Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2008 20:00 - Иван Костов на бял кон или скапана кранта към властта?!
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 2075 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 25.12.2008 05:42


Всеки кандидат ЗА ВЛАСТ да каже конкретните цифри, как ще промени живота пенсии заплати цени новости в живота ни Защото след евреите ние българите сме прекосили и опасали земята търсейки леснотияВ ЕДНО НЕСТИХВАЩО НЕДОВОЛСТВО- ПАТОЛОГИЧЕН СЛУЧАЙ ЛИ Е ТОВА?!Ние спорим, този казал, онзи рекал :
grigorsimov С, дайте да дадем, не се решават въпросите За да се приложи или опита някаква терапия, е нужна правилна диагноза, осноана на всички известни симптоми и показатели, плюс, интуиция, основана на богат опит. А само с "позитивно мислене", малко наща могат да се подобрат. Поинересувайте се по обстойно за реалностите в "Цивилизована Европа", която ни диктува всяка стъпка! В многомилионния Берлин, например, договорът за концесията за "боклука" е узаконена тайна, до която имат достъп само сенаторите, и то само за четене, но не и за копиране на часри от договора! Т.е. доста по-зале отколкото за софийския боклук и "софийска вода"! Неколкото опита на, иначе мутрата, Бойко, да развали незаконните и напълно не спазвани договори, срещнаха височайшето европейско заплашване, да не се пипат "европейските инвеститори (мафиоти - масони). Толкова. Който не разбира от една дума, няма да разбере и от 100!
анонимен Когато г-н Иван Костов стана министър-председател на Република България, завари: 1. Месечна инфлация 300%. 2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар. 3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара,като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал "...под нивото на възможния минимум". 4. Растяща безработица, достигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите, но нефалирани предприятия. 5. Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара. 6. Средна пенсия 18000 лв = 6 долара. 7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време. 8. Прекъснати връзки със световните финансови институции - МВФ и СБ. 9. Дългове към външни кредитори - над 13 милиарда долара. 10. Пълен блокаж на държавата и разгул на "бригадирското движение " на мутрите. Власт на СИК,ВИС,ТИМ,777 и др.такива. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес.От рекета бяха "освободени" само назначените от БКП/БСП "бизнесмени". Какво остави след себе си г-н Иван Костов? 1. Месечна инфлация 0,2 % - годишна 3%. 2. Национална валута - 2 лева = 1 долар. 3. Валутен резерв - 3,7 милиарда долара. 4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане,което стана през следващите години. 5. Средна заплта 250 лв = 125 долара. 6. Средна пинсия 130 лв = 65 долара. 7. Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа. 8. Възстановени връзки със световните финансови институции - МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции. 9. Външен дълг на България- намален да 9,5 милиарда долара. 10. Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина. ЗАПОЧНА ДА ИМА РЕД. Така,че е добре да си спомните всичко това, да си дадете сметка, кой нямаше интерес от такова развитие на държавата и затова започна да ви пълни главите с измислените "престъпления по време на управлението на ОДС".
grigorsimov - Финасовата криза 1996 - 97 г. беше изкуствена както и всички финасови кризи, но ограбването, вследствие кризата, бе напълно реално. Така че, и възстановяването, до описаното от теб ниво, не е било проблем. А и аз бях "на барикадите" 97-ма (на Черния Кос и на Владая), за да не помислите че съм предубеден антикостовист! Но аз бях и 13 г. политически затворник, съден съм шест пъти от ДС, а след това, бях активист за човешки права, – но Костов не отвори архива на ДС, нито пък ми разреши да си видя досието, макар че 1 месец стоях с плакат пред Народното събрание!?? А лидерите на СДС, се оказа, че са неразделна част от мутризацията на България, Зад която (зад които), естествено, стоят комунистите! А е много стар трик, един да ни се представя за "лошият" а друг за "добрият", – например: Виденов и Костов, но господарите и диригентите на положението, са скрити!
  - За анонимен Иван Костов остави дълг 1 милиард  нови лева , не намери 250 000 работни места, имаше безработица 18% и намали пенсиите три-четири пъти  Не искам да знам не миналото, а бъдащето, Не искам да слушам, че това правителство, не се справя, -защото намали безработицата от 18 на 5 % данък доход от 32 ( при Костов) на 10 % увеличи заплатите с 50%, пенсиите със 100 %  ИСКАМ КОНКРЕТНИ ЦИФРИ ОТ ВСЯЯЯЯКА ПАРТИЯ КАНДИДАЪ ЗА ВЛАСТ  А НЕ ПРАЗНИ ОБВИНЕНИЯ.  ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ПРОКУРОРИ

Гласувай:
0
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. frostblade - Хах
28.12.2008 14:32
Млад съм да говоря за такива неща, но не бяха ли годините на Костов, когато разбитата ни държава се стабилизира? Ако на сегашната власт й викате "преуспяваща", то аз трябва да се гръмна още сега.
цитирай
2. zaw12929 - Много е лесно да се гръмнешВие пишете смислено, интересно. Можем да дискутираме
28.12.2008 17:34
Тичам по коридора.
Спъвам се.
Настигат ме.
Връхлиат ме.
Изяждат ме жив.
Вие не сте адвокат на Костов, нито аз прокурор или съдия. Критикувам и това управление , като соча конкретни нередности. Най страшната криза за държавата бе неговото управление, Гладувахме. Нашата улица опустя. Мнозина си отидоха потресени от неговото комунистическо управление. Да наложи борда и... нищо друго. То не бе достатъчно да ни приемат в ЕС с другите страни. А защо му викат командира? Защо ОДС се надели на партийки. Той не отвори досиетата?! Приватизира за 100 милиарда активи получи държавата само 2 милиарда, а пенсионерите вместо дял, от това, което са строили и е продадено, получиха 3 пъти намаление на пенсиите. Тогава политическите убийства са над 200, а сега 10 пъти по малго, но сега се шуми, а тогава, никой не казва нищо критично, освен хвалби. А защо бяхме изхвърлени от списъка на страните, които влязоха в ЕС без нас. Днес всичко се омаловажава, по заповед на командира. Мозъци са замръзнали и не могат да видят от страх истината. Че Костов ще дойде на бял кон и ще... пострада, всеки, който го е критикувал. Не може да се управлява по комунистически. Трябва да управляваш държавата за доброто на всички, а не да угаждащ на шепа .., само защото са скачали по митинги ...пуснати от затвора, макар да са били престъпници. Не може се изброи колко навреди Капитализмът го има и хората просперират, когато всички са равнопоставени пред закона. Вярвам в новото ръководство на СДС да се превърне не само в истинската опозиция, а и да управлява. Да обедини демократите, а те не са малко. Но се отвратиха от командирските му методи,След Костовото управление не е имало нито жълта, нито коалиционна метла. По места са чиновници сложени след синята метла и измежду тях мнозина, пречат , занимават се с фабрикуване на скандали. Съдът също бе прочистен, Църквата ограбена. Костов не оправда доверието, получено по нечестен начин. Нестуденти доведени от страната демонстрираха "студентска" активност активност.Толкова вреди, че трябваше да го съдят за провалите и народът го осъди, като го изхвърли от управлението завинаги. Разби и сините. Какво е днес София след синьото управление - всеки ден се откриват невероятни кражби, присвояване на държавни имоти. Дестабилизацията през 1996 г е целево организирана, като се предизвика фалита на банките и уж липса на хляб!?
Надявам се днес под погледа на ЕС това да не се допусне. Да управлява, който го може и го доказва. Нека каже Косдтов, какви са му паараметрите и ако заслужават внимание, да се подкрепи. До сега освен хвалби за неговото управлние и неоснователни упреци към това управление не са се чули. А куфарчето на Чорни, а деугите куфарчета??!
Да ни пази Бог от бесни жаби !
цитирай
3. zaw12929 - Рецесията
30.12.2008 06:25
ще постави всичко на местото по един жесток начин!. Като не разбираш от добро, на то дърво
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11820722
Постинги: 5377
Коментари: 12222
Гласове: 61742
Архив
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31