Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2016 18:00 - Унищожават се хора информация свързани с лекуване рака: ще посоча- кайсията и конопа.
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 1751 Коментари: 2 Гласове:
13

Последна промяна: 31.07.2016 13:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ВАЖНО:  1. 08.07.2012 18:47 - Имате близки с диагноза рак- Спасете ги!  Още два изпробвани суперначина 

2. рак- причина втора за смъртността на българите. Унищожават  информация за лекуване рака: ще посоча само за кайсията и конопа.  Човешкият дух и надежда са толкова силни, че хора с тежка фаза на раково заболяване са  спасявани. За  бум от излекували  говори  американският писател Едуард Грифин в книгата си „Свят без рак“, предизвикала фурор сред обществото заради твърдението, че лекарството против коварната болест съществува и се нарича витамин В17, познат още като амигдалин или лаетрил. Авторът твърди, че той не се продава в аптеките, защото мнозина ще спрат да печелят от нещастието на хората.
   
        Учени категорично са обявили още преди 35 години, че всеки, който приема ежедневно В17,  няма да се разболее от рак:  защото кайсиевите ядки са най-силното лекарство срещу рака   Дали конспиративен план, както твърди Грифин, или друга е причината този цяр да не може да се купи от аптеките, няма да коментираме, но едно е сигурно – че можете да си го набавите и чрез храните и то в дози, които ще ви защитят от коварната болест. В най-голямо количество вълшебната съставка се съдържа в кайсиевите ядки. Преди да бъдат забранени в САЩ за продажба поради факта, че съдържат цианиди, нивото на заболелите американци е драстично по-ниско, а на излекувалите се – по-високо. За сметка на това пък световната практика не познава случай на цианидно отравяне от кайсиеви ядки.

Освен в  костилката на кайсията, витамин В17 се съдържа и в големи дози в бадемите, бобовите и зърнените култури и плодове като грозде, вишни, праскови сливи. Няма да сбъркате, ако си хапвате ябълките директно със семките. Също е добре в менюто на хората, и особено на попадащите в рискови групи - с наследствени злокачествени образувания или вредни навици като тютюнопушене и консумация на алкохол, да се вписват храни като леща, просо, ленено семе. Разбира се няма гаранция, че на 100% диетата ще избави тялото от коварната болест,

Когато се установява, че плодовете на кайсиата лекуват рака: как- с веществото, което съдържат- Б-17  (лаетрил ) . След установяване качеството му да лекува всякакъв рак- ЛАЕТРИЛЪТ Е ЗАБРАНЕН В САЩ И СЕГА ЗАБРАНАТА НЕ Е ОТМЕНЕНА. Още Започва поголовно унищожаване на кайсиевите градини- по света , а веществата, които се извличат от каисии , лекуващи рака са забранени в САЩ и днес: Няма грешка:
Витамин В17 е известен отдавна на учените и на фармацевтичната мафия, че е мощният убиец на рака

 

Витамин В17 се съдържа най-много в бадемовите, кайсиевите и в други плодови ядки

Гр проблема за въвеждане на витамин В17 от ортодоксалната медицина не е в науката, а в политиката на световния елит в областта на рака. Милиарди долари се изразходват всяка година за изследвания за лечение на рака, други пък се харчат за производство на химически лекарства за борба с болестта. И така тайната за витамин В17 представлява икономическа мотивация за доминиращата фармацевтична промишленост.

С други думи от рака повече хора живеят, отколкото умират. Ако това не беше се прикрило, нямаше да натрупат огромните си печалби гигантската индустрия на фармацевтичните компании. Ако един обикновен витамин може да лекува рака, то за миг ще се срути цялата машина на трупане на богатства от страданията и смъртта на хората. Фармацевтичните компании никога няма да проведат изследване с един прост продукт, който се продава във всеки магазин, защото не могат да патентоват природен продукт.

Витамин В17, който убива рака се намира в плодовите костилки най-много в кайсиевите. Те бяха обявени за лекарство против всички видове рак още преди 35 години. Но още след края на втората световна война д-р Макс Герсон е лекувал пациенти успешно с него като го включил в своят метод за лечение на рака.

Амигдалинът се съдържа в кайсиевите ядки, в бадемите, горчивия бадем, вишни, праскови, сливи, ябълковите семки, соргото, просото, лененото семе, лещата, някои бобови култури, гроздето, в някои билки и в много други продукти, които съвременния човек не употребява. 
Цивилизованият начин на живот е наложил да се храним с рафинирани брашно, захар, олио и други фабрични продукти, докато естествените натурални храни не се намират в нашето меню отдавна. Нашите дядовци и баби са се хранили с натурална нерафинирана храна и рака е бил рядко явление. Те са употребявали сушени плодове, натурален хлаб и даже хляб от просо. По този начин те са поемали нужните витамини в това число и амигдалина.

image

Това е книгата “Свят без рак” на Едуард Грифин.

Витамин В17 е бил забранен да се употребява за лечение на рака преди около 35 години. Учените бяха заявили, че ако човек употребява всеки ден от този витамин, никога няма да се разболее от рак. Фармацевтичните гиганти и министерството на здравеопазването на САЩ оказаха натиск върху Управлението на контрола върху храните и лекарствата да обяви за незаконна продажбата на витамин В17 с приложената към него информация за лечебните му свойства срещу рака, а също така и продажбата на сурови кайсиеви ядки. Тактиката включваше разпространяването на слуха, че кайсиевите и бадемовите ядки съдържат цианиди (което е вярно) и че те могат да отровят тези, които ги консумират. Но истината е друга, никой не се е отровил от тях даже и в по-голямо количество, които са ги яли.

Това е стратегията на тайните общества като Илюминати, Масони, Билденберги и други в основата на които стои католическият орден на Йезуитите, с цел трупане на богатства, за намаляване на населението на земята и за въвеждане постепенно на Нов световен ред. Лекарствата, храните, ГМО и други средства са техния арсенал за провеждане на плановете им за поробване на човечеството и налагане на фалшиво религиозно поклонение. За това поклонение има сериозно предупреждение в Библията в книгата Откровение 14 глава, че е измама и който го приеме ще загуби наградата си от Бог описана в Евангелието от Йоан 3:16 и в други текстове. 

.............................................................

 

ДРУГА- СТАРА ИСТОРИЯ Методите- същите:  Как и кога  конопа стана "марихуана"  Андрю Мелън става Секретар на Хазната при президента Хувър и в същото време главен инвеститор в компанията на Дюпонт. Той назначава бъдещия свой доведен племеник, Хари Дж. Анслингер, за глава на федералното бюро по наркотиците и опасните вещества. Тайни срещи биват устройвани между тези финансови гиганти и… конопът е обявен за опасен и за заплаха за техните милиади долари. За да останат печалбите  осигурени, вложените в нова индустрия капитали непокътнати, трябвало да се изличи от лицето на Земята конопът.Заменят го с неясният  мексикански жаргон "марихуана" и  с Медийна манипулация го правят

 

отговорен  за всичко лошо, което се случва Конопа пъро е заличен, като понятие , а после новото име марихуана натоварена с качества, носещи най голямо зло за хората.  осигурени са  всички условия законът да издържи гласуването в Конгреса.

 Др. Джеймс Уудуърд (James Woodward), лекар и адвокат, се изказва твърде късно от името на Американската Медицинска Асоциация. Той изказва мнение пред комитета, че причината за забавянето на позицията на асоциацията по въпроса за марихуаната не е постъпила по-рано, тъй като асоциацията едва наскоро разбрала, че марихуаната е всъщност коноп. Хитро а?!  Малко хора по това време разбирали, че смъртоносната заплаха, за която четат на първите страници на вестниците е всъщност безобиден коноп. Американската Медицинска Асоциация разбира под канабис растение с лечебни свойства, намиращо се в редица лекарства продавани през последните сто години.   През септември 1937 конопът става незаконен. Най-полезното растение става наркотик и нашата планета страда от този факт оттогава.

 Конгресът забранява конопът, тъй като се твърди, че той е най-опасният наркотик, познат на човечеството. Анслингер, директор на Комисията по лекарствата цели 31 години, поддържа тезата, че марихуаната прави потребляващите я особено жестоки. През 50те, под комунистическата заплаха на Макартизма, Анслингер казва точно обратното. Марихуаната успокоява потребляващите я дотолкова, че войниците ще откажат да се бият, ако я използват.

 Днес, нашата планета е в голяма беда. Земята се задушава, големи площи от дъждовни гори изчезват всяка година. Замърсвяне, отрови,  химикалите убиват хора ежедневно. Най-големите проблеми биха изчезнали, ако се въведе използването на коноп в индустрията. Естествената биомаса би могла да осигури всички енергийни нужди на планетата, която в момента осигуряваме чрез изкопаеми горива. Вече сме изчерпали 80% от резервите на нефт и природен газ и имаме нужда от възстановим източник на енергия. Конопът може да е решение и  на цените на горивата, които днес надминават всякакви рекорди.

Чудодейното растение    Конопът е с по-високо качествени нишки от дървесните. Много по-малко разяждащи химикали са необходими за производството на хартия от коноп, отколкото от дървесина. Конопената хартия не пожълтява с времето и е много издържлива. Растението расте бързо и достига зрялост за един сезон, докато израстването на едно дърво отнема цял човешки живот. 

Всички пластмаси трябва да се произвеждат от олио от семената на конопа. Такива пластмаси са биологично разграждащи се, следователно не замърсяват природата. Пластмасите, произвеждани от нефт, тези, с които сте много добре запознати, спомагат за разрушаването на природата. Те не се саморазграждат и причиняват големи вреди. Процесът за производството на голям спектър конопени пластмаси няма да опропасти реките, както направиха Дюпонт и други петролни компании. Екологията не е в плановете на нефтената индустрия и политическата машина. Конопените продукти са естествени и безопасни.

 Конопът трябва да се използва за производство на лекарства.  Можем да се върнем във времето, когато Американската Медицинска Асоциация подкрепяше лекарствата с участието на канабиса. "Медицинската марихуана" се разпрострянава законно само сред шепа хора, докато останалите са принудени да разчитат на химикали. Марихуаната е здравословна за човешкото тяло.

Световният глад би могъл да приключи. Голямо разнообразие от хранителни продукти биха могли да се произвеждат от марихуана. Семената на конопа са един от най-богатите източници на протеини в природата. Също така, те съдържат две основни мастни киселини, които изчистват тялото от холестерол. Тези мастни киселини не се срещат никъде другаде в природата! Консумацията на конопени семена е най-доброто нещо, което можете да направите за своето тяло. Яжте сурови конопени семена. Яжте каисии, спасявайте се от болести!

  Дрехите трябва да се произвеждат от коноп. Конопените дрехи са изключително здрави и издържливи. Днес има американски компании, произвеждащи дрехи с коноп, обикновено съдържанието му е до 50%. Конопените влакна трябва да бъдат навсякъде. Вместо това, те са почти скрити под земята. Щата Кентъки, един от най-големите производители на коноп, направи носенето на ленени дрехи незаконно! Можете ли да си представите да ви вкарат зад решетките, заради това, че сте носили хубави дънки?


Гласувай:
13
01. leonleonovpom2 - Здравей, Зав!
29.07.2016 11:31
Цианидът в ядките на на костилките на бадемите, каисиите е в безвредно количество Преди години англичаните бяха изкупили костилките на горчивите бадеми в Каблешково -лекували Паркинсон с тях! Да, същото в минимални количества върши и никотинът Една цигара на ден!

Хубав ден!
цитирай
2. zaw12929 - Вижте къде има най-много витамин В17
30.07.2016 17:15
Един от най-мощните убийци на раковите клетки е витамин В17, чиито уникални качества дълги години са били крити

Една от най-големите конспирации срещу здравето е вече разбулена. Учените смело заявяват, че един от най-големите убийци на раковите клетки е витамин В17. Ако това вещество се употребява всеки ден, човек никога няма да заболее от рак. Дълги години огромните фармацевтични компании са крили този факт, за да държат хората подвластни на лекарствата, които произвеждат. Като същевременно лекът е бил отдавна открит – витамин В17. Това чудо на природата е открито от американеца Едуард Грифин, който дори написва книга по темата – „Свят без рак“.
витамин В17

Един от най-мощните убийци на раковите клетки е витамин В17, чиито уникални качества дълги години са били крити

Там той описва лечебните свойства на витамин В17, наричан още лаетрил или амигдалин. Грифин е правил опити за лечение и твърди, че е излекувал успешно хиляди пациенти именно с храни, съдържащи чудодейния витамин В17. Именно неговите открития е ползвал и д-р Макс Герсон, който включва храни, богати на амигдалин в своята специална диета, с която лекува болни от рак.
Чудотворният витамин В17 се намира в най-големи количества в плодовите костилки на кайсиите, вишните, сливите, прасковите, ябълковите семки, а така също го има в бадемите, соргото, просото, лененото семе, лещата, някои бобови култури и гроздето.
Според учените човек има нужда от приблизително седем ядки на кайсиеви костилки дневно, за да се предпази от развитие на рак. Това количество предпазва организма от това слетките да се видоизменят и да станат патогенни.
За профилактика учените съветват да се започне с малко количество ядки от костилки на каквото ви хареса – кайсия, слива, прасково – и постепенно може да стигнете до около 10 броя дневно.
За да се предпазите от рак не яжте бяла рафинирана захар, която е основна храна на раковите клетки. Намалете и кофеина, който влияе негативно на черния дроб и бъбреците. Откажете се от бялото брашно, което лесно се превръща в захар в организма. Яжте повече необработени и нерафинирани продукти. Именно такъв тип хранене е пазело нашите прадеди да не се разболеят от коварната болест. Те са използвали полезното сорго и просо, плодове и зеленчуци и ядки и така са зареждали тялото си с полезния витамин В17 или с веществото амигдалин, което пази от рак.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11803801
Постинги: 5377
Коментари: 12222
Гласове: 61720
Архив
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31