Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2014 01:00 - Григор Лилов сърдит, че не е арестуван. НА БОЙКО НЕПРЕКЪСНАТО ДА СЕ ДАВА МИКРОФОН
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 4756 Коментари: 10 Гласове:
6

Последна промяна: 30.06.2014 16:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

Венцислав Ангелов - Чикагото беше арестуван, заради активните си  действия в социалната мрежа по темата с банките.  "В петък  е публикувал на стената си във "Фейсбук" съобщение, насочващо към ПАДАНЕ НА ВАЛУТНИЯ БОРД- статията : "Валутният борд пада, идва инфлационен шок, после въвеждаме еврото". Днес Венцислав Ангелов - Чикагото е освободен, като е подписал протокол, че няма да разпространява подобни статии и внушения, които могат да дестабилизират държавата, застрашавайки националната сигурност.  

 

 Арестът си е чиста пропаганда. Тръбят противниците на управляващите, без да си дават сметка, че от дестабилизирана държава ще пострадаме всички.

 

Бандити клатят банките и Борда! Не е внушение, а истина. Добре  платени, организирани, щом разпространяват съобщения до хора с влогове. В коя държава могат да те напишат в подписка, с трите имена и подпис  в иска за референдум, без да искат съгласието ти- да знаят влога в банката ти, за да те сплашат , да се наредиш да го теглиш- … само в България се случва, защото така е угодно на външни сили и трябва да дадем всички отпор и да се защитим, като изпълняваме указанията на компетентните органи. Защото номера с банките вече сме го изпитали на гърба си.


 От своя страна авторът на статията "Валутният борд пада, идва инфлационен шок, после въвеждаме еврото"  Григор Лилов се гневи на компетентните органи, на сайта  "Под лупа"., сочещ, че е от три месеца, била поместена, /а  е   преди  година - на 27 юни 2013 г. и може да се  види  стената му  във "Фейсбук". Оценена от експерта  Любомир Дацов: на 1 юли 2013 Падането на борда и хиперинфлацията са само за сплашване

Видмо е, че авторът не е познал- в тези 12 месеца не се получи „инфлационен шок“, нито се очаква еврото. Сега всеки вдига шум да прикрие грешки, да извлече изгода:

За държавата- по този лош повод е направена крачка на първото поличическо съгласие, основа за сваляне  напрежения, за норма,на обстановка за избори…

 Не  Венцислав Ангелов- Чикагото дестабилизира държавата, нито авторът. Както се казва „Край сухото, гори и суровото!”  В  момент , съчетана с други събития статията стана  ЛОШ ФАКТОР - компетентните органи  парират употребата. 

 

   Извършва се в България  изкуствено, криминално и подсъдно създаване  смут, опит за срив на банковата система. С директни заплахи към вложители, с внушения от медии, каквото е предаването „Лице в лице” на БТВ,   от водещата и специално подбирани „гости” . В Интернет има публикации и за никоко не са тайна намеренията на лидера на ГЕРБ, изавите му ежедневно по екраните , с видео, със записи в сайтове, каквито са „ 1 към 1 Без цензура!”, Pernik1-com”,

Електората на ГЕРБ,  трябва да вярва на лидера, затова той не трябва да ги манипулира и дезинформира, както го прави „ Не спира да се показва по мнедиите , из коридорите на НС, където да повтаря  на услужливите журналисти едни и същи тези: ще изброя заглавиа, които се повтарят преповтарят на всеки половин час по БНР и електронните медии, препиосват се в сайтове и блогове, има достатъчно видео материал, че са казани от Бойко Борисов лично:

  1. Станишев е вкарал България в нов огромен дълг; Правителството възнамерява да вземе нови над 3 милиарда евро заем-, това ще  доведе до „непоправими последици през следващите години”. ”. Какво друго остава, освен да вземат кредити, които ние с вас после трябва да връщаме с лихвите?!“ – каза Борисов.     2.  Пламен Орешарски да не ходи по срещи с ЕВН, ами да си оправя държавата, защото България ще фалира! правителството възнамерява да вземе нови над 3 милиарда евро заем, като това щяло да доведе до „непоправими последици през следващите години”.

3. България фалира; провал на Орешарски; 
4. Държавата е катастрофирала; управляващите нанасят непоправими неща на България
;

5.
БОЙКО: "Орешарски, ти провали и фалира България! Кабинетът ти ще падне заради ДФ земеделие!"   6. Държавата в много сектори вече е фалирала “, категоричен беше Бойко Борисов.

7. Бойко Борисов отново направи сензация с шокиращи слова!? Ахмед Доган дърпа конците на Станишев и правителството, скандално заяви в интервю за предаването на Сашо Диков екскпремиерът Бойко Борисов.   8. А управляващите само лъжат. Обещаха да сторят „Белене”, но няма да го сторят. Обещаха вдигане на данъците, но няма да ги вдигат. Обещаха увеличение на пенсиите, но няма да ги увеличат. Нищо градивно не може да се направи в това Народно събрание. 9. Бойко Борисов: „Станишев, крадецо, върни 12 милиард... Ако крадците от БСП върнат това, което са откраднали от България – 12 милиарда ...тогава пенсиите…Ние ГЕРБ . Не ви обещаваме, чеЕвропейският съюз ще ви осигури работа, че ще ви повишим заплати. Не ви обещаваме, защото знаем, че тези обещания са неизпълними”. 10. Няма как цената на тока да не скочи“, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов  

Ще спра да изброявам:  Време е да се запитаме: това ли е езикът на политик от страна членка на ЕС?! Езика на лъжата и омразата. За пореден път сме подложени на чужди интереси с помощта на български послушници:

Ще посоча не случайните съвпадения:, че атаките за срив на банковата система съвпада с момент: когато лидера на ГЕРБ се е върнал от САЩ; когато управляващите се опитват  да свалят високите цени на американски централи Марица” с помощта на ЕК, съвпада и с атаката към Станишев, които е не просто депутат от ЕП, а фактор в решаването, като председател на ПЕС, като фактор, които може да се превърне в новия Орбан, които няма да допусне колонизирането на България.

ИСТЕРИЯ, ОТКРОВЕНА ЗАВИСТ И ОМРАЗА срещу Сергей Станишев,че отива в европейския парламент и навярно ще бъде номиниран за евро-комисар на значима за ЕС и България позиция!

Няма в ЕС друга държава,която да охулва свой депутат по този идиотски начин ! Такава държава,обаче е България и поради това сме и ще бъдем и занапред на този незавиден хал!

Народ който не цени и не уважава достиженията на всеки свой член от обществото е обречен на изчезване!

Гледам днес от ТВ екран,как Борисов,хули с просташки език из коридорите на НС ,Сергей Станишев,  Правителството на Пламен Орешарски, обграден от "журналисти"и се питам;това ли трябва да е пример за подражание на българите!

Знам само,че в ЕП се ценят високо образовани и ерудирани личности,които ясно и компетентно могат да артикулират по важни за ЕС въпроси. Номерата  на Борисов и ръководените от него ГЕРБАЖИИ  не са пример за  депутати на  демократична държава.

На Бойко Борисов,трябва  непрекъснато да се  дава микрофон,  да се излъчват отново и отново видеата, по горепосочените теми за да не остане дори и в глухите капчица съмнение,че е  той манипулатора който иска или власт или съсипване на държавата – защото належащи въпроси стоят нерешени и за тях медиите мълчат – от страх, мързел или лична  изгода, съучастничаст в опита за срива на банките , на  опита на България да даде отпор на  чужди интереси, които разрушават държавата.

Изисквам компетентните органи да пазат авторитета на държавнитв органи и българските кадри, да изискат и от медиите да  защитават българския интерес. Ризова да подпише протокол, че ще спре да "срива банките" , да не се занимава с темата банки, да се пише по католик от папата- видяхме как оспорва експертите Хр. Вучева и  Ст. Александров... бре, че безочие и наглост...


На 29.06.2014 г. служители на Държавна агенция „Национална сигурност” задържаха в София три лица – български граждани, които чрез SMS, имейли и телефонни обаждания към граждани в цялата страна са разпространявали невярна информация, уронваща престижа на търговски банки и дестабилизираща банковата система", се казва в съобщение на агенцията.
Така арестуваните за банковата истерия станаха общо шестима. Вчера бяха задържани двама в Русе и един в София. Единият от тях чрез профила си във "Фейсбук" и чрез клип, качен в YouTube, е публикувал информация, съдържаща злонамерена атака срещу голяма българска банка и призиви за сваляне на валутния борд.
Вторият е разпространявал невярна информация, уронваща престижа на търговски банки и дестабилизираща банковата система с цел лично облагодетелстване.
Третият е компютърен специалист, засичан да се занимава с хакерство в предишни години. Мъжът имал кредит от банката, която атакува, съобщи БНТ. Разследващите са проследили всички IP адреси, през които е преминавала кореспондецията, за да стигнат до задържания.
И шестимата са задържани за 24 часа. Засега официално имена не се съобщават.

АКО НЕ ГО ИСКА, ДА СПРЕ ДА МАНИПУЛИРА!        

Стартиралата операция срещу структура, която е набирала статисти за създаване на театрални опашки и подклаждане на напрежение пред банкови клонове в петък ще има обхват и извън София, научи БЛИЦ от източници в спецслужбите. Контра офанзивата е "подпечатана" по време на вчерашната среща на върха между вътрешния министър Цветлин Йовчев, главния прокурор Сотир Цацаров и шефа на ДАНС Владимир Писанчев. Оперативните данни сочат, че пред клонове на няколко банки са били позиционирани достатъчен брой хора, които срещу съответно заплащане всявали ужас сред клиентите. Без да имат взаимоотношения с финансовата институция, на опашката те се заканвали на висок глас да изтеглят всичките си спестявания. Както съобщи вече БГНЕС, тези техни действия са били засечени от камерите за видеонаблюдение.

Влизайки в самия офис, сменяли тактиката. Вътре започвали протяжни беседи със служителите за това как се открива сметка, какви са условията за взимане на кредит, преговори за лихвени проценти и още ред похвати, които парализират обслужването и допринасят за струпването на хора навън.
  И ..   ЗА ВОДНАТА КРИЗА:
Според "българския" еврокомисар Кристалина Георгиева - "Нямаме нужда от помощ от ЕС"! Истината е, че ЕС се интересува от нас само и единствено като пазар, депо за ядрените отпадъци на Англия и територия, която да си я поделят трансатлантическите корпорации. Интересуваме я също и като буфер при евентуална война срещу Русия! ЕС и САЩ очакват от нас, даже да се изправим в първите редици - планът е от "българските" бази на НАТО да се пускат ракети срещу Русия. И между временно нито една медия, не отрази помощта от Русия за бедстващите райони във Варна. И това, че Русия всъщност спира войните, не ги предизвиква за разлика от САЩ

Медиите премълчаха: Русия първа дари пари за бедстващите в България! А Европейският съюз?
Гласувай:
6
01. zaw12929 - броят на арестуваните през посл...
30.06.2014 07:05
броят на арестуваните през последните два дни нарасна до 8. Според разследващите "инвестиционен посредник е изградил мрежа от свързани фирми за маркетингови услуги, чрез която на 26-27 юни 2014 г. на физически и юридически лица са изпратени стотици съобщения, озаглавени „Информационен бюлетин относно рисковете за депозити в български банки”.
От тази сутрин се провежда и масирана акция за задържането на десетки лица, които в петък участвали в създаването на опашки пред няколко банки в столицата. Това са съобщили източници от службите пред БГНЕС. Съвместната акция е по нареждане на главния секретар на вътрешното министерство Светлозар Лазаров и на директора на ДАНС Владимир Писанчев.
Службите имат точна информация, че в петък едни и същи лица са се редили многократно на опашки пред банки без дори да имат влогове в съответната финансова институция. Единственото нещо, което те са правили, като дойде техния ред, е да питат какъв е лихвения процент и кога е удобно да си открият банкова сметка. Част от тях са повтаряли тези действия по няколко пъти в една и съща банка. Службите разполагат със записи от охранителните камери пред клоновете на банките, на които се виждат лицата на участващите в опашките хора.
От службите уточниха пред репортер на БГНЕС, че в тази акция са участвали и два сайта.
На откритите телефони и имейл от Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС) е подаден сигнал срещу Бойко Борисов. Това съобщи за БГНЕС, позовавайки се на източници от агенцията. Сигналът е подаден в момент, когато вчера в централата бяха главният прокурор Сотир Цацаров, вътрешният министър Цветлин Йовчев и директорът на ДАНС Владимир Писанчев.
През последната седмица Борисов многократно повтаря, че държавата е фалирала и, че има нужда от МВФ, пише още БГНЕС. БНБ вчера призова политиците да се държат разумно, а всички финансови експерти твърдят, че в страната няма банкова криза.
ДАНС задържа още три лица за уронване престижа на банковите институции в страната. Арестите са станали в София.
"На 29.06.2014 г. служители на Държавна агенция „Национална сигурност” задържаха в София три лица – български граждани, които чрез SMS, имейли и телефонни обаждания към граждани в цялата страна са разпространявали невярна информация, уронваща престижа на търговски банки и дестабилизираща банковата система", се казва в съобщение на агенцията.
Така арестуваните за банковата истерия станаха общо шестима. Вчера бяха задържани двама в Русе и един в София. Единият от тях чрез профила си във "Фейсбук" и чрез клип, качен в YouTube, е публикувал информация, съдържаща злонамерена атака срещу голяма българска банка и призиви за сваляне на валутния борд.
Вторият е разпространявал невярна информация, уронваща престижа на търговски банки и дестабилизираща банковата система с цел лично облагодетелстване.
Третият е компютърен специалист, засичан да се занимава с хакерство в предишни години. Мъжът имал кредит от банката, която атакува, съобщи БНТ. Разследващите са проследили всички IP адреси, през които е преминавала кореспондецията, за да стигнат до задържания.
И шестимата са задържани за 24 часа. Засега официално имена не се съобщават.
цитирай
2. zaw12929 - СЪВЕТ: В ЗАЕМ ОТ ikra"много ...
30.06.2014 08:22
СЪВЕТ: В ЗАЕМ ОТ ikra
"много хора са като боклуджийски камиони. Те тичат около нас пълни с боклуци, пълни с чувства на неудовлетвореност, пълни с гняв и разочарование. И когато натрупат много боклук, те се нуждаят от място, където да го изхвърлят, понякога може да го изхвърлят и върху нас. Не го приемай лично. Просто им се усмихни, пожелай им добро и продължи напред. Не поемай техния боклук и не позволявай да се разпространи към други хора, на работата , на улицата или вкъщи. Успелите хора не позволяват на боклуджийските камиони да управляват техния ден.
Животът е твърде кратък, за да се събуждате сутрин със съжаление. Така че, обичайте хората, които се отнасят добре с вас. Простете на онези, които не го правят. Животът е 10 % от това, което правиш и 90 % как го приемаш.
Освободете се от боклука!" Освободете се от боклука КОМУНИСТИЧЕСЙИ И БЪДЕТЕ ДОБРИ И СПРАВЕДЛИВИ!"
цитирай
3. fascindoo - Не клатят вкупом ...
30.06.2014 08:32
Венцислав Ангелов - Чикагото, Сергей Дмитриевич-Московеца, Бойко Борисов-Будата - умно обучени маймуни не клатят общия клон и до го строшат, а са на различни клони и всеки клати ли клати... най-стария дъб в Европа
цитирай
4. zaw12929 - Венцислав Ангелов - Чикагото, С...
30.06.2014 09:04
fascindoo написа:
Венцислав Ангелов - Чикагото, Сергей Дмитриевич-Московеца, Бойко Борисов-Будата - умно обучени маймуни не клатят общия клон и до го строшат, а са на различни клони и всеки клати ли клати... най-стария дъб в Европа

Който клати, ще си пати!!
цитирай
5. fascindoo - Който клати, ще си пати!!
30.06.2014 14:41
Чул те господ, ама а дано!
цитирай
6. fascindoo - или - в едносричен поетичен стайл:
30.06.2014 15:03
Секс. Демокрация. България. Политика!
Нация. Комунизация. Стадо... Кой му го натика?
цитирай
7. zaw12929 - Анкета Смятате ли, че е обосно...
30.06.2014 16:29
Анкета
Смятате ли, че е обоснована паниката в банковия сектор?
Според мен е плод на спекулации
84.96%
Предпочетох да се застраховам и изтеглих парите си
7.12%
Старомоден съм и не държа парите си в банки
2.64%
Не следя ситуацията отблизо и нямам отношение към случващото се
5.28%
Копирано от standartnews.com
цитирай
8. christotamarin - Едностранно въвеждане на еврото..
30.06.2014 17:20
Тъпият народ май не разбира, че от валутният борд няма излизане. Т.е. няма гладко излизане. За да няма подобни спекулации предлагам:

Следващото правителство да се откаже от левът и да въведе еврото. То трябва да демонстрира решителност, че ще го направи дори като едностранно действие, и тогава вярвам, че европейските ни партньори ще ни съдействат.

Разбира се, левът да се заменя с евро по курсът на валутният борд.
цитирай
9. zaw12929 - Тъпият народ май не разбира, че от ...
30.06.2014 18:27
christotamarin написа:
Тъпият народ май не разбира, че от валутният борд няма излизане. Т.е. няма гладко излизане. За да няма подобни спекулации предлагам:

Следващото правителство да се откаже от левът и да въведе еврото. То трябва да демонстрира решителност, че ще го направи дори като едностранно действие, и тогава вярвам, че европейските ни партньори ще ни съдействат.

Разбира се, левът да се заменя с евро по курсът на валутният борд.


Народът си е народ, но
1. Ние не можем да решим кога да приемем еврото, а трябва да ни приемат, за което има определени икономически показатели
2. За валутния борд им a закон, в който пише, че от борда излизаме, когато ни приемат в евтозоната и вярвам, че до 2-3 години ще стане…

цитирай
10. christotamarin - Дано..
30.06.2014 21:01
zaw12929 написа:
вярвам, че до 2-3 години ще стане…

Дано.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 11803703
Постинги: 5377
Коментари: 12222
Гласове: 61720
Архив
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31