденти, да унижава опозиция, политически противници, дори, за да унижава самия съд, че, дава несправедливи решения е победа, която постига чрез медиите- чрез Вас!?.
  Обществено мнение, Брюксел, основан на публикации непрекъснато се занимават с „недостатъците” на правосъдната ни система. Която има само един грях, че спазва закона, а не политически нареждания, давани и чрез медиите. Съдът е унижен, употребен, за политика и в същото време тези, които са замислили и прилагат тази схема – управляващите зад завесата на плътната медийна завеса си правят корупционните схеми с никакъв шанс да бъдат разкрити. Защото съдът не може да се сезира, но е длъжен да образува процес по всеки сигнал.

В ръцете на далите сигнала, да „дозират” доказателствата. Да шантажират обвинените, да си платят, да намерят „лясковски ,  „защитени свидетели” – за да бъде осъден, поне на първа инстанция обвинения. Съдът има инстанции, където разкритията продължават, както повелява Конституцията: до „разкриване на истината!”  Но благодарение на медиите, които 23 години ни пеят песента за лошия съд, за което дават тон политици, дивидент за упоритата справедлива работа на най натоварения съд в Европа и света- българския. Атрофирали, парализирани, не действащи са функциите на всякакви до съдебни органи, законово оправомощени с превантивен контрол. От екрана: закани на политици с папки, които плашват със съда.
Стресиране на обществото и всички повтарят :нямаме правосъдеи!
  И когато делото завърши с оправдание негативите, за съда, нагнетявани с гадни, противозаконни коментари. Наглостта на журналистите стига до там- да заплашват съда с  подмяна. Да го „наказват” затова, че не е изпълнил политическата поръчка. Българският съд се употребява с политически и икономически цели.

Журналисти,
направихте най желания подарък на създателите на  „Проекта за унижаване на съдебната власт”. Които чрез вас се реализира!  Моля ви, прочетете внимателно целия материал. Защото вие извършихте и още нещо. Грубо нарушихте закона. Наругахте съда. То се прави редовно и на никой журналист не е потърсена сметка, но винаги има първи път. За какво става въпрос: Съдебната материя е специфична. Наемат адвокат, за представяне иск или ответност по иска , защото за съда и пред съда фактите се виждат само през закона. Не ругаене, а жалба, която по всяко решение се формира само от адвокат – само от засегнатата страна, но не с общи приказки, закани и определения, а с посочване на конкретни обстоятелства и факти, които не са взети в предвид. Новооткрити или не обсъдени. Затова съдът е самостоятелен. Има инстанции, което дава възможност да се отстранят пропуски, на страните по делото, за да докажат истината. Което е основната задача на съда: прилагайки закона, да установи истината. Съдът е длъжен да мотивира решението си. Когато даде решение, мотиви, съдът приключва. Никой съд  не може да промени издаденото  от него решение. С мотивите си съдът посочва на какво то се базира. Всеки съдия взема решение, без някой да му нарежда, да го насочва, да го упреква, защо е взел такова решение, защото ще се получи монолог- да упрекват съдията, а той няма никаква друга възможност да се защити- негова защита са мотивите  за решението.

Твърденията на медиите  не са обект на изясняване  в съдебните зали. но тях чуват хората и вярват.    Закона предвижда жалба, недоволство, искане за промяна на издаденото съдебно решение да се прави по законов ред- по ГПК ( гражданския процесуален закон ) Да се прави пред компетентната- следващата по закон инстанция. Законът предвижда какво може да съдържа жалбата и в никакъв случай не се включват рогатни, хули, определения, обвинения- това, което съдържа вашето предаване, даже уволнение и готовност вие да раздавате правосъдие.
Това е агресия към съдебната власт, която никой няма право да упражнява. Това вече е престъпление.    Но какво се случва: в годините на демокрацията: ГПК се промени,  извадиха клаузи, даващи първенство на държавата. винаги да бъде права, както и на хора, толерирани от управляващите, да избягват отговорността пред закона. Дава шанс на корупцията и свързаното с нея извращения. То е политика на тоталитарната държава.
Промените гарантират никой да не се меси на Съда и  всеки доказва иска си. Затова има адвокатура- правната материя е сложна за да се разбира от улицата!! Оказва се, че у нас журналистите са по компетентни и от съдиите, които не са разбрали-решението трябва да е затвор ...
И
.:    Какво не се случи: когато на съдиите не се нарежда на ухо, какво решение да вземе: започна да им се нарежда публично. Да се отделят едни дела за по важни от други:  да се гледат от специализирани състави и няма как да се попита КС това не е ли нарушаване правата на обвинените и внушаване на обществото, че има по обвинени и този съд издава само тежки присъди;

търси се политически ефект и ако не с решение, то с предавания се внушава на хората, че съдията  взема решения от лични интереси- обогатяване.

Всяко стадо има мърша, но да се прави цяла съдебна система мършава- да видим кого обслужвате?! 
Вие, медиите, информирайки, че най корумпирани държавни чиновници са тези в съдебната система.  Конституция променяхме. Резултат- нулев. Някой дава тон и хорът на медиите  пеят: Ние ги хващаме, те ги пущат!?”
  Съдебното решение, което не само коментирахте но и нападнахте съда, според закона има особен ред на употреба: Съдебните решения не се коментират, а се изпълняват, те са задължителни за всички. Всички са длъжни да съдействат за тяхното изпълнение.  Вие не ни информирахте какво е решението по същество, като жълт вестник ни дезинформирахте:

„Как може?!, Първо инстанционния съд да даде ефективни присъди, на тези, дето официално са правили дарение на БСП, а този съд  ги оправда?!”  Тогава да премахнем горните инстанции. Един съдия на съд, да издава решения, както му се диктуват и това ще е достатъчно, да има законност, която служи само на интересите на управляващите. Как: казахте: по  закона на  улицата,
Обикновени хора?!,-  параван, докато медиите посочват решенията. Ето за такава правова държава мечтаят всички управляващи, овладели медиите. Какво направихте?! Къде ни връщате?! Ало, а как е в Европа, където за делата се информира , само, след като  има окончателно решение. До тогава
всички са невинни  и сме отишли в съда да узнаем истината, а не да ги употребяване- дела и съдии.    Така посяхте съмнение в работата на съдиите, а като прокурори ги обвинихте,  иззехте функциите на ВСС (Висшия Съдебен Съвет) ги уволнихте. Още и се само назначихте се за новия съд. Ефектно?! И поредния гвоздеи в ковчега на съда и на държавата.

Държавата се е появила там, когато и където  се е появило правото.
Демократична-  само там, където има право, където има закони и законност- спазване на законите пред които всички са равнопоставени. Това е идеалът на демократичната държава. Защото в  предишните държави, правните норми се създават от управниците само в тяхна защита. Винаги в тяхна защита.
  При демокрацията има равнопоставеност.
Но.. се оказва, че сме най корумпираната държава, въпреки, че за да бъдем членове на ЕС- хармонизирахме   законите си- отпечатахме нови. Имаме закони, имаме дела , а нямаме законност?! Имаме и медии, които не пропускат да „надзирават” съдиите. Не само ни информират, кои са заподозрени, арестувани обвинени, а и като коментират едностранно, обвиняват съдиите. Както в случая го направихте. Правната неграмотност- естествено обстоятелство. Правната материя се изучава с години, после се стажува, за да се получи назначение. Съдиите са най квалифицираните държавни служители.
  Дописник, журналист или коментатор, водещ предаване практиката от тези 23 години се показа, че  може да бъде всеки с дар слово, хаплив език и лоялност към управляващите. Важното е да обвинява, да се търсят негативи на… прежди управляващите. Да се създаде общественото мнение:  Съдът бави делата; не признава обвиненията;  връща дела на прокуратурата; пуска задържаните- нямало нужните улики, данни за престъпления, за присвояване;  а това вече, както вие определихте е престъпление;  Този съд е не реформиран, негоден да налага законност..; И в Брюксел така го оценяват;

 Съдът- българския срам пред ЕС. Благодарение на тези внушения!!   Завесата- общественото мнение- създадоха медиите при пълно нарушаване на закона. При това съдът не може да се само сезира, нито да отговори на критиците, които нагнетяват очаквания подсказвайки му, какво решение да вземе.

Съдът няма  избор- той може да вземе само едно решение, което произтича от налични в папките на съда доказателства, дадени от страните, не от публикации в медиите- те са ирелевантни
. Съдиите, по ЗАКОН обясняват решенията си, само в мотивите на решенията. Това обстоятелство дава шанс на управниците, ако не могат да постигнат съдебно решение, затова да бъде виновен съда. Държавата се тресе от корупция и обществото е известено за виновника- съдът разбира се!?? Нали медиите го пеят, но никой не знае, кой е дал тон за тази песен приспивна. Изпълнение с пълен успех на „Проекта за унижаване на съдебната власт”, прехвърляне не негативи, а престъпната корупция на съда. Затова, каквито и реформи да направихме, корупцията расте, не намалява. Расте и негодуванието срещу съда, загубата на доверие. С този престъпен проект авторите необезпокоявано грабят,  виновници-съдии- Истината, която съдът налага: че доказателства  не са представени и няма как да издаде осъдително решение, обществото не приема. А истината е- че наистина в делото няма доказателства-по „Проекта за унижаване на съдебната власт” . Премина много етапи- авторите му, истинските грабители, подобно на сапунена с нови и нови сезони. Резултат: унижението на съда продължава, бедността се задълбочава. Държавата пропада. Единствено условие за демократичната държава е законност. Право- закони има, законност не! Какво пречи: нашето всеобщо незнание. То не е порок, както вече споменах, знанието на законите е професия, но ние нямаме и елементарни знания и свободата на медиите у нас се изразява в свободата какво да ни информират, как да коментират, по специално- не ги санкционират за нарушението на информирането, споделено по горе, няма кой да го направи и така се създава грешната представа за съдиите, завеса зад която се вършат престъпленията.
Липса на доказателства за виновността, оправданите  са бонуса по проекта. Обвинителите, зирали съда са реализирали политическа поръчка-има дело за да отстранят опонент на властта. Това също остава зад завесата на общественото мнение- няма разследващи журналисти в подкрепа на българската икономика. Ако съдът, според нагнетените очаквания издаде осъдителна присъда, както е станало на първа инстанция, се потвърждава версията за крадливостта на прежди управляващите. Съдът не спира. Медиите информират: :”наглите престъпници, справедливо осъдени имат нахалството да подават жалба срещу справедливото решение- негативите към съда- не е приел окончателна присъда, бави процеса с години. А той спазва процесуалния и материалния закон.    Да се сложи начало,  на ново отношение и да спре неволния или платен слугинаж на политиката и да се даде върховенството на закона, на законността, която ще ни спаси от корупцията, за да живеем всички по добре, а не само крадците на едро и платените журналисти. Сега:   Живеем в две Българии- едната сочи- другата е…излишна. Не иска тези управници- този съд! Започнасхме със съда: Дадохме лошата оценка . Недоволни,  не повтаряйте, като папагали медийните манипулации. Верно е, че когато в ЕС правят оценка за държавата се ръководят от написано и казано в медии, не подозират, че у нас медиите са участници в проекта „Зад кулисите на общественото мнение” целта на който е съсипване на съдебната власт. Медиите държат обществото с  ниска правната култура- за да  манипулират. Всички няма защо да сме с правно образование. Манипулациите започват,ако медии сочат: „Съд рушим морални норми!” Съдът съди по законови норми, а не по морал. Законите са морални норми, определени от обществото за  спазване. Те са хармонизирани с тези на ЕС- бе процедура от присъединяването   Единствено НС издава закони! Съдът налага законност. Първо: такова е естеството на съда, да реши само поставените пред него искове- в интерес на едната страна. Другата-  остава недоволна. По български манталитет тя не  разбира защо губи- от лоша защита, работата на адвоката е делата да продължават- има и процедурните правила, по които правата страна … да загуби- все посочени в законите. Съдът не взема в предвид, какво пишат медиите, а представените факти- доказателства , да са обсъдени и вписани в протоколите от заседанията. Сигурно има и корупция, която на фона на това, че делата Има и процент на корупция, но на фона на това, че има горна инстанция: тя и  пререшава и оценка за компетентността му дава- съдията си спазва закона. Затова:   1. Съдът е е независим.решава делата според законите и събраните доказателства. Съдът е три инстанционен: Когато районен съдия вземе решение, то не влиза в сила, ако се направи в законовия срок жалба. Всяко съдебно решение има мотиви и то заедно с мотивите трябва да бъде обявено до месец след като е обявено за решено. Административните дела се гледат в две съдебни инстанции, срещи административни актове.   2. Когато издаде решението си, съдията , от който и да е съд не може да поправя,  собственото си решение, да го коментира. Той е написал мотиви- подлежат на разглеждане и оценка само от по горния компетентен съд.   3. Недоволната страна  по делото , може да го оспори, според законовите норми. В решението е посочен срока и съдът пред който може да се оспори. Ако се пропусне срока, решението влиза в сила и не се разглежда от следващата инстанция. Прокурорът оспорва решенията в едногодишен срок! За да защити обвинението си и интереса на България.   Лица, които не са страна по делото не могат да подават жалба срещу решението- те нямат правен интерес,но и не могат и да го коментират- до доказване от съда всеки е невинен. Ако в медии е бил обявен за виновен ( както се прави у нас – когато е обвинен, но няма окончателно, влязло в сила решение  след излизане на съдебното решение, което го оневинява, той има право да поиска  от съда парична санкции от медиите за вредящи му публикации.Което не е право на отговор!   Ако съдията по закон не си коментира решението, то и никой друг не може да прави това, а само да информира. А това у нас не се спазва и понеже съдията е казал всичко в мотивите, които остават за обществото неизвестни, то се наслоява в България, че нямаме закони, че съдиите не спазват законите, че няма законност. Съдиите са хулени за това, че спазват процедурни правила. Един от упреците, които чуваме е: ще го обжалва. А такава е системата и тя не е постановена от съдията. Друг упрек от медиите към решение, което по някакви причини не им допада е, да такъв е закона, но такова решение не е морално. Да се казва на съдиите на ухо или в медиите какво да решават или да се хулят, че няма законност е комунистическо наследство. Основно правило на поведение на всеки към влезлите в сила съдебни решения: 1. не се коментират, те са задължителни, подлежат на изпълнение. 2. постановени не подлежи на оспорване.   Съдебна система и общество: Гореописаното са основните правила за работа и отношение към съдебната система   Второ: у нас съдът е удобния виновник, на държавно и европейско ниво, за липсата на правосъдие. Сега да ги разгледаме: Да си спомним кога и как се появи оценката за съда „Ние ги хващаме- те ги пущат!” кой създаде мита за лошата съдебна система. Да видим внимателно какво точно се случи: Знаем кой внедри тази оценка. Като секретар на Полицията и като постоянен любимец на медиите. Имаше изяви при всеки арест – научавахме от Бойко Борисов, когато стана Министър председарел- станаха дует с Цв.Цв.  които не пропуска, заран рано на рано  да ни информира, кого са арестували, колко години затвор го чакат , а после цял ден медиите го повтарят. Излизат Цв.Цв.и Б. Б казват, че съдът освободил заловените-от ареста, и от обвинение и това се чуваше ежеседмично. Упреци към съдиите, които пречат да се наложи законност от управляващите. Даже уроци, как да се водят процесите. От друга страна и чуждестранни инвеститори се оплакват, че не са намерили начин да се защитят, защото има корупция- или изнудване от чиновници, уговарящи инвестициите.   Всяко стадо има мърша- не е мършава цялата ни съдебна система и не заслужава тази оценка.Сега трябва да се разкрие истината за обществото, за ЕС какво е лицето на корупцията на мутрите, което съсипа държавата вътре, имиджа на съда вън! Това пречи. Секнаха инвестициите последните четири години. Законност няма:действа проекта: „Зад завесата на общественото мнение!? Или: „Проекта за унижаване на съдебната власт”    Гласувай:
4
01. zaw12929 - АНАЛИЗ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ 1. ...
30.07.2013 21:26
АНАЛИЗ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ
1. Борисов си отиде от властта след гладни бунтове
2.След 42 месеца управление ГЕРБ успя да натрупа 8 милиарда дълг
3. След 42 месеца управление ГЕРБ остави 800 000 милиона безработни, от които 100 000 младежи
4.Герб обявиха няколко пъти прекратяване кризата, а са я задълбочили
5.Бойко Борисов е единствения премиер, които не само не увеличи заплати и пенсии, а ги замрази. При неговото управление чиновници си раздават баснословни премии по 50- 70 хиляди лева.
6. При управлението на ГЕРБ лекарствата увеличават цените си 500 %
7. При управлението на ГЕРБ средния и малък бизнес е унищожен
8. При управлението на ГЕРБ за първи път млад мъж се самозапали в знак на протест срещу безобразията на власт, олигархия и мафията. Самозапалванията продължиха, самозапалванията също.
9. Всички безпристрастни икономисти твърдят, че след управлението на ГЕРБ на България ще и трябват по вече от 4 години за да се възстанови
10. След управлението на ГЕРБ всички отрасли са в катастрофално положение
11. След управлението на ГЕРБ България няма свободни фискални резерви, темповете на нарастване на правителствения дълг е притеснително, доверието в бизнес климата е разрушено,
Стопанските перспективи са напълно обезсърчителни.
12. България е изправена пред спасителни пакети на МВФ и ЕК
13.Лекарското съсловие беше унизено и от Трибуната на Парламента от Цветан Цветанов
14.. Симеон Дянков открадна 1.2 милиарда от здравните вноски на българите и когато КС нареди да ги върне- не го направи.
15. Докато болниците задлъжняват с милиони НЗОК планира брой инфаркти…
16. При управлението на ГЕРБ, управителят на НЗОК Пламен Цеков прави лобистка наркопоправка в ДВ
17.Предшественичката на НЗОК Нешева даде баснословни бонуси на себе си и чиновници на касата
18. При управлението на ГЕРБ е назначена за външен министър Румяна Желева, която се провали за поста евро комисар
19. При управлението на ГЕРБ външния министър Николай Младенов организира и сам участва в скандални срещи с балкански страни за да обсъжда Македония
цитирай
2. zaw12929 - АНАЛИЗ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ ...
30.07.2013 21:27
АНАЛИЗ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ
20. Министър Младенов започна „реформа в министерството” целящо изгонване дипломати с агентурно минало
21. Есента на 2010 министър Младенов проспа отказа да влезем в Шенген
22. Министър Младенов си позволи поредица срещи с ционистки организации
23. ГЕРБ смени няколко пъти мнението си за АЕЦ Белене и зачерта името на България, като надежден партньор
24. ГЕРБ натрупа няколко милиарда задължения
25. През 2009 г ФВП( Фотоволтаичните паркове ) възлизат на 7.9 МВт. През 2012г те са над 100 пъти по вече 864 МВт
26. Бюджетът на БАН е намален, Фонд „Научни изследвания” предизвика протести, уволнение на министъра
27. Състоянието на съдебната система при управлението на ГЕРБ ще бъде запомнена със серия от скандали, съмнения за ключови назначения по високите етажи, намеса на изпълнителната власт.
28.Министърът на МВР Цветан Цветанов подложи на коментар конкретни съдии, а пред ВСС се проведе протест на магистрати
29.Главния прокурор е избран по процедурни правила, които предизвикаха спорове и съмнения.
30. Катастрофален избор на членове за КС Марковска и Гугушева
31. Вежди Рашидов уволни директорката на гимназията за изящни изкуства Мария Ландова, известния режисьор Станимир Трифонов- директор на студия „Време”, директорът на НИНКН , Йорданка Кандулкова
32 Намалена субсидията за читалищата. Не се дават средства за литература и периодика на читалищата
33. Не се дават средства за нова българска литература
34. Няма пари и за филми
35. Няма средства за музика и драма за провинцията
36. Приети са лобистки закони
37. Депутатите от ГЕРБ гласуваха мълчаливо
38. При управлението на ГЕРБ медиите са превърнати в техни слуги.
39. След управлението на ГЕРБ българите считат, че нямат бъдеще тук
цитирай
3. zaw12929 - Вреемена, нрави...мода... морал... закон
31.07.2013 07:36
1853 време на треската за злато в САЩ ... когато се родили джинсите. Те се появяват на бял свят през далечната 1853 г., а техният създател е баварец, живеещ в Америка – Леви Страус.

1953 . строят... навсякъде

2013... световна криза... и капани навсякъде ... безизходица.... протести с един център...

Постинг: Българския Лутер, да забие Програмата върху дървената порта на българския парламент! Дошло е времето.
Автор на постинга: demograph
Едно е да знаеш, 2- да можеш, 3 и 4 да го направиш и тук става въпрос да се направи преобразена държава... морална, почтена.. която трябва да се защитава дори с цената на кръвта. ... ОТ КОГО?!

това мнение на културолога трябва да е преписано от веруюто на някоя от 1300-те американски секти, регистрирани у нас с ПЪРВА цел унищожаване на българското православие- КРАЙНА - БЪЛГАРИЯ
” не просто за морално възмущение, а за омерзение!” Да връщаме държавата векове назад ЛИ?! Преди капитализма, издигнал равенството на всички пред закона, като основа на държавността. Държавата , такава, от модерната епоха се появява заедно с правото.
Има закони и законност- има държава. Моралът е облечен в законови норми.
Този наречен "протест на моралното възмущение" е скрито задкулисие, което превръща протестиращите именно в кукли на конци. Първа стъпка: да се искат "Оставка".
Това управление, резултат от изборите има не само мандат 4 години, но и мисия, да изпълни волята на избирателите- да наложи върховенството на закона, да реши проблемите оставени от ГЕРБ, да осигури доходи за преодоляване бедността.

За така написаните
" Доктрината на протеста е ПОЧТЕНОСТ! ПОЧТЕНОСТ ВЪВ ВСИЧКО! От тук е лесно да се изведат всички практически стъпки програма на партия, движение, правителство… на българския Нациoнален ЕЛИТ!”

Става въпрос за елит, от който да се създаде партия, движение... правете го! Има законови норми. Не губете време.
Страна сме от ЕС- без "желязната завеса"- българите движим и работим свободно в ЕС. милион си намериха работа там
цитирай
4. zaw12929 - Вреемена, нрави...мода... морал... закон
31.07.2013 07:37
1853 време на треската за злато в САЩ ... когато се родили джинсите. Те се появяват на бял свят през далечната 1853 г., а техният създател е баварец, живеещ в Америка – Леви Страус.

1953 . строят... навсякъде

2013... световна криза... и капани навсякъде ... безизходица.... протести с един център...

Постинг: Българския Лутер, да забие Програмата върху дървената порта на българския парламент! Дошло е времето.
Автор на постинга: demograph
Едно е да знаеш, 2- да можеш, 3 и 4 да го направиш и тук става въпрос да се направи преобразена държава... морална, почтена.. която трябва да се защитава дори с цената на кръвта. ... ОТ КОГО?!

това мнение на културолога трябва да е преписано от веруюто на някоя от 1300-те американски секти, регистрирани у нас с ПЪРВА цел унищожаване на българското православие- КРАЙНА - БЪЛГАРИЯ
” не просто за морално възмущение, а за омерзение!” Да връщаме държавата векове назад ЛИ?! Преди капитализма, издигнал равенството на всички пред закона, като основа на държавността. Държавата , такава, от модерната епоха се появява заедно с правото.
Има закони и законност- има държава. Моралът е облечен в законови норми.
Този наречен "протест на моралното възмущение" е скрито задкулисие, което превръща протестиращите именно в кукли на конци. Първа стъпка: да се искат "Оставка".
Това управление, резултат от изборите има не само мандат 4 години, но и мисия, да изпълни волята на избирателите- да наложи върховенството на закона, да реши проблемите оставени от ГЕРБ, да осигури доходи за преодоляване бедността.

За така написаните
" Доктрината на протеста е ПОЧТЕНОСТ! ПОЧТЕНОСТ ВЪВ ВСИЧКО! От тук е лесно да се изведат всички практически стъпки програма на партия, движение, правителство… на българския Нациoнален ЕЛИТ!”

Става въпрос за елит, от който да се създаде партия, движение... правете го! Има законови норми. Не губете време.
Страна сме от ЕС- без "желязната завеса"- българите движим и работим свободно в ЕС. милион си намериха работа там
цитирай
5. vladov2007 - ПРОТЕСТИТЕ ИСКАТ ДА ВЪРНАТ УНИЖЕНИЕТО НА СЪДА- НЯМА СЪД, НЯМА ДЪРЖАВА
31.07.2013 07:46
Нетърпимо е да сме най бедната страна членка на ЕС- „късмет”- резултат от премерен „приятелски огън”, че ни се случва?! Да продължаваме да обедняваме е и нетърпимо и… няма на къде.

Когато имаме правителство, спиращо обедняването стари муцини, нарекли се днес „реформаторски блог” ни тласкат към разруха с помощта на протестите. Така се излъчва към света несигурност и се стопират чуждите инвеститори… а това е застой на развитието.


цитирай
6. vladov2007 - Протестите се употребяват за да ...
31.07.2013 07:50
Протестите се употребяват за да спъват развитието, да продължи разрухата зА ДА ДОЙДАТ ОТНОВО НА ВЛАСТ ТЕ:
ВИЖТЕ КАК С ИЗКРИВЕНИ ЛИЦА СИПЯТ ЛЪЖА СЛЕД ЛЪЖА ТЕ- ТАКА НАТЕРЛИ СЕ РЕФОРМАТОРИ- ИСКАТ ДА СВАЛЯТ ЗАКОННАТА ВЛАСТ С МЕТЕЖ И ИЗПОЛЗВАТ ВСИЧКИ ГЕРБЕРСКИ ЛОСТОВЕ:
КМЕТ
ПРЕЗИДЕНТ
ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИРАЩИ
цитирай
7. zaw12929 - 9. 05. 2009 18:25 - Сонди за гъски и ...
31.07.2013 12:05
9.05.2009 18:25 - Сонди за гъски и гъсоци

Прочетен: 40193 Коментари: 67
14.02.2011 17:35 - Нека разгледаме понятието "турско робство"

Прочетен: 37261 Коментари: 144
02.03.2008 07:53 - МАГАРЕ СЕ ТЪРКАЛЯ В ПЕПЕЛ- СПРИ ГО !!!!!!!!!!!

Прочетен: 27898 Коментари: 300
28.01.2011 11:48 - Първа помощ при мозъчен инсулт с примери

Прочетен: 21322 Коментари: 6
10.04.2009 17:49 - Безплатна програма за оформяване фотографии

Прочетен: 20525 Коментари: 135
26.07 22:31 - ПАЛАЧИНКАТА СЕ ОБРЪЩА- СЕГА ЩЕ РАСТАТ ДОХОДИ И ПЕНСИИ,.12 343

Прочетен: 13074 Коментари: 39
18.05.2012 22:13 - В Германия задържат, в Русия арестуват, а в България- предупреждават...

Прочетен: 12980 Коментари: 2
15.02.2010 12:12 - Симеон Дянков отдавна разкри, че Първанов е млад милиардер

Прочетен: 10003 Коментари: 26
08.07.2012 18:47 - Имате близки с диагноза рак- Спасете ги!

Прочетен: 8770 Коментари: 27
04.02.2008 05:00 - Музеи на Бай...

Прочетен: 8208 Коментари: 1
11.06.2010 06:25 - Секс постинги- най четените...от нас всички

Прочетен: 7988 Коментари: 41
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11803871
Постинги: 5377
Коментари: 12222
Гласове: 61720
Архив
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31